|
|
#211 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
a ja z LUBINA - odejmiecie " L " i też dodajcie punkcik ![]() Cytat:
ponoc nie mozna przedłuzac? mam kompletnego doła mama mi mowi ze schudlam przynajmniej z 5 kg ale ja się boję wejsc na wage
|
||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniątko
![]() nadchodzą te dni i potrzebuję dużo czułości
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i UWIERZ W SIEBIE! |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To uważaj, bo za mundurem panny sznurem
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
ja Cię wirtualnie poprzytulać mogę
ale wiem, wiem że to nie takie i nie od takiej osoby jak ja chodzi
|
|
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
ja też jej potrzebuje siedzę od rana w domu i słucham piosenek typu stachursky i się dołuję.naprawdę nie czuję się na siłach wejsc na wagę boję się, że nie schudłam albo nie wiem.. moja waga mnie przeraża nawet w myślach.
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() chciałabym od jutra zaczac diete sb i mam pytanie a niegdzie nie umie znalezc odpowiedzi - czy można stosować tą diete podczas karmienia piersią??? przytyłam w ciąży i waże teraz 73kg przy wzroście 163 muszę coś ze sobą zrobić. zaczełam chodzić na basen i ćwiczyć w domu. od 2 tygodni staram się jeść zdrowo i nie jem białęgo pieczywa i ziemniaków, ograniczyłam też słodycze a waga stoi w miejscu![]() pozdrawiam postaram sie nadrobić cała cześć 3 wątku i pozapisywać przepisy
|
|
|
|
#218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
można stosować SB podczas karmienia ale od razu od 2 fazy. ![]()
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam przemarznięta z zajęć, muszę pisać referat i uczyć się na kolosa, więc czytam o Platonie i słucham Missy Elliot
|
|
|
|
|
#220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś wspaniała! piękna! napewno schudłaś! umiesz na maturkę i wyłączamy Stachursky'ego! umawiasz się z kimś na spotkanie i się uśmiechasz nie smutamy.. i tuuulę cię ![]() Cytat:
http://southbeach.c10.pl/przeciwskazania.php ale tu nic nie ma o karmieniu piersią, ale chyba taki maluszek potrzebuje wszystkiego co naj i chyba zbytnie diety i takie ograniczania, nie są okej.. może zacznij od samych ćwiczeń, teraz, a jak już nie będziesz karmic, to zaczniesz South Beach taki maluszek to chyba najważniejszy. ![]() moje kochane ja sobie lecę, na skakankę ^^ czymanko i wszystkie się uśmiechają i nie popadają w dołki ![]() jak wrócę, to przyjadę z cięzarówką piasku i coś tu zaradzimy |
||
|
|
|
#221 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No wlasnie martwię się znowu, nie wiem co się ze mną dzieje jeszcze ta pogoda okropniasta. Na dodatek pewnie nie zdam matury ![]() dziękuje jestes kochana ![]() Cytat:
a jak stanę na wagę a nie schudlam tylko przytyłam? |
||
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
widze, że dzisiaj jest tu wiecej smutaskow
![]() tez mam jakis taki 'nijaki' ten dzień... może dlatego że mi się @ zbliża... może dlatego tez wczora miałam taka wielka ochotę na jedzenie...ehhh :/ no nic to... trezba przetrzymac...przeczekać. .. takie to życie kobiety niesprawiedliwe
|
#223 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() i mam ochotę na cos słodkiego i to strasznie przynajmniej mam z kim posmutac
|
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
lolly... ja sie zwazyłam dopiero 24 dnia diety... bałam sie równiez tego małego niepozornego urządzenia, które mnie straszy cały czas w łazience :P
no ale przełamać sie i tak będziesz musiała... pamietaj, że i tak najlepszym odzwierciedleniem diety są obwody... a nie waga
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma smutania, prosze natychmiast się uspokoić i pięknie uśmiechać
![]() http://www.wrzuta.pl/audio/xQZ6Y0ZEY...erzyc_w_siebie |
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
zawsze mówiłam, że świat jest niesprawiedliwie urządzony...
my musimy cierpiec co miesiąc... mieć bole menstruacyjne... rodzić dzieci... depilowac nogi... walczyć z każdą niedoskonałością... zawsze ładnie wyglądac i pachnieć... a facet tylko bara bara po katach... ehhhh ![]()
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
czerwona sukienka... czyzbyś przypadkiem miłowała się w reggae i wszelkich czarnych rytmach??
(swoją drogą... nick jednoznacznie mi sie kojarzy )
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
acha
![]() jakiej teraz słuchasz? ja właczyłam sobie cos z troche innej 'szufladki' muzycznej... piosenkę, ktora zawsze mi jakoś humor poprawia... przynajmniej troszeczkę ![]() Moloko - the time is now mmm....ewentualnie polecam to co mam w opisie Akeboshi - Wind cudny tekst
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
dZiekuje dziewczyny
a wiec zaczne od drugiej fazy i wiecej ćwiczeń
|
|
|
|
#231 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też się chyba nie zważę:P bo się boję.. ![]() Co do piosenki nie lubię takiej muzyki ale daje rade
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2196
|
|
|
|
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
no co Ty
przeciez to nawet nie możliwe ![]() kochana, skoro Ci mówią, że schudłaś, to chyba nie przytyłaś, prawda? ja nie wiem, a się Was dziwię ja tam kocham wchodzić na wagę ![]() uwwwwielbiam i nie mogę się doczekac, kiedy znowu wejdę ![]() ja sama przed sobą chowam wagę, żeby nie wleźć znowu chyba jestem jakas nienormalna XD Cytat:
![]() ja wczoraj taki nijaki humor miałam, błakałam sie po domu, nawet nie chciało mi się na wizażu postów pisać ![]() przejdzie, jutro się obudzisz i będzie lepiej ![]() trzymajcie się smutaski ![]() Cytat:
miłego spalania kilogramów życzę a jak Twój bobasek ma na imię? ![]() kocham, takie malutkie dzieci są takie słodkie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
nawet spoko nutka
a tekst taki...eh... lolly w poprzednim temacie chyba pisałam, że niewiele... ok2,5-3kg... chce jeszcze zrzucić ok 3-4... ale jak bedzie 5 to tez nie będzie źle :P w ogóle to postanowiłam sobie, że do maja będę wyglądała w miarę normalnie... a w lipcu to już w ogóle... w weekend lece do fryzjera... musze sobie też pokupowac nowe ciuchy (aktualnie mam jakieś 2 pary spodni bo wszytskie na mnei wiszą i spadają.. )... w czerwcu też nie chce byc takim bladziochem więc lekkie musnięcie słoneczkiem też by mi dobrze zrobiło... i mogłabym tak wymieniać i wymieniać... ehhh... dużo mnie jeszcze czeka...
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Marzeniatko... dziękuje
tylko, że moje nieszczęsne PMS jest czasami bardzo ale to bardzo nieznośne... praktycznie z każdej strony patrząc... (ostatnio wylądowałam u lekarza nawet)... o humorze niewspominając nawet :/ no ale... koniec tego żalenia się.
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
ja tam radyklanych zmian nie chce... poproszę, żeby mi tylko jakies delikatne refleksy walnął... podciął końcówki i grzywkę...
na nic więcej nie odważyłabym sie na swoich włosach jedna z nielicznych rzeczy, z których jestem zadowolona...dlatego zawsze chodze do jednego i sprawdzonego fryzjera... wychodze zadowolona... a facet na beżąco sie mnie pyta 'krócej... bardziej... mocniej... z tej z tamej strony....'
|
#238 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też chcę wyglądac .. ładnie. a czemu? żeby zobaczyc błysk w oczach byłego ![]() Ja tam uwielbiam chodzic do fryzjera, jak układa mi włosy mogłabym tam siedziec godzinami ![]() Cytat:
Ja nie lubię wchodzic na wagę bo nie mogę patrzec na to ile ważę ![]() mama mi mówi, że nasza waga na dodatek źle pokazuje to już w ogóle.. Wiem, że niby przytycie jest niemożliwe ale w moim wydaniu to wszystko jest możliwe kurde..
|
||
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
ojj, ja też chcę do fryzjera
![]() ale nie bardzo wiem, co ze swoimi włosami zrobić ![]() chciałabym sobie jakoś fajnie wycieniowac, tak od góry ^^ nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale jakoś nie mam odwagi, bo boję się, że znowu mi skopie włoski ![]() Cytat:
to się przekonasz a mierzysz się? |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie boje jak cholera, bo nigdy jeszcze zadowolona nie byłam.
Teraz całkiem podoba mi sie moja fryzura ale koleżanki mnie zmuszają i nie wiem w końcu czy im ulegnąć. W sumie to tylko włosy, odrosną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

żebyś była zadowolona 

wystarczy Marzena 
muszę coś ze sobą zrobić. zaczełam chodzić na basen i ćwiczyć w domu. od 2 tygodni staram się jeść zdrowo i nie jem białęgo pieczywa i ziemniaków, ograniczyłam też słodycze a waga stoi w miejscu

<strach w oczach>