|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
no niby tak.. ale nie wiem ja jakos nie mam takich zdolnosci
wogole to lubie byc ubrana w wygodne ciuchy. no i mieszkam w takim miejscu gdzie moje kreacje wzbudzily by smiech i litosc...![]()
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jednak u mnie sie to nie sprawdzi... tak mi sie wydaje... ale gdyby to... :P:P bobolinka tez moge tylko pomazyc jak zobaczylam ceny... |
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8080241]no niby tak.. ale nie wiem ja jakos nie mam takich zdolnosci
wogole to lubie byc ubrana w wygodne ciuchy. no i mieszkam w takim miejscu gdzie moje kreacje wzbudzily by smiech i litosc...![]() [/QUOTE]ważne żebyś Ty się dobrze czuła, trochę odwagi zaczynaj od pojedynczych elementów, np nie sadzę aby opaski budziły śmiech i litość, bo są w końcu modne i wygodne!
|
#215 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chodzilam w opasce przez pol roku. jak bylam chora to ja gdzies zgubilam i poszlam bez niej do szkoly. kumpele przywitaly mnie textem: "podczas choroby zmadrzalas" i od tamtej pory nie nosze opaski. poza tym mam puszace sie wlosy ione spod opaski mi jeszcze bardziej odstawaly. wogole jestem do niczego. amen. |
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8071412]u mnie nie mozliwe jest ubieranie sie jak serena;/;/ po pierwsze nigdzie nie moge znalesc takich ciuchow (jak juz sa to drogie)poza tym ja raczej wole wygodne raczej sportowe... no i: juz widze siebie jedyna w tych ciuchach wszyscy sie na mnie gapia jak na wyrwana z innego swiata... a szkoda... zawsze musi byc jakies "ale"
![]() ![]() ![]() [/QUOTE]Ale co w jej ubraniach jest takie odważne? Wg są wręcz nudne..
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wypatrzycie na allegro coś stylowego to wklejajcie
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8083152]chodzilam w opasce przez pol roku. jak bylam chora to ja gdzies zgubilam i poszlam bez niej do szkoly. kumpele przywitaly mnie textem: "podczas choroby zmadrzalas" i od tamtej pory nie nosze opaski. poza tym mam puszace sie wlosy ione spod opaski mi jeszcze bardziej odstawaly.
wogole jestem do niczego. amen.[/QUOTE] hej hej hej! widzę jakoś mało entuzjazmu i prawidlowego podejścia do samego siebie! po pierwsze- co to za kumpele, które mówią do Ciebie w taki sposób? też kiedyś takie miałam jak byłam młodsza, ale gdy się pozbyłam i znalazłam prawdziwych przyjaciół jestem najszczęśliwszą osobą na ziemi. nawet jeśli jakaś część ubioru Tobie nie pasuje- kumpela raczej tak tego nie powie...na puszące się włosy- już dawałam radę. trochę kosmetyków do włosów i będzie po problemie, serio ![]() czemu jednak piszesz, że jesteś do niczego? znajdź w sobie pozytywne aspekty, znajdź to co jest w Tobie najpiękniejsze, jakie masz zalety i talenty. kazdy człowiek coś takiego posiada, uwierz! sama musisz do tego dojść, a nie zadręczać się, bo w końcu wyrośniesz na zgorzkniałą pannę. życzę powodzenia w pracy nad sobą i trzymam kciuki. więcej uśmiechu, optymizmu i samoakceptacji, to najważniejsze!
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
chyba juz gorzknieje...
![]() a tak serio to dalo mi to do myslenia... ale klasy raczej nie zmienie (to kumpela z klasy powiedziala, a ona twierdzi ze nie wazne jak wyglada wazne ze jej sie to podoba). ale i tak chyba pozostane przy dotychczasowym stylu przynajmniej na lato. na jesien sprobuje poszukac plaszczykow w stylu S i takich buciorkow ![]()
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8084687]chyba juz gorzknieje...
![]() a tak serio to dalo mi to do myslenia... ale klasy raczej nie zmienie (to kumpela z klasy powiedziala, a ona twierdzi ze nie wazne jak wyglada wazne ze jej sie to podoba). ale i tak chyba pozostane przy dotychczasowym stylu przynajmniej na lato. na jesien sprobuje poszukac plaszczykow w stylu S i takich buciorkow ![]() [/QUOTE]a tam, do zgorzknienia jeszcze daleko, ale granica cienka )co do kumpeli- miałam daaawno temu identyczną sytuację i byłam bardzo zaszczuta przez taką osobę. zawsze chciałam się ubierać tak, jak mi się podoba, a wciąż spotykałam się z krytycznymi komentarzami z jej (i co ciekawe, TYLKO z jej!) strony. a byłam bardzo słaba psychicznie Gdy skończyłam szkołę, straciłam dzięki Bogu kontakt, a może po prostu dojrzałam i ... zaczęłam nosić to, co lubię. czuję się wspaniale we własnej skórze. za jakiś czas Ty też tak się poczujesz.. życzę powodzenia w szukaniu można naprawdę za małe pieniądze kupić naprawdę piękne rzeczy. trzeba tylko uważnie patrzeć.przepraszamy za offtop!
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
bardzo mi sie podoba ten styl
postaram sie pokazac jakieś moje zestawy inspirowane gg p.s. moim zdaniem wcale nei jest tak ciezko znaleść podobne ubrania bo gdy rozlozymy to na czesci pierwsze to wiekszosc pojedynczych ciuchow jest normalnych sekret tkwi w polaczeniu:p |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
a moze każda z nas pokaże jeden zestaw który jest inspiracja tego filmu?
kazda z nas napewno coś z swoich ciuchów zrobi co Wy na to? |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
No, to wklejaj
![]() Tez się coś później postaram stworzyć. |
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
mam dwa zestawy czekam teraz na ładowanie baterii
|
|
|
|
#225 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie było mnie tutaj kilka dni, a wy już takie cuda wklejacie!
Przyznam się, że nie obejrzałam ostatniego odcinka i jak zobaczyłam, że nie ma powtórki to miałam ochotę puścić wiązankę stacji TVN7 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Forum jest po to, żeby gadać, także spokojnie. Dzięki mojej przyjaciółce uświadomiłam sobie, że konsekwencja i upór to połowa sukcesu. Sama wiążę swoje życie z USA, być może innym krajem o ile uda mi się wybić, ale jestem o tym przekonana. Mam twardy charakter i jeśli obrałam sobie jakiś cel, to zrealizuję go za wszelką cenę. Także jeśli naprawdę czegoś się chce, można to osiągnąć. Dążenie do spełnienia marzeń nie jest czymś wstydliwym, wręcz przeciwnie - godnym poklasku i uznania. O mężu nie marzę, sama chcę się wszystkiego dorobić i mieć z tego niebywałą satysfakcję Oczywiście każdy twierdzi, że jestem nienormalna i mi się nie uda, ale ja im wszystkim udowodnię, że nie mieli racji ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8083152]chodzilam w opasce przez pol roku. jak bylam chora to ja gdzies zgubilam i poszlam bez niej do szkoly. kumpele przywitaly mnie textem: "podczas choroby zmadrzalas" i od tamtej pory nie nosze opaski. poza tym mam puszace sie wlosy ione spod opaski mi jeszcze bardziej odstawaly. wogole jestem do niczego. amen.[/quote] Wybij sobie to raz na zawsze z głowy. To cudzy problem, że komuś nie podoba się Twój styl. Najważniejsze żebyś była z siebie zadowolona, w końcu ubierasz się dla siebie i dobrego samopoczucia Myślę, że na puszące włosy pomogą dobre kosmetyki wygładzające, lub zabieg prostujący u fryzjera (też mam problem z puszeniem się włosów, szczególnie wilgotnych, ale u mnie działa płukanie zimną wodą, duża, prosta szczotka i suszarka). Głowa do góry, z każdej sytuacji jest rozsądne wyjście.Jestem ciekawa jak nosiłaś opaskę, że tak bardzo nie spodobała się 'kumpelom'. Cytat:
Cytat:
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno wpadłam na ten wątek i muszę powiedzieć że mnie zaciekawiłyście... Czytałam tylko książki i nawet pojęcia nie miałam że jest serial...
A ubrania naprawdę świetne i chyba nawet zainspirowały mnie do zmiany stylu. Ubierałam się raczej sportowo, a teraz planuję zapolować na jakąś ciekawą kamizelkę, może spódnicę i to w połączeniu z białą koszulą pójdzie na początek roku szkolnego, zamiast białego tiszirta i bojówek. Ale będzie szok wśród znajomych... ![]() Na coś bardziej w stylu dziewczyn może przyjdzie czas potem, nie będę tak szaleć bo mnie nikt nie pozna. |
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
mam tylko teraz aparat nie chce nawiązać kontaktu z komputerem
![]() ale dzis to wkleje dwa zestawy sa w szarościach |
|
|
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
ok
![]() dwa zestawy 1 2 spodnie zara 90zł sukienka h&m 30zl koszula zara 120zł podkolanówki 5zł sweterek kaphall 60zl czarne koronkowe szpilki deichman 70zl buty top shop 60f czarny pasek z koronki lumpeks 1zl krawat lumpeks 2zł ceny są podowane w przyblizeniu tylko bądzcie łagodne
|
|
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
no niezle niezle... tak moglabym sie ubierac
![]() ![]() czekam na more ![]()
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawie skombinowane. Ale to tak bardziej na S chyba
?Tam pod szyją to po prostu kokardkę zawiązałaś, czy zrobiłaś takie cudaczne coś, jak noszą w GG? ![]() No i przede wszystkim: chcemy jeszcze!
|
|
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla pierwszej odważnej
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje
czekałam na gromy z jasnego nieba ![]() a tu prosze ![]() pod szyją to taki stary satynowy krwat kupiony w lumpku chciałam zawiazac jak karawat ale nie potrafie więc wyszła kokarda (czesto nosze go jako pasek )wiem że sweter poszerza jak cos wymysle to wkjeje |
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Mimo że uwielbiam B to z tych zdjęć z nowej serii to jest moja ukochana sukienka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1214846686
) to bym była bardzo szczęśliwa ![]()
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
apoolonia- brawo za odwagę!
podobają mi się zestawy, szczególnie drugi- fajny pomysł z koronkowym paskiem do sukienki. jednak myślę, że lepsze byłyby do tego pełne rajstopy, a nie podkolanówki bo one bardzo zwracają uwagę na kolana, zamiast na piękne i szczupłe nogi podkolanówki, a jeszcze lepiej- zakolanówki np. http://allegro.pl/item380447879_supe...e_szwem_s.html lub http://allegro.pl/item386456047_czar...ozm_38_40.html (luźne propozycje :P) dobrze wyglądają do MINI spódnic i spodenek. i wydaje mi się jednak, że podkolanówki trochę skracają nogi więc uważnie trzeba do nich podchodzić
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boskie są te zakolanówki, muszę je mieć
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
zakolanówki super!!!
chciałam nawet ubrać czarne rajstopy (tak zawsze nosze tą sukienke) ale jakos tak pierwsze złapałam podkolanówki ![]() tu S jest super ubrana!!! |
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
takie zakolanówki miała S w jednym odcinku
do szpilek.a tak poza tym, wstawiam linka, którego też znalazłam przypadkiem www.tu.tv/buscar/?BUSCADOR=gossip+girl+i tutaj jeżeli ktoś rozumie mniej więcej angielski można obejrzeć sobie całą serię albo odcinki, których zapomniałyśmy obejrzeć wystarczy wyszukać interesujący nas odcinek np gossip girl 1x14 czyli czternasty odcinek z pierwszej serii jako, ze drugiej jeszcze nie ma, więc szukanie będzie proste.PS. Napisy są bodajże hiszpańskie, ale nie zwracajcie uwagi ![]() miłego oglądania
|
#239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz jest dużo skórzanych kurteczek w sklepach, więc bez problemu można kupić. poza tym- ciemne, kryjące rajstopy, krótka spódniczka w kratkę (banał) i jakiś szaliczek ![]() gorzej z butami, bo trudno znaleźć taki ładny odcień, ale klasyczne brązowe oficerki pod kolor kurtki będą idealne trzeba próbować! ![]() jak odzyskam aparat od brata to też zrobię jakieś zestawienie
|
|
#240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na bazie tej spódniczki można zrobić wiele zestawów co do kurtki mam do tego modelu sentyment ale juz chyba połowa każdego większego miasta je posiada ![]() może jestem dziwna ale to mnie skutecznie odstrasza powiem Ci że z butami i torebkami jest ciężko ubrania mozna kupić wszędzie a chyba najwiecej w zarze bo to marka która chyba od zawsze kopiowała wybiegi czekamy na Twoje zestawy ![]() a ja szukam spódniczki w krate..... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

wogole to lubie byc ubrana w wygodne ciuchy. no i mieszkam w takim miejscu gdzie moje kreacje wzbudzily by smiech i litosc...

).Poza tym...nie mam figury na takie ciuchy. Się próbuję zmotywować do zrobienia czegoś z tym...Not so easy.
dla pierwszej odważnej
boskie są te zakolanówki, muszę je mieć