![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Linea??
kurcze właśnie skończyłam pół opakowania i w sumie nadal czuje głód jak czułam ćwicze codziennie bo też zależy mi na zżuceniu z "kobiecych miejsc" no nie wiem dokończe to opakowanie i kupie drugie i jak po drugim nie zobacze żadnej róznicy to sobie daruje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dzis zakupiłam opakowanie 60 szt. u mnie w aptece sobie nieźle liczą bo 27 zł, na allegro w podobnej cenie mozna kupic 120 szt ale nie mam cierpliwosci czekac na przesyłke ![]() Ja nie mam dużo do zrzucenia tzn juz nie dużo mi zostało ponieważ do tej pory schudłam 15 kg(zajeło mi to rok), poźniej wciągu 7 miesięcy przytyłam 3 kg i własnie teraz chciałabym pozbyc sie jakis 3-5 kg,mimo że stosuje teraz diete 1200-1300kcal ,do tego staram sie codzienie jezdzic ok 40 min na rowerze, skakac 30 min na skakance i kręcic hula-hop przynajmniej godzine , to i tak waga stoi!!!dodadm ze w pracy niestety 8 godz przez cały czas siedze!NIESTETY! 3 kg zrzucic to nie jest dużo ale moja waga nic nie chce ruszyć w dół, mam nadzieje że LINEA troszeczke pomoże!!!Zdam relacje po tym opakowaniu a wszystkim Wam zycze powodzenia w walce z nadwagą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
hej!a moje odchudzanie szlag trafil!mialam dwudniowa przerwe, bo moja kochana mama zabrała mi i schowala linee!!cholera mnie brala! ale spoko juz znalazlam i pewnie bede sluchala na jej temat, ale ciul!nie mam zamiaru wyrzucic 30 ziko ;/ szkoda mi tych dwóch dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Dot.: linea / lineal ?
"Ja waże ok. 50kg przy 169cm wzrostu... niby dobrze ale brzuszek, bioderka i uda coś odmawiają posłuszeństwa...
![]() Dziewczyny nie rozumiem was nawet troche ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny ja już zjadłam prawie pół opakowania Linei...no i nie wiem ... może to dłużej trzeba brać. wiem, że jest super środek w miarę tani ale trudno go dostać Mega Fyt Superslim ale kiedyś brałam antycellulitowy i już po jednym opakowaniu zginął mi cellulitis!!!
Swego czasu brałam również błonnik al;e lepiej zjeść jabłko niż katować sie tabletkami ![]() Nie polecam natomiast Merydii bo niby super sie chudnie i w ogóle ale jak sie już przestanie brać to efekt jojo jest spory! Żeby schudnąć polecam oprócz tabletek : 1)Częste mycie zębów mocno miętowo pastą 2) Picie dość ciepłych herbat np. mięty 3)ograniczenie słodyczy 4) relaks i więcej snu 5) picie wody mineralnej minimum 1.5 litra dziennie 6) spacery lub biegi ale najlepiej po łące lub lesie gdyż niezdrowe jest bieganie po asfalcie bo jest on twardy i nie amortyzuje ruchu co może prowadzić bo bólu kręgosłupa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
Hej! Zużywam właśnie 2 opakowanie Linei i czasem dopada mnie głód, a czasem nie mam ochoty nic jeść przez cały dzień. Schudłam 3kg i moja waga stanęła w miejscu. Wkurzyłam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ;*
wiem,ze watek jest sprzed 3 miesiecy,ale mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zaglada ![]() a więc dzisiaj kupilam Linee i wzielam pierwsze 2 tabletki ,jak narazie nie czuje glodu <jupii>. Chciałabym chudnac tak ok 10-15 kg do świąt Bozonarodzeniowych .! Waze (az) 75 kg,przy wzroscie 170 cm ![]() mam nadzieje,ze mi sie uda ![]() a Wy co myslicie ? p.s. świcze po kazdym posilku,i oprocz tego 30 minut wieczorkiem.Ograniczam tluszcze,slodycze i nie jem chleba,ani ziemniakow . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
ja mam do zrzucenia bardzo dużo bo mam gigantyczna nadwage:/ moja siostra schudła w ciągu pół roku 37 kg i to bez dietetyka i bez cudownych tabletek, poprostu zacisnęła pasa i ograniczyła słodkie i jadła duzo zieleniny
![]() ![]() życze powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poczytajcie sobie też forum i zasady żywienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
![]()
Jestem cały czas "na obrotach" bo mam 3-miesięczną córeczkę w domu i tyle jest pracy ze czasami nie mam juz nawet siły usiąść wieczorem
![]() Wierze w to że wszystkim nam się uda jeżeli tylko będzimy w siebie wierzyć i tak naprawde powinnyśmy zaakceptowac siebie takim jakimi jesteśmy bo walcząc same z soba nic nie wskóramy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
mam 2 pytanka, może troszkę banalne ale zawsze lepiej się wywiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Czy po Linei nie boli was żołądek? Brałam kiedyś Aplefit i musiałam przerwać kurację z powodu bólu żołądka. Czy po Linei reguluja się wypróżnienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Joogobella
Ja moja droga ważyłam 72 kg przy wzroście 170 a teraz ważę 65 i ostatnio się mierzyłam i mierze 172 to jakaś magia chyba :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Jak tam idzie wam odchudzanie z Linea ? Macie jakieś efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzień dobry drogie panie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Przed rozpoczęciem kuracji pytałam sie lekarza czy można brać z tabletkami antykoncepcyjnymi i nie ma przeciwskazań
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
biorę line'a 5 dzień i jedyne co odczuwam to to że nie mam napadów głodu i brzuszek jakiś taki bardziej płaski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
jednak się skusiłam na linea'e
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
a ja chyba odstawie na zawsze!stosowalam chyba dwa tygodnie, miałam caly czas nadęty brzuch i nie mogłam dostać okresu...jak odstawiłam na dwa dni wszystko wróciło do normy...takze mi chyba niestety nie sluży i nie schudłam też nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Ja już 7 kg mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
witajcie, jestem tu nowa
![]() tez od 3 dni sie odchudzam, stosuje linea, jest swietna, zmniejsza uczucie glodu. do tego stosuje diete 1200kal i cwicze, tzn tancze bo jestem tancerka wiec codzienne treningi robia swoje. waze 58 kg , chcialabym zrzucic ok 4-5 kg... moj wzrost163 . trzymajci ekciuki. pytanie do wpisu powyzej.... w jakim czasie zrzucilas 7 kg???gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
martita 1987 w jakim czasie udało ci się schudnąć aż 7 kg??? podziwiam, że ci się udało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
już około miesiąca biorę linee i brałam błonnik z anasem ale odstawiłam i teraz tylko linea, ograniczyłam jedzenie i regularnie jem wogóle nie jem słodyczy staram się ruszać jak najwięcej ale nie ćwicze codziennie spaceruje około 2-2,5 godziny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
to naprawdę podziwiam Twoje efekty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie że waga tak mocno leci mi w dół (póki co) bo mam duża nadwagę i może dlatego tak jest a w zasadzie sama waga to nie wszystko, nie zawsze musisz mieć kilogramy mniej czasami jest tak że waga stoi w miejscu a np: cm w bioderkach czy pasie się zmniejszają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
ja je brałam regularnie przez 3 miesiące i nic mi to nie dało :P od czerwca do sierpnia miałam ruchliwy bardzo tryb życia, i nic to nie dało :P a latem nigdy dużo nie jem,
ważę teraz tylko więcej ![]()
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Czy Linea jest w żelatynowych osłonkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
mnie przynajmniej nie
![]()
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Nie to są takie tabletki jak APAP zwykłe i twarde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.