Linea?? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 16:32   #211
dojna komarzyca
Raczkowanie

Dot.: Linea??

kurcze właśnie skończyłam pół opakowania i w sumie nadal czuje głód jak czułam ćwicze codziennie bo też zależy mi na zżuceniu z "kobiecych miejsc" no nie wiem dokończe to opakowanie i kupie drugie i jak po drugim nie zobacze żadnej róznicy to sobie daruje może jestem niecierpliwa
dojna komarzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 18:00   #212
aga6891
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Dzis zakupiłam opakowanie 60 szt. u mnie w aptece sobie nieźle liczą bo 27 zł, na allegro w podobnej cenie mozna kupic 120 szt ale nie mam cierpliwosci czekac na przesyłkejak to opakowanie mnie coś ruszy to nastepne kupie już na allegro.
Ja nie mam dużo do zrzucenia tzn juz nie dużo mi zostało ponieważ do tej pory schudłam 15 kg(zajeło mi to rok), poźniej wciągu 7 miesięcy przytyłam 3 kg i własnie teraz chciałabym pozbyc sie jakis 3-5 kg,mimo że stosuje teraz diete 1200-1300kcal ,do tego staram sie codzienie jezdzic ok 40 min na rowerze, skakac 30 min na skakance i kręcic hula-hop przynajmniej godzine , to i tak waga stoi!!!dodadm ze w pracy niestety 8 godz przez cały czas siedze!NIESTETY! 3 kg zrzucic to nie jest dużo ale moja waga nic nie chce ruszyć w dół, mam nadzieje że LINEA troszeczke pomoże!!!Zdam relacje po tym opakowaniu a wszystkim Wam zycze powodzenia w walce z nadwagą.
aga6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 14:20   #213
oluch23
Przyczajenie

hej!a moje odchudzanie szlag trafil!mialam dwudniowa przerwe, bo moja kochana mama zabrała mi i schowala linee!!cholera mnie brala! ale spoko juz znalazlam i pewnie bede sluchala na jej temat, ale ciul!nie mam zamiaru wyrzucic 30 ziko ;/ szkoda mi tych dwóch dni...
oluch23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 16:39   #214
Martita1987
Raczkowanie

Dot.: linea / lineal ?

"Ja waże ok. 50kg przy 169cm wzrostu... niby dobrze ale brzuszek, bioderka i uda coś odmawiają posłuszeństwa... "
Dziewczyny nie rozumiem was nawet troche o czym wy mówicie wogóle jak można "zrzucać kilka kg" przy wadze 50 czy 55 kg i wzroście prawie 170 cm!!!!!! jakas paranoja! te kolorowe pisemka i kościste modelki całkiem pomieszały wszytskim w głowach ja mam 21 lat i 162 cm mam pierwszy stopień otyłości bo waze 88 kg i co mam o sobie myśleć skoro wy uważacie siebie za "grube" i tłuszcz sie wam wylewa ze spodni... kochane, troche szacunku dla siebie i swojego ciała za duza waga szkodzi ale niedowaga i głodzenie się też nie jest dobre dla organizmu głowy do góry od wczoraj biore błonnik z ananasem i od soboty zaczynam linee będzie oki
Martita1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-24, 15:31   #215
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

Hej dziewczyny ja już zjadłam prawie pół opakowania Linei...no i nie wiem ... może to dłużej trzeba brać. wiem, że jest super środek w miarę tani ale trudno go dostać Mega Fyt Superslim ale kiedyś brałam antycellulitowy i już po jednym opakowaniu zginął mi cellulitis!!!
Swego czasu brałam również błonnik al;e lepiej zjeść jabłko niż katować sie tabletkami
Nie polecam natomiast Merydii bo niby super sie chudnie i w ogóle ale jak sie już przestanie brać to efekt jojo jest spory!
Żeby schudnąć polecam oprócz tabletek :
1)Częste mycie zębów mocno miętowo pastą
2) Picie dość ciepłych herbat np. mięty
3)ograniczenie słodyczy
4) relaks i więcej snu
5) picie wody mineralnej minimum 1.5 litra dziennie
6) spacery lub biegi ale najlepiej po łące lub lesie gdyż niezdrowe jest bieganie po asfalcie bo jest on twardy i nie amortyzuje ruchu co może prowadzić bo bólu kręgosłupa
Daysys85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 14:05   #216
Lunedi
Przyczajenie

Hej! Zużywam właśnie 2 opakowanie Linei i czasem dopada mnie głód, a czasem nie mam ochoty nic jeść przez cały dzień. Schudłam 3kg i moja waga stanęła w miejscu. Wkurzyłam się i postanowiłam się zmierzyć centymetrem krawieckim i ku mojemu zdumieniu zaczęłam tracić cm w pasie! Nadal biorę lineę, ale teraz zastanawiam się nad formoline - taki nowy specyfik. Ogólnie jestem zadowolona z Linei. Myślę, że jestem na dobrej drodze do osiągnięcia wymarzonej sylwetki
Lunedi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 18:21   #217
Joogobella
Przyczajenie

Hej dziewczyny ;*
wiem,ze watek jest sprzed 3 miesiecy,ale mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zaglada
a więc dzisiaj kupilam Linee i wzielam pierwsze 2 tabletki ,jak narazie nie czuje glodu <jupii>.
Chciałabym chudnac tak ok 10-15 kg do świąt Bozonarodzeniowych .!
Waze (az) 75 kg,przy wzroscie 170 cm eh...
mam nadzieje,ze mi sie uda
a Wy co myslicie ?

p.s. świcze po kazdym posilku,i oprocz tego 30 minut wieczorkiem.Ograniczam tluszcze,slodycze i nie jem chleba,ani ziemniakow .
Joogobella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 20:26   #218
Martita1987
Raczkowanie

ja mam do zrzucenia bardzo dużo bo mam gigantyczna nadwage:/ moja siostra schudła w ciągu pół roku 37 kg i to bez dietetyka i bez cudownych tabletek, poprostu zacisnęła pasa i ograniczyła słodkie i jadła duzo zieleniny ja nie mam tak silnej woli jak ona (niestety) uważam osobiście że masz spokojnie szanse żeby zgubić kilogramy ale co do ich ilości to nie mam pojecia bo sie nie znam na tym ale pamiętaj ze te kolorowe gazetki i piękne modelki w nich to tylko fofo-shop i nic wiecej (nawet Ewa Longoria ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki celulitis!!!!!!!!!!!!!! ) ja przez 10 dni zgubiłam gdzieś prawie 4 kg ale bardzo ograniczyłm jedzenie, nie przejadam sie i nie rozpycham żołądka i 0 słodyczy jestem za leniwa na ćwiczenia
życze powodzenia
Stary 2008-09-02, 00:45   #219
telbuh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martita1987 Pokaż wiadomość
ja mam do zrzucenia bardzo dużo bo mam gigantyczna nadwage:/ moja siostra schudła w ciągu pół roku 37 kg i to bez dietetyka i bez cudownych tabletek, poprostu zacisnęła pasa i ograniczyła słodkie i jadła duzo zieleniny ja nie mam tak silnej woli jak ona (niestety) uważam osobiście że masz spokojnie szanse żeby zgubić kilogramy ale co do ich ilości to nie mam pojecia bo sie nie znam na tym ale pamiętaj ze te kolorowe gazetki i piękne modelki w nich to tylko fofo-shop i nic wiecej (nawet Ewa Longoria ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki celulitis!!!!!!!!!!!!!! ) ja przez 10 dni zgubiłam gdzieś prawie 4 kg ale bardzo ograniczyłm jedzenie, nie przejadam sie i nie rozpycham żołądka i 0 słodyczy jestem za leniwa na ćwiczenia
życze powodzenia
No 10 dni i 4 kg to chyba ciut za dużo. Ćwicz bo samym ograniczeniem jedzenia tylko sobie rozwalisz metabolizm i potem każda dodatkowa kaloria będzie się odkładać.
Poczytajcie sobie też forum i zasady żywienia
telbuh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 20:22   #220
Martita1987
Raczkowanie

Smile Dot.: linea / lineal ?

Jestem cały czas "na obrotach" bo mam 3-miesięczną córeczkę w domu i tyle jest pracy ze czasami nie mam juz nawet siły usiąść wieczorem niedługo zaczyna sie rok akademicki i basenik bo u mnie niestety nie ma :/ ale jeśli wspomoge dietke ćwiczonkami to efekt bedzie lepszy (mam nadzieję) założyłam sobie też dziennik kalorii i spalania możę ktoś uważa że to śmieszne lub bezsensowne ale mnie motywuje i to jest najważniejsze
Wierze w to że wszystkim nam się uda jeżeli tylko będzimy w siebie wierzyć i tak naprawde powinnyśmy zaakceptowac siebie takim jakimi jesteśmy bo walcząc same z soba nic nie wskóramy
Stary 2008-09-02, 20:41   #221
kikunia23
Raczkowanie

mam 2 pytanka, może troszkę banalne ale zawsze lepiej się wywiedzieć po pierwsze jak ogólnie czujecie sie przy linei, a po drugie czy nie mają jakiegoś ujemnego wpływu na tabletki antykoncepcyjne. Na stronie jednej z aptek internetowych znalazłam, że nie ma wpływu - ale wolę się upewnić, może któraś z was wie. Zastanawiam się nad zakupem linei z nadzieją, że może coś pomoże w zrzuceniu paru kilogramów, ale to oczywiście w połączeniu z ruchem i nie tylko
kikunia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 09:43   #222
czarnaasia
Raczkowanie

Czy po Linei nie boli was żołądek? Brałam kiedyś Aplefit i musiałam przerwać kurację z powodu bólu żołądka. Czy po Linei reguluja się wypróżnienia?
czarnaasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 10:06   #223
dojna komarzyca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kikunia23 Pokaż wiadomość
mam 2 pytanka, może troszkę banalne ale zawsze lepiej się wywiedzieć po pierwsze jak ogólnie czujecie sie przy linei, a po drugie czy nie mają jakiegoś ujemnego wpływu na tabletki antykoncepcyjne. Na stronie jednej z aptek internetowych znalazłam, że nie ma wpływu - ale wolę się upewnić, może któraś z was wie. Zastanawiam się nad zakupem linei z nadzieją, że może coś pomoże w zrzuceniu paru kilogramów, ale to oczywiście w połączeniu z ruchem i nie tylko
kończe 1-sze opakowanie i czuje się normalnie a co do tabletek antykoncepcyjnych to nie mam pojęcia
Cytat:
Napisane przez czarnaasia Pokaż wiadomość
Czy po Linei nie boli was żołądek? Brałam kiedyś Aplefit i musiałam przerwać kurację z powodu bólu żołądka. Czy po Linei reguluja się wypróżnienia?
mnie nie boli wogóle ja nie widze działania linei może trzeba 2 opakowanie zacząć bo ja kończe pierwsze
dojna komarzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 17:30   #224
Daysy85
Zakorzenienie

Joogobella
Ja moja droga ważyłam 72 kg przy wzroście 170 a teraz ważę 65 i ostatnio się mierzyłam i mierze 172 to jakaś magia chyba :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 19:58   #225
vanilia1
Raczkowanie

Jak tam idzie wam odchudzanie z Linea ? Macie jakieś efekty?
vanilia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 20:09   #226
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Thumbs up Dot.: Linea??

Dzień dobry drogie panie Ja brałam Linea'e 2 tyg (do końca opakowania) i po tygodniu zauważyłam, że nie mam ochoty na słodycze. Po 2 tygodniach schudłam 3kg Polecam Teraz (od dziś) testuję Therm Line II zobaczymy co lepiej na mnie działa
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 12:02   #227
Martita1987
Raczkowanie

Przed rozpoczęciem kuracji pytałam sie lekarza czy można brać z tabletkami antykoncepcyjnymi i nie ma przeciwskazań kolejne 0,5kg mniej czyli razem już 4.5 poza tym nie mam bólu żołądka ani zawrotów głowy wszystko w najlepszym porządku
Stary 2008-09-10, 11:20   #228
freudka
Raczkowanie

biorę line'a 5 dzień i jedyne co odczuwam to to że nie mam napadów głodu i brzuszek jakiś taki bardziej płaski
freudka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-14, 12:26   #229
kikunia23
Raczkowanie

jednak się skusiłam na linea'e póki co po 6 dniach z pewnością mogę powiedzieć że zmniejsza apetyt i ochotę na słodycze (w kuchni leżą od tygodnia czekoladki normalnie to by ich już dawno nie było :P ) a i brzuszek się robi szybciej pełny
Stary 2008-09-15, 08:09   #230
oluch23
Przyczajenie

a ja chyba odstawie na zawsze!stosowalam chyba dwa tygodnie, miałam caly czas nadęty brzuch i nie mogłam dostać okresu...jak odstawiłam na dwa dni wszystko wróciło do normy...takze mi chyba niestety nie sluży i nie schudłam też nic...
oluch23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 20:22   #231
Martita1987
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Ja już 7 kg mniej może to i ta Linea działa albo ja wierząc w te tabletki zaczęłam mniej jeść i w końcu zaczęłam chudnąć w sumie nie jest to istotne najważniejsze że waga leci w dół!!! hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-09-18, 13:25   #232
mkdance
Przyczajenie

witajcie, jestem tu nowa
tez od 3 dni sie odchudzam, stosuje linea, jest swietna, zmniejsza uczucie glodu. do tego stosuje diete 1200kal i cwicze, tzn tancze bo jestem tancerka wiec codzienne treningi robia swoje. waze 58 kg , chcialabym zrzucic ok 4-5 kg... moj wzrost163 . trzymajci ekciuki.
pytanie do wpisu powyzej.... w jakim czasie zrzucilas 7 kg???gratulacje
mkdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 08:41   #233
kikunia23
Raczkowanie

martita 1987 w jakim czasie udało ci się schudnąć aż 7 kg??? podziwiam, że ci się udało mi jakoś strasznie ciężko idzie...waga cały czas w miejscu stoi jem mniej,ćwiczę i nic ciągle to samo....
Stary 2008-09-22, 06:02   #234
Martita1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kikunia23 Pokaż wiadomość
martita 1987 w jakim czasie udało ci się schudnąć aż 7 kg??? podziwiam, że ci się udało mi jakoś strasznie ciężko idzie...waga cały czas w miejscu stoi jem mniej,ćwiczę i nic ciągle to samo....
już około miesiąca biorę linee i brałam błonnik z anasem ale odstawiłam i teraz tylko linea, ograniczyłam jedzenie i regularnie jem wogóle nie jem słodyczy staram się ruszać jak najwięcej ale nie ćwicze codziennie spaceruje około 2-2,5 godziny
Stary 2008-09-22, 09:04   #235
kikunia23
Raczkowanie

to naprawdę podziwiam Twoje efekty mi póki co po 2 tygodniach brania Linea'i spadło tylko 1 kg. Możliwe że tak mało bo niestety nie udało mi się rygorystycznie przestrzegać wszystkich postanowień..zdarzały się gorsze dni, z ćwiczeniami też różnie bywało. Póki co siedzenie w domu i nauka do egzaminu nie sprzyja...ale już za tydzień zaczną się zajęcia na uczelni więc spacerków i biegania będzie naprawdę sporo
Stary 2008-09-22, 18:43   #236
Martita1987
Raczkowanie

wydaje mi sie że waga tak mocno leci mi w dół (póki co) bo mam duża nadwagę i może dlatego tak jest a w zasadzie sama waga to nie wszystko, nie zawsze musisz mieć kilogramy mniej czasami jest tak że waga stoi w miejscu a np: cm w bioderkach czy pasie się zmniejszają wiele dziewczyn na tym forum już o tym pisało
Stary 2008-10-14, 14:24   #237
paulinciatbg
Przyczajenie

ja je brałam regularnie przez 3 miesiące i nic mi to nie dało :P od czerwca do sierpnia miałam ruchliwy bardzo tryb życia, i nic to nie dało :P a latem nigdy dużo nie jem,
ważę teraz tylko więcej
W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku.
I na końcu ulicy. I na początku.
W niebezpieczeństwie. I na karuzeli.
Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą...
paulinciatbg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 22:36   #238
marryme21
Zakorzenienie

Czy Linea jest w żelatynowych osłonkach?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 06:08   #239
paulinciatbg
Przyczajenie

mnie przynajmniej nie
W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku.
I na końcu ulicy. I na początku.
W niebezpieczeństwie. I na karuzeli.
Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą...
paulinciatbg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 17:51   #240
Martita1987
Raczkowanie

Nie to są takie tabletki jak APAP zwykłe i twarde
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości