![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: perfumy dla młodzieńca :)
Tego zapachu akurat nie znam.
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ preferuję Aqua PH, ale nie potrafię Ci napisać dlaczego. Jest bardziej intrygujący, pomimo,że świeży to nie "świeżuch", pięknie się na nim rozwija, subtelnie ciągnie i co równie ważne bardzo,bardzo trwały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
ooo to zdecydowanie coś dla mnie... trwałe, nie za świeże ale orzeźwione i męskie
![]() Podobały mi się zapachy lacoste, ale to co słyszałem o ich trwałości bardzo mnie zniechęciło ![]() Taka limitowana seria tych 'Red Play' podobały mi się ![]() ![]() Edytowane przez olelancucki Czas edycji: 2010-01-07 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za rady oraz propozycje
![]() Wczoraj byłem w Sephorze, i testowałem te zapachy. Żadne nie trafiły w moje gusta... Ale chyba kupię Bvlgari 'Aqva' ;-) nie mieli tego w sephorze ale coś czuję że to właśnie będzie strzał w 10 ^^ pozdrawiam ![]() Edytowane przez olelancucki Czas edycji: 2010-01-10 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Witaj, jestem tu nowy ale napiszę coś o Bvlgari
![]() Może udało mi się pomóc, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
BAN stały
|
A ja uwielbiam gdy mężczyzna pachnie męskim Mexxem. Gdy przechodze obok, albo przytulam się do mojego mężczyzny to się wówczas po prostu rozpływam.
Niesamowita jest ten zapach. Taki delikatny i uwodzicielski. Może pomyślicie, że ostro przesadzam, ale ja w nim naprawdę jestem zakochana ![]() Zresztą w wersji kobiecej również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za wszelkie rady oraz propozycję!
Jakiś tydzień temu zdecydowałem się na Bvlgari Aqvua PH. Już są w domku ![]() Czytałem że podobne do 'Acqua di gio' i rzeczywiście są. Od razu się to wyczuwa. Mówiąc ogólnie to jestem b. zadowolony z zakupu ![]() ![]() pozdrawiam was ![]() Edytowane przez olelancucki Czas edycji: 2010-01-29 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Dla młodzieńca gorąco polecam Aqua Mat Masaki Matsushima. Owocowy, orzeźwiający. Nie słyszałem jeszcze osoby, której by się nie podobał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Tauer "Lonestar Memories", skorzano benzynowo i lekko kwiatowy zapach, a do tego kiler z ogonem
![]() I oczywiście wyrożnia się jak najbardziej.
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie, mam pytanie odnośnie Aqua Mat. Jak one się rozwijają na skórze?
Wczoraj psiknęłam na blotterek i kurcze, po raz pierwszy w życiu spodobał mi się świeży męski zapach! Nuty głowy są obłędne ![]() ![]() Nie jest to bóg wie jaka mistrzowska kompozycja, ale na wakacje w tropikach wydaje się być ideałem, w każdym razie "wstęp" spodobał mi się baaaardzo.
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
witam,
juz kiedys tutaj bylem po rade i sie nie zawiodlem. teraz potrzebuje jakiegos niedrogiego zapachu na lato. ostatnio mialem leau par kenzo i nawet mi sie spodobal, lecz teraz chcialbym cos bardziej wyrazistego ale tez w tym tonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
![]()
Co powiecie o Clinique Happy for Men?
PS. a jakie doradzilibyscie meskie ladne zapachy z ogonem dla 22 latka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfuma mlodziezowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfuma mlodziezowa
PERFUMY!!! Nie perfuma :P Taki byk w temacie, nieładnie :P
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- O, teraz znacznie lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
trudny wybór
witam !
mam przeznaczone kolo 300 na perfumki . Moje typy to carolina Harrera 212 Men , Paco Rabanne Black XS (testery po 100ml ) oraz Channel Egoist Plattinum lub Chanel Home Sport pytanko do was bo nie mog sie zdecydowac lepiej 2 testerki 212 i black x es czy jednego porzadnego channelka ![]()
http://www.fragrantica.com/member/57884/ Edytowane przez Audiolab8000s Czas edycji: 2010-11-25 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Dot.: trudny wybór
212 najlepiej od razu wyrzuć z tej listy - jest bardzo nietrwały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
nie zgadzam się, na moim TŻ pachaniał pięknie i dłuuuugo
Cytat:
![]() Egoiste Platinum pachnie przecudnie na moim TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Platinum Egoiste, bez dwóch zdań
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Egoista na 100%
![]() [Black XS homme bardzo nie lubię :P] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
No jak ponad 12 godzin jest dla Ciebie mało to pokaż mi takie (poza A*Men), które pachną dłużej. Na mnie 212 są bardzo trwałe.
Audiolab, a ja na Twoim miejscu kupiłbym sobie 50 ml Platynowego Egoisty (180 z przesyłką) i Tester 100 ml Black XS 138 z przesyłką) lub 30 ml 212 (91 z przesyłką). A najlepiej wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
dzisiaj bylem u siebie w mieście w perfumerii i chciałem sobie sprawic zapach na zimę, pani poleciła mi jacobsa bang i davidoffa champion, ten davidoff nie podszedł mi zupełnie taki jakiś zwyczajny niewyrazny, za to bang baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaardzo mi sie spodobał, niesamowicie trwały normalnie prawdziwy kiler, tylko jezeli nie przepadasz za zapachem pieprzu to odradzam, zapach to głównie pieprz ale za to jak skomponowany, bedzie to mój nastepny zapaszek na tą zime jak finanse pozwolą. Carolina 212 fajny zapach słodki przyjemny, ale tylko tyle napewno warty zainteresowania, napewno lepszy (jak dla mnie) jest black xs ten bedzie na 100% następny przepiekny słodki ale i ostry poprostu cudowny, podobny do 1 million którego tez bardzo cenię, tylko ze ten million jest za bardzo popularny i nie schodzi z ceny.
A ze ostatnio pisałem tutaj na forum którego pytałem czy zakupic egoiste czy platynowego to nie mogło umknąc mojej uwadze platynowy (normalnego nie mieli) egoista na półce, niestety nie mieli testera, 50ml był za 218 zł a paco black xs był za 203 50ml z dezodorantem gratis, a że nie znałem zapachu egoista i do tego ze lubuje sie kupowaniem w ciemno zapachów kupiłem chanel egoiste platinum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Konto usunięte
|
podepnę się pod ten wątek bo nie chcę zakładać nowego (może ktoś tu zaglądnie). przyszła pora na mnie i mój dylemat, wymyśliłam sobie, że na święta mój brat dostanie perfumy (szok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23567417]podepnę się pod ten wątek bo nie chcę zakładać nowego (może ktoś tu zaglądnie). przyszła pora na mnie i mój dylemat, wymyśliłam sobie, że na święta mój brat dostanie perfumy (szok
![]() ![]() Mój brat jest w 3 klasie liceum, rok temu na gwiazdkę dostał Chanel Allure, bardzo sobie chwalił ![]() ![]() ![]() Z "mniej dojrzałych zapachów": może Azzaro Chrome? Albo Be Delicious dla niego?
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
a może 1 milion Paco Rabanne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Mój syn jest w 1 liceum i używa Diesel Plus Plus (bardzo mi sie podobają na nastolatku), Aramis Life (fajny i w super cenie), ale jego największym marzeniem są One Million i A*men, które wąchał u kolegi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Konto usunięte
|
one million odpada bo ja go nie trawię...
a*men dla nastolatka mi nie pasuje (ale fajny ma gust Twój syn ![]() be delicious przemyślę, bo średnio mi się widzi ten zapach allure zdecydowanie dla mężczyzny, nie dla nastolatka ![]() azzaro chrome i diesel plus plus będę testować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
![]() Przetestuj jeszcze Lacoste Challenge i Boss Energise - to też takie "młodzieżowe" Edytowane przez agnieszka1970 Czas edycji: 2010-12-05 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
ja polece na hugo energise dosyc długo trzyma no i piekny zapach, a na zime paco black xs albo million, za to nie polece chanel egosite platinum, którego sobie sprezentowałem w ciemno, zapach mimo wszystko ładny ale tylko ładny, po przeczytaniu tylu ochów achów kupiłem i sie rozczarowałem primo zapach taki jakiś zwyczajny metaliczny troche swiezy, i ultimo nietrwały strasznie, nawet na ubraniach słabo trzyma, mój versace dreamer jest ze 100 razy bardziej trwały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.