|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Hulcia i co postanowilas? idziesz czy zostajesz w domu?
![]() mama kupiła dzisiaj truskawki ![]() pyszneeee są ![]() i całe kosze warzyw i owoców i robi sałatki teraz
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, bo TŻ nie daje znaku zycia więc nie wiem czy propozycja jest nadal aktualna i czy będzie mógł po mnie przyjechać i odwieźć do domu spowrotem poza tym zamiast uczyś się prezentacji to ja o tym ciągle myślę i nic mi do głowy nie wchodzi;/ umiem nie całą stronę,a musze się nauczyć 3;/ |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Hula... a mi ejsczze brakuje pol strony xD do zrobienia
![]() moj plan? XD dzisiaj skonczyc to do 24.. mniej wiecej... przeczytac to dzisiaj jakies 4 razy jutro posiedziec z tym jakies 2/3h lacznie xD a poneidzialek to samo ;x i ide
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
szybko tu piszecie. ja poglądałam tv i zajdłam obiad. Czas się chyba umyć i ubrać i zacząć pindrzyć
Chiałam zabrać w ten długi weekend TŻ na rowerowy piknik, ale szkoda ze taka pogoda jest. Ja chce słoneczko. Ale zrobie mu nie spodzianke i w środe odrazu po mojej maturze, pojade do Warszawy. On tez będzie po egzaminie to milo spedzimy pare dni
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie Wy mieszkacie?
U mnie na wybrzeżu cały czas jest piękna pogoda
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest nromalna pogoda...
opalac sie nie da ; (
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Hula tez mam czasem taka ochote...
ja zjadlam obiad i siadam do prostowana wloskow a potem malowanie ubieranie iw wyjscie
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie od poniedziałku jest pochmurno i zimno. Słońce było dziś rano, ale już go nie ma. Wcześniej lało, teraz jest sucho. Ogólnie pogoda nie jest ciekawa. Nie mam pojęcia, jak się ubrać, żeby było mi ciepło, ale jednocześnie, żebym nie stała się cebulką.
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Umnie moze zimno nie jestetale słoneczka nie ma
![]() Ej ja tez powinnam się szykować a niechce mi się z przed kompa ruszyć. Mam jechać do "tesciowej" na torcik czekoladowy. No gdzie to odchudzanie
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
angellka Ty jestes okropnie chuda
jak odchudzanie ;p ja tam jak beda upaly to i tak jesc nie ebde za 15 min pierwszy odcinek oth .. czyli od nowa poki co sobie zjem fasolke ze sloika
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Ville ja wczoraj jak byłam na miescie to miałam bluzke na rmiaczkach i żakiet i jakoś zimno mi nie było. Weź sobie cos co wrazie czego mozesz ściągnac i do torebki włozyć.
Tż się ze mnie śmiej bo ja zawsze biorę buty na plaskim do torebki wrazie gdyby coś mi się z butami na obcasie przytrafiło . Biore jakies bolerko z długim rekewem i kometyczke a jak samochodem jedziemy to jeszcze czasem płaszczyk biorę Ogłonie mam zwsze duzo rzeczy ze sobą i cierie bo nie moge się spakowac do małych torebek których mam sporo i jej bardzo lubie
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
kupowałyście ostatnio może jakieś okulary przeciwsłoneczne gdzieś w necie?
![]() bo ja mam ochote sobie jakieś kupić ale nie moge nic wybrać jak zwykleeee ![]() bo albo mam podobne (bo uwielbiam okulary;p) albo nie wiem jak bede w nich wygladac i nie chce wziac w ciemno
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Vill no ale ja mam fioła na punkecie plaskiego brzucha
Ja tam mam że przez tydzień się praktycznie obrzeram, a potem sie odchudzam No bo trzeba miec z czego chudnąć Tez juz zdzowni że mam go juz z domu wyrzuca zeby po mnie jechał, bo juz ztorcikiem na mnie czeka, czyli chyba musze się szykowac. Mam 30 min. Musze wiąć prysznic umalowac się uczesać i ubrac bo chodze tak jak z łóżka zeszłam. Jeszce tata mi przywózl dobre rózowe wino no i oczywiscie kazał mi próowac czy dobre I powiem ze pyszne może któraś chce ??
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
jadlyscie kiedys slodka fasolke po bretonsku
?
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem strasznym zmarzluchem Ale właśnie wezmę coś, co mogę zdjąć i założyć. Dlatego muszę znaleźć jakąś pakowną torbę. I w ogóle nie lubię nosić kurtek, zakładam długi sweter, jest ciepły Ja się żegnam i życzę miłego popołudnia/wieczora
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
oj oja wiekszego zmarlucha nie znjadziecie niż ja. Ja porafie przy 25 stopniach sie trząść z znimna albo siedziec w domu pod kocem
Też mi zawsze karze brać coś zesobą Bo nie lubi jak narzekam że mi zmino. Jak juz powiem że jest mi ciepło albo gorąco to sie śmieje że nie możliwe No ja jestwm w trakcie przygotowań do wyjscia
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
moj wieczor bedzie na pewno mily bo biore zielonego pysia, oth od poczatku i aaah
![]() i nie pozwole nikomu mnie wkurzac.. a duuuzo chetnych
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mogę sie nawet wymienić na ciasto z rabarbarem, bo właśnie wstawiam je do piekarnika
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie lubie wina... nie smakuje mi jakos
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Dobra lece będe pewnie nie dłgu bo tZ ma duzo nauki
![]() Kalioppe ja chetna na wymianke
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
jak tylko się upiecze to dam znać
![]() EDIT: pospieszyłam się z tym zaproszeniem, bo juz muszę się szykować na karaoke, więc nawet nie zdąże go do końca dopilnować. znajde kogoś, kto zrobi to za mnie, a ciastem poczęstuje jutro
Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./ O.Wilde UWAGA jeżdżę ![]() Edytowane przez kalioppe Czas edycji: 2008-05-24 o 17:12 Powód: zmiana okoliczności |
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja mowilam ze nie pozwole nikomu sie wkurzac? : ( wrrr chce ogladac serial w oryginale, bo wlansie na tym mi zalezy, zeby sie osluchac z jezykiem [co sie uda jesli bede ogladac codziennie po kilka godzin ten serial] tyle ze zapomnialam ze moj brat jest uzalezniony od tv i to na full glos : / muuusi chodzic, zawsze, gdziekolwiek on jest w domu musi chodzic :/ [a mieszkanie jest malee... :|] wiec na kompie nawet jak cos slychac to nie zrozumiem tego ... az tak :/ nooo jak ja go neianwidze, moja nienawisc jest czysta i szczera, i moglabym mu krzywde zrobic naprawde moje plany nie istnieja gdy on jest : / niech on juz idzie do tych kolegow i nie wraca... :|
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie brat i ojciec wkurzyli
![]() 24-latek zachowujący się jak 10-letni bachor. Ojciec mu oczywiście wtórował.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w miescie na juwenaliach jest Mezo
![]() w koncu zrobilam cos z moja prezentacja ![]() przeczytalam raz i zmierzylam czas i jak sie bede spieszyc to zmieszcze sie w 15min
|
#236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie romantycznymi ![]() Cytat:
Nic nie kosztuje a jest bardzo potrzebny do pracy legalnej Cytat:
u mnie tego nie wymagali :PCytat:
dlatego musze koniecznie przymierzyć :POstatnie kupilam w Warszawie jak bylam na wycieczce ![]() Wrocilam z pracy dzis o 13 na szczescie samochodem z jedna dziewczyna jutro rano mnie TŻ zawiezie o 6 kochany sie poswieci (juz zgoda ) zaraz wlasnie przyjedzie do mnie.W miedzyczasie przyjechala do mnie na chwile babcia, ciocia i dwie siostry male i bylo smiesznie Ale mam wyrzuty bo wogole sie nie ucze do tego angola a musze cos sobie przypomniec :/ a to juz w poniedzialek.. |
||||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko no normalnie az chyba wpadne:P
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to ja juz wychodze z domu by do Ciebie dojsc
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
mówili w prognozie pogody że na wybrzeżu będzie ładnie i słonecznie było brzydko do południa bo i nawet chwilkę popadało ale teraz słonko świeci ja też nie przepadam za winem ..
ale mając 15/16 lat chodziło się na dyskoteki i piło się wszystko żeby mieć banie .. oh Matko co to były za czasy.. aż wstyd!! .. ![]() Teraz jak widzę takie pijane gówniary na mieście to mnie Ch*j strzela.. ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

U mnie na wybrzeżu cały czas jest piękna pogoda
a potem malowanie ubieranie iw wyjscie