![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja ćwiczę jogę dla przyjemności.. chociaż ostatnio rzadko to robię
![]() Chyba spróbuję tego całego pilatesu.. może w końcu będą jakieś efekty ![]()
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Dot.: walka z brzuszkiem
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Chciałabym do was dołączyć, ale watek brzmi "walka z brzuszkiem" a ja z nim nie walcze choć chciałabym by przestał byc taki jaki jest.. ale tak trudno zacząc i wytrwać szczegolnie z dzidzią brak czasu a do tego nie mozna sie opanowac od jedzenia w szczegolnosci słodyczy.. jak ich brak to lepiej wszyscy sie kryjcie bo zagryze :[
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na tej stronce zjedź na dół jest bardzo dobre ćwiczenie na boczki, dołączony jest też rysunek do niego: http://www.sfd.pl/%C4%87wiczenia_na_..._-t190098.html Następna strona-2 ostatnie ćwiczenia http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...0&dz=11&page=1 Na boczki dobry jest też hula hop, twister, skręty tułowia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Ci Bardzo
![]() ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ja cwiczylam A6W, na brzuch ale kumpel ktory chodzi na silownie mowil ze trzeba to cwiczyc codziennie, no a jak mam okres to 4 dni nie wychodze z lozka, bo okres mam okolo 9-10dni i pierwsze 4 to nie dosc ze sie leje to mega mnie boli i mam skurcze. Takze jakies pol roku temu jak cykl mialam 45dni to tyle cwiczylam A6W do tego hula hop i moze 1cm i ubyl :/ Nie wiem juz jak cwiczyc z brzuchem.
Mam 181cm jestem szczupla. Nie mam problemu z biodrami, udami z niczym.. tylko z brzuchem. W piersiach 90cm w biodrach 90cm a w pasie 84 :/ nie wiem czemu, nie siedze duzo przed kompem, raczej ciagle w ruchu jestem. Ostatnio kto mnie spotka sie pyta czy w ciazy jestem, dlatego zaczelam nosic tuniki :/ Nie podjadam i dobrze jem, bo lubie zdrowa zywnosc itp. Ogolnie nie idzie mi w boczki na brzuchu tylko pod pepkiem mam juz naprawde spora oponke ![]() Pije duzo rumianku, bratka.. HELP HELP!
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Nie wiem co Ci doradzić...
Do A6W lepiej nie wracaj skoro miałaś z tym problemy. Może zacznij od brzuszków... ? Poszukaj coś w internecie lub w wątkach Na pewno coś dla siebie znajdziesz Pozdrawiam ![]()
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
ok dołączę się do was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.