|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje ślicznie ![]() Trzymajcie dziś kciuki za mnie na uczelni, bo dziś dzień sądny. Ja sama się ocenie czy nadaje się na studia, bo zorbiłam cały projekt sama i dziś go oddajemy a teoretycznie robiłam z koleżanką. Boję się okropnie. |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego
i te no buziaki i te no i oby wszystkie przyszłe dni układały się zawsze po Twojej myśli |
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Tobie z okazji Dnia Dziecka spóźnione, bo spóźnione życzenia, ale życze żeby z Endriu Twoim było cudownie już zawsze
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym KATHI to chyba dobry znak skoro Małżonek się wkurza, że ładnie wyglądasz jak wychodzisz bez niego
Na takie zaczepki nie reaguj wojną powiedz mu tylko, że to dlatego tak się starasz, aby nikt mu nie powiedział, że widział jego żonę na mieście jak kocmołucha ubraną no i żeby mu inni zazdrościli fajnej laski w domu No przynajmniej ja tak robię i mój A. zawsze mi potem kąśliwie mówi "to się też postaraj przy mnie!". A ja mu na to "a to, że niby się tak strasznie starać muszę aby ładną być?". "FOCH" I.ete tam gdzieś wcześniej to bardziej chodziło mi o to, że ja chce mieć fasolkę i chcę mieć ją z nim a nie z innym jakimś facetem!!! A to czy boję się zostać sama z fasolką? Wiesz pomijając inne wypadki i przypadki, mój A. pracuje w kopalni ... Biorąc z nim ślub wiedziałam, że różnie może być. Ale nie boję się zostać sama z fasolką. Absolutnie nie. I fasolka dla mnie absolutnie nigdy nie była i nie będzie metodą na polepszenie stosunków między mną a Mężem. Nasze stosunki są .....no przynajmniej do tej pory były, że jak się to mówi "mucha nie siada" i pewnie wcześniej czy później wrócą do tego stanu, a jeśli nie, to cóż...życie. |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehehheheheheeeeehehh eeee WOJNA BY BYŁA GDYBY TO PRZECZYTAŁ BO ![]() ![]() Arek nie Andrzej |
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka
ja tam się nigdy na temat przeczuć nie rozpisywałam, ale.... myślę, ze skoro minął 1 czerwca i paskudy brak i tak po Twoich wpisach, mam wrażenie, że..... Czerwiec będzie Twoim miesiącem |
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooooł ale gafa przepraszam dla mnie on chyba zostanie Endriu, bo mi sie tak ubzdurało jakoś wcześniej Olivka
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
domi7ks, wszystkiego najlepszego
![]() ja o 4 rano wróciłam z balu absolutoryjnego było super nie chcę mi się wierzyć, że to już koniec studiów.
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kochane
dzwoniłam przed chwilką do takiej przychodni prywatnej niedaleko mojej pracy wiecie ile tam beta kosztuje ? 36zł chyba ich pogięło i czeka się na wyniki do 7 dni. Do 7 dni to ja już będę wiedzieć co i jak tak że czekamy do 8 czerwca znając mnie o tego czasu zrobię testów co najmniej z dwa
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
Domi7ks, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ![]() A mi okres spóżnia się 5 dzień, test robiłam w środę i jedna kreska. w sumie to mam już 36 dzień cyklu. Chyba kupe jeszcze jeden test. Codziennie myśle że okres dostane, bo brzuszek pobolewa a tu nic. Ciekawe?? |
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślę że wynik będzie wiadomy
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Ja się trochę boje, a to dlatego że tydzień temu byłam u lekarza bo wyszło mi jakieś uczulenie lekarz przepisał mi leki ( nie powinny zażywać kobiety w ciąży) trzy dni miałam je brać. Byłam pewna że okres dostane i wziełam je ;( Ciesze sie że może udało nam się a z drugiej strony boję sie..
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki, to i ja się melduje po weekendzie. w sumie cały spedziliśmy poza domem i nawet nie miałam kiedy do kompa usiąść.
kamila18, kasiunia66, karenina19, karola_82-cieszę się, że przybywa nas na forum i mam nadzieję, że nie zagościcie u nas na długo , trzymam kciuki za badania i wiem, ze wszystko będzie ok, a co do szczepienia na żołtaczkę, to dobrze je mieć z powodu chociażby cesarskiego cięcia-chodzi o tzw. żółtaczkę wszczepienną, ale jeśli nie masz szczepienia a chcesz starać się o fasolkę teraz a nie za pół roku to w sumie nie ma przeciwskazań,domi7ks-wszystkiego naj, naj, naj.... Ty już najlepiej będziesz wiedziała co z tych naj wybrać dla siebie... z całego serduszka dla Ciebie gabi-cieszę się, że niebo nad Wami się przeciera, ułoży się, zobaczysz, dobrze, że powróciłaś do staranek bo już się ba łąm, że nam terminy zawalisz kathi, olivka-ja cały czas wierzę, że Wam się udało... trzymam kciuki zanka-dasz sobie radę, nic nie zawalisz, bądź po prostu sobą, a wszyscy Cie tam pokochaja
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie denerwuj się, więcej tym stresem fasolce zaszkodzisz... pisałam juz wcześniej, że mniej więcej przez cztery pierwsze tygodnie fasolka jest chroniona przez organizm mamy w sosób szczególny, właśnie dlatego, że cząsto nie wiemy, że juz rozwija się w nas życie. tak, ze nie przejmuj się tym że brałaś leki tylko szybciutko do apteki po test
|
|
#226 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego, oraz tego czego najbardziej pragniesz (zafasolkowania
)Buziaki kochana O to Ty też spod bliźniąt ja mam 12 czerwca urodzinki ![]() ---------------------------------- Cały wieczór wczoraj nie miałam netu ale widzę, ze na szczęście nie mam za dużo do nadrobienia. Wczoraj były staranka, a dzisiaj jakoś tak mnie brzuch na dole pobolewa. Zobaczymy czy za 1 cyklem sie uda teraz pije kawkę i zamierzam się uczyć ![]() Na dworze ponad 27 stopni, a ja wczoraj tak opalałam nóżki , że buźkę spiekłam, nos do tej pory mam czerwony lekko ![]() |
||
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc zaraz lecę po test i jutro rano zrobie.
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dalam 45 ale wynik byl tego samego dnia, 55zl kosztuje taki w 15min tsk w ogole mozna to pewnie zrobic tez w zwyklej przychodni albo szpitalu, tam powinno byc taniej.
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Po terminie @ spokojnie można zrobic o każdej porze dnia ja też bym nie wytrzymała do rana
![]() spróbuje jeszcze podzwonić po analitykach ile tam trzeba czekać. |
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
A to może jeszcze dziś zrobie. Mam takie wrażenie że dostane zaraz okres, tylko że tak mam już od tygodnia
Piersi zawsze mnie bolały tydzień przed okresem a teraz nic, nie bolą tylko dziwnie swedza. sama nie wiem.
|
|
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
Jestem strasznie ciekawa czy w tym miesiącu mi sie udało, czy jednak nie i @ przyjdzie?
Mam jeszcze 2 tygodnie nie pewności. Kasiu rób test, umieram z ciekawości! |
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem ciekawa
chyba zrezygnuje z bety bo chwilowo "groszem nie śmierdzę" |
|
|
|
#234 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam teścik i jedna kreska;( Ja już sam nie wiem. Kupiłam dwa testy i chyba rano znów powtórze, jeśli znów jedna kreska to na 100% w ciąży nie jestem i cierpliwie będe czekała na @, a póżniej znów staranko.
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Kurde ale zawsze miałam regularnie @
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
kasia, przypomnij mi ile już jesteś po terminie i jakie masz z reguły cykle?
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poziomy beta-hCG: 1 tydzień ciąży......5.8 - 71.2 2 tydzień ......9.5 - 750 3 tydzień .......... 217 - 7138 4 tydzień ......... 158 - 31795 5 tydzien .....3697 - 163563 6 tydzien ....32065 - 149571 7 tydzień.............63803 - 151410 8 tydzień .......46509 - 186977 10 tydzień..........27832 - 210612 12 tydzień.........13950 - 62530 13 tydzień.........12039 - 70971 14 tydzień ........9040 - 56451 15 tydzień....... 8175 - 55868 16 tydzień .......8099 - 58176
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie poszłabym na Twoim miejscu zrobić betę, będziesz miała pewność
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

i te no buziaki
i te no
... Biorąc z nim ślub wiedziałam, że różnie może być. Ale nie boję się zostać sama z fasolką. Absolutnie nie. 

i czeka się na wyniki do 7 dni. Do 7 dni to ja już będę wiedzieć co i jak
znając mnie o tego czasu zrobię testów co najmniej z dwa

)