![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: wymiana ubrania bizuteria
Cytat:
na ten moj zloty lancuszek z sercem 3 proba? i zloty 5 proba ewentaulanie tez? jak? Edytowane przez kwiatuszek8888 Czas edycji: 2008-07-11 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
rurki wymienię tylko za jakieś fajne spodnie też rurki ew. jakieś ładne buciki ale nie widzę tu nic dla siebie, pozdrawiam
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymiana ubrania bizuteria cd 3
bolerko mam s szare piekne marki oliwia polska markowa ozdiez
droga jest na watku a buty to mam ale 37 ? moga byc 37? mam cale tabuny ksiazek zajrzyj na moj watek z nimi link masz na samym pocztaku na 1 str watku z ubraniami a nie kusza cie te piekne tuniki? rozmiar xxs/xs? do miski a tylko sie nadaja! w biuscie i nie wiecej niz 60 tak gora 62 w talii! Edytowane przez kwiatuszek8888 Czas edycji: 2008-07-11 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1212178607
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1212180185 to u Ciebie jest fajne ![]() Chętna na wymianke?
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Chciałaś kiedyś ode mnie kolczyki. Nie wiem, które dokładnie.
Jeśli to aktualne, to byłabym zainteresowana płytami winylowymi, ale zależy, jakie masz. Odpisz u mnie, pierwsza coś u mnie znalazłaś. (Zresztą ja preferuję zawsze odpowiadanie u drugiej osoby) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odp u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
o dietach - nowa dieta rozdzielna
nowa ksiazka kucharskie - desery zimne 100 potraw na rozne sposoby gulasze i potrawki bliny cepeliny kołduny hamburgery i hot dogi (i salatki oraz surowki) - nowa kredowy papier droga! poradniki - poradnik pani domu kompozycje nie tylko z kwiatow twoja linia - gazeta mam tez gazety o komputerach rozne drogie wszystko w bdb stanie lub nowe nie bede tego fotografowac jest bdb stan ksiazki mlodziezowe np romans wielki gatsby najwieksze romanse xx wieku i inne wszystko na watku ksiazkowym zobacz i psychologiczne - 100 odpowiedzi psychologow na najwazniejsze pytania charaktery nowa droga - tylko za ubrania lub dodatki za ta cos lepszego tylko najbardziej porzadana ksiazka psychologiczna ktora najciezej dostac sprowadzana na zamowienie ubrania wkleje i opisze zaraz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bluzka nowa! nie zakladana! od pizam markowej dobrej firmy pizamowej rozmiar s ale to jest jak xs na miske a w biuscie bluzka najlepszej pizamowej polskiej firmy dobra nocka rozmiar s ale male s sabra olbrzymia blyszczaca brokatowa aplikacja motyla rozmiar m ale dobre i na xs top shop xs szara bluza na suwak zaprojektowana przez sama kate moss sabra m ale dobre i na xs olrzymia aplikacja wszyta z gwiazda i wyhaftowanym na niej motywem star girls bluzka uniwersal size ale i na xs z olbrzymia brokatowa blyszczaca aplikacja i napisem wielkim do it yourself lycra uciagliwy material aplikacja przedstawia modelke i jej akcesoria modowe od butow po dodatki wszystko podpisane chyba po angielsku czy francusku tunika angel eyes z kamianiami i medalami i haftami i kamykami dobre i na xs z pwodzeniem 2 tunika tunika angel eyes z kamianiami i medalami i haftami i kamykami dobre i na xs z pwodzeniem bolero bdb jakosci cieplejsze na jesien zime bardziej oliwia s ale i na xs bluza z motywem i napisem girls fighters m ale i na xs! doskonale lezy lycra s bdb i fajny material markowa z wspaniala aplikacja krolewny sniezki nowa! nie noszona! z dodatkami koralikami kamieniami mieni sie i blyszczy pod swaitlo nowe! barzdo drogie i najmodneijsze w tym sezonie! tak! to sa takie! tuniki rozmiar xxs/xs i na miske a! barzdo dobrej jakosci material! jak len z bawelna w tej ciemno szarej i jak cieniutki miekki wspnialy jakosciowo zamsz w tej rdzawej w kolorze ziemii - teraz najmodniejszy kolor tunik!!! maja kamienie medale hafty nie noszone!!! rozmiar xs/s bluzka nb z materialu jak blyszczacy atlas cos takiego swietny i bdb jakosci! pieknie lezy i sie uklada ! markowa nie noszona nowa!!! to te ubrania zdecyduj czy cos chcesz z tego i zajrzyj do watku z ksiazkami gdzie mam ich cale mnostwo! i inne programy w tym watku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Ubrania mnie nie interesują z tych co wkleiłaś.
Jedynie co to: kucharskie - desery zimne 100 potraw na rozne sposoby gulasze i potrawki bliny cepeliny kołduny hamburgery i hot dogi (i salatki oraz surowki) - nowa kredowy papier droga! Chciałabym zobaczyć jednak fotki. 100 odpowiedzi psychologow na najwazniejsze pytania charaktery to samo, fotki. pozdrawiam, odp umnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1212180185
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
a narzuty na kanape i fotele - tez cie interesuja?
i firanki? i szklo np wazony ladne i drozsze? bo juz nie wiem co wymyslac... chcesz to ? narzty firanki sa w obrebie twych zainteresowań? bo musze wiedziec czy zostawic dla ciebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
do carliee z ktora mam sie wymienic na kamere video
a narzuty na kanape i fotele - tez cie interesuja? i firanki? i szklo np wazony ladne i drozsze? bo juz nie wiem co wymyslac... chcesz to ? narzty firanki sa w obrebie twych zainteresowań? bo musze wiedziec czy zostawic dla ciebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
hej, a moglabyś podąc mi na której stronie są te rzeczy? bo nie mogę znaleźć i co to za tusz? nie ma grudek? wydłuża? pogrubia? odp u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
to jest moja lista pragnien największych:
Witaj masz coś z tego, a jak tak to gdzie? wkliłaś mi w temat "suchego" linka do tego tematu i nie wiem czy coś proponujesz i co chcesz ode mnie ewentualnie bo ja sie pogubilam w tym wątku, nie wiem czy masz jeden czy dwa, nie wiem co opisujesz a co masz w załącznikach, jestem bardzo zmęczona i nie jestem w stanie tego ogarnąć odpisz u mnie jakby coś, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
co chciałabyś za ten tusz, co mi pisalaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1212181166
cos u mnie za nia? jesli tak to podaj mi jej wymiary ![]()
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
t-shirty etc, w czarnych, zielonych, brązowych kolorach, a szczególnie MORO (ciuszki rozmar 36 raczej)
bucie jak juz rozmiar 39, jakies czarne ciemne albo adidaski to mam na stronach od 1 do 5 czy do 7 jak znajde czas to ci wkleje ale latwo znalec od 1 strony nie moge narazie tego powklejac ma za duzo spraw prywatnych i nie moge utworzyc nowego lepszego watku narazie ale mam: t-shirt butik czarny s zielny z krolewna sniezka s bialy bhs z kwiatuszkiem haftowanym i kolnierzykiem marynarskie tulipanowe rekawki s super faktura gipiurowa nb atlasowy z kieszonkami t-shirt xs/s dobre i na s buty mam sznurowane czarne i inne wszystkie 39 i sandaly na lato 39 strona 1 i 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
BAN stały
|
odpowiem dokladniej w niedziele wieczor lub poniedzialek popoludniu bo teaz nie mam czasu \\
co do tel to nie mam ladowarki i pozatym ze czasem gubi zasieg to jest ok ;p bateria dobra wymieniana kalkulator dziala bez zazutu ok 4lat i nie mial wymienianych baterii jeszcze dlugopis pisze karta pamieci sprawna nieuzywana w sumie mozesz wkleic fotytych rzeczy ktore masz z mej listy szukam ??w watku ciuchowym masz rzeczy tylko na 1 sronie czy jeszcze gdzies??ksiazek nie szukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
przejrzałam, ale tam chaos i anarchia..
co jedynie przejrzyściej i sie rzuciło, to : --> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1214069561 wymiary jakie tylko sie da, tej kurtki, mogłabys napisac? --> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1212501656 no i ten kubek nawet fajny, tylko te napisy knora, blee, no ale, zobaczymy jak rozmary kurteczki, etc i sie pomyśli odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.