Wszystko o Avonie 4 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-01, 16:14   #211
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
kurde mam podgląd faktury i już sama nie wiem jak z tym rożem
zamówiłam ten rozowy podpisany w netto cedar rose . ale z tego co tutaj piszecie powinni mi przsłac też rozowy ale pod nazwą rose lustre....a na podglądzie faktury mam :
ROZ/POLICZKOW CEDAR ROSE
to już sama nie wiem co mi przyślą a ty hosenka jak miałaś na podglądzie faktury ?
Najwyżej się zamienię z ROZILLA :P
na fakturze mam rose lustre - czyli wg. tego co w ofercie netto napisali, a przysłali kolor zgodny ze zdjęciem czyli cedar rose

Rozilla: czyli Ty chciałaś blady róż tak?? i wpisałaś ten kod obok zdjęcia bladego rózu który był podpisany jako Rose Lustre?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 17:24   #212
ankoro
Wtajemniczenie

Czy macie już jakieś informacje od klientek na temat koloryzującego preparatu do maskowania siwiejacych wlosow?

Czy jest dobry i skuteczny?
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:08   #213
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
na fakturze mam rose lustre - czyli wg. tego co w ofercie netto napisali, a przysłali kolor zgodny ze zdjęciem czyli cedar rose

Rozilla: czyli Ty chciałaś blady róż tak?? i wpisałaś ten kod obok zdjęcia bladego rózu który był podpisany jako Rose Lustre?
Sugerowałam się nazwą a nie kolorem w ofercie...(często mylne są kolory więc zaufałam nazwie)
Zamówiłam wg numeru przy nazwie cedar rose...jednak kolor wskazywał na rose lustre ech...
Gdybym wiedziała, że należy patrzeć na kolory to z pewnością wpisałabym nr przy tym bladym różu z błędnie podpisanym rose lustre.

Właśnie dostałam odpowiedź z firmy odnośnie różu...napisałam do nich, że otrzymałam nie ten róż, który chciałam mimo iż wpisałam nr przy nazwie różu, czyli cedar rose.

Oto odp

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zgłoszenie informujemy, że prawidłowy róż do
policzków został wprowadzony bezpłatnie na Pani konto i dołączy się do
kolejnego zamówienia. Serdecznie dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za
wszelkie niedogodności

Z pozdrowieniami,
Aneta Waśkiewicz
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Więc chyba warto walczyć o swoje

Edit: Ups...przepraszam, że post pod postem.

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-01 o 19:26 Powód: prosze nie pisac postu pod postem tylko edytowac post!
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:51   #214
89szafira89
Raczkowanie

Cześć. Jestem konsultantką od nie dawna bo od maja ale póki co jestem zadowolona ! Dzisiaj ściągnęłam sobie katalog 10/2008, będą tam wody perfumowane Cinthy Rowley ... Słyszałam, że ładnie pachną no właśnie ale która waszym zdaniem ładniej pachnie ??? Petal czy flower ??? Aaaaa to co się chciałam jeszcze zapytać to o wodę perfumowaną Lyrical, polecacie ??? Buśka dla Was
89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:54   #215
Klaudiusia17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Skusiłam się na "laser" na popękane naczynka na nogach z tej promocji z kat. 09 i się z lekka zdziwiłam. Data produkcji to... 21 06 2007
Nic dziwnego, że takie tanie było. Chcą się pozbyć staroci z magazynów
Witam i przyłącze się do dyskusji
Wczoraj wróciłam od konsultantki z zamówieniem moim i od koleżanki. Koleżanka zamawiała intensywny nawilżający krem do twarzy(50 ml) za 3,90. Tam data produkcji to 21.04.2007 i też doznałam szoku. Mam nadzieję, że nie każe go zwrócić, bo chyba koszt przesyłki drożej by kosztował niż ten krem.

Pozdrawiam
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 19:24   #216
Patrycja183
Zadomowienie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez 89szafira89 Pokaż wiadomość
Cześć. Jestem konsultantką od nie dawna bo od maja ale póki co jestem zadowolona ! Dzisiaj ściągnęłam sobie katalog 10/2008, będą tam wody perfumowane Cinthy Rowley ... Słyszałam, że ładnie pachną no właśnie ale która waszym zdaniem ładniej pachnie ??? Petal czy flower ??? Aaaaa to co się chciałam jeszcze zapytać to o wodę perfumowaną Lyrical, polecacie ??? Buśka dla Was
ta woda Petal to jest dla dziewczynek dla "małych dam" a ta flower to jest dla "dorosłych dam"
Stary 2008-07-01, 19:41   #217
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
ta woda Petal to jest dla dziewczynek dla "małych dam" a ta flower to jest dla "dorosłych dam"
Dzięki wielkie Patrycja tak też myślałam - gdzieś w necie przeczytałam ... Buśka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 20:07   #218
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
co nie zmienia faktu że Petal znacznie przyjemniejsza jest według mojego nosa Flower to same duszące lilie a Petal to delikatne frezje
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:12   #219
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
co nie zmienia faktu że Petal znacznie przyjemniejsza jest według mojego nosa Flower to same duszące lilie a Petal to delikatne frezje

A więc jednak Ashiva sugerujesz petal ??? Ja wąchałam tylko flower ładny ale nie wiem jak ten drugi pachnie
Stary 2008-07-01, 20:26   #220
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Torba Tahiti ze str 21 z katalogu wakacje 2008

Czy któraś z Wizażanek widziała tę torbę na żywo? Niepokoi mnie nieco skład materiału, z którego została uszyta. Chciałabym się dowiedziec, czy jest on grubo tkany i matowy, czy też cienko tkany i błyszczący, przez co torba może byc podobna do tych dodawanych do gazet. Nigdy nie zamawiałam torebki z katalogu, nie wiem, jakiej jakości się spodziewac. Nie mogę nic ostatnio znależc w sklepach, a ta torba mi się bardzo spodobała. Pomyślałam, że dzięki konsultacji z Wami uniknę rozczarowania zakupem. Proszę o pomoc.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:31   #221
89szafira89
Raczkowanie

Dot.: Torba Tahiti ze str 21 z katalogu wakacje 2008

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Czy któraś z Wizażanek widziała tę torbę na żywo? Niepokoi mnie nieco skład materiału, z którego została uszyta. Chciałabym się dowiedziec, czy jest on grubo tkany i matowy, czy też cienko tkany i błyszczący, przez co torba może byc podobna do tych dodawanych do gazet. Nigdy nie zamawiałam torebki z katalogu, nie wiem, jakiej jakości się spodziewac. Nie mogę nic ostatnio znależc w sklepach, a ta torba mi się bardzo spodobała. Pomyślałam, że dzięki konsultacji z Wami uniknę rozczarowania zakupem. Proszę o pomoc.

Ja też się nad tym zastanawiałam i szczerze mówiąc wygląda na badziew więc wybrałam libby i jestem zadowolona ... Ale tamta też mi się podobała więc dołączam się do Twojego pytania może ktoś ją kupił

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 21:03   #222
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klaudiusia17 Pokaż wiadomość
Wczoraj wróciłam od konsultantki z zamówieniem moim i od koleżanki. Koleżanka zamawiała intensywny nawilżający krem do twarzy(50 ml) za 3,90. Tam data produkcji to 21.04.2007 i też doznałam szoku. Mam nadzieję, że nie każe go zwrócić, bo chyba koszt przesyłki drożej by kosztował niż ten krem.

Pozdrawiam

Hmmm- ale dlaczego miałaby chcieć go zwrócić
Przecież jest jak najbardziej ważny.
Kosmetyk, który nie był wcześniej otwierany jest ważny 3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu - więc w przypadku tego kremu jest on ważny do 2010.

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 21:13   #223
aiso87
Rozeznanie

Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakies doświadczenia z seria na lato Advanced Techniques? Bo kusi mnie,szczególnie przed wyjazdem na gorące wakacje,ale jak zwykle mam jedną MEGA obawę - czy nie obciązy mi włosów??? Mam cienkie włosy i nie chciałabym sie denerwować przez tydzień przez przyklapniete włosy, dlatego czekam na wszelkie opinie!!! o całej serii, z mgiełką włacznie

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 21:13   #224
Patrycja183
Zadomowienie

Wink Dot.: Torba Tahiti ze str 21 z katalogu wakacje 2008

Cytat:
u mnie klientka zamówiła i jest nie za gruba nie jest błyszcząca bym powiedziała że nawet matowa. nie jest podobna do tych dodawanych do gazet ja ją miałam w ręku i nawet nawet tylko dla mnie jest jeden feler nie ma w środku żadnej kieszonki ma tylko zamek
Stary 2008-07-01, 21:45   #225
Klaudiusia17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Kosmetyk, który nie był wcześniej otwierany jest ważny 3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu - więc w przypadku tego kremu jest on ważny do 2010.
A no rzeczywiście, zapomniałam o tym. Jakby chciała go zwrócić to ją o tym poinformuję. Dzięki
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 21:51   #226
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie klientka zamówiła i jest nie za gruba nie jest błyszcząca bym powiedziała że nawet matowa. nie jest podobna do tych dodawanych do gazet ja ją miałam w ręku i nawet nawet tylko dla mnie jest jeden feler nie ma w środku żadnej kieszonki ma tylko zamek
Dziękuję serdecznie za odpowiedź, zakup jeszcze pewnie trzykrotnie przemyślę. Brak kieszonki w środku to rzeczywiście wada-torba jest duża i jak tam znaleźc bez kieszonki telefon czy błyszczyk?
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 08:42   #227
gabipati
Zadomowienie

mam prośbę - czy ktoś mógłby wrzucić fotkę szminki ANEW BEAUTY powiększającej usta lub chociaż próbki odcieniu BEIGE SHIMMER.Byłabym bardzo wdzięczna, niestety nie można zamówić próbek a nie chcę zamawiać tak zupełnie w ciemno a przyznam szczerze ,że mnie zdjęcia wklejane na wątku zdjęciowym bardzo pomagają w doborze odcieni kolorowki i nie tylko.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 08:55   #228
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję serdecznie za odpowiedź, zakup jeszcze pewnie trzykrotnie przemyślę. Brak kieszonki w środku to rzeczywiście wada-torba jest duża i jak tam znaleźc bez kieszonki telefon czy błyszczyk?
Jestem szczęśliwą posiadaczką tej torby. I MA w środku dwie kieszonki, tak jak nawet w katalogu jest napisane. Fakt faktem, są to tylko 2 małe przegródki na telefon i jedna ciut większa, ale zawsze coś. Jak za te 39.90 to naprawdę sie opłaca. Przynajmniej u mnie niegdzie za taką cenę podobnej i równie ładnej nie znajdę. Ja tam jestem baaaardzo zadowolona, Tahiti stała się moja ulubioną torbą Ale jeszcze dodam coś odnosnie jej koloru. Kiedy zamawiałam ją dla siebie, wzięłam też dla koleżanki. I co dziwne obie.... różnia się delikatnie kolorem! moja jest odrobinę jaśniejsza,ale i tak nie odbiera jej to uroku. Te złote cekiny pięknie błyszczą,na lato jest jak znalazł. I co najważniejsze- wykonanie naprawdę porządne. Nie powinna pójść na szwach. Tak więc POLECAM chciałabym jeszcze do niej ten zestaw 3 branzoletek, ale drogie są. Chyba poszukam czegoś innego. Pozdrawiam!
Stary 2008-07-02, 09:03   #229
alehcar
Rozeznanie

Mi również zdjęcia wklejane na wątku zdjęciowym bardzo pomagają, tak więc jeśli ktoś ma możliwość zrobienia fotek nowym satynowym cieniom, to ja bardzo poproszę!
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:33   #230
89szafira89
Raczkowanie

Wiesz Littlevenus myślałam, że ta torba thaiti to badziew cienkie i nie solidne mimo, że bardzo mi się podobała ale po twojej wypowiedzi kupię sobie ją w katalogu 10/2008 bo widzę, że naprawdę WARTO !!!

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Jestem szczęśliwą posiadaczką tej torby. I MA w środku dwie kieszonki, tak jak nawet w katalogu jest napisane. Fakt faktem, są to tylko 2 małe przegródki na telefon i jedna ciut większa, ale zawsze coś. Jak za te 39.90 to naprawdę sie opłaca. Przynajmniej u mnie niegdzie za taką cenę podobnej i równie ładnej nie znajdę. Ja tam jestem baaaardzo zadowolona, Tahiti stała się moja ulubioną torbą Ale jeszcze dodam coś odnosnie jej koloru. Kiedy zamawiałam ją dla siebie, wzięłam też dla koleżanki. I co dziwne obie.... różnia się delikatnie kolorem! moja jest odrobinę jaśniejsza,ale i tak nie odbiera jej to uroku. Te złote cekiny pięknie błyszczą,na lato jest jak znalazł. I co najważniejsze- wykonanie naprawdę porządne. Nie powinna pójść na szwach. Tak więc POLECAM chciałabym jeszcze do niej ten zestaw 3 branzoletek, ale drogie są. Chyba poszukam czegoś innego. Pozdrawiam!
Stary 2008-07-02, 09:36   #231
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:

Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Cytat:
A no rzeczywiście, zapomniałam o tym. Jakby chciała go zwrócić to ją o tym poinformuję. Dzięki
Moje klientki wiedzą,że kosmetyki mają 3 letni okres wazności, jednak kupują u mnie wlaśnie dlatego,że otrzymują kosmetyki świeżutkie. Nie chcą kosmetyków zleżałych w niewiadomych warunkach. Musiałyby mi wierzyć na słowo, że takie otrzymalam prosto z firmy, a nie ja trzymalam je przez rok np. w slońcu na placu.Dlaczego ja mam sie im tlumaczyć. Kupując kosmetyk w sklepie można sprawdzić jego datę produkcji i z zakupu zrezygnować tutaj zamawia się w ciemno i dlatego powinni wysylać tylko świeże kosmetyki, a pozostale sprzedawać w ofercie netto.
Stary 2008-07-02, 09:39   #232
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
A więc jednak Ashiva sugerujesz petal ??? Ja wąchałam tylko flower ładny ale nie wiem jak ten drugi pachnie
Ja w tym Petal czułam konwalie ale mocno podbite frezjami i czymś słodziutkim. We Flower czułam białe lilie, takie intensywne, narkotyczne... Mnie bardziej podobał się Petal, ale po pół godzinie intensywna słodycz mnie zmęczyła, na inny sposób niż odurzająca moc lilii Flower. Obydwa wydawały mi się trwałe, ale wolę świeższe zapachy. Rzecz gustu.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:55   #233
89szafira89
Raczkowanie

No właśnie ... sama nie wiem co jeszcze wybrać ... No cóż będę musiała strzelić

Cytat:
Napisane przez mimosa Pokaż wiadomość
Ja w tym Petal czułam konwalie ale mocno podbite frezjami i czymś słodziutkim. We Flower czułam białe lilie, takie intensywne, narkotyczne... Mnie bardziej podobał się Petal, ale po pół godzinie intensywna słodycz mnie zmęczyła, na inny sposób niż odurzająca moc lilii Flower. Obydwa wydawały mi się trwałe, ale wolę świeższe zapachy. Rzecz gustu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 10:07   #234
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też się nad tym zastanawiałam i szczerze mówiąc wygląda na badziew więc wybrałam libby i jestem zadowolona ... Ale tamta też mi się podobała więc dołączam się do Twojego pytania może ktoś ją kupił

Widziałam obie torby. Klientki zamawiały. i według mnie to mocniejsza jest Tahiti : ]
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 10:12   #235
89szafira89
Raczkowanie

No to będę miała drugą torbę

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Widziałam obie torby. Klientki zamawiały. i według mnie to mocniejsza jest Tahiti : ]
Aaaaaa chciałam się Was jeszcze zapytać o torebkę chyba z katalogu 8/2008 kolory dostępne to niebieski i brązowy chyba leila się nazywała ... Nie jestem pewna ale co sądzicie o tej torbie ??? Ma ją któraś ???
Stary 2008-07-02, 10:45   #236
Asiek15
Raczkowanie

GG do Asiek15

Hej dziewczyny ktory z zapachow today tomorrow czy always jest odpowiedni na lato ??
Asiek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:02   #237
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek15 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ktory z zapachow today tomorrow czy always jest odpowiedni na lato ??
wg. mnie Always
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:15   #238
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Bardzo proszę dobre duszyczki o informację czy blyszczyk do powiek Bronze Shine dobrze współgra z blyszczykiem tej samej serii Golden lights?

Klientka sie uparła, aby te dwa błyszczyki stosować razem na powieki, a ja wolę Was zapytać niż potem zwracać. Nie mam możliwości sprawdzenia w COK-u, ani u liderki. Z gory dziękuję.
Napisalam w tej sprawie też do firmy i otrzymalam odpowiedź , że kolor błyszczyka Golden Lights jest o dwa tony jaśniejszy od blyszczyka Bronze Shine, ale obydwa sie bardzo dobrze komponują razem. Podaję te informację jakby ktoś chciał ( tak jak moja klientka) łączyć oba kolory.
Stary 2008-07-02, 12:15   #239
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:

Jak dla mnie zawsze ALWAYS
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:42   #240
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Ja always nie wachałam ale od jakis 2 lat uzywam tylko Today zarowno latem jak i zima i jak dla mnie jest sliczny i odpowiedni na obie pory roku,
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości