![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Watch Me - by Joanka
łooo bardzo fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Wklejalam wszystkie - w pewnej chwili mialam juz dosc
![]() Ale kompletowanie wszystkich materialow i tak bylo najgorsze
Edytowane przez substytut Czas edycji: 2009-04-19 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
faaajne
![]() ![]()
![]() |
#214 |
Joanna d'Moder
|
naj fioletowy,a potem kolorowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Ten kolorowy bardzo piekny. Az zaluje, ze nie nosze zegarkow ;)
![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Przepiękne zegarki, a najładniejszy czerwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie śliczne ale fioletowy najśliczniejszy
![]()
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
swietne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
prześliczne czerwony i fioletowy/lawendowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Troche odswiezymy - na dzien przed urodzinami wypada przyzwoicie rok zamknac
![]() Jak widac od formy z zawieszkani nie bedzie mi predko dane odpoczac ![]() Znudzonych pociesze ze znow pracuje nad czyms nowym ![]()
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Sub, ty mnie zaskakujesz z momentu na moment i nie mogę czasem za Twoimi pomysłami nadążyć , wiec sie nie znudzę chyba nigdy
![]() normalnie ukradłabym Ci ten zegarek z króliczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Dzieki, Fall - jak znam zycie to juz niedlugo smignie do klienta - oczekuje na wplate
![]()
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Bransoletki z "dyndajami" są bezkonkurencyjne! I te zegarki-wisiory też super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Osobiście za tzw. dyndajami nie przepadam, za to zegarek jest przeuroczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
osobiscie nie lubie zegarkow i bransoletek z zawiszkami, ale przyzwoicie wygladaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Kroliczek jest uroczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
królik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Króliczek faktycznie przeuroczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam
wszystko śliczne ![]() ale mnie urzekł zegarek z Awenturynem różówym,tylko pytanie czy mozna go gdzieś dostać w Polsce bo niestety znalałam tylko zielony ![]() dziękuje z góry za okazane serce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Szkoda tylko, że króliczek oprócz 7 korlików to seryjna produkcja, masówka z allegro a nie żadna sztuka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
uuu, zawialo krytyka...
![]() na allegro jakos nie widzialam/nie szukalam i o ile dobrze pamietam sama jakis czas temu szukalas zegarkow ![]() Ale dzieki za wszystkie komenty - wracam pracowac nad kolejnymi masowkami ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
uuu ... czyżby ktoś się bał konstruktywnej krytyki
![]() Ponieważ szukałam, dlatego wiem ... a nie zmienia to faktu, że dołożenie 7 koralików do łańcuszka to żadna działalność artystyczna ... Edytowane przez jiffy007 Czas edycji: 2009-08-05 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Jiffy, może nie jest to najbardziej twórcza praca Sub, ale wierz mi, że znalezienie takich ślicznych zegarków pochłania naprawdę dużo czasu i wymaga trochę pomysłowości - na allegro na pewno nic takiego nie znajdziesz. Zresztą sztuką jest również sama umiejętność połączenia często prostych elementów tak, żeby praca nie była przeładowana, ale miała w sobie to "coś". I za to osobiście bardzo cenię i podziwiam Sub.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Akurat do króliczka dołożenie jeszcze czegokolwiek burzyłoby całość niemiłosiernie. Sub dobrze to wyważyła i jest ok. Nie zawsze 'działalność' musi się wiązać ze skomplikowanymi i naładowanymi na maksa rzeczami..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Tak się składa, że na allegro jest tej "tandetki" mnóstwo, i znalezienie ich to na prawdę żadna sztuka ... w tej chwili akurat ich zabrakło ale są sowy, koteczki i myszki miki, które Sub też wykorzystała ... A zegarek można było by nazwać twórczością artystyczną ... gdyby nie to, że te koraliki zmieniają w nim tak niewiele, że w dalszym ciągu pozostaje masówką.Nie można podawać twórczości jako swoją jeżeli w orginale nie zmienia się praktycznie nic. Nie potrzeba wielkiego talentu, żeby dopasować różowe koraliki do "słodziutkiego" króliczka ... równie dobrze wyglądał by z niebieskimi 7 koralikami, czy też fioletowymi .... może więc Sub dokupi jeszcze kilka króliczków i koraliki w różnej kolorystyce ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Nie widziałam nigdzie na allegro takich zegarków - jak się pojawią - podaj proszę linka.
Edytowane przez kulkam Czas edycji: 2009-08-06 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje zegarki ogladalas w modnej gdy zaczelas szukac zegarka dla siebie. Swietnie ze Ci sie podobaly/zainspirowaly. I prosze mi wyjasnic czym rozni sie ten zegarek od naszyjnika w stylu duzy swar i gotowa zawieszka na lancuszku z przeplecionymi swarami czy wisior z kamienia na gotowej krawatce na lancuszku z przeplecionymi swarami czy kamieniami - przeciez to analogiczne prace.. Jakos nie widzialam po Twoich postach bys doczepila sie do takich prac. Ale zawsze mozna czepnac sie Sub skoro ona poswiecila od cholery czasu na realizacje zegarkowych projektow na roznych plaszczyznach, rowniez wisiorkowych a samemu sie nie wymyslilo nic oryginalnego. Spoko - nie od kazdego oczekuje sie innowacji czy wkraczania na nowe tereny wiec dalej mozesz sobie korzystac z pomyslow innych. Zarzucasz mi masowke... Cytat:
Kazdy z nas kupuje gotowe polfabrykaty - takiego czy innego rodzaju, i kazdy pozniej robi z nich cos co mu sie akurat w glowie urodzi. Tobie nie wpadlo do glowy by znalezc cos czego nie ma nikt inny - inni wiec musza byc juz ci zli i "be" - rozladujmy na nich swoja frustracje. Poza tym: Cytat:
Dyskusje ze swojej strony uwazam za zakonczona. Naila, Kuleczko - dziekuje Wam ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Może jiffy jest po prostu zazdrosna? O to że sama nie potrafiła odszukać takich zegarków, o to że jej biżuteria się tak dobrze nie sprzedaje, czy jeszcze z jakiś innych dziwnych powodów...
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze, tak jak napisałam w tej chwili nie ma identycznych ... - podstawowa zasada czytanie ze zrozumieniem .... jeżeli będą to nie omieszkam wrzucić linków ...
Po drugie ... podawanie informacji zupełnie bez pokrycia ... do Twojej informacji zegarki sprowadziłam z Chin kosztowało mnie to 126 zł ... (przeliczając) za 21 zegarków ... Po trzecie ... to, że na początku swojego zainteresowania biżuterią, zapytałam na forum jak zrobiony jest pewien naszyjnik ... którego z resztą do tej pory nie zrobiłam ... nie jest to przesłanką do tego, żeby twierdzić, że kopiuję czyjeś prace ... Po czwarte ... nigdy nie widziałaś moich prac więc również nie wiem na jakiej podstawie oceniasz to co robię ... nie mam obowiązku, żeby pokazywać swoje prace na forum i poddawać je czyjejkolwiek krytyce ... nie wiesz również ile ja poświęcam na to czasu i jak jestem w to zaangażowana ... Ale jeżeli koniecznie chcesz sobie poużywać to proszę bardzo P.S. a co do inspiracji Twoimi zegarkami ... to ani mi sie podobają ani nie ... po prostu nie sa w moim stylu .... aczkolwiek sa rzeczy które wpadły mi w oko ... rzecz gustu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
a mnie się ten ostatni wrzut baaardzo nie podoba! zegarek baznadziejny, zdjęcie beznadziejne (ciemne jakieś i mało ostre), koraliki dobrane beznadziejnie (nie wiem? granat to? z czym ja tam widzę? z kwarcem dymnym czy to szkło?). Tfu!
zapraszam teraz do skrytykowania i przejechania walcem po moich projektach ![]() uwielbiam to forum! można się tutaj nieźle wyżyć ... nie tylko twórczo jak widać ... Sub przepraszam, że się wcięłam. Wybacz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.