|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
Hej! Znajdziesz cos u mnie za Summer Day?pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ord+summer+day
|
|
|
|
#213 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
hej
to 5ml noa, 3ml ghost i chetnie bym wziela jeszcze odlewke ultravioletu za taka sama ilosc 'zielonych jablek'
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
Może coś za ultraviolet? Mam
Christian Lacroix Rouge, - Divine Oriflame, - Organza Givenchy, 7 ml - Chupa Chups, berbonese 4,5 ml - always avon, - amarige givenchy 4 ml - serene oriflame,
|
|
#217 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
z Twojej wish list mam mgielke bezalkoholowa little black dress z avonu, pare razy uzyta ewentualnie moge Ci zrobic mala odsypke pigmentu maca cooper sparkle. no i dkny be delicious zielone chcialas ![]() mnie interesuja: - 5ml NOA Charchel - 3/5ml miniatura perfum Ghost probka Demeter Holy Water probka Cindy Crawford Summer Day + do wyrownania ml ULTRAVIOLET P. Rabanne ile tylko mozesz i chcesz mi oddac
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
Asiu dopiero zobaczylam ze bylas zainteresowana Paris
przepraszam , ale juz poszla na all
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

?