![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Niewieomnienikt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: NELLANA WRÓĆ!! ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
* Wciąż brak celu w moim życiu.
* Kiedy wracam pustą ulicą , słysząc za sobą ciche kroki ,sama już nie wiem, czy się tego boję... * Bardziej bałam się wtedy...Siedziałam skulona na fotelu w jego pustym mieszkaniu. * Razem jest nam za dobrze, osobno nie potrafimy bez siebie żyć, choć jest o wiele łatwiej. * Kiedy wracam od niego, moje serce głośno łka. Wyrywa się. Chce tam zostać na zawsze. * Wcześniej scałował łzy z moich rzęs, ukołysał do snu, ogrzał własnym ciałem. Dał swojej krwi. Byłam zbyt łapczywa, to go bolało. * Niebieskie żyły wołały: "przetnij, mocniej!..." * Uderzam twarzą o pręty, zostają mi na niej sine ślady. Ale jestem szczęśliwa, bo czuję wtedy jego zapach, ciepło i bliskość. On aksamitnym głosem gwałci moje uszy, wyznając mi miłość. Bez siebie żyjemy, bez siebie umieramy.
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Frizzelicious - Dziękuję ;-*. Szukam innego partnera, ale jest cięzko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Siemka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko to mi przychodzi do głowy ![]()
![]() |
#216 | |
BAN stały
|
Cytat:
mam nadzieję, że coś się przyda ![]() powodzenia, aby ta druga szansa była już tą ostatnią szansą, którą musicie sobie dawać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
widzisz, jak nam spie_dala szczęście?
On spacerował myśląc skąd wziąć kasę, ona zapłaciłaby by iść z kimś na spacer.. Mogę być zabawna jeśli chcesz, bystra, irracjonalna... -A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść?-spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę-Co wtedy? -Nic wielkiego-zapewnił go Puchatek-posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie Bo są ludzie, którzy mają taka przyjaciółkę jak ja, na telefon, o każdej porze dnia i nocy... Cały świat przed tobą kolana gnie. A ty nie chcesz. Dlaczego? Ci, Którzy we łzach sieją, żąć będą w radości. Co to jest miłość Doprawdy nie wiem Chcę być kochana Chcę kochać Ciebie Kiedy jestem z Tobą Wiatr użycza mi swych westchnień Gdy jestem przy Tobie To czuję, że Jestem
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może tak: I poszliśmy dalej razem… Ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie ![]() I nie mów nic - no może prócz tego że zależy ci ![]() Że od końców naszych stóp - po końce naszych dłoni. Do końca świata aż po grób. Że jakby coś - to nic. (za długie ale łądne ![]() Inne: Nie oceniłam wtedy wymowy tego paradoksu... Tydzień życia za Twoje myśli ![]() Powoli kończy się sezon swobodnego łapania oddechu ![]() Wy się męczcie a ja jeszcze pobaluje ![]() ![]() I nic co mogło by wam się aktualnie przydać nie przychodzi mi do głowki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#220 |
xoxo
|
Gdybym czekała na ideał, całe życie spędziłabym w poczekalni.
w nieustannej pogoni za spokojem. Dziwny jest ten świat... Lecz ludzi dobrej woli jest więcej... Noc - godzina szarych samotności Pijemy za lepszy czas, za każde wspomnienia, co żyją w nas
#221 |
Zakorzenienie
|
Szaroszare ulice pełne ciemnych tajemnic..
Perfidni, wredni, chorzy z zawiści, utopieni w kompleksach! Tyle zakłamania czai się w Twoich słowach... Czas obietnic beztroskich.. Unicestwione marzenia, unicestwione ideały.. atomowe zabawki.. Nie będę złudzeniami żyć.. Zatruli powietrze.. Zatruli ludzi zatrutym powietrzem.. Nigdy nie bój się patrzeć na niebo.. Dzikie pomysły buszują po głowie.. ![]() Bezduszni ludzie wymiotują uczuciami... Maskotka przeznaczenia. Za ile srebrników, wredny Judaszu, potrafisz sprzedać swoich przyjaciół? Sparaliżowane słowa.. Minione chwile ulatują z pamięci.. Swobodne myśli lepiej zagłuszyć. Siła wybuchnie w nas..;* Maszyna szarości powoli mnie wchłania.. Muzyka i zdrada czai się i skrada.. Roztapiają się myśli, płyną słowa.. Czasem się zanurzam, ale ciągle jeszcze płynę.. Chcę być robakiem - wolę nim być, niż takim jak ci, z którymi muszę żyć! We śnie budować nowy świat.. Nie zrobisz ze mnie kukły pustej, zapatrzonej w siebie, zapatrzonej w lustro. Blady wzrok, rozum śpi.. Niemy krzyk, głuche łzy.. Chciałbym Ci dać swój malutki świat Siebie samego, choć mało mnie znasz Wiem, to niewiele lecz reszty mi brak Serce i rozum - to wszystko co mam ... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
cieszę się
![]() opis, przyznaje, nie mój. z wizazu chyba ![]() a w związku z końcem wakacji, ustawilam sobie taki opis ( a to szczera prawda jest. czuć ten zapach... ); czuję zapach rozkładających się wakacji...
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
_unoriginal sin
/nieoryginalny grzech/ _just say yes /po prostu powiedz tak/ _baby, talk is cheap.. /kochanie, gadanie jest tanie../ _anchors away.. /odkotwiczam../ _one of us /jedno z nas/ _miscommunication /nieporozumienie/ _każdy z lansem jak Sinatra, Lech nie Tatra.. ![]()
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
ah i proszę o opisy o tym ze z chłopakiem z którym kręciłam.. on już do mnie nie pisze na gg ani sms.. nie wiem o co mu chodzi i właśnie poproszę o tsakie opisy ze tesknie i wiecie
![]() ![]() Ja tez takie poprosze ;*** ![]() ![]() ta sama sytuacja.. ;/
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cofnijcie się kilka stron lub do starej części. Tam znajdziecie pełno takich opisów. _________________________ ____________ W Tobie moje niepokoje... Od pewnego czasu wierzę w cuda, że rzeczy szalone mogą się udać... Ulica pachnie Tobą znów... znowu pragnę ciemnej miłości, miłości która zabija... Uszyta ze słów, zapięta na guzik... Już od rana moje oczy zbierają żółte słońca... Moje oczy bez twych oczu nieuważnie, roztargnione gubią po drodze uzbierany świat... Szła w mrok, za jego dłonią jak za białą gwiazdą... Nie przenika ślepej skóry światło jego palców... Codziennie szukam siebie. Ja obcy sobie człowiek. Uległy barwom, dźwiękom ciszy... Chcę, żebyś odszedł... Ruch czasu, sport wskazówek, ciągła gonitwa do mety życia... Patrzę na ciebie ze smutkiem... Ja znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice... i zmieniają kolor świata.
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
[quote=styrana;8754023]Nie zaśmiecajcie tematu takim czymś.
Cofnijcie się kilka stron lub do starej części. Tam znajdziecie pełno takich opisów. przeprazam bardzo ale czytm dopiero 3 część ![]()
#227 |
Zakorzenienie
|
Czasem marzenia nie wystarczają. Trudna droga gdy grunt się kołysze. Wolność zaczyna się tam gdzie kończy się strach. Miłość jest poszanowaniem życia we wszystkich przejawach. ![]()
#228 | |
xoxo
|
[QUOTE=Luizaa;8754563]
Cytat:
_________________________ ______ Teraz wiem, że to zepsółam ja dlaczego wtedy nie potrafiłam odwzajemnić uśmiechu ? nigdy nie zapomnę Twojej słodkiej buźki po chodnikach zatacza się pusty śmiech za dużo rzeczy nas różni miałes być a nie bywać
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
To najpierw trzeba było przeczytać regulamin tej części. ; ] I chyba lepiej iśc za radą Plotkary. __________ Krawędzią dnia na przekór własnym pragnieniom...
#230 |
Przyczajenie
|
z całym szacunkiem, ale dajcie już spokój z tym regulaminem. jeżeli ktoś chce poprosić o pomoc przy opisach to dlaczego nie może, tylko musi uważać na jakieś bzdurne regulaminy?!było ok, a teraz kilka dziewczyn wprowadza na forum jakieś swoje zasady :/ mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam.
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
grin ti
Tu chodzi o to, że irytujące jest takie powielanie wciąż tych samych opisów i informacji. I potem z przeciążenia temat się zacina, tudzież trzeba będzie szybciej części zmieniać. (; ____________________ Cześć. Mogę cię zjeść?
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zgadzam się z Tobą gdyż opisy o tematyce miłości, smutku, tęsknoty czy zdrady pojawia się prawie w co 2 poście więc można troszeczkę się wysilić i poczytać kilka stron wcześniej a na pewno się coś znajdzie. To tak z mojej strony... Gdyby tak dorwać chwilę która jest i brać z niej pełną garść |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_powiesz czyja to jest wina i czego mam za mało??;( _rozpamiętuje przeszłość _juz nie patrzysz jak kiedyś..;( _samotność jak gorączka nocą dopada.. _gubię ostrość, wspomnień kalejdoskop.. _bo wolę nic nie mieć niż mieć coś na niby.. _a w sercu adres skreśle.. _masz jedną wadę.. nie pozwalasz o sobie zapomnieć.. _________ dziewczyny luuuuz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Bo to taki nieciekawy życia szczegół..
Nie wiem po co, nie wiem kiedy, nie wiem dokąd.. Wysyłam swoje serce listem poleconym.. o resztę się nie martwię - reszta jest stracona.. Zamykam oczy. Udaję, że nic nie jest źle. I od dzisiaj wynajęty morderca ma pilnować drogi do mojego serca.. Prosto w twarz seria najgorszych skojarzeń. Ciężkostrawne myśli.. Anarchia w samym środku mojej głowy.. mściwy atak aniołów. Jestem inny - Mamo, tato, czy dostanę w mordę za to? Dwie gwiazdy na niebie strzegą mego snu.. wejdź do mego snu.. Czuję siłę Twoich marzeń.. W końcu szczęście zapukało do mych drzwi.. ![]() Ciągle z głową w chmurach... Wczorajszy słońca blask.. Źle wywołane zdjęcie.. Nadzieją tkany czas.. Zastygły uśmiech.. Jak bez skrzydeł móc dotykać chmur, być ponad tym? Zapach letniej nocy obcy jest.. Zgubiłam gdzieś po drodze tę resztę magii.. Myślałam, że wystarczy gdy wkradnę się w Twoje sny.. Nie mam siły walczyć o zrozumienia cień.. Niebo pęknie na części sto, schody z gwiazd uniosą nas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
xoxo
|
Cytat:
Dokładnie! Ileż można czytać w kółko jedno i to samo. A po za tym wyszukiwarka nie gryzie i można z nią miło wspólpracować ; ) _________________________ ___________ z czasem wolność może stać się Twoim największym wrogiem a mówiłeś, że nie wrócisz kur.wa nikt nie mówił Nam, że będzie łatwo
![]() |
#236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() coś ode mnie... słucham serca i słyszę Cię w nim nad nami zapach szczęścia chcę być w twych myślach teraz wiem, jesteś częścią mnie wciąż jestem tu, czekam na Twój znak... niech mija czas, zawsze tylko Ty... Parę wspomnień z tamtych chwile ocalić chcę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
przepraszam czy to te "NOWE "powymyślały ten durny REGULAMIN? Wiekszej głupoty wczesniej nie słyszałam..
Jedno w tym wszytkim jest dobre a mianowicie .. chodzi mi o opisy by dziekujac kopiowac same loginy a nie całosc opisów. ;/ Czasem lubisz rzucić focha, tak przypominasz ,ze trzeba ciebie kochać szaleńczo, obłąkańczo, nieprzytomnie. Kocham . 'Kiedy Cię widzę na swej drodze - Mam dobry dzień.' bukietem kwiatów cie przekupił... naiwna TY |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
xoxo
|
Cytat:
nie musi Ci się podobać ten 'durny regulamin' jak Ty to stwierdziłaś. ale każdy tylko potrafi narzekac a na forum robi się totalny bajzer _________________________ _________ moja własna podświadomość się rumieni.
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Wasze opisy są po prostu BOSKIE ![]() Macie może jakieś ze zdałam dziś prawo jazdy i jestem szczęśliwa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Majka182 zgadzam się z Tobą ... Zresztą miałąm się nic nie oddzywać ale jak już tak niektóre dziewczyny pilunją regulaminu który same wymyśliły to .. jedna z was kopiowałą wszystkie opisy a nie sam nick czy tylko kilka opisów ;] A tą osobą była bodajrze plotkara...
![]() `Lepiej nie znać się wcale, niż `zaprzyjaźniwszy` się rozstawać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.