|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: Czy ktoś może mi kupić.....? Wątek dla osób nieposiadających konta na Ebay'u,P
dziewczyny blagam pomozcie
![]() nie mam pay pala a chce zamowic wlosy od foxylocksextensions. Oczywiscie jesli ktoras z was bedzie mogla to prosze napiszcie do mnie 6385695 wszystkie koszty pokryje, jestem pewna zakupu na 1000 procent pomozcie |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ktoś może mi kupić.....? Wątek dla osób nieposiadających konta na Ebay'u,P
Witam czy któraś z Was mogłaby dla mnie zakupić torebkę z ebaya. Mam tam swoje konto ale nie mam pay pala w związku z czym liczę na Wasza pomoc. Wszystkie koszty pokrywam + premia dla organizatorki. Proszę o wiadomość na priv.
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z organizatorek może mi zapłacić za zamówienie z new looka? Oczywiście pokrywam wszystkie koszty, wysyłka na mój adres więc nie trzeba iść z paczką na pocztę
![]() ![]()
#214 |
Raczkowanie
|
Witam ja tak jak tu wszystkie osoby rowniez potrzebuje pomocy, chce zamowic zestaw do włosow a niestety nie mam konta na ebay-u i konta pay pal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cóż za wyrozumiałość z Twojej strony ![]() Nie każdy ma zdolności językowe i potrafi się w obcym języku dogadać ze sprzedawcą w sprawie wysyłki towaru na dany adres. I kim Ty jesteś żeby decydować czy ktoś powinien czy nie powinien kupować w zagranicznych serwisach? ![]() Trochę empatii, wrażliwości i chęci niesienia pomocy ludziom ![]() Ja sama dzięki jednej z osób z tego forum dostanę niedługo upragniony zegarek. Cóż z tego, że założyłam sobie konta? Mam iść na kurs angielskiego żeby kupić sobie zegarek za 20zł, albo zrezygnować z niego gdy są chętni aby mi pomóc? Coś tu nie halo... A co do ponoszenia odpowiedzialności... Decydując się na to, by ktoś za nas realizował transakcję, chyba wiemy na co się piszemy ![]() Osobiście nie widzę problemu. Proszę kogoś o pomoc, ktoś mi robi przysługę i wpłaca MOJE pieniądze ze SWOJEGO konta, po czym podaje MÓJ adres i nie musi nawet lecieć z paczką na pocztę. Komuś to zajmie 5 minut z palcem w nosie, ja mogłabym poświęcić na to cały tydzień i niczego bym nie osiągnęła ![]()
Edytowane przez Robaczywka Czas edycji: 2010-03-28 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Robaczywko- Wszystko jest w porządku, jeśli towar dotrze do kupującego. Ale jeśli coś jest nie tak, to zaraz zaczynają się pretensje do osoby pośredniczącej i podejrzenia, że może w ogóle nie wpłaciła, tylko kasę sobie wzieła.
A TuRQoUiS akurat ma tutaj dużo do powiedzenia, gdyż wielokrotnie organizowała zamówienia i jak się domyślam, miała różne doswiadczenia, takze te nieprzyjemne. Więc jej wypowiedz jest dla mnie jak najbardziej godna wysłuchania.
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Czy jakaś dobra dusza pomogłaby mi w zakupie jelly watch'a?
![]() Oczywiście koszta pokrywam. |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
http://cgi.ebay.pl/Multicolor-Jelly-...item4aa01396be
Mógłby mi ktoś kupić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Czy znalazłby się ktoś o użyczył mi paypalowego konta to kupienia butów z ebay'a?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Witam,
jeśli któraś z Was zgodziłaby się pomóc mi w zakupie to bardzo proszę o odzew na PW ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
także potrzebuje pomocy z wholesale-dress
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
Odświeżam
![]() Błagam, jestem w pilnej potrzebie i nie mam się do kogo zwrócić... Naturalnie pokrywam wszelkie koszty. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny- ja też jestem w potrzebie
![]() Czy któraś z Was byłaby tak miła i pomogła mi w zakupie stanika freya retro na ebay'u? |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
czy ktos pomoglby mi w zakupie na ebay brytyjskim??? sprzedjacy nie chce sie zgdozic na sprzedaz do polski;//// pozdr i please help
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
![]()
Potrzebuję pomocy przy zakupach w New Look. Niestety karty nie mam (więc PayPal założyć nie mogę), a do zamówienia zbiorowego sie nie załapałam. Szukam kogoś, kto mógłby złożyć zamówienie i za nie zapłacić.
Oczywiście pokrywam wszystkie koszty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
nie mam konto na ebay'u a bardzo potrzebuje ENCANTO do prostownaia wlosow. moze ktoras pomoc ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie może jak to jest jak chcę kupić 2 rzeczy od jednego sprzedawcy, ugadalam sie z nim na jeden koszt wysyłki ale w ebayu nie mam opcji zakupy 2 rzeczy za jednym razem... i jak teraz bedzie z pp, policzy mi wysylke do kazdej z rzeczy osobno? ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Chciałabym prosić o przysługę. Planuję kupić pewną książkę w anglojęzycznym sklepie internetowym i jedyną z możliwych opcji zapłaty jest paypal. Nie posiadam jednak konta w banku. Wpadłam więc na pomysł, że przekazem pocztowym przesłałabym chętnej osobie wymaganą kwotę, a ta wpłaciłaby je na mojego paypala jako - powiedzmy, 'prezent'. Wszystkie koszty naturalnie pokryłabym z góry. Niezbędne szczegóły podam, jeżeli tylko znajdzie się tak pomocna osoba!
I slowly start to hope. Edytowane przez Enrill Czas edycji: 2010-12-25 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie paypala, chciałam złożyc zamowienie i pojawia mi się taki komunikat: Aby sfinalizować tę płatność, dodaj do konta PayPal kartę debetową lub kredytową. Karta zostanie obciążona tylko wtedy, kiedy kwota transakcji przekroczy saldo Twojego konta.
Ni uśmiecha mi się to, gdyż w razie pomyłki nie mam żadnej kontroli nad tym ile mi pobiorą z konta. I to bez mojej zgody. Czy wy podałyście nr własnej karty, czy to w ogóle konieczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Załączam link, proszę o pomoc raz jeszcze ![]() http://cgi.ebay.pl/Twilight-Jewelry-...item35ab2e176b |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Co do płatności na paypal nie ma obowiązku posiadania karty kredytowej. Można założyć takie konto i robić na nie przelew ze swojego banku i miec tylko określoną kwotę. Pieniążki można w kazdej chwili przelać z powrotem, lecz trwa to kilka dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Mam zatem pytanko. Założyłam konto na paypal, lecz nie jestem zweryfikowana. Czy mogę dodać pieniądze na paypal (w formie przelewu) i następnie kupić oraz zapłacić za przedmiot z paypala? Czy koniecznie trzeba się weryfikować?
Edytowane przez Meteoryt Czas edycji: 2011-01-02 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
Weryfikacja - chodzi o przelewanie przez Pay Pal na Twoje konto tych śmiesznych sumek i wpisywanie ich w odpowiednim miejscu? Jeżeli tak, to raczej nie musisz weryfikować konta, ale obowiązuje Cię wtedy ograniczenie odnośnie ilości przyjmowania/wysyłania pieniędzy. To wszystko naprawdę jest w FAQ.
A moja prośba już nieaktualna! ![]()
I slowly start to hope. Edytowane przez Enrill Czas edycji: 2011-01-03 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
edit: już sobie poradziłam.
Edytowane przez paulina.t11 Czas edycji: 2011-01-08 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie, potrzebuje rady.
Chciałam przelać pieniądze z karty kredytowej za pomocą paypala za przedmiot, ale nie chciał mój przelew dojść. Więc go anulowałam i teraz mam pytanie ile mam czekać aby ta suma była z powrotem na moim koncie? |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
zakochałam sie w butach na e-bay
![]() ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny prosze was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.