Czy ktoś może mi kupić.....? Wątek dla osób nieposiadających konta na Ebay'u,PayPala - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 23:22   #211
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: Czy ktoś może mi kupić.....? Wątek dla osób nieposiadających konta na Ebay'u,P

dziewczyny blagam pomozcie
nie mam pay pala a chce zamowic wlosy od foxylocksextensions. Oczywiscie jesli ktoras z was bedzie mogla to prosze napiszcie do mnie 6385695 wszystkie koszty pokryje, jestem pewna zakupu na 1000 procent pomozcie
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 12:57   #212
funykiki
Raczkowanie

Dot.: Czy ktoś może mi kupić.....? Wątek dla osób nieposiadających konta na Ebay'u,P

Witam czy któraś z Was mogłaby dla mnie zakupić torebkę z ebaya. Mam tam swoje konto ale nie mam pay pala w związku z czym liczę na Wasza pomoc. Wszystkie koszty pokrywam + premia dla organizatorki. Proszę o wiadomość na priv.
funykiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:11   #213
be-be
Raczkowanie

GG do be-be

Dziewczyny czy któraś z organizatorek może mi zapłacić za zamówienie z new looka? Oczywiście pokrywam wszystkie koszty, wysyłka na mój adres więc nie trzeba iść z paczką na pocztę Bardzo prosze Dobra duszyczko

be-be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:50   #214
Karolawaw
Raczkowanie

Witam ja tak jak tu wszystkie osoby rowniez potrzebuje pomocy, chce zamowic zestaw do włosow a niestety nie mam konta na ebay-u i konta pay pal . W poniedzialek juz bym wysłała pieniazki chetnej do pomocy bo poprostu musze to miec CZekam na odpowiedz!!!!
Karolawaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:01   #215
Robaczywka
Rozeznanie

GG do Robaczywka

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez TuRQoUiS Pokaż wiadomość
mały apel
bardzo proszę moderatorstwo i administrację forum o przemyślanie kwestii istnienia tego wątku.

na moim przykładzie mogę stanowczo powiedzieć, że pomaganie w zamowieniu rzeczy z ebay'a wcale nie jest kolorowe i czasami prowadzi do bardzo powaznych nieprzyjemnosci dla osoby która pośredniczy w tych zakupach.
nie będę tutaj opisywać dokładnie sytuacji, ale bardzo proszę o zamknięcie tego wątku

uważam, że aktualnie (po niedawnych zmianach) PayPal jest na tyle łatwo dostępny, że każda osoba zainteresowana kupnem na ebay'u powinna potrafić założyć sobie konto, co do kwestii angielskiego- jeśli sie nie zna języka to nie powinno się kupować na takich serwiasach.
tak wiec uwazam ze ten wątek nie powinien dłuzej istnieć.
cała odpowiedzialnosc za transakcje spada na osobe pośredniczącą.
Od siebie powiem tyle, nie chcesz pomóc, nie pomagaj, ale powstrzymaj się od zbędnych komentarzy

Cóż za wyrozumiałość z Twojej strony

Nie każdy ma zdolności językowe i potrafi się w obcym języku dogadać ze sprzedawcą w sprawie wysyłki towaru na dany adres.

I kim Ty jesteś żeby decydować czy ktoś powinien czy nie powinien kupować w zagranicznych serwisach?

Trochę empatii, wrażliwości i chęci niesienia pomocy ludziom

Ja sama dzięki jednej z osób z tego forum dostanę niedługo upragniony zegarek. Cóż z tego, że założyłam sobie konta? Mam iść na kurs angielskiego żeby kupić sobie zegarek za 20zł, albo zrezygnować z niego gdy są chętni aby mi pomóc? Coś tu nie halo...
A co do ponoszenia odpowiedzialności... Decydując się na to, by ktoś za nas realizował transakcję, chyba wiemy na co się piszemy
Osobiście nie widzę problemu. Proszę kogoś o pomoc, ktoś mi robi przysługę i wpłaca MOJE pieniądze ze SWOJEGO konta, po czym podaje MÓJ adres i nie musi nawet lecieć z paczką na pocztę. Komuś to zajmie 5 minut z palcem w nosie, ja mogłabym poświęcić na to cały tydzień i niczego bym nie osiągnęła Trzeba sobie pomagać...

Edytowane przez Robaczywka
Czas edycji: 2010-03-28 o 20:05
Robaczywka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:18   #216
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Robaczywko- Wszystko jest w porządku, jeśli towar dotrze do kupującego. Ale jeśli coś jest nie tak, to zaraz zaczynają się pretensje do osoby pośredniczącej i podejrzenia, że może w ogóle nie wpłaciła, tylko kasę sobie wzieła.
A TuRQoUiS akurat ma tutaj dużo do powiedzenia, gdyż wielokrotnie organizowała zamówienia i jak się domyślam, miała różne doswiadczenia, takze te nieprzyjemne. Więc jej wypowiedz jest dla mnie jak najbardziej godna wysłuchania.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:32   #217
agus79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Robaczywka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Od siebie powiem tyle, nie chcesz pomóc, nie pomagaj, ale powstrzymaj się od zbędnych komentarzy

Cóż za wyrozumiałość z Twojej strony

Nie każdy ma zdolności językowe i potrafi się w obcym języku dogadać ze sprzedawcą w sprawie wysyłki towaru na dany adres.

I kim Ty jesteś żeby decydować czy ktoś powinien czy nie powinien kupować w zagranicznych serwisach?

Trochę empatii, wrażliwości i chęci niesienia pomocy ludziom

Ja sama dzięki jednej z osób z tego forum dostanę niedługo upragniony zegarek. Cóż z tego, że założyłam sobie konta? Mam iść na kurs angielskiego żeby kupić sobie zegarek za 20zł, albo zrezygnować z niego gdy są chętni aby mi pomóc? Coś tu nie halo...
A co do ponoszenia odpowiedzialności... Decydując się na to, by ktoś za nas realizował transakcję, chyba wiemy na co się piszemy
Osobiście nie widzę problemu. Proszę kogoś o pomoc, ktoś mi robi przysługę i wpłaca MOJE pieniądze ze SWOJEGO konta, po czym podaje MÓJ adres i nie musi nawet lecieć z paczką na pocztę. Komuś to zajmie 5 minut z palcem w nosie, ja mogłabym poświęcić na to cały tydzień i niczego bym nie osiągnęła Trzeba sobie pomagać...
ze tak powiem delikatnie wgielo mnie w fotel...uwierz mi kochana kupowanie na ebayu etc..nie jest tak kolorowe jak Ci sie wydaje....moja rada-zaloz sobie konto i kupuj-a sama sie przekonasz. Ja sama mialam raz nieprzyjemna sprawe (jako kupjacy-przesylka nie dotarla) otwieranie sprawy na ebayu i pay palu uzeranie sie poprzez wiadomosci(oczywiscie w jezyku ang) wysylane praktycznie codziennie ....nie warte jest kilku funtow a juz napewno nie w czyims imieniu...mysle ze Twoj komentarz byl zbedny...pozdrawiam.
Stary 2010-04-04, 18:01   #218
SorbetMalinowy
Zakorzenienie

Czy jakaś dobra dusza pomogłaby mi w zakupie jelly watch'a?
Oczywiście koszta pokrywam.
SorbetMalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:04   #219
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SorbetMalinowy Pokaż wiadomość
Czy jakaś dobra dusza pomogłaby mi w zakupie jelly watch'a?
Oczywiście koszta pokrywam.
również podpinam się pod prośbę!!! marzy mi się niebieski .... biały już mam dzięki uprzejmości

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 08:41   #220
No_Doubt1
Zadomowienie

GG do No_Doubt1

http://cgi.ebay.pl/Multicolor-Jelly-...item4aa01396be
Mógłby mi ktoś kupić ?
No_Doubt1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:33   #221
funkyourself
Raczkowanie

Czy znalazłby się ktoś o użyczył mi paypalowego konta to kupienia butów z ebay'a?
funkyourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:00   #222
vera125
Raczkowanie

Witam,
jeśli któraś z Was zgodziłaby się pomóc mi w zakupie to bardzo proszę o odzew na PW
Z góry dziękuję i pozdrawiam
vera125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 14:06   #223
wioletka_3
Raczkowanie

także potrzebuje pomocy z wholesale-dress
wioletka_3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 12:00   #224
Kajteczka
Przyczajenie

Odświeżam Czy jakaś życzliwa z Was, mieszkająca - lub mająca kogoś w Anglii może mi szybko pomóc? Chodzi o zakup na brytyjskim ebayu i wysyłkę do Polski...

Błagam, jestem w pilnej potrzebie i nie mam się do kogo zwrócić...

Naturalnie pokrywam wszelkie koszty.
Kajteczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:59   #225
MalaArielka
Wtajemniczenie

Dziewczyny- ja też jestem w potrzebie
Czy któraś z Was byłaby tak miła i pomogła mi w zakupie stanika freya retro na ebay'u?
MalaArielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:08   #226
20071990
Raczkowanie

czy ktos pomoglby mi w zakupie na ebay brytyjskim??? sprzedjacy nie chce sie zgdozic na sprzedaz do polski;//// pozdr i please help
20071990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:12   #227
karambol
Raczkowanie

Talking Dot.: Czy ktoś może mi kupić.....? Wątek dla osób nieposiadających konta na Ebay'u,P

Potrzebuję pomocy przy zakupach w New Look. Niestety karty nie mam (więc PayPal założyć nie mogę), a do zamówienia zbiorowego sie nie załapałam. Szukam kogoś, kto mógłby złożyć zamówienie i za nie zapłacić.
Oczywiście pokrywam wszystkie koszty
karambol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:45   #228
dknika
Raczkowanie

nie mam konto na ebay'u a bardzo potrzebuje ENCANTO do prostownaia wlosow. moze ktoras pomoc ?
dknika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 18:59   #229
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dziewczyny wiecie może jak to jest jak chcę kupić 2 rzeczy od jednego sprzedawcy, ugadalam sie z nim na jeden koszt wysyłki ale w ebayu nie mam opcji zakupy 2 rzeczy za jednym razem... i jak teraz bedzie z pp, policzy mi wysylke do kazdej z rzeczy osobno? ;/
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 19:17   #230
sidek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie może jak to jest jak chcę kupić 2 rzeczy od jednego sprzedawcy, ugadalam sie z nim na jeden koszt wysyłki ale w ebayu nie mam opcji zakupy 2 rzeczy za jednym razem... i jak teraz bedzie z pp, policzy mi wysylke do kazdej z rzeczy osobno? ;/
powinien Ci wysłać przez ebaya fakturę za te 2 rzeczy chyba że jeszcze jest jakiś inny sposób

sidek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:42   #231
Enrill
Przyczajenie

Chciałabym prosić o przysługę. Planuję kupić pewną książkę w anglojęzycznym sklepie internetowym i jedyną z możliwych opcji zapłaty jest paypal. Nie posiadam jednak konta w banku. Wpadłam więc na pomysł, że przekazem pocztowym przesłałabym chętnej osobie wymaganą kwotę, a ta wpłaciłaby je na mojego paypala jako - powiedzmy, 'prezent'. Wszystkie koszty naturalnie pokryłabym z góry. Niezbędne szczegóły podam, jeżeli tylko znajdzie się tak pomocna osoba!

Edytowane przez Enrill
Czas edycji: 2010-12-25 o 21:46
Enrill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:19   #232
Rusi
Raczkowanie

Mam pytanie odnośnie paypala, chciałam złożyc zamowienie i pojawia mi się taki komunikat: Aby sfinalizować tę płatność, dodaj do konta PayPal kartę debetową lub kredytową. Karta zostanie obciążona tylko wtedy, kiedy kwota transakcji przekroczy saldo Twojego konta.

Ni uśmiecha mi się to, gdyż w razie pomyłki nie mam żadnej kontroli nad tym ile mi pobiorą z konta. I to bez mojej zgody.

Czy wy podałyście nr własnej karty, czy to w ogóle konieczne?
Rusi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:02   #233
Meteoryt
Raczkowanie

Hej Marzy mi się wisiorek z pewnego zdjęcia... Nawet nie wiedziałam, że jest w sprzedaży, ale znalazłam na ebay'u. Niestety, nie mam tam konta. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Bardzo proszę... Z kasą (przelewem nie ma problemu).
Załączam link, proszę o pomoc raz jeszcze
http://cgi.ebay.pl/Twilight-Jewelry-...item35ab2e176b
Meteoryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 18:11   #234
rudakotka
Przyczajenie

Co do płatności na paypal nie ma obowiązku posiadania karty kredytowej. Można założyć takie konto i robić na nie przelew ze swojego banku i miec tylko określoną kwotę. Pieniążki można w kazdej chwili przelać z powrotem, lecz trwa to kilka dni.
rudakotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:56   #235
Meteoryt
Raczkowanie

Mam zatem pytanko. Założyłam konto na paypal, lecz nie jestem zweryfikowana. Czy mogę dodać pieniądze na paypal (w formie przelewu) i następnie kupić oraz zapłacić za przedmiot z paypala? Czy koniecznie trzeba się weryfikować?

Edytowane przez Meteoryt
Czas edycji: 2011-01-02 o 20:59
Meteoryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:53   #236
Enrill
Przyczajenie

Weryfikacja - chodzi o przelewanie przez Pay Pal na Twoje konto tych śmiesznych sumek i wpisywanie ich w odpowiednim miejscu? Jeżeli tak, to raczej nie musisz weryfikować konta, ale obowiązuje Cię wtedy ograniczenie odnośnie ilości przyjmowania/wysyłania pieniędzy. To wszystko naprawdę jest w FAQ.

A moja prośba już nieaktualna!

Edytowane przez Enrill
Czas edycji: 2011-01-03 o 19:00
Enrill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 18:07   #237
paulina.t11
Zadomowienie

edit: już sobie poradziłam.

wątek wymiankowy

Edytowane przez paulina.t11
Czas edycji: 2011-01-08 o 18:47
paulina.t11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:02   #238
kucyk ponny
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie, potrzebuje rady.
Chciałam przelać pieniądze z karty kredytowej za pomocą paypala za przedmiot, ale nie chciał mój przelew dojść. Więc go anulowałam i teraz mam pytanie ile mam czekać aby ta suma była z powrotem na moim koncie?

❤Jasmine❤
❤Ruby❤
kucyk ponny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:06   #239
321asieNka321
Raczkowanie

zakochałam sie w butach na e-bay Czy ktoś byłby tak dobry i kupiłby mi je (nie posiadam konta) Jezeli chodzi o przelew to wszystko sie ustali prosze o kontakt 7941231 PILNE
Z góry dziękuję
321asieNka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:55   #240
321asieNka321
Raczkowanie

No dziewczyny prosze was moze jednak któraś mnie przygarnie ?
321asieNka321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości