![]() |
#211 |
BAN stały
|
Dot.: karmelowa torba z top sectet!!!
ja dziś znowu napisałam czy robią losowanie, kto otrzyma, a kto nie tą torebkę, to mi odpisali:
Witam, Jesteśmy właśnie w trakcie ustalania, w którym ze sklepów stacjonarnych ta torebka jeszcze może być dostepna. bardzo proszę o cierpliwość, staramy się zrobić wszytsko, aby mogła pani kupić tą torebkę. pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten całe internetowy sklep Top Secreta to porażka, jak czytam te Wasze posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać
Sprzedają towar, którego nie mają i nawet nie potrafią poinformować, że nie zrealizują zamówienia tylko trzeba się dopytywać ![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
ja tez do nich napisałam, ale nie odpisali....
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
noo Dziewczyny, ze mnie też sobie zrobili niezłe "jaja" :P zamowiłam beret, bluzke, 2 szaliki, 2 pary rekawiczek a Ci mi wysłali tylko szalik i rękawiczki...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ten sklep zamiast zachęcać klientów to tylko ich zniechęca. A co do długości oczekiwania to nie przejmujecie się Dziewczyny,bo ja czekałam ok.2 tygodni ![]() W ogóle dziwie się,że wysyłają za pośrednictwem Poczty Polskiej..Chyba każdy szanujący się sklep powinien korzystać z usług firmy kurierskiej.Kiedyś zamawiałam coś z Housa,nie dosyć że przesyłka była po paru dniach dostarczona przez kuriera,to mogłam ją monitorować..Dziwna sprawa z tym Top Secret ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
właśnie przyszła moja karmelowa torba! <jupi>
Po oględzinach stwierdzam, że wszystko z nią ok. Zobaczymy w praktyce. No i jest dosyć duża! Myślałam, że będzie mniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
a kiedy zamawiałaś?
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
ja ma taką, ale ciemną, ten sznurek wgmnie beznadziejnie wygląda i nosze ja a ramie, pojemna, tylko rączki mi już pękaja i trochę się zadziera, ale ogólnie bardzo fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
ja czekam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wrocilam do domu i w skrzynce znalazlam awizo... Wiecie co jest najsmieszniejsze ? Kwota pobrania wskazuje, ze przyslali mi tylko jedna rzecz i co najlepsze jest to szalik za hmm 14zl ktory wzielam dlatego by przekroczyc 50 i przesylka byla za darmo ! Owszem szalik jak szalik przydalby mi sie, no ale to juz chyba przesada ? Realizuja zamowienie po niemal 2 tygodniach, w dodatku wysylaja jedna rzecz o czym rowniez nie informuja, ze paczka bedzie niekompeltna, nie pytaja czy w takim przypadku jestem nadal zainteresowana... Ten sklep to porazka, nie wiem czy w takim przypadku ich tez nie olac i nie odbierac w ogole tej przesylki, na rzeczach ktorych nie wyslali najbardziej mi zalezalo
![]() O wlasnie doczytalam post Lily analogiczna sytuacja, nigdy wiecej zadnych zamowien ze strony TS !! Edytowane przez Bulba1 Czas edycji: 2009-01-29 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cale szczescie, ze nie zaplacilam z gory ! Zero profesjonalizmu, zero... Zazwyczaj jak zamawialam cos ze sklepow internetowych to zawsze informowano ile trzeba czekac na przesylke, jak juz przesylka zostala nadana rowniez dostawalam wiadomosc, jak brakowalo jakies rzeczy takze mnie informowano itd, itd, a tu ... ? Szkoda slow naprawde. Lily daj znac jak Ci odpowiedza na maila ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile przesylka pewnie z 12 zl? to moim zdaniem nie odbieraj napsiz do nich najwyzej co i jak chodz watpie czy oni te wszystkei meile czytaja. ja pamietam od grudnia do nich pisałam mialam pytania co do przedmiotow itp z 3 meile wysłałam a odp na zaden nie uzyskałam. takie zachowanie strasznei odpycha mnie od zakupow
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odebrałabym paczki i jeszcze napisała do nich odpowiedniego maila
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Mi właśnie gość przyniósł paczkę.. zamówiłam pasek, beret i praktycznie z braku laku żeby przesyłka była darmowa mój chłopak wybrał sobie szalik i skarpety.. Zadowolona, że paczka do mnie w końcu dotarła, wyciągnęłam fakturę a tam co?? SZALIK I SKARPETY!
![]() ![]() Zapomniałam dodać jeszcze czegoś na temat dopisku na fakturze..co prawda nie dotyczy on mnie jako, że już zapłaciłam za moją wspaniałą przesyłkę.. ale pisze tam, że należność należy uregulować do 28 stycznia, jeśli się tego nie zrobi to zostaną naliczone odsetki.. ciekawostka, jakby można to zrobić, skoro mamy dzisiaj 29 stycznia.. ŻENADA. Edytowane przez asiorrr Czas edycji: 2009-01-29 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() witam, niestety z przyczyn technicznych całość Pani zamowieniea nie mogła być zrealizowana za co bardzo przepraszam. w ramach przeprosin przesylam Pani kod rabatowy -15 % na zakupy do kwoty 300 zł przed rabatem, ważny do 06.09. E21E57C niestety brakujące rzeczy nie zostaną dosłane. pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo przepraszam ____ moj berecik ;( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W środku też wydaje się ok. Ten długi pasek jest dość krótki, a ja właśnie tak chciałam ją nosić, bo nie lubie toreb na ramie ( wole przez ramie, a tak już gorzej torba wygląda) Ja już nigdy na pewno nic z tamtej strony nie zamówie, bo chociaż moje zamówienie doszło to szlag mnie już trafiał. Nie odpisują na maile i z tego co piszecie są niepoważni po prostu!! Nie wiem kto tam pracuje, ale są to nieodpowiedni ludzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A te odsetki to niby za co przepraszam ? Przysylaja polowe zamowienia, nie informujac o zaistnialej sytuacji i jeszcze strasza odsetkami - super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
czytam to co piszecie i po prostu szlag mnie trafia ;/ ten sklep to jeden wielki ŻAL. lecą sobie z ludźmi w ciula a na pocieszenie wciskają jakieś śmieszne rabaty ;/ jacyś niepoważni są, jeżeli wiedzą, że czegoś nie mają to na kij wystawiają to na stronie .. nie rozumiem
![]() teraz przynajmniej wiemy, że nie ma co tam kupować
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Odpowiedź na mojego maila :
witam, niestety z przyczyn technicznych nie mogliśmy zrealizować w pełni Pani zamówienia. Pieniądze za niezrealizowane sztuki zostaną przelane na Pani konto. juz została wydana dyspozycja przelewu. w ramach przeprosin przesyłam Pani kod rabatowy -15 % na zakupy do kwoty 300 zł przed rabatem, ważny do 06.09. napisałam jeszcze do tej miłej pani dlaczego klienci nie są informowani o niedostępności towarów..ciekawe czy uzyskam odpowiedź.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
oni chyba wysyłają tylko ustalone formułki... tyle osob dostalo takiego maila, ze z powodow technicznych bla bla bla..... I też były formułki, że " Pani zamowienie zostalo wyslane.... " Kiedyś pisałam do nich w konkretnej sprawie, żeby zapytać o jakiś towar i odpowiedzi nie otrzymałam.
Ciekawe czy Wam coś odpiszą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Ooo juz dostalam odpowiedz, indentyczna jak Wasza - czyli ze sie to pewnie odbywa na zasadzie : kopiuj - wklej. Super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
O dziwo dostałam odpowiedź na moje maila w którym pytałam, dlaczego w ogóle taka sytuacja ma miejsce, dlaczego tak wielu klientów znajduje się w podobnej do mojej oraz dlaczego nie są informowani.. Oto odpowiedź:
witam, jest wyprzedaż kolekcji jesień-zima i z niektóre modele , które są dostępne w naszym sklepie, nie przechodzą końcowej kontroli jakości i niestety nie mamy drugiej takiej samej sztuki w magazynie która by spełniała wszytskie warunki. w związku z końcem kolekcji te sytuacje zdarzaja się niestety dość często. jeszcze raz bardzo przepraszam, ze nie zostało zrealizowane całe Pani zamówienie. Rozumiem, że napisać klientowi maila o tej sytuacji to już zbyt wielki wysiłek.. Brak mi słów na ten sklep.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
Robię zakupy w internecie dosyć często, ale pierwszy raz spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. Jestem pewna, że zniechęcili do siebie mnóstwo osób, w tym mnie. Więcej nawet nie będę planowała zakupów w ich sklepie.
I jeszcze nawet nie raczą poinformować klienta, że zamówionego towaru nie mają, tylko trzeba się przypominać. A potem wciskają jakiś kod w ramach przeprosin :/ Gdy napisałam pierwszym razem maila, to dostałam taką wiadomość jak wy wszystkie. Za drugim razem nie odpisali mi już w ogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.