karmelowa torba z top sectet!!! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-28, 12:47   #211
dobra_wróżka
BAN stały

Dot.: karmelowa torba z top sectet!!!

ja dziś znowu napisałam czy robią losowanie, kto otrzyma, a kto nie tą torebkę, to mi odpisali:
Witam,
Jesteśmy właśnie w trakcie ustalania, w którym ze sklepów stacjonarnych
ta torebka jeszcze może być dostepna.
bardzo proszę o cierpliwość, staramy się zrobić wszytsko, aby mogła pani
kupić tą torebkę.

pozdrawiam serdecznie
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 13:41   #212
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
mi odpisali, że też wysłali wczoraj...a zamawiałam 15 stycznia.
Ciekawe czy wogole wysłali...
Cytat:
Napisane przez paulkask Pokaż wiadomość
ta slynna, ja tez zamawialam 15 stycznia..powinna byc jutro wiec czekam..tylko druga sprawa czy sie doczekam..?
wydaje mi sie, ze dojda te torby . skoro napisali, ze wyslali. dobra wrozka, gdy zamawiala po raz I te torbe, to nawet nie dostala potwierdzenia wyslylki o ile pamietam .

Cytat:
Napisane przez dobra_wróżka Pokaż wiadomość
ja dziś znowu napisałam czy robią losowanie, kto otrzyma, a kto nie tą torebkę, to mi odpisali:
Witam,
Jesteśmy właśnie w trakcie ustalania, w którym ze sklepów stacjonarnych
ta torebka jeszcze może być dostepna.
bardzo proszę o cierpliwość, staramy się zrobić wszytsko, aby mogła pani
kupić tą torebkę.

pozdrawiam serdecznie
dziwne, niby nie mozna oddawac rzeczy kupionych w sklepach stacjonarnych (co nas obciazaja kosztami wysylki/przesylki/odslyki), a oni moga ze sklepow stacjonarnych sciagac.. nie lepiej byloby, aby oni wyslali do sklepu stacjoonarnego, i zeby mozna bylo sobie odebrac? zly to pomysl nie jest, oczywiscie, jesli ktos ma TS w swoim miescie..
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 14:41   #213
justysia171
Zakorzenienie

Jak dla mnie ten całe internetowy sklep Top Secreta to porażka, jak czytam te Wasze posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać
Sprzedają towar, którego nie mają i nawet nie potrafią poinformować, że nie zrealizują zamówienia tylko trzeba się dopytywać

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 17:40   #214
anolek
Raczkowanie

ja tez do nich napisałam, ale nie odpisali....

blue bicolor
anolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 10:07   #215
lily6789
Rozeznanie

noo Dziewczyny, ze mnie też sobie zrobili niezłe "jaja" :P zamowiłam beret, bluzke, 2 szaliki, 2 pary rekawiczek a Ci mi wysłali tylko szalik i rękawiczki... przed chwilą do Nich napisałam, czy w ogole mają zamiar wysłać pozastałe rzeczy...zobaczymy co odpiszą...
lily6789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 12:50   #216
Jules
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie ten całe internetowy sklep Top Secreta to porażka, jak czytam te Wasze posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać
Sprzedają towar, którego nie mają i nawet nie potrafią poinformować, że nie zrealizują zamówienia tylko trzeba się dopytywać
Zgadzam się
Ten sklep zamiast zachęcać klientów to tylko ich zniechęca.

A co do długości oczekiwania to nie przejmujecie się Dziewczyny,bo ja czekałam ok.2 tygodni
W ogóle dziwie się,że wysyłają za pośrednictwem Poczty Polskiej..Chyba każdy szanujący się sklep powinien korzystać z usług firmy kurierskiej.Kiedyś zamawiałam coś z Housa,nie dosyć że przesyłka była po paru dniach dostarczona przez kuriera,to mogłam ją monitorować..Dziwna sprawa z tym Top Secret

Mark Twain
Jules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 13:42   #217
lukrecja222
Zakorzenienie

właśnie przyszła moja karmelowa torba! <jupi>
Po oględzinach stwierdzam, że wszystko z nią ok. Zobaczymy w praktyce.
No i jest dosyć duża! Myślałam, że będzie mniejsza.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 13:57   #218
anolek
Raczkowanie

a kiedy zamawiałaś?

blue bicolor
anolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 14:11   #219
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

ja ma taką, ale ciemną, ten sznurek wgmnie beznadziejnie wygląda i nosze ja a ramie, pojemna, tylko rączki mi już pękaja i trochę się zadziera, ale ogólnie bardzo fajna
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 14:15   #220
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anolek Pokaż wiadomość
a kiedy zamawiałaś?
pisałam już wyżej. 15 stycznia.
Stary 2009-01-29, 14:20   #221
paulkask
Raczkowanie

ja czekam..
paulkask jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 14:33   #222
Bulba1
Zakorzenienie

Niedawno wrocilam do domu i w skrzynce znalazlam awizo... Wiecie co jest najsmieszniejsze ? Kwota pobrania wskazuje, ze przyslali mi tylko jedna rzecz i co najlepsze jest to szalik za hmm 14zl ktory wzielam dlatego by przekroczyc 50 i przesylka byla za darmo ! Owszem szalik jak szalik przydalby mi sie, no ale to juz chyba przesada ? Realizuja zamowienie po niemal 2 tygodniach, w dodatku wysylaja jedna rzecz o czym rowniez nie informuja, ze paczka bedzie niekompeltna, nie pytaja czy w takim przypadku jestem nadal zainteresowana... Ten sklep to porazka, nie wiem czy w takim przypadku ich tez nie olac i nie odbierac w ogole tej przesylki, na rzeczach ktorych nie wyslali najbardziej mi zalezalo .

O wlasnie doczytalam post Lily analogiczna sytuacja, nigdy wiecej zadnych zamowien ze strony TS !!

Edytowane przez Bulba1
Czas edycji: 2009-01-29 o 14:37
Bulba1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 14:42   #223
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bulba1 Pokaż wiadomość
Niedawno wrocilam do domu i w skrzynce znalazlam awizo... Wiecie co jest najsmieszniejsze ? Kwota pobrania wskazuje, ze przyslali mi tylko jedna rzecz i co najlepsze jest to szalik za hmm 14zl ktory wzielam dlatego by przekroczyc 50 i przesylka byla za darmo ! Owszem szalik jak szalik przydalby mi sie, no ale to juz chyba przesada ? Realizuja zamowienie po niemal 2 tygodniach, w dodatku wysylaja jedna rzecz o czym rowniez nie informuja, ze paczka bedzie niekompeltna, nie pytaja czy w takim przypadku jestem nadal zainteresowana... Ten sklep to porazka, nie wiem czy w takim przypadku ich tez nie olac i nie odbierac w ogole tej przesylki, na rzeczach ktorych nie wyslali najbardziej mi zalezalo .

O wlasnie doczytalam post Lily analogiczna sytuacja, nigdy wiecej zadnych zamowien ze strony TS !!
co za swnistwo tez chcialam zamowic jak ty mowisz jedna rzecz a druga drobna zeby 50 zl bylo ale wkoncu nic nei zamowilam i sie ciesze. Ja bym tej paczki nei odbierała. Tylko nie wiem jakie sa z tego konsekwencji, ale moim zdaniem w takiej sytuacji jakeij oni Cie postawili nie ma zadnych gdyz nie dostalas tego co chcialas i tyle.

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 14:47   #224
Bulba1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
co za swnistwo tez chcialam zamowic jak ty mowisz jedna rzecz a druga drobna zeby 50 zl bylo ale wkoncu nic nei zamowilam i sie ciesze. Ja bym tej paczki nei odbierała. Tylko nie wiem jakie sa z tego konsekwencji, ale moim zdaniem w takiej sytuacji jakeij oni Cie postawili nie ma zadnych gdyz nie dostalas tego co chcialas i tyle.
Chyba konsekwencji nie ma zadnych, najwyzej zablokuja mnie na stronie i juz wiecej nie zrobie tam zakupow - nie wiem jak to zniose
Cale szczescie, ze nie zaplacilam z gory !
Zero profesjonalizmu, zero... Zazwyczaj jak zamawialam cos ze sklepow internetowych to zawsze informowano ile trzeba czekac na przesylke, jak juz przesylka zostala nadana rowniez dostawalam wiadomosc, jak brakowalo jakies rzeczy takze mnie informowano itd, itd, a tu ... ? Szkoda slow naprawde.

Lily daj znac jak Ci odpowiedza na maila !
Stary 2009-01-29, 14:53   #225
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba konsekwencji nie ma zadnych, najwyzej zablokuja mnie na stronie i juz wiecej nie zrobie tam zakupow - nie wiem jak to zniose
Zero profesjonalizmu, zero... Zazwyczaj jak zamawialam cos ze sklepow internetowych to zawsze informowano ile trzeba czekac na przesylke, jak juz przesylka zostala nadana rowniez dostawalam wiadomosc, jak brakowalo jakies rzeczy takze mnie informowano itd, itd, a tu ... ? Szkoda slow naprawde.

zgadzam sie tez sporo zamawiam i takich komedi jeszcze nie miałam.
A ile przesylka pewnie z 12 zl? to moim zdaniem nie odbieraj napsiz do nich najwyzej co i jak chodz watpie czy oni te wszystkei meile czytaja. ja pamietam od grudnia do nich pisałam mialam pytania co do przedmiotow itp z 3 meile wysłałam a odp na zaden nie uzyskałam. takie zachowanie strasznei odpycha mnie od zakupow

Zakochana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 14:59   #226
Bulba1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
zgadzam sie tez sporo zamawiam i takich komedi jeszcze nie miałam.
A ile przesylka pewnie z 12 zl? to moim zdaniem nie odbieraj napsiz do nich najwyzej co i jak chodz watpie czy oni te wszystkei meile czytaja. ja pamietam od grudnia do nich pisałam mialam pytania co do przedmiotow itp z 3 meile wysłałam a odp na zaden nie uzyskałam. takie zachowanie strasznei odpycha mnie od zakupow
Przesylka chyba 13zl, za nia nie policzyli - jedyny plus , awizo dostalam na kwote niecalych 14zl, czyli ze jest to na pewno szalik, bo dwie inne rzeczy byly drozsze. Teraz mam nauczke i nigdy juz tam niczego nie zamowie, skutecznie do tego zniechecaja.
Stary 2009-01-29, 15:05   #227
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
właśnie przyszła moja karmelowa torba! <jupi>
Po oględzinach stwierdzam, że wszystko z nią ok. Zobaczymy w praktyce.
No i jest dosyć duża! Myślałam, że będzie mniejsza.
zamek caly i sprawny? dobrze w srodku zszyta, i na zewnatrz? dlugi pasek otwiera sie w sprzaczkach? etc.. etc.. ? to masz wielkie szczescie .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 15:06   #228
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:

nie będę się rozpisywać- żenada i porażka
Nie odebrałabym paczki i jeszcze napisała do nich odpowiedniego maila

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 15:07   #229
asiorrr
Raczkowanie

Mi właśnie gość przyniósł paczkę.. zamówiłam pasek, beret i praktycznie z braku laku żeby przesyłka była darmowa mój chłopak wybrał sobie szalik i skarpety.. Zadowolona, że paczka do mnie w końcu dotarła, wyciągnęłam fakturę a tam co?? SZALIK I SKARPETY! Ten sklep jest na prawdę niepoważny.. nawet nikt mi nie napisał maila! Oczywiście ja już wysłałam swojego z reklamacją.. Co oni sobie w ogóle wyobrażają..Najgorsz e jest to, że zapłaciłam przelewem.. Dam znać jak Ci wspaniali ludzie z obsługi mi odpiszą.. Ale już teraz mogę powiedzieć, że NIC NIGDY tam nie kupię i nie polecam nikomu tego sklepu..

Zapomniałam dodać jeszcze czegoś na temat dopisku na fakturze..co prawda nie dotyczy on mnie jako, że już zapłaciłam za moją wspaniałą przesyłkę.. ale pisze tam, że należność należy uregulować do 28 stycznia, jeśli się tego nie zrobi to zostaną naliczone odsetki.. ciekawostka, jakby można to zrobić, skoro mamy dzisiaj 29 stycznia.. ŻENADA.

Edytowane przez asiorrr
Czas edycji: 2009-01-29 o 15:11
asiorrr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 15:09   #230
lily6789
Rozeznanie

Cytat:

aaaalee świntuchy! własnie weszłam na poczte i oto co mi odpisali:

witam,
niestety z przyczyn technicznych całość Pani zamowieniea nie mogła być
zrealizowana za co bardzo przepraszam.
w ramach przeprosin przesylam Pani kod rabatowy -15 % na zakupy do kwoty
300 zł przed rabatem, ważny do 06.09.
E21E57C
niestety brakujące rzeczy nie zostaną dosłane.

pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo przepraszam

____

moj berecik ;(
lily6789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 15:11   #231
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Przesylka chyba 13zl, za nia nie policzyli - jedyny plus , awizo dostalam na kwote niecalych 14zl, czyli ze jest to na pewno szalik, bo dwie inne rzeczy byly drozsze. Teraz mam nauczke i nigdy juz tam niczego nie zamowie, skutecznie do tego zniechecaja.
a jak nei policzyli za przesylke to ok zle doczytałam cos wczesniej

Zakochana
Stary 2009-01-29, 15:11   #232
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
zamek caly i sprawny? dobrze w srodku zszyta, i na zewnatrz? dlugi pasek otwiera sie w sprzaczkach? etc.. etc.. ? to masz wielkie szczescie .
zamek cały, chociaż troszke sie zacina. Przejechałam świeczką i jest ok.
W środku też wydaje się ok. Ten długi pasek jest dość krótki, a ja właśnie tak chciałam ją nosić, bo nie lubie toreb na ramie ( wole przez ramie, a tak już gorzej torba wygląda)

Ja już nigdy na pewno nic z tamtej strony nie zamówie, bo chociaż moje zamówienie doszło to szlag mnie już trafiał. Nie odpisują na maile i z tego co piszecie są niepoważni po prostu!! Nie wiem kto tam pracuje, ale są to nieodpowiedni ludzie.
Stary 2009-01-29, 15:16   #233
Bulba1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
nie będę się rozpisywać- żenada i porażka
Nie odebrałabym paczki i jeszcze napisała do nich odpowiedniego maila
Tak zaraz im maila napisze, na pewno tego tak nie zostawie !

Cytat:
Napisane przez asiorrr Pokaż wiadomość
Mi właśnie gość przyniósł paczkę.. zamówiłam pasek, beret i praktycznie z braku laku żeby przesyłka była darmowa mój chłopak wybrał sobie szalik i skarpety.. Zadowolona, że paczka do mnie w końcu dotarła, wyciągnęłam fakturę a tam co?? SZALIK I SKARPETY! Ten sklep jest na prawdę niepoważny.. nawet nikt mi nie napisał maila! Oczywiście ja już wysłałam swojego z reklamacją.. Co oni sobie w ogóle wyobrażają..Najgorsz e jest to, że zapłaciłam przelewem.. Dam znać jak Ci wspaniali ludzie z obsługi mi odpiszą.. Ale już teraz mogę powiedzieć, że NIC NIGDY tam nie kupię i nie polecam nikomu tego sklepu..

Zapomniałam dodać jeszcze czegoś na temat dopisku na fakturze..co prawda nie dotyczy on mnie jako, że już zapłaciłam za moją wspaniałą przesyłkę.. ale pisze tam, że należność należy uregulować do 28 stycznia, jeśli się tego nie zrobi to zostaną naliczone odsetki.. ciekawostka, jakby można to zrobić, skoro mamy dzisiaj 29 stycznia.. ŻENADA.
Wrrr czyli masz te sama sytuacje co ja !
A te odsetki to niby za co przepraszam ? Przysylaja polowe zamowienia, nie informujac o zaistnialej sytuacji i jeszcze strasza odsetkami - super .
Stary 2009-01-29, 15:17   #234
caarolaaa
Zakorzenienie

czytam to co piszecie i po prostu szlag mnie trafia ;/ ten sklep to jeden wielki ŻAL. lecą sobie z ludźmi w ciula a na pocieszenie wciskają jakieś śmieszne rabaty ;/ jacyś niepoważni są, jeżeli wiedzą, że czegoś nie mają to na kij wystawiają to na stronie .. nie rozumiem
teraz przynajmniej wiemy, że nie ma co tam kupować
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 15:49   #235
asiorrr
Raczkowanie

Odpowiedź na mojego maila :

witam,
niestety z przyczyn technicznych nie mogliśmy zrealizować w pełni Pani zamówienia. Pieniądze za niezrealizowane sztuki zostaną przelane na Pani konto. juz została wydana dyspozycja przelewu.
w ramach przeprosin przesyłam Pani kod rabatowy -15 % na zakupy do kwoty 300 zł przed rabatem, ważny do 06.09.

napisałam jeszcze do tej miłej pani dlaczego klienci nie są informowani o niedostępności towarów..ciekawe czy uzyskam odpowiedź..
Stary 2009-01-29, 15:54   #236
Bulba1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiorrr Pokaż wiadomość
Odpowiedź na mojego maila :

witam,
niestety z przyczyn technicznych nie mogliśmy zrealizować w pełni Pani zamówienia. Pieniądze za niezrealizowane sztuki zostaną przelane na Pani konto. juz została wydana dyspozycja przelewu.
w ramach przeprosin przesyłam Pani kod rabatowy -15 % na zakupy do kwoty 300 zł przed rabatem, ważny do 06.09.

napisałam jeszcze do tej miłej pani dlaczego klienci nie są informowani o niedostępności towarów..ciekawe czy uzyskam odpowiedź..
Ja im napisalam przed chwila ze nie spotkalam sie jeszcze z takim brakiem profesjonalizmu, a zakupy w necie robie czesto, ze przeslali mi to na czym najmniej mi zalezalo, ze jesli maja jakies braki to osoba kupujaca powinna zostac od razu o tym poinformowana i to ona powinna podejmowac decyzje czy chce by w takiej sytuacji zamowienie zostalo w ogole zrealizowane.
Czekam na odpowiedz
Stary 2009-01-29, 15:56   #237
lukrecja222
Zakorzenienie

oni chyba wysyłają tylko ustalone formułki... tyle osob dostalo takiego maila, ze z powodow technicznych bla bla bla..... I też były formułki, że " Pani zamowienie zostalo wyslane.... " Kiedyś pisałam do nich w konkretnej sprawie, żeby zapytać o jakiś towar i odpowiedzi nie otrzymałam.
Ciekawe czy Wam coś odpiszą...
Stary 2009-01-29, 15:59   #238
Bulba1
Zakorzenienie

Ooo juz dostalam odpowiedz, indentyczna jak Wasza - czyli ze sie to pewnie odbywa na zasadzie : kopiuj - wklej. Super.
Stary 2009-01-30, 08:56   #239
asiorrr
Raczkowanie

O dziwo dostałam odpowiedź na moje maila w którym pytałam, dlaczego w ogóle taka sytuacja ma miejsce, dlaczego tak wielu klientów znajduje się w podobnej do mojej oraz dlaczego nie są informowani.. Oto odpowiedź:
witam,
jest wyprzedaż kolekcji jesień-zima i z niektóre modele , które są dostępne w naszym sklepie, nie przechodzą końcowej kontroli jakości i niestety nie mamy drugiej takiej samej sztuki w magazynie która by spełniała wszytskie warunki. w związku z końcem kolekcji te sytuacje zdarzaja się niestety dość często.
jeszcze raz bardzo przepraszam, ze nie zostało zrealizowane całe Pani zamówienie.

Rozumiem, że napisać klientowi maila o tej sytuacji to już zbyt wielki wysiłek.. Brak mi słów na ten sklep..
Stary 2009-01-30, 09:21   #240
Methe
Rozeznanie

Robię zakupy w internecie dosyć często, ale pierwszy raz spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. Jestem pewna, że zniechęcili do siebie mnóstwo osób, w tym mnie. Więcej nawet nie będę planowała zakupów w ich sklepie.
I jeszcze nawet nie raczą poinformować klienta, że zamówionego towaru nie mają, tylko trzeba się przypominać. A potem wciskają jakiś kod w ramach przeprosin :/
Gdy napisałam pierwszym razem maila, to dostałam taką wiadomość jak wy wszystkie. Za drugim razem nie odpisali mi już w ogóle.
Methe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości