![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Smutne piosenki
dopisuję jeszcze parę:
Bruce Springsteen "Streets of Philadephia" Goo Goo Dolls "Iris" happysad "Jeszcze jeszcze" Marillion "Beautiful" Myslovitz "Zamiana" Sting "Shape of my heart" Pixies "Where is my mind"
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Maroon 5 "she will be loved"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze lubie: galeria - chodź do mnie Tom Waits - I hope that i dont fall in lov Marc Cohn - Man of the world ![]()
![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() creed- lullaby eels- I need some sleep Eva Cassidy- fields of gold kilka The Cranberries i Susan Tedeschi
Edytowane przez uria Czas edycji: 2006-07-20 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Moje typy:
Dżem "Cała w trawie" (uwielbiam) ![]() Myslovitz "Chciałbym umrzeć z miłości" Kasia Kowalska "Ból" Monika Brodka "On" Aerosmith "Angel" Hey "Mru Mru" Staind "Outside" ... pewnie jeszcze wiele innych.. w razie czego, dopiszę. Ps. Słucham właśnie Soundtrack'u Requiuem dla snu. Ściągnełam przed chwilą. Rewelacja. Tak, jak film zresztą.
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ja jak mam doła to słucham :
A Cinderella Story - Soundtrack - Now You Know - Hilary Duff Dan Wilson of Semisonic and Bic Runga - Good Morning Baby Andain - Time Andain - Beautiful Things Andain - You Once Told Me Andain - I Still Miss You Hilary Duff - Crash World Simple Plan - Perfect Simple Plan - Soundtrack - Dont Wanna Think About You Verba - Mlode Wilki 3 i 2 ![]() Sylver - take me back Ascetoholix - afrodyzjak Blink 182 - I Miss You Lindsay Lohan - Something I Never Had Lindsay Lohan - Symptoms of You ![]() Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart Lindsay Lohan- What Are You Waiting For i jeszcze wieeele innych ![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
W smutasach kocham mądre teksty
![]() ![]() ![]() No to teraz wymieniam: ![]() ![]() Gosia Andrzejewicz : Ciesz się tym dniem Trudny wybór Tęsknota Mów do mnie jeszcze Kelly Clarkson – Because of You Agnes Carlsson – Right Here Right Now [B]Seweryn Krajewski – Wielka Miłość Linkin Park – My Dezember Green Day – Wake Me Up When September Ends Green Day – Give Me Novocaine Łzy: Gdybyś był Przepraszam Cię Jak anioł W moim śnie Pierwsza łza Trochę wspomnień, tamtych dni Verba: Mogliśmy ( ![]() Noc mówi dobranoc ( ![]() Młode wilki ( wszystkie części) ![]() Muszę z tym żyć Słuchaj skarbie Wczoraj Aby zrozumieć Anastacia – Heavy On My Heart Sixteen – Obudź we mnie swoją Wenus Paula Cole – I Don’t Wanna Wait Faith Hill – There You’ll Be Young Deenay – Walk On By Virgin: Opowiem Ci Dla R. 2 bajki Nie zawiedź mnie Znak pokoju Kasia Cerekwicka: Gdzie jesteś Ostatnia szansa Potrafie kochać Natalia Kukulska - Zakochani Andzrej Piseczny - I jeszcze Tej nocy Z głębi duszy Toples - Nie chcę mieć (nie sposób nie uronić łzeki ![]() Słwaek Uniatowski – Kocham Cie Wciąż jeszcze wierze w nas Andrzej Cierniewski – Jedna mała łza Rihanna – Unfaithful Kasia Kowalska – Chce zatrzymać ten czas To był sen
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Tak na początek to
Verba(obie płytki) Łzy - Gdybyś był Łzy-przepraszam cię Kelly Clarkson – Because of You Virgin -2 bajki Słwaek Uniatowski – Kocham Cie Uniatowski - Wciąż jeszcze wierze w nas Rihanna – Unfaithful Kasia Kowalska – Chce zatrzymać ten czas Rh+ - Poprostu miłość Human-słońce moje Sumptuastic - za jeden uśmiech twój XO feat Gemini - Od ciebie o krok Stachursky - z każdym twym oddechem Gosia Andrzejewicz - słowa Gosia Andrzejewicz - tęsknota Urszula - rysa na szkle Urszula - dziś już wiem PIN - bo to co dla mnie Varius Manx- piosenka księzycowa blank and jones- mind of wonderful No name - W strugach deszczu i jeszcze mogłabym tak wymieniać i wymieniać.... Podobnie ja napisała sugar_kitty gdy jestem wściekła i płakać mi się z bezsilności chce to Karramba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Tak smutne piosneki to jest to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Heh akurat te co sa na czerwono to uwielbiam
![]() ![]()
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam jeszcze dodać: Tiziano Ferro - Sere nere ![]() Sara Connor - Living To Love You ![]() Kate Ryan - Goodbye ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
Radiohead - True Love Waits.
York jest w niej bardzo prawdziwy. W skrajnych okolicznościach można pochlipać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
hear you me - jimmy eat world
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Tori Amos - Winter
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
voo-voo zbiera mi sie,wlasnie sobie slucham
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
najsmutniejsze piosenki.
jakie sa Waszym zdaniem najsmutniejsze piosenki?
Moje typy to: Good Charlotte - The Truth System Of A Down - Lonely Day Rihanna - Unfaithful Jose Gonzales - Heartbeats Przepraszam, jesli taki watek juz byl, ale szukalam i znalazlam tylko watek o najpiekniejszych piosenkach, a to jednak nie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Dot.: najsmutniejsze piosenki.
Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
oj ja tez bardzo lubie ta Rihanna - Unfaithful sliczna jest
![]() typujue tez: Eweline Flinte Żałuje Andzrzej Cierniewski Jedna mała łza Sarah McLachlan In the Arms of an Angel (moja ulubiona ![]()
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
KINDLA - Oddaję Ci wolność; Jeśli odejdziesz; niebo bez gwiazd; pragnę być z Tobą; Znam tylko Twoje imię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
GooGoo Dols - Iris
Lucie Silvas - What you're made of |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Edyta Górniak-Dotyk
Edyta Bartosiewicz-Gdy Ciebie zabraknie Natalia Oreiro-Me muero i amor (coś takiego) Republika-Moja Andżelika Szymon Wydra-Bezczas Britney Spears-Someday ![]() A i jeszcze mi się przypomniało Pin-Bo to co dla mnie Kancelaria-Zabiorę cię Seweryn Krajewski-Wielka miłość Scorpions-Still loving you
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Gosia Andrzejewicz Słowa
![]() Dlaczego wszystkie piosenki kojarzą mi się z nim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Blink 182- Adam's Song
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
- Patrycja Markowska- Kilka pytań
- Patrycja Markowska- Pożegnanie - Łzy- O wszystkim - Łzy- Przepraszam Cię - Aida- Spraw mój Boże - Pink- Leave me alone - Pink- Nobody knows - Celine Dion- Sorry for love - Celine Dion- Goodbye's - Beata Kozidrak- Biały stół - Edyta Bartosiewicz- Ostatni - Ewelina Flinta- Odejdę - Ewa Bem- Cały świat - Dido- Don't think of me - Magda Femme- Tam - Beverly Craven- Promise me - Billie Myers- Kiss the rain - Cher- Strong enough - Celine Dion- All by myself - Phil Collins- Against all odds ![]() - Pink- Lonely girl - Roxette- It must have been love ![]() - Roxette- Spending my time ![]() - Shakira- The one - Simply Red- If you don't know me by now - Sinead O'connor- Nothing compares to you ![]() - Pretenders- I'll stand by you - Vonda Shepard- Crying
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Sisters of mercy - cry little sister
Nirvana - Lake of fire HIM - Gone with the sin My dying bride - For my fallen angel Deine Lakaien - Into my arms ; Reincarnation ; Love me to the end ; Mindmachine ; Walk to the moon ; Fleeting ; Vivre ; Where you are (acoustic) Madonna - La isla bonita Shout - Przepraszam za miłość ; Zabijasz mnie Metallica - Fade to black ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.