|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
M jak miłość |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 13,04% |
Magda M |
5 | 10,87% |
Na Wspólnej |
9 | 19,57% |
Detektywi |
3 | 6,52% |
Kryminalni |
3 | 6,52% |
W11 |
4 | 8,70% |
Ekipa |
0 | 0% |
Skazany na śmierć |
11 | 23,91% |
Plebania |
0 | 0% |
Złotopolscy |
0 | 0% |
Moda na sukces |
2 | 4,35% |
Pierwsza miłość |
8 | 17,39% |
Barwy szczęścia |
1 | 2,17% |
Miodowe Lata |
2 | 4,35% |
Kiepscy |
1 | 2,17% |
Rodzina zastępcza |
3 | 6,52% |
Zagubieni |
6 | 13,04% |
Szkoła złamanych serc |
2 | 4,35% |
Inny na TVP |
2 | 4,35% |
Inny na TVN |
4 | 8,70% |
Inny na Polsacie |
8 | 17,39% |
Inny |
13 | 28,26% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: nasze seriale?:)
Moi faworyci:
-bialy welon -na wspolnej -m jak milosc -ally mcbeal!!!!!! -ostry dyzurr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -kasia i tomek -przyjaciele A nienawidze tylko "Daleko od noszy" i "Malej ksiezniczki" na TVN7 ... tragedia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
![]()
Na śmierć zapomniałam o "Daleko od noszy" i kiedyś emitowanym także na Polsacie serialu "Graczykowie" - hit
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Mówcie co chcecie, ale dla mnie absolutnym hitem był "Świat według Bundych" - genialna groteska typowej amerykańskiej rodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
"Samo życie" od przypadku do przypadku,ale mniej wiecej orientuję się kto z kim ,za co i dlaczego.Bardzo lubiłam "Sex w wielkim mieście" i "6 stóp pod ziemią".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Lubię/oglądam:
1) Gorzka zemsta 2) M jak miłość 3) Detektyw Monk 4) Bez skazy 5) Sex w wielkim mieście 6) Szalone lata '70 7) 6 stóp pod ziemią 8) Pierwsza miłość ![]() 9) Na wspólnej 10) Przyjaciele 11) Beverly Hill's 90210 ![]() 12) Sunset beach (ahh to był serial ![]() 13) Alternatywy 14) Zmiennicy 15) Allo, allo 16) Chirurdzy 17) W11 18) Kryminalni 19) Domek na Prerii ![]() Nie cierpię: 1) Ally Mcbeal 2) Klan 3) Roswell 4) Daleko od noszy 5) Lokatorzy 6) Sąsiedzi 7) Samo życie 8) Bulionerzy 9) Przystanek Alaska 10) MODA NA SUKCES (wrrr) 11) Adam i Ewa 12) Pensjonat pod różą 13) Ich Pięcioro 14) 13 posterunek 15) Świat według Kiepskich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: nasze seriale?:)/tvp2 zamieszała w sexie :(
byłabym zapomniała ... FELICITY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądam "Na Wspólnej",ale ostatnio coś ten serialik zrobił sie nudny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym!Lubie jeszcze Kiepskich,"Dziewczyny i miłość" i...Lizzie Mgguire(czy jakoś tak)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Niestety większość seriali jakie mi się podobały obecnie nie są do obejrzenia w TV. W zasadzie zostało tylko "M jak miłość", które przyznam bez wstydu
![]() Inne: -Ally Mc.Beal -Przyjaciele -Trzecia planeta od słońca -Felicity -A życie kołem się toczy (dalsza wersja "Ich pięcioro" wg mnie fajniejsza ![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie nie oglądam polskich seriali, chyba, że straszliwie mi się nudzi, a w telewizji nie ma nic lepszego. Moi faworyci? Rodzina Soprano, którą ubóstwiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
"M jak miłośc" kiedys nałogowo. teraz przez ta Kinge zaczynam opuszczać odcinki bo klientki nie trawie.
Na jesień zaczyna sie ciąg dalszy "pensjonat pod różą". do ogladania namowil mnie.. kolega ![]() ![]() Lubiałam 13 posterunek bo co polskie to polskie ![]() ![]() a co nie lubie? Klan , Złotopolscy to takie brazylijskie tasiemco-horrory tylko w wersji polskiej
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
aż wstyd się przyznać ale byłam jeszcze do niedawna wielką fanką mody na sukces
![]()
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A tak na marginesie zauważyłam, że tę telenowelę lubią oglądać starsi ludzie - moja Babcia już od kilku ładnych lat jest "fanką" "Mody". Rozmawiałam z koleżanką, której dziadek też wiernie kibicuje kolejnym odcinkom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
A ja chetnie zakochalam się w ONe Tre Hill
![]() ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
ja uwiebiam M jak miłośc czyli moja emeczke
![]() lubie ogladac detektywa Monka bo ma extra fobia ktore wprawiaja mnie w dobry nastroj nie wiem dalczego ![]() ogladam Na Wspolnej ale aktorzy to tam sa kiepscy szczegolnie mlodzi i grajacy drugoplanowe watki nei cierpie Plebani, Klanu i tej okropnej Mody an Sukces, w której jak ja to mówie jż był każdy z każdym ponadto jak bylam malutka o juz to leciało i moja babca to ogldala..- dali by sobie juz spokoj! Na dobre i na zle probuje prostowac polska rzeczywistosc i dlatego ten serila jest baaardzo malo relany i go nie ogldam a wrecz dziala mi na nerwy... nie cierpie jedynkowego sitcomu- Lokatorzy -gra przerysowana i do granic mozliwosci sztuczna, ja wiem ze taki charakter maja sitcomy ale mnie to zdecydowanie nie odpowiada... zjade jeszcze ![]() Nowe Miodowe Lata sa nawet nawet... i to chyba na tykle co mam do powiedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
BAN stały
|
ja oglądam M jak miłość i na dobr i na złe. Nie wiem czego "nie t rawię" bo innych nie oglądam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
Ja oglądam M jak miłość czekam na nowe odcinki
![]() Rodzina Soprano Chirurdzy Kiepscy ![]() Dla fanek M jak miłość , które są ciekawe nowych odcinków http://film.wp.pl/p/wiadomosc.html?i...Ht%2B%2FyVc%2B |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Lubiłam Alli Mcbeal,zdarza mi się oglądać "Pensjonat pod Różą",a kocham angielski serial "Co ludzie powiedzą",uwielbiam taki angileski dowcip,do łeż rozbawiają mnie bohaterowie: Powolniak i Hiacynta Bukiet.Kiedyś serial pokazywałą 2,potem leciał na BBCPrime,teraz kupuję sobie kolejne odcinki na dvd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: ulubione seriale
Cień Anioła, Anioł Ciemności, Roswell, MASH, Sfora. Więcej chwilowo nie pamiętam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Konto usunięte
|
" Słodka Dolina" - pierwszy "dorosły" serial jaki oglądałam!
Lubie "Cień Anioła", "Kochane kłopoty", "Egzamin z życia"...i wiele wiele innych których w tej chwili nie pamietam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ulubione seriale
ja aktualnie nie oglądam właściwie seriali choć czasem "w tle" leci "M jak miłość"
a jak mam czas oglądam "Hallo Holly" (polski tytuł chyba "siostrzyczki")- ale na niemieckim RTL - w ramach szkoleń językowych ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
![]()
Nie chcę się narzucać ale identyczny wątek już był...Założyła go zdaje się paula i nazywał się "nasze seriale"... Ja pewna, że to właśnie ten szukałam swojego wątku z 5min. i z przerażeniem stwierdziłam, że go tutaj nie ma. Dopiero po chwili zorientwała się, że to nowy wątek . Pójdę na łatwiznę i wkleję swoją poprzednią wypowiedź
![]() Ja nie przepadam za polskimi tasiemcami. Wg mnie strasznie nieumiejętnie naśladują one rzeczywiatość, sa takie cukierkowe (taka rodzinka z "Klanu" tego Rysia - Boshe!Toż te dzieci biedne tylko chodzą i myją ręce ![]() 1. "Oni,ona i pizzeria" 2. "Zwariowany świat Malcolma" 3. "Trzecia planeta od Słońca" 4. "Ja się zastrzelę" 5. "Szalone lata '70" 6. "Przyjaciele" 7. "Drew Carrey Show" 8. "Jak pan może, panie doktorze?!" 9. "Detektyw Monk" 10. "Książe Bel Air" + "Kasia i Tomek"(polski ale też komediowy). Poza tym uwielbiam produkcje Davida E. Kellego - "Boston Public" i moja najuchochańsza "Ally mcBeal". Oglądałam go namiętnie kiedy leciał Polsacie, a później na TV4, włącznie z powtórkami... ![]() Moi pozostali serialowi faworyci to: 1. "Ostry dyżur" 2. "Roswell - w kręgu tajemnic" 3. "Z archiwum X" 4. "Cudowne lata" ...a kiedyś także: 5. "Miasteczko Twin Peaks" 6. "Allo,allo"
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Swego czasu pokazywano kilka seriali od ktorych nie mozna bylo mnie oderwac. Uwielbiam do tej pory "Nikite", "Ally McBeal" i "Sex and the city".
Teraz pasjonuja mnie "Kryminalne zagadki Las Vegas". Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po przeczytaniu tytułu coś mi zaświeciło się w głowie, ale dopiero po bliźniaczkach przypomniałam sobie o czym mowa. Bardzo ten serialik lubiłam jako młoda nastolatka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Ja ogladam wszystkie CSI. Czyli CSI Miami i CSI las Vegas a teraz czekam na CSI NY.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja lubię oglądać - oczywiście jak mam czas
![]()
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
![]()
Obecnie praktycznie nie oglądam telewizji, tym bardziej seriali. Ale kiedyś "szalałam" za Nikitą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Dla mnie jest to bezdyskusyjnie "Beverly Hills 90210" niestety nie emitowany juz... ale ogladalam za kazdym razem jak byl
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
- Friends
- Fawlty Towers - Red Dwarf - Wings - Ned & Stacey ![]() - Alf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.