|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo podkładów, kolorówki, pielęgnacji. Średnia i górna półka :)
niestety, to inna liga niż maci. Nie są tak intensywne jak one. kolor widać, to nie ulega wątpliwości, ale jest raczej delikatny. ja używałam tylko cielistych kolorów więc też ciężko mi powiedzieć. Jak biorę palcem po kolorze ( teraz po Twoim pytanku tak zrobiłam) to kolor jest intensytny, gdy roztarłam na ręku już nie. więc nie wiem jak odpowiedzieć, by było w 100% szczerze
.
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
książka i jedna maseczka avon ?
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
taka jaką byś kupiła na allegro.
|
|
|
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
Niestety nic. Fajne podkłady ale wszytskie będą za ciemne...
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
- Fendi, Theoema; ok 1/2 z 5ml, pudełko;
- OI, miniaturka 5ml, zostało ok 2/3 (zapach kocham, ale pozbywam się miniatur) -Joanna Naturia, Peeling myjący z pomarańczą, 1/3 z 100ml; -Joanna Naturia, Peeling myjący z truskawką, ¼ z 100ml, -Farmona, Tutti Frutti, olejek do kąpieli mango i brzoskwinia, ok. ½ z 500ml to pierwotnie ode mnie chciałaś. Wystarczy za cień Diora?? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Rimmel, puder brązujący, zapewnia herbatnikową opaleniznę, dla mnie efekt jak po ziemi egipskiej, zużycie 20%
czy ten puder ma złote drobinki? |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
wymieniasz kosmetyki za ciuchy?
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
a więc podoba się mi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1224877494
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie tych kuleczek
a masz coś poza wątkiem? może coś z mojej listy? pozdrawiam
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
szukam mexx fly high, jakiegoś różu, tuszu telescopic, biodermy, pędzla do różu. Napisz mi co masz to może coś wybiorę
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
raczej delikatne, a dla faceta coś masz? szukam prezentu, nie koniecznie z kosmetyków
|
|
#228 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Lemax, czarny lakier nawierzchniowy z różnokolorowymi drobinkami, daje delikatny czarny pobłysk, cały, wielki
Vanilla i Carmel, Sephora Garnier, Roll On przeciw nagromadzonemu cellulitowi Avon, dwie maseczki odświeżające z białą herbatą, obydwu zostało 3/4 pierwotnej pojemności piata gora coelho i pachnidlo, o ile jeszcze masz ![]() to mnie interesuje chcialas u mnie kiedys 3 samoopalacze, caly czas aktualne, kuleczki do kolczyka podobnie
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
hey, poślij mi zdjęcia tych rzeczy
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
hey
na pewno nie chcesz oddać tego rimmela? byłabym chętna na niego, pędzel oraz ten róż, tylko napisz mi prosze jaki to
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odp
a mogłabyś poszukać gdzieś w sieci jak mniej więcej wyglądają i posłać mi linka? róz raczej delikany
|
|
#233 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-legerete.html
to jest moj podklad. jaki odcien sprawdze jutro jak bede w domu, teraz jestem u tza w lodzi 3 samoopalacze sa swieze, daty Ci pospisuje rowniez jutro ![]() 2 kuleczki zielone do kolczyka Lemax, czarny lakier Vanilla i Carmel, Sephora Garnier, Roll On przeciw nagromadzonemu cellulitowi pachnidlo co Ty na taka wymienke?
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjrzałam się uważniej Twojemu wątkowi i jednak spodobało mi się kilka rzeczy
![]() - Dior, cień pojedynczy, kolor Silver, stara wersja, ubytek 5%, będę baaardzo wybredna Cień pięknie połyskuje na powiece, utrzymuje się naprawdę długo, jest to piękny srebrny kolor, idealny do smokey eyes, kocich oczu oraz innych niekonwencjonalnych czy imprezowych makijaży, w ślicznym opakowaniu z lusterkiem oraz funkcjonalnym aplikatorem, na powiece utrzymuje się naprawdę długo, cudownie wydobywa kolor zielonej oraz brązowej tęczówki, idealnie współgra z granatem - Yves Rocher, Fraise (truskawka) Edt, 10 ml KOD: 21359 Cudowny zapach słodziutkich, świeżo zerwanych letnich truskawek, dla kobiety jak i dziecka, mam też malinkę, choć za nią trudno będzie mnie czymś skusić - Darling, K. Minogue. 150 ml, balsam perfumowany do ciała - będę wybredna Cudowny otulający zapach - Demeter, Szarlotka - końcówka, 3 ml Dosłowne jabłuszko z cynamonem - H&M, masełko do ciała Exotic Fruits, wypróbowane 2 razy, świeżutkie, 180 ml, kupione w wakacje, daję w dziale balsamów perfumowanych gdyz jest to doskonale odwzorowany zapach Escady Pacific Paradise Interesowałoby Cię za to coś u mnie? Najchętniej wymienię się na kilka rzeczy od razu |
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabys napisac który to tusz albo link podać i co u mnie byś chciała za te dwie rzeczy?
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie wiem co Cie interesuje, a wiekszosc moje watku juz nieaktualna
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
a co interesowałoby Cię u mnie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

.

a masz coś poza wątkiem? może coś z mojej listy? pozdrawiam