My Style Diary VI - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 14:58   #211
agnieszka16
Zadomowienie

Dot.: My Style Diary VI

dzieki, anies, faktycznie, pisalas przeciez na zakupowym, ze spodniczka jest z atmosphere
musze jakos sie rzucic na ten pasek, lubie takie "ostrzejsze" dodatki do kobiecych ciuchow
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:00   #212
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Ależ proszę. Nie mam dużo czasu na udzielanie się, też nie często komentuję, ale uważam, że masz nienaganny styl, z klasą !
Dziękuję Ci Pasek kupiony w zasadzie z myślą o tej torebce .
A, zapomnialam napisac Ci ze te buty to chyba kupie jednak, bo tak kusisz, ze wytrzymac nie moge
mam nadzieje, ze jednak znajdziesz czas zeby wkleic jakis zestawik jeszcze

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:15   #213
Barbarita1986
Raczkowanie

Cytat:
Zamieszczam mój dzisiejszy. Jak widzicie minimalizm dalej króluje , dodaję zdjęcie butów osobno, bo nic nie widać na zdjęciach.

Dawno się nie udzielałam, ale że mamy nowy wątek, to na przywitanie . Nie chciałam się tak wykrzywiać do zdjęć, ale musiałam, bo pasek od aparatu skutecznie zasłaniał torebkę. Muszę się pozbyć tego paska.

cały zestaw ok
z tym, że jak dziewczyny zauważyły spódnica poszerza sylwetkę w okolicach bioder.

Oleczka
Bardzo optymistyczny zestaw, od razu weselej w te pochmurne dni
Barbarita1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:43   #214
Poppet
Zadomowienie

Aga mi się strasznie podoba. Uwielbiam rozszerzane spódnice które kończą się nad kolanem. Wygląda się wtedy jak modelka na wybiegu, do tego te śliczne buty. Masz bardzo zgrabne nogi i te rajstopy bardzo dobrze leżą - te "prążki" się nie rozciągają się na boki na łydkach i udach. Mam nadzieję, że wiesz o co mi w moim mętnym opisie chodzi

Ogólnie jestem zachwycona. Zestaw jest bardzo oryginalny, bardzo w Twoim stylu i bardzo bliski mojemu sercu. Jedyne co JA by zmieniła to chyba założyłabym jakąś dodatkową szlufkę na pasek bo nie lubię jak mi tak ta końcówka odstaje.

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:48   #215
pola_m
Wtajemniczenie

Anies, Twoje zestawy są powalające jakoś. Sama raczej nie ubieram się w tym stylu, bywam trochę boho, lubię kolory, ale gdy patrzę na Ciebie, nabieram ochoty na minimalizm Niesamowite

Świetna ta spódniczka jest, nadaje charakteru

A torebkę możesz pokazać jakoś bardziej? Ile kosztowała?

ps. To chyba kwestia idealnego dopasowanie sposobu ubierania do osoby. Podobnie jest z Praline i retro, wyglądają razem doskonale
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:57   #216
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez truskawkaaa Pokaż wiadomość
Bardzo fajne połączenie kolorów świetny zestaw!
Dziekuje bardzo

Cytat:
Napisane przez TeaHouseMoon Pokaż wiadomość
Oleczka: z tym nowym szalikiem z biedronki wyglądasz super Bardzo ciekawie połączyłaś kolory. A czy tylko takie brązowe były w biedronce?

Lily: ten zestaw z niebieskim swetrem i kopertówką jest piękny Skąd sweter? Zapomniałam dopisać, że jeśli udałoby Ci się tak hurtem zdobyć te torebki, to chciałabym szarą

Dzisiaj jestem ubrana przede wszystkim ciepło, niekoniecznie jakoś ciekawie. Za zimno mi już w 40den Najlepiej by było, gdyby udało mi się kupić jakieś bawełniane rajstopy, ale nie mogę nigdzie takich znaleźć (z tamtego roku zostały mi tylko te właśnie, które mam na sobie). Wiecie może gdzie mogłabym takie kupić?
Aha, rajstopy są zielonkawe, a buty brązowe, czego oczywiście nie widać przez cień
Ladnie Ale jaki Ty masz swietny plaski brzuch

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
tak z czystej ciekawości pytam: jak ci się chodzi w tych papuciach? nie przemakają? ciepłe są? wygodne?
Nie przemakaja chyba ze sie cala stope zanurzy w kaluzy Cieple sa bardzo! ostatnio cala stopa mi sie w nich zagrzala. No i wygodne rowniez

Cytat:
Zamieszczam mój dzisiejszy. Jak widzicie minimalizm dalej króluje , dodaję zdjęcie butów osobno, bo nic nie widać na zdjęciach.

Dawno się nie udzielałam, ale że mamy nowy wątek, to na przywitanie . Nie chciałam się tak wykrzywiać do zdjęć, ale musiałam, bo pasek od aparatu skutecznie zasłaniał torebkę. Muszę się pozbyć tego paska.
Spodnica mi sie nie podoba z tym paskiem za to rajstopy i torebka cudo!
Cytat:
Napisane przez jusii Pokaż wiadomość
[

Oleczka chusta jest z Ginatricot - nie wiem czy są te sklepy w Polsce
Nie znam takiej firmy
Cytat:
Napisane przez zuza678 Pokaż wiadomość
Heh, te butki sa super. fajny zestaw, bardzow Twoim stylu. Kolezanka tez ciekawie wyglada
Cytat:
Napisane przez Barbarita1986 Pokaż wiadomość
cały zestaw ok
z tym, że jak dziewczyny zauważyły spódnica poszerza sylwetkę w okolicach bioder.

Oleczka
Bardzo optymistyczny zestaw, od razu weselej w te pochmurne dni
Dziekuje Wam dziewczyny
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:00   #217
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:

Ślicznie wyglądasz. Do twarzy Ci w czarnym kolorze; według mnie nie jest nudno - jest minimalistycznie. Szczerze mówiąc żadnego poszerzania w biodrach nie dostrzegam. Widzę natomiast zgrabną, szczupłą dziewczynę w spódnicy o super kroju. Kroju, który sprawia, że strój staje się interesujący. I to "zamotanie" spódnicy paskiem też ciekawe. Być może pokuszę się na ten patent, bo jestem okropnie szczupła w pasie i kupno dopasowanej spódnicy graniczy z cudem. Pokazuj się kobieto częściej, bo naprawdę inspirujesz .
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 16:24   #218
bloondyna
Zakorzenienie

weselnie .
skromny .

btw : z góry przepraszam za niewyraźne zdjęcie .
mam nadzieje jednak, że wszystko widać .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05503.jpg (98,4 KB, 960 załadowań)
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:50   #219
facilmente_irritabile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość
weselnie .
skromny .

Nie bądź taka skromna.Minimalistycznie, a zarazem bardzo stylowo.Jestem ciekawa jak wygląda sukienka bo nie widać jej pod kurtką.

WYMIANA
facilmente_irritabile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:52   #220
bloondyna
Zakorzenienie

szczerze nie mam innych zdjęć bo było zimno , później nie robiłam
kiedyś wstawiałam na zakupowym .. musiałabym poszukać ..
Stary 2008-10-26, 16:56   #221
uparta Marti
Zakorzenienie

lily6789- ja jednak rezygnuje z torebeczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 16:57   #222
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
auć, wyglądasz rewelacyjnie!
Super figura i dobrane do niej ciuchy! niewiele jest dziewczyn, które potrafią do swojej sylwetki zestawić ubrania.
Wiesz, to raczej trudno dobrac ubrania, ktore na idealnej sylwetce wygladalby zle... Nie odwrotnie. Takze wydaje mi sie ze osoby z sylwetka anies raczej nie maja ogromnego problemu, aby dobrac ubior do figury
Ja niestety jako zestaw widze czarna czern, bo moj monitor strasznie pociemnia, nie widze detali wiec sie nie wypowiadam
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 17:42   #223
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Wiesz, to raczej trudno dobrac ubrania, ktore na idealnej sylwetce wygladalby zle... Nie odwrotnie. Takze wydaje mi sie ze osoby z sylwetka anies raczej nie maja ogromnego problemu, aby dobrac ubior do figury
Ja niestety jako zestaw widze czarna czern, bo moj monitor strasznie pociemnia, nie widze detali wiec sie nie wypowiadam
ja z kolei uważam, że do każego typu figury można źle dobrać ubrania- nawet do tego idealnego, jak Ty to określiłaś

Np. gdyby Aga lub podobnej jej postury dziewczynka założyła baardzo szerokie ubrania-strasznie by siebie przytłoczyła i skróciła...Tak samo jest z pewną długością spódnic

Nie uważam, że Aga ma problem w dobiorze ciuszków do figury- nic takiego nie napisałam! Po prostu wg. mnie świetnie zestawiła poszczególne elementy garderoby z jej filigranową sylwetką

Justysiu- ok, nie będę się krępować- jak coś sobie upatrzę to będę Cię męczyć

pola_m - dziękuję za pozytywny ukłon w stronę mojej osoby
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 18:02   #224
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TeaHouseMoon Pokaż wiadomość
Dzisiaj jestem ubrana przede wszystkim ciepło, niekoniecznie jakoś ciekawie. Za zimno mi już w 40den Najlepiej by było, gdyby udało mi się kupić jakieś bawełniane rajstopy, ale nie mogę nigdzie takich znaleźć (z tamtego roku zostały mi tylko te właśnie, które mam na sobie). Wiecie może gdzie mogłabym takie kupić?
Aha, rajstopy są zielonkawe, a buty brązowe, czego oczywiście nie widać przez cień
Bardzo fajny, jak z resztą wszystkie Twoje zestawy A ja dziś w rajstopach 15-stkach latałam i było mi ciepło

Cytat:

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale już ze dwa razy wspomniałam, że nie lubię gdy ktoś jest ubrany od góry do dołu na czarno. Okazuje się jednak, że od każdej zasady są wyjątki Wyglądasz prze-pię-knie

Cytat:
weselnie .
skromny .

Może i skromny, ale śliczny Przede wszystkim z klasą
Stary 2008-10-26, 18:35   #225
bloondyna
Zakorzenienie

dziękuje dziewczyny
chciałam skromnie ..
myślałam , że wyjdzie jak na pogrzeb dlatego dorzuciłam srebrną bransoletkę i szare rajty ..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 19:08   #226
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:

pożyczysz mi spódnice, prawda Kochana? (nie no żartuje nie będę Ci jej zabierać , ale jak Ci się znudzi to wiesz, noo

a ja jestem ciekawa zdjęcia ze spódniczką jednak trochę niżej myślę że też dobrze byś wyglądała! z obcasami taka długość jest okej
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 19:46   #227
zuza678
Wtajemniczenie

A tu ja wkleje moj piatkowy zwyklaczek z pracy i dziesiejszy na spacerek (buty czarne - wczoraj odkryte, wydobyte z szafy mamy, maja z 10 lat i uwielbiam je bardzo. Takie moje perelki hehe )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg praca.jpg (62,4 KB, 755 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spacer.jpg (50,9 KB, 564 załadowań)

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-10-26, 20:00   #228
Poppet
Zadomowienie

zuziu - mam taką sama kurtałkę tylko.. hmm niebieską - kolor jak prochowce robotników z prl-u

ogólnie przebosko jak zwykle itp itd, pasek mnie powala i dobranie koloru do bluzki. no super A skąd swoją droga ta bluzka?

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:02   #229
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Zuza ja jestem pod coraz wiekszym wrażeniem Twojego stylu, bardzo mi się podoba, fajny pasek, gdzie można dostac taki??
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 20:03   #230
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
A, zapomnialam napisac Ci ze te buty to chyba kupie jednak, bo tak kusisz, ze wytrzymac nie moge
mam nadzieje, ze jednak znajdziesz czas zeby wkleic jakis zestawik jeszcze
Dzisiaj troszkę w nich chodziłam i przyznaję, że są bardzo wygodne! Nic mnie nie obdarły, a to graniczy z cudem .Pooolecam

Cytat:
Napisane przez Barbarita1986 Pokaż wiadomość
cały zestaw ok
Dziękuję, ale jak wspomniałam, nie przeszkadza mi, że spódnica poszerza biodra, bo nie mam ich masywnych .

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
Aga mi się strasznie podoba. Uwielbiam rozszerzane spódnice które kończą się nad kolanem. Wygląda się wtedy jak modelka na wybiegu, do tego te śliczne buty. Masz bardzo zgrabne nogi i te rajstopy bardzo dobrze leżą - te "prążki" się nie rozciągają się na boki na łydkach i udach. Mam nadzieję, że wiesz o co mi w moim mętnym opisie chodzi

Ogólnie jestem zachwycona. Zestaw jest bardzo oryginalny, bardzo w Twoim stylu i bardzo bliski mojemu sercu. Jedyne co JA by zmieniła to chyba założyłabym jakąś dodatkową szlufkę na pasek bo nie lubię jak mi tak ta końcówka odstaje.
A dziękuję Ci . Widzisz, właśnie jak szukałam rajstop, to "modliłam" się, żeby prążki się nie rozchodziły, udało się. Wiem o co biega .
Tak, właśnie też mnie to denerwuje, że nie ma szlufki .

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Anies, Twoje zestawy są powalające jakoś. Sama raczej nie ubieram się w tym stylu, bywam trochę boho, lubię kolory, ale gdy patrzę na Ciebie, nabieram ochoty na minimalizm Niesamowite

Świetna ta spódniczka jest, nadaje charakteru

A torebkę możesz pokazać jakoś bardziej? Ile kosztowała?

ps. To chyba kwestia idealnego dopasowanie sposobu ubierania do osoby. Podobnie jest z Praline i retro, wyglądają razem doskonale
Dziękuję Ja siebie nie lubię w kolorach, wydaje mi się, że niskim osobom nie jest dobrze w nadmiarze koloru, ale może to moje zboczenie .
Torebka kosztowała 199 zł. Proszę, dodaję zdjęcia. Trochę rozjaśnione.

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Spodnica mi sie nie podoba z tym paskiem za to rajstopy i torebka cudo!
Dzięki .

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz. Do twarzy Ci w czarnym kolorze; według mnie nie jest nudno - jest minimalistycznie. Szczerze mówiąc żadnego poszerzania w biodrach nie dostrzegam. Widzę natomiast zgrabną, szczupłą dziewczynę w spódnicy o super kroju. Kroju, który sprawia, że strój staje się interesujący. I to "zamotanie" spódnicy paskiem też ciekawe. Być może pokuszę się na ten patent, bo jestem okropnie szczupła w pasie i kupno dopasowanej spódnicy graniczy z cudem. Pokazuj się kobieto częściej, bo naprawdę inspirujesz .
Dziękuję! Właśnie, ciężko jest dopasować idealną w pasie spódnicę, ale w tym przypadku, kiedy mam opiętą bluzkę, doszłam do wniosku, że nie będzie grzechem, kiedy spódnica będzie odstawała, mnie też podoba się patent z paskiem . Mam spódnicę z Atmosphere bardziej tulipanową, która specjalnie tak dostaje. Nawet na modelce tak się układała.
Jeszcze raz dziękuję!

Cytat:
weselnie .
skromny .

Buty masz świetne! Robią wrażenie .

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
ja z kolei uważam, że do każego typu figury można źle dobrać ubrania- nawet do tego idealnego, jak Ty to określiłaś

Np. gdyby Aga lub podobnej jej postury dziewczynka założyła baardzo szerokie ubrania-strasznie by siebie przytłoczyła i skróciła...Tak samo jest z pewną długością spódnic

Nie uważam, że Aga ma problem w dobiorze ciuszków do figury- nic takiego nie napisałam! Po prostu wg. mnie świetnie zestawiła poszczególne elementy garderoby z jej filigranową sylwetką
Zgadzam się z Karoliną, bo to nie tak, że skoro jestem szczupła, to mogę wszystko ubrać. Szerokie ubrania nie wchodzą w grę, bo wówczas wyglądam jak mała kulka, albo bałwan . Ze względu na wzrost też nie jest wskazana u mnie określona długość. Niekoniecznie dobrze wyglądam w kroju babydoll.
Wcale nie jest tak różowo!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale już ze dwa razy wspomniałam, że nie lubię gdy ktoś jest ubrany od góry do dołu na czarno. Okazuje się jednak, że od każdej zasady są wyjątki Wyglądasz prze-pię-knie
A dziękuję miło mi w takim razie!

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
pożyczysz mi spódnice, prawda Kochana? (nie no żartuje nie będę Ci jej zabierać , ale jak Ci się znudzi to wiesz, noo

a ja jestem ciekawa zdjęcia ze spódniczką jednak trochę niżej myślę że też dobrze byś wyglądała! z obcasami taka długość jest okej
Kinia, bierz co chcesz, wszystko bierz .Kurierem przesłać?
Pokaże Ci ją niżej, też dobrze wygląda, ale dzisiaj akurat miałam humor na taki patent .

Cytat:
A tu ja wkleje moj piatkowy zwyklaczek z pracy i dziesiejszy na spacerek (buty czarne - wczoraj odkryte, wydobyte z szafy mamy, maja z 10 lat i uwielbiam je bardzo. Takie moje perelki hehe )
Zuza, Ty zawsze świetnie wyglądasz! Bardzo ładny pasek, o kozakach nie wspomnę...zazdroszczę Ci ich, ja jednak czarne muszę kupić chlip chlip, ale i tak się cieszę, bo mają super krój ! .
Berecik jest super, szkoda, że mnie jest źle w takim fasonie !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00850.jpg (33,7 KB, 195 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00851.jpg (35,9 KB, 88 załadowań)
Stary 2008-10-26, 20:06   #231
NasteCzka
Wtajemniczenie

anies A mi się właśnie ta góra podoba ! Dlaczego wszystko ma być proste i dopasowane? bez sensu. Ślicznie, poza tym myślałam, że ta torba jest dużo mniejsza, nie jest wcale taka mała ! Piękna a skąd buty?

Wniosek: Cud, miód i malina

zuza Bardzo ładnie Prościutko, ale tak lubię
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:09   #232
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam Twoje zestawy!!!
Odpowiadają mi w 100%, wyglądasz cudnie

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:28   #233
Manehajera
Zakorzenienie

anies ta torebka jest może przeceniona? nie orientujesz się? wklej jeszcze jakiś zestaw
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:28   #234
buttreflyyyy
Zadomowienie

anies- ślicznie jak zawsze
zuza-cudne te kozaki i pasek z 1 zdjęcia, beret z 2 przymierzałam wczoraj ale nie pasował mi, tobie bardzo ładnie w nim
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:35   #235
*Antoinette*
Wtajemniczenie

Wczorajszy, na spotkanko urodzinowe u koleżanki.
Wybaczcie nietwarzowe tło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg urodziny Werci 057.jpg (38,6 KB, 626 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg urodziny Werci 060.jpg (47,3 KB, 568 załadowań)

*Antoinette* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:36   #236
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
anies A mi się właśnie ta góra podoba ! Dlaczego wszystko ma być proste i dopasowane? bez sensu. Ślicznie, poza tym myślałam, że ta torba jest dużo mniejsza, nie jest wcale taka mała ! Piękna a skąd buty?

Wniosek: Cud, miód i malina
Widzę, że rozumiemy się . Też uważam, że nie wszystko musi być dopasowane. A torebka jest konkret, na prawdę pojemna!
Buty są z Zary .

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
anies ta torebka jest może przeceniona? nie orientujesz się? wklej jeszcze jakiś zestaw
Nie, w cenie regularnej .

Cytat:
Napisane przez buttreflyyyy Pokaż wiadomość
anies- ślicznie jak zawsze
Dziękuję .
Stary 2008-10-26, 20:40   #237
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
zuziu - mam taką sama kurtałkę tylko.. hmm niebieską - kolor jak prochowce robotników z prl-u

ogólnie przebosko jak zwykle itp itd, pasek mnie powala i dobranie koloru do bluzki. no super A skąd swoją droga ta bluzka?
hehe, wlasnie skads kojarzylam te Twoja blekitna
Dziekuje Ci Kochana, Ty zawsze dodajesz mi wiary w siebie. bluzka jest... hmmm, camelieu (nie pamietam nigdy jak to sie pisze ;/)
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Zuza ja jestem pod coraz wiekszym wrażeniem Twojego stylu, bardzo mi się podoba, fajny pasek, gdzie można dostac taki??
Dziekuje, bardzo mi milo Ten pasek kupowalam juz dosc dawno temu w Bershce. Ale mylse ze na allegro sie znajda
Cytat:
Dzisiaj troszkę w nich chodziłam i przyznaję, że są bardzo wygodne! Nic mnie nie obdarły, a to graniczy z cudem .Pooolecam

Zuza, Ty zawsze świetnie wyglądasz! Bardzo ładny pasek, o kozakach nie wspomnę...zazdroszczę Ci ich, ja jednak czarne muszę kupić chlip chlip, ale i tak się cieszę, bo mają super krój ! .
Berecik jest super, szkoda, że mnie jest źle w takim fasonie !
Co do butkow, to wlasnie martwilo mnie ze beda niewygodne, przez dosc taki wysoki obcas? Nie meczyly ci sie w ogole stopy. Dalabm rade w pracy w nich pomykac?
Dziekuje tez za mile slowa. Czarne kozaki tez byly ladne, takze sie nie smuc A beret jak to beret, trzeba sie przekonac do niego
Ta Twoja torebka to na lancuszku jest....?
Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość

zuza Bardzo ładnie Prościutko, ale tak lubię
Dziekuje Kochana ;* Czekam na Ciebie
Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
uwielbiam Twoje zestawy!!!
Odpowiadają mi w 100%, wyglądasz cudnie
To strasznie mile, Kochana, bardzo Ci dziekuje

Moja strefa, mój blog
Stary 2008-10-26, 20:45   #238
buttreflyyyy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Antoinette* Pokaż wiadomość
Wczorajszy, na spotkanko urodzinowe u koleżanki.
Wybaczcie nietwarzowe tło
ale ty masz długie nogi 2 zdjęcie bardzo mi się podoba, na 1 zmieniałabym torebkę na mniejszą taką portmonetkową w stylu retro ale i tak bardzo ładnie
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:48   #239
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzę, że rozumiemy się . Też uważam, że nie wszystko musi być dopasowane. A torebka jest konkret, na prawdę pojemna!
Buty są z Zary .
Dokładnie ! Jakbyś dopisała jeszcze jaka cena tych butów to już całkiem byłoby super

P.S Babka od kozaków odezwała się?

Cytat:
Dziekuje Kochana ;* Czekam na Ciebie
Ależ proszę ! Może niedługo coś wkleję, obecnie dopadła mnie jakaś h(?)andra
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:49   #240
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Buty są z Zary .

Nie, w cenie regularnej .

Dziękuję .
to jeszcze jednym pytaniem Cię pomęcze - ona jest ze skóry nauturalnej czy eko?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości