![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
a! jest jest
![]()
#213 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
muszą się przyzwczić, że z nami nie ma lekko
![]() jak mi się nie chce iść dzisiaj na to seminarium licencjackie ![]() ![]()
#217 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja znowu nie widzialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
O Matko! Dziewczyny. Nie było mnie raptem przez dwa dni, a Wy nie dosyć, że wykończyłyście poprzedni wątek, to jeszcze zapisałyście 8 stron w drugiej części. Masakra.
A Ja chciałam tylko napisać, że będę miała na obrączce tzn. od wewnątrz wygrawerowane: "Darek 26.06.2010", a TŻ będzie miał "Ela 26.06.2010" |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.niepolomice.com/pl/readar...article_id=135 No i jeszcze basen AGH ![]() http://www.basen.agh.edu.pl/ a zaludnieniem to wiesz jak to jest, zależy od dnia. Prace dyplomowe nie spinajcie się dziewczyny, ja mój licencjat napisałam własciwie w półtora miesiąca a ostatnie poprawki dzień przed rejestracja pracy i tydzień przed obroną, więc się da ![]() ![]() ![]() Mój tż tez ma zaświadczenie, ale i tak będzie ze mną chodził. Nie widziałam zdjęcia w avatarku;( Nie pamiętac co tam jeszcze pisałyście ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-10-29 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
u nas w parafii to zaswiadczenie jest uważane za ważne, ale nawet jesli je mamy to obowiązuje nas spotkanie w poradni rodzinnej i z księdzem.. a ten kurs to u nas chyba raz w tygodniu jest przez miesiąc jak ktoś nie ma zaświadczenia, a potem 3 miesiące przed sluben 3 spotkania w poradni i 2 z księdziem..
moja siorka ma zaświadczenie ,ale jest niewazne bo na dole ma dopisek że nie zwalnia z kursu przedmałżeńskiego.. a ja konczyłam zupelnie inną szkołę i mam wazne.. najlepiej iśc do parafii i się dowiedzieć, bo pewnie co parafia to inny zwyczaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Powodzenia w pisaniu prac ![]() ![]() ![]() Tancerka ale Ci się trafiła szwagierka(?) ![]() ![]() ![]() Kasiu Ty już masz poniżej 600 dni ![]() Samoa czyli sporty walki masz we krwi ![]() ![]()
#224 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, dotąd biłam się tylko z bratem jak byłam mała
![]() Chciałabym wrzucić zdjęcie do avatarka, ale nie mam takiego, żeby to sensownie wyglądało...ostatnio tż zrobił mi zdjęcia i ładnie wyszłam, tylko, że mi trochę tą koronkową część od pończoch widać, więc nie są do użytku publicznego ![]() ![]() Elitka fajny pomysł z tym grawerem, ale ja chyba do daty slubu nie będę przywiązywać wagi, bo w dniu ślubu będziemy prawie 9,5 roku razem, więc nie wiem czy jest sens ![]() ![]() EDIT: albo jednak będę przywiązywać wagę, w końcu to ślub ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-10-29 o 14:16 Powód: zmieniłam zdanie:) |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Niom my tez mamy zaświadcznie i są wazne takze tylko nas poradnia czeka jakoś spócujemy to przebolec, jednym uchem wyuszczac drugim wypuszcać i mam tylko nadzijeje ze nie będe musiała zadnej temeratury spisywac bo w innym watku dziewczyna musiała prowadzic notatki (kalendarzyk) ja bym chyba tego kogos wysmiała, nie lubie czegos takiego takze mam nadziejej ze jakos przeboleje ta gadanine w poradni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
no, ja wlasnei wrocilam z uczelni i juz na dzis mam wolne
![]() Cytat:
![]() kamerzysty mi brakuje, ale licze na targi slubne 15 listopada ![]() o to czy fotograf z kamerzysta sie dogadaja jakos sie nie martwie - w koncu zatrudniam profesjonalistow - musza sie dogadac ![]() ja rowniez jestem na etapie pracy magisterskiej. tyle, ze ja na razie mam wymyslic temat i do konca semestru zrobic konspekt, a bronic sie bede w czerwcu przed slubem ![]() ![]() a prace licenjcacka napisalam w niecaly tydzien ![]() ![]() a co do liczenia dni to dzis rowno 640 dni do slubu ![]() nauk zadnych ani ja ani TZ jeszcze nie przechodzilismy, wiec bedziemy musieli pochodzic te 4 razy ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-29 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
a na moim suwaczku jeszcze 661 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
To ja też się melduję w kolejnej części naszego wątku
![]()
#229 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a czy Wy już wiecie coś więcej o tych naukach? tzn trzeba iść do parafii i powiedzieć ,że się chce takie nauki odbyć tak? i wtedy dają jakieś terminy? czy jak to wygląda?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośne mierzenia temperatury...ja bym po pierwsze powiedziała, że to nie ma sensu, bo biorę tabsy ![]() ![]() A tak w ogóle to chyba nie normalnym termometrem tylko jakims specjalnym raczej? Jak specjalnym to bym powiedziała, że mnie nie stac na takie zakupy ![]() Jejku, jak pomyslę, że mi sie ktoś będzie wtrącał w majtki moje i tżta to już wiem, że łatwo nie będzie...bo ja po prostu nie będę w tym przypadku cicho siedzieć. Mogę przemilczeć sprawy kościelne, ale nie to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o poradnie sie nie martwie, bo jak juz wspominalam kiedys, nie wybieram sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
dziękuje dziewczyny
![]() ![]() to ja się też chyba z moim lubym wybiorę w styczniu,lepiej szybciej mieć to z głowy i potem załatwiać inne rzeczy a nie wszystko na raz |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Adwokat diabła
|
Zostawic Was na moment to Wy produkujecie posty
![]() dziś przejeżdzałam koło 4 salonów z sukniami ![]() ale nie weszłam..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
ja codziennie wysiadam na przystanku gdzie jest salon slubny. ale chyba nic ciekawego tam nie ma sadzac po ich stronie www. teraz na wystawie jest suknia z jakims bielizniany, przeroczystym gorsetem
![]() za to w zeszlym roku codziennie na zajecia szlam przez ulice gdzie jest cale mnostwo salonow slubnych... zawsze wlepialam oczka w wystawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do 2009 roku ![]() Ja się już śmieję że pierwsze co zrobię 2 stycznia to wizyta w salonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Adwokat diabła
|
masz całkowitą racje.. wtedy to nie będziemy w stanie przejść spokojnie obok salonu ;D
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze o tym nie rozmawiałysmy...o dziwo
![]() ![]() Otóż: macie zamiar jakoś przystroić bramę wjazdową do domu?Czy tam wejście do klatki? |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
kurcze już 2-ga część
![]() słuchajcie dziewczyny co do sukni slubnej, podoba mi się ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1222674757 ale tak patrze na nią i patrzę, z tyłu jest ona bardzo długa, jak sobie poradzić z długą suknią, poprostu ten model tak ma, ale jak tu tańczyć w niej i wogóle widziałam gdzieś na necie film ze slubu i dziewczynę w tej sukni, widać, że wzrostowo modelką nie była.... i ta długość mnie zastanawia, jak w niej sie poruszać na weselu? czy da się ją jakoś podpiąć ? żeby swobodnie tańczyć a pozatym te suknie lasposa 2009 są baaaardzo drogie, czemu ja tylko takie wypatruje :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() może się skuszę, bo wtedy wiadomo z jakiej klatki kto ślub bierze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.