![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() No nie, ta to jest cholera dopiero. Najlepsze na koniec zostawia i jeszcze każe nam grzecznymi być ![]() ![]()
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mrauuuuuuuuu... to trzepanko futerału brzmi zachęcająco ![]() ![]() Buzi kotku ![]() Idem myjku zaraz ![]()
![]() |
#213 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
Dzisiaj byliśmy u teściowej na obiadku ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad.2 za radę ![]() ad. 3 moje mdłości zaczęły się tak koło 4 tygodnia. Zrób dla pewności test ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2008-11-10 o 21:58 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia Kasieńki- rybeńki superowe
![]() ![]() ![]() A ja załączę zdjęcie butków które kiedyś obiecałam- z komórki ale chociaz zobaczycie zarys ![]() Pozdrowienia z Międzyzdrojów- dziś wracamy na nasze śmieci ![]()
#215 |
Zakorzenienie
|
Izuś ślicznusie butki
![]() Kasieńko czekam dzisiaj na kolejną porcję zdjęć i bez wykrętów proszę ![]() Daguś jak tam imprezka się udała?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-11 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Wyginam smiało ciało
![]() ![]() Po pierwsze Kasienia Rybenia no co za fociaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po drugie Malutka też nie rozumiem Twojej bratowej ![]() ![]() ![]() Jestem dzis tak pozytywnie zmeczona, wczoraj robilismy impreze dla znajomych, bawilismy sie ekstra, ale dzis zaczelam od problemow zdrowotych (nie polecam picia wody gazowanej na pusty zoladek po zabawie alkoholowej - w ogole to co mi strzelilo z ta woda gaz. ![]() Wrcajcie juz z tego dlugiego weekendu! Hop Hop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Wybaczcie nieobecność, ale nie mam czasu na wizażowanie. W niedzielę mieliśmy w końcu sesję zdjęciową. Już nie mogę się doczekać efektów ![]() Zaprosiliśmy wczoraj do nas moją siostrę z mężem i moje dwie kumpelki. Ululaliśmy się nieźle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny stęskniłam się za Wami
![]() ![]() ![]() Miłego wieczora kochane potworki ![]()
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
![]() Dziękuję za miłe słówka ![]() ![]() Cytat:
![]() Coś net dziś mam słaby. ![]() Spróbuję jutro, słowo skauta! Buziak ![]()
![]() |
#220 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej trochę mnie nie było, ale...czy ktoś za mną trochę tęsknił...?
![]() Pracowity i nerwowy weekend za mną. Większość spędziłam sama, bo mąż niestety w pracy. Normalnie w myslach sobie układałam, jak ochrzaniam jego szefa, choć wiem, że taka praca ![]() ![]() Zamowiliśmy wypoczynek, tapety i co najważniejsze podłogi. Dzisiaj przywiozą klepkę (stanęło na parkiecie). Oprócz tego mam już projekty szaf, zostało tylko odebrać gotowe wydruki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój mąż szybciej ma 33 pary spodni niż 3 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Witam w ten ponury dzień. Gardło mnie boli a na progu stoi remont ![]() Tak mi jakoś szarawo dzisiaj- wczoraj jeszcze nad morzem a dzis ... Witaj Gosieńko- ty nasz ranny ptaszku ![]()
#222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a powiedz proszę, jak było w weekend nad morzem, bo tak z mężem myśleliśmy, żeby się wybrać, ale jakoś nie mogliśmy się zmobilizować ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Hej kropeczki moje
![]() Dziś mam strasznie zimno w pracy ![]() Ale szefa nie ma, więc myszy mogą harcować ![]() Ależ mam chęć na biedronkowe płatki ![]() ![]() Izabela poratuj!! ![]() Gosieńko kochana ja tęskniłam!!! ![]()
#224 |
Wtajemniczenie
|
Ranny z przymusu, nie z wyboru
![]() Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do ciazy to dzisiaj jest sadny dzien... albo bedzie @ albo nie... u mnie z tymi mdlosciami bylby ok 3 tydzien... a ja myslalam ze mdlosci to ok 3 miesiaca ![]() nieee... pewnie sie czyms zatrulam ![]() buziolki ![]()
![]() |
#226 | ||
Zakorzenienie
|
Hej robaczki!
![]() Cytat:
Remoncik idzie pełną parą widzę. To dobrze, już niedługo i w końcu będziecie na swoim ![]() Co do ciach to masz szczęście, że mężuś dostał dietkę od lekarza i nie za bardzo słodkie może jeść ![]() Cytat:
![]() i tak zazdraszczam tego morza ![]() Agatko a chcielibyście już fasolkę czy jeszcze nie? ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-12 o 08:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Oj zapowiada się paskudny dzień
![]() Odwołałam instalatora, remont znowu sie odwleka ![]() Nad morzem...hehe w sumie pogoda nie dopisała- niby ciepło ale popadywało. W Międzyzdrojach wiało 8 w skali Bouforta. Jednak warto było pojechać żeby to zobaczyć. No i przeżyć mszę za Ojczyzne . Zupelnie inna, świetna...
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Remoncik idzie, ale ze względu na drewno na podłodze (które wymaga więcej czasu i uwagi niż panele) będzie dłużej.Wrrrrr.....(ale co tam: dam radę, dam radę dam radę - muszę to sobie ciągle powtarzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
jakby byla to bysmy sie bardzo cieszyli a jak nie bedzie to plakac nie bedziemy
![]() Fajnie jakby latal taki maly czlowieczek podobny do nas... to musi byc niesamowite ![]()
#230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli morze było pięknie wzburzone? Jej, tym bardziej zazdraszczam. Najbardziej lubię, jak jest sztorm nad morzem ![]() ![]() Cytat:
![]() Gosiu słoneczko, na pewno wytrzymasz ![]() ![]() A ja się pożalę, zrobiliśmy losowanie, i wychodzi wigilia u teściów ![]() ![]() ![]() Agatko to żadnych kciuków nie trzymam, bo nie wiem za co mam trzymać ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-12 o 08:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie
![]() ja tylko na 5 sekund bo praca, praca, praca ![]() powiem, że panieński udany, bardzo, bardzo ![]() ![]() a dziś po tygodniu nieobecności (bo najpierw konfa, potem w pon dzień urlopu) ciężki powrót do pracy ![]() a za 10 dni ![]() ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecą te dni błyskawicznie, co? ![]()
![]() |
#233 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wigilia najważniejsza, dla mnie też. Nasi rodzice mieszkają w tym samym miasteczku co my, więc wigilia będzie dzielona, święta zresztą też. Nie powiem, żebym była zachwycona, wiadomo, że najlepiej i "najcieplej" jest u siebie w domku, ale cóż, trzeba to jakoś wytrzymać. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie wiem jak moja biedna mamusia da sobie ze wszystkim radę, bo zawsze jej pomagałam gotować i choinkę ubierać. Siostra raczej wcześniej nie przyjedzie, bo praca jej nie pozwoli. I mama sama zostanie z tym całym gotowaniem ![]()
![]() |
#235 | ||||
Zakorzenienie
|
Ach Aguniu, impreza ekstra... potanczylam sobie
![]() ![]() Kasienka superowe zdjecia.... Najlepsza jest Cytrynka ![]() Malutka bratowa porazka. Niektore kobietki maja dziwna manie rywalizacji, i niestety ale nic z tym nie zrobisz. ajwazniejsze zebys promieniowala szczesciem i byla soba I to jest ajbardziej pozytywy objaw ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widze Gosienkoze jednak parkiet... Bedzie u kogo imprezki w szpilkach robic ![]() ![]() I dasz rade - ja tez tak sobie powtarzam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-12 o 09:49 Powód: bo Aga o swiatach napisala |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Jakbys zgadla.... jak podepne laptopa pod neo to wrzuce specjalnie dla Madziczka jak sukienka "tanczy"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#239 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, stanęło na parkiecie bo udało się go tanio kupić i położenie też najdroższe nie będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Echhhhhhhhh
dziewczynki jak ja Wam zazdroszczę tych rozmówek o urządzaniu swoich gniazdek ![]() Ja też bym kciała swoje ciasne, ale własne ![]() Mogę tylko pomarzyć niestety... Wiecie co? Chyba w alkoholizm wpadnę! ![]() Od rana wino pić?? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.