![]() |
#212 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza
Cytat:
![]() Jak najbardziej - a czy jako osoba z małym stażem, mogłabyś wysłać przesyłke jako pierwsza?
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza
Podoba mi się:
2. Escada, Pacific Paradise – woda toaletowa, pozostało 40/100ml (na fotce jest znacznie więcej niz obecnie) 5. Yves Rocher, Ming Shu – edp, 35/50 ml zapachu jest już trochę więcej niż 2/3 ze 125ml
![]() |
#215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Majka, własciwie mogłabym dobrac tylko odlewkę Poison - ile mogłabyś zaproponować?
![]() |
![]() |
#216 |
Perfume Lover
|
Witam
Przykro mi, ale nic nie znalazlam Pozdrawiam
![]() |
#217 |
JESTEM ONA
|
Agnieszko
![]() Mam nowe zafoliowane serum przeciwzmarszczkoweY. Rocher. Może wybrałabym cosik u Ciebie , gdybyś była zainteresowana ![]()
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#219 |
JESTEM ONA
|
Pozdrawiam
![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
zrezygnuję ponieważ nie znam tego zapachu niestety. Chciałam na wypróbowanie ale zrezygnuję.Pozdrawiam
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
cos za 2. Demeter, Sex On The Beach – soczysty ananas z nuta kokosu, pozostało 119/120 ml, kartonik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Nie szukam ciuszków, a demeter oddam tylko za inny zapach ;-)
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale nawet nie miałam za bardzo z czym sie pchać po demetrka ![]() a moze zainteresowały by Cie odlewki innych demetrków? 10 ml Brownie 4-5 ml vanilia cake 5 ml white russian jeśli oczywiście demeter jest aktualny, zerknij moze cos jeszcze wpadnie Ci w oko ![]() mam jeszcze 5 ml lancome miracle z osobistego flakonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Jestem bardzo zainteresowana: Mandragore 10ml odlewką lub małą próbką L'Artisan Parfumeur, Safran Troublant odlewką lub małą próbką Diesel, Fuel for Life |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Za te rzeczy nic nie wypatrzyłam (raczej też się nie skuszę na wymiankę któregoś z tych zapachów na twoją Vanilla Caramel Sephory).
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2009-08-11 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
z chanelki mogłabym zrobic 10 ml plus 5-tka lancome miracle jeśli by Cie taka ilość urządzała, lojalnie uprzedzam ze na chanelke jest jeszcze ktos chetny ale nie wiem czy wymiana dojdzie do skutku, jak wobec tego widziałabys naszą ewentualną wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Ja z kolei mogłabym oddać 20 ml Demeter, zależałoby mi tylko na odlewce Chanel - na jaką ilość mogłabym liczyć?
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Agnieszko
![]() godnie z ustaleniami dzisiaj udałam się do salonu YR i przetestowałam Rose Absolu. Powiem uczciwie, że zapach nie powalił mnie na kolana (nawiasem mówiąc ostatnio żaden zapach tego nie czyni, jakiś kryzys przechodzę ![]() ![]() Biorąc pod uwagę fakt, że pielęgnacji, którą mam w watku nie zużyję tak czy owak, byłabym skłonna się wymienić ![]() Napisz mi, proszę, co konkretnie ode mnie chciałabyś za swój flakonik. Prosiłabym też o info, czy aktualne zużycie zapachu jest takie, jak sygnalizujesz w wątku, tzn. pozostało 14 z 15 ml (upewniam się w tej kwestii, ponieważ na fotce ubytek wygląda na zdecydowanie większy; może to kwestia sfotografowania flakonika "od góry"). Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-08-12 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę zrobić 10 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: Zapomniałam odpowiedzieć na Twój post ![]() Czy mogłabyś wkleić zdjęcie swojej chanel z kodem z dołu opakowania?
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2009-08-13 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeśli chcesz to przemyśl sobie jeszcze "na spokojnie" kwestię ewentualnej wymiany. Ja bynajmniej nie poganiam, jeśli chodzi o decyzję. Terminów przydatności kremików podać niestety nie mogę ![]() Avene nie zawsze umieszcza je na próbkach. Nieraz ogranicza się do podania kodów, których rozszyfrować nie jest w stanie nawet oficjalny Dystrybutor z Warszawy ![]() Tak jest właśnie w przypadku próbek, które posiadam; są na nich tylko kody. Te naturalnie mogę podać. Preparaty są jednak z całą pewnością świeże. Otrzymałam je od konsultantki Avene dokonując przed wakacjami duuużych zakupów produktów Avene i Galenic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
kod 8408, wg datecalculatora jest ok data prod wg niego 06
![]() naklejka ma napis wodny z logo chanel, na 10000% oryginał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniu, poprosiłabym o kody z kartoników - ciąg sześciu cyfr oraz te kody zaczynające się od F. Dopiero na tej podstawie mozna ustalić datę ważności.
![]() |
![]() |
#236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno też będe prosiła, abyś (jesli jest taka możliwość) uchyliła mi rąbka tajemnicy w kwestii rozszyfrowywania tych kodów. W Pierre Fabre Polska uzyskałam bowiem informację, że w przypadku próbek rozszyfrowanie danego kodu wymaga każdorazowo kontaktu z centralą we Francji, ponieważ tylko oni potrafią "przełożyć" dany kod na datę. Czyżby wprowadzono mnie w błąd i jest jednak jakiś uniwersalny klucz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciąg sześciu cyfr znalazłam jedynie na naklejce polskiego Dystrybutora. Kod ten jest następujący: 602029. Jeśli chodzi o Eluage Riche, to okazało się, że poza kodem (F 101) na kartonikach i zgrzewach tubek wytłoczony jest również termin przydatności: 01 11 (styczeń 2011). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
proszę fotka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() edit: zapomniałam zapytać, czy Twoja odlewka będzie w szklanym atomku, bo moja tak...
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2009-08-14 o 00:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po namyśle jednak nie zdecyduję się wymienić zapachu na pielęgnację - bardzo Cię przepraszam za kłopot ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.