![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Re: swietna gra
dobra, udało się, ale ona faktycznie nie chce tego plecaka złapać.trudno wcelować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
mam plecak!!! trzeba celować jakby w pasek od tego plecaka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Tam gdzie na obrazku! Koko zlapalas plecak?!?
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
tak , plecak już mam.trzeba łapać za to na czym on wisi na tej skale, za ten pasek, czy rączkę plecaka, jak to tam nazwać.
tylko teraz mam inny problem-musze odebrac od małpy klucz , juz nawet wpadłam na to jak to zrobić, ale małpa znikła! łaziła po tym drzewie, a teraz jak jej potrzebuje to juz nie łazi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Ok plecak mam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
więc z małpą jest tak: wchodzisz po tych dużych schodach na górę, tam gdzie jest świątynia.i stajesz w rogu prawym tej przedniej ściany, aż pojawi sie napis "hmmm", wtedy wyjmujesz łuk i pojawia sie małpa.no i musisz w nią wcelować, aż wypadnie jej z ręki ten klucz.no i ja tak zrobiłam i on jej upadł, ale teraz nie mogę go znaleźć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Koko znalazlas juz ten totem? bo ja wiem gdzie lezy tylko daj znac
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Totem leży zaraz przy pierwszej figurce po lewej gdy już wejdziesz do piramidy to wolasz papuge naciskasz w odpowiedziej kolejnosci obrazki (tak jak mowi papuga) wchodzisz na to co sie otworzylo. Jestes na dole podchodzisz do figurki masz tam 2 wklęsnięcia wkladasz w jedno piłke i naciskasz. Otwiera się twarz i pokazuje pierscionek. tniesz koszyk z meksyku a jak juz pocielas to ta linke dajesz na pierscionek. naciskasz na linke i bierze pierscionek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
ciągle go jeszcze szukam.nie mogę dać sobie rady z tym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
jak pierwszy raz zobaczylas swiatynie inkow to stalas przy tej rzeźbie jest to ta wysoka z ogniem pierwsza od wejscia po lewej tam powinien byc totem
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
tak , tak, juz wszystko mam, lecę do grecji(po telefon nie musiałam wracać, bo go odebrałam wcześniej).teraz jestem w samolocie i chyba musze wyskoczyć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
jestem w grecji!!! hihi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
to jak juz przejdziesz do konca to powiedz mi co z ta info jak juz soil nałożylam i pusty papirus
![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dopiero przed chwilą zaczęłam grać
![]() Powiedzcie proszę, gdzie znajdę linę, która potrzebna jest w muzeum? ![]() H. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Droga Halszko!
![]() zupełnie już zapomniałam gdzie znalazłam linę, ale coś mi takiego świta w głowie, że...w mieszkniu, w pierwszym pokoju, obok łózka wisiał taki ptak na linie i trzeba było to zabrać.jeśli to(czyli linkę) masz w plecaku, to tylko musisz połączyć z pistoletem tym od małego chłopca. no kurczę, chyba innej liny tam nie było? juz zgłupiałam, pomieszały mi się wszystkie etapy i wszystkie liny które były do znalezienia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Dziękuję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
płyta to takie kwadratowe coś koloru czerwonego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Laski, a gdzie jest ziarno dla papugi? W zoologicznym? Bo oczywiscie myslalam ze wystarczy dac papudze czekolade :P Naiwniara ze mnie, no i nie moge wyplynac z portu przez to ziarno.. Gdzie ono jest? HELP!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
juz mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
PRZESZLAM GRE!!!! JEHE
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
ja już też !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Jestem w Meksyku. Meskykanin sprzed baru wszedł już do środka, ale co robić dalej???
Pomoże ktoś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
musisz iść do tego gościa za barem i pogadać z nim, on pozwoli zabrać Ci tę beczkę z piwnicy.weźmiesz ją i pójdziesz do samolotu.przyłożysz lejek jakoś tak w okolicach miejsca gdzie siedzi papuga, a następnie przez lejek nalejesz tequili.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
Też tak myślałam, ale on nie pozwala mi jej wziąć, dalej mówi to samo co na początku... może coś pominęłam?? Powiedzcie proszę co trzeba zrobić na tej planszy, od samego początku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
kurcze.. gdzie upadl ten klucz od malpy? nigdzie go nie moge znalezc..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
klikaj w okolicach totemu stojącego zaraz przy wejściu na tę planszę , z lewej strony.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
oj dzieki! juz mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
Fajna gra!Dopiero zaczelam w nia grac. Nie moge pozbyc sie dozorcy. Nalalam kawe do kubka i nie wiem jak wylac ja na schody. Za chiny mi nie wychodzi;-(
Jak pozbyc sie recepcjonisty i jak otworzyc drzwi od piwnicy.POMOCY!!!! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.