![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Jesienno-ZIMOWO**+misz masz*Rozmiary XS-L*
z kosmetykow to mam:
* kredki do oczu nowe-niebieska jasna i zielona *cienie do powiek używane góra 2-3 razy -podwojne:fiolet i wrzos matowe i ten sam kolor polyskujace -jasno brazowe z brokatem i odcien bezu z brokatem -niebieski cien -jasniutkie cienie pojedyncze kolor-jasniutki bezowy,prawie niewodoczny -paleta 4 cieni-biały,wrzosowy,różówy,jas ny filotowy - cienie perlowe-pudrowe, uzyty raz biały i fioletowy *szamponetki do wlosów marion -dzika śliwka -bakłażan *mam też kolczyki dł 3cm . sa 3"sznureczki" ![]() *mamjeszcze bransoletkę ![]() * i dwie ciensze o,5cm narazie znalazlam tylko to ale jeszcze poszukam ![]() więc do kremu Nivea mogłabys sobie dobrac cos z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1226963423
ta koszula mi się jeszcze podoba ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
cienie kupowane w zwykłej drogerii. Nie firmowe... vollare i lovely...
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- podobaja mi sie jeszcze czarne stringi i bransoletka z delfinkami(ona jest moze srebrna,posrebrzana czy moze taka zwykla? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
za to serum dałam przeszło 40zł i użyłam tylko raz:/
to moze zrobimy tak; krem Nivea do prostowania i szamponetka w zamian za okularki+ jakiś cień do powiek np brąz lub jakis ładny lakier do paznokci?????? ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- najbardziej lubie lakiery w odcieniach od rózu do krwistej czerwieni... moze znajdziesz jakis w tym kolorze? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- a moglabys jeszcze wstawic zdjecie jaki to jest mniej wiecej kolor? ale tak poza tym to mnie juz pasuje.. ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- no to juz całkowicie mi pasuje ![]() okularki i różówy lakier za krem do prostowania i szamponetka? ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- to zgadzasz sie sie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
a ile w biodrach mają te spodnie . ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.