|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Hello.
Mam mały problem. Zrobiłam TŻ własnoręcznie choineczkę ponieważ nie stać mnie na nic . Ale co jeszcze mogę zrobić? Albo dodać to tej choinki?? Myślałam o karteczkach małych a w nich coś napisane. Mam też nie potrzebne lampki chciała bym je jakoś wykorzystać ale nie wiem jak Help Dziewczyny
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Może macie jakies pomysły na prezent na mikołajki dla kolegi z klasy?
Cześć. Jestem w liceum. Chłopak, którego wylosowałam interesuje sie wędkarstwem i lubi śmieszne prezenty. Lecz nic związanego z wędkarstwem nie kupie, poniewaz on już wszystko ma. Może macie jakies pomysły na prezent do 20zł?mogę trochę wyjśc z ceny np. do 30zł? Z góry dzięki za pomoc!!
|
|
|
|
|
#213 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Hej! Może macie jakies pomysły na prezent na mikołajki dla kolegi z klasy?
Wyszukiwarka. Jest cały wątek zbiorczy.
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mikołajki klasowe - prezenty
Cytat:
albo ogolnie ze sportem, czyli wszelkiego rodzaju śmieszne gwizdki, smycze na klucze(kazdy wuefista ma taką i najczesciej w takim stanie ze wstyd nosic ).Kubek tez jest dobrym pomyslem, moze byc jakis z dedykacja odnosnie sportu, ale nie mam tymczasowo pomyslow jaką ;P
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hej! Może macie jakies pomysły na prezent na mikołajki dla kolegi z klasy?
siemka.
jesli smieszne prezenty lubi to moze bokserki z mikołajem czy reniferem ;p. moj brat takie dostal w 3 gimnazjum ;p |
|
|
|
|
#216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kupiłam kubek, gwizdek, żel pod prysznic z adidasa i czekoladę. Koleżanka powiedziała mi, że tym żelem pod prysznic zasugerowałam wychowawcy żeby się umył
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja tez mam problem. Wylosowalam kolege o ktorym wiem przerażająco mało (choc ze soba dosc czesto rozmawiamy O.o). Jedyne co wiem to tyle, że ma poczucie humoru i jest ratownikiem w trakcie wakacji
podrzućcie jakies pomysly, do 30-40 zł. Myslalam o jakims smiesznym krawacie, ale co do tego?
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
Proszę Was o radę. Co kupić koledze? Krótka charakterystyka: Ma na imie Mikołaj, 17lat, trenuje szermierke i cwiczy na siłowni. Ogólnie bardzo pozytywnie nastawiony do życia. Można jeszcze wspomnieć, że uwielbia żartować, szczególnie z siebie
![]() A, jeszcze kwota: ok.20 zł Edytowane przez Kwaśna truskawka Czas edycji: 2009-11-25 o 17:13 Powód: zapominalstwo xD |
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
są takie fajne malutkie ciezarki w rozowym kolorze w wiekszosci sklepow sportowych, kupowalam z kolezankami takie naszemu koledze na jego urodziny i mu sie spodobaly dorzucilysmy do tego bokserki z jakimiś pozycjami pokazywanymi przez dwa baranki, widzialam takie z reniferami, w niektorych sklepach są tez krawaty w tym stylu ;Pzalezy jakie ma to poczucie humoru
|
|
|
#220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do poczucia humoru... jak kupiliśmy chłopakom na 'dzien chłopaka' bokserki w kaczuszki i do tego takie 'papcie dziadziusia' to załozyli te bokserki na spodnie, papcie na nogi i chodzili tak po szkole, a po lekcjach całą klasą poszliśmy do centrum handlowego i musze przyznać, że wzbudzali sensację... szczególnie u ochrony
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Te wszystkie śmieszne prezenty może i są śmieszne lub dawno przestały takie być, ale mówiąc szczerze takie rzeczy bawią przez 5 minut a później nie wiadomo co z nimi zrobić.
Wolałbym aby koleżanka z klasy porozmawiała ze mną przed dokonaniem zakupu zwłaszcza, jeśli dysponuje się kwotą 30-40 zł. Można za to kupić coś konkretnego. Pozdrawiam, |
|
|
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli masz jakiś pomysł na prezent, to napisz, proszę z czego za ok. 20zł ucieszyłby się 17-letni chłopak |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
MOŻE JAKIŚ zestaw np. Rexona. Jest w nim żel po pryszcnic i antyperspirant. A taki zestawik kosztyuje 17zł. Jak myslicie to dobry pomysl z zestawem?
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wylosowałam na Mikołajki klasowe chłopaka, którego znam już bardzo długo ale nie mam pojęcia co mogę mu kupić... [Prezent do 15 zł.]
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
15zl? co za taka cene mozna kupic? chyba dobra czekolade...
|
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie ja ustalałam tą cenę, dlatego mam problem i proszę o pomoc...
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem. Powiem Ci, ze gdybym ja miala dostac cos co by mi stalo na pólce i sie kurzylo a np czekoladki z Lindt, to wlasnie bym wolala czekoladki. No ale tak mysle i mysle...ja bym zrobila mały koszyczek wypelniony wlasnie slodyczami i moze tam bym wlozyla kubek swiateczny?. No bo tak to naprawde nie mam pomyslu...mało pieniazkow.
Mozesz cos sama upiec, pierniki np ![]() Powodzenia zycze. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2009-11-27 o 20:25 |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo, to świetny pomysł
![]() A co do pierników to wole nie próbować, bo nie sądzę, żeby mi cokolwiek z tego wyszło ;D
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
hmm.. Sama mam taki problem. z tym, że do 20 zł. aktualnie myślę nad bokserkami śmiesznymi i kubkiem z jakimś napisem albo [ponieważ bardzo interesuje się piłką nożną] koszulkę piłkarską, kalendarz tylko nigdzie nie mogę znaleźć. A co do innych chłopaków to może też być piłka : ))
|
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Jako, że jestem chłopakiem to moge wam w miare pomóc
![]() Ja bym proponował: -Bokserki z jakimis fajnymi wzorkami -Smieszny kubek lub figurke ^^ wg mnie najlepsze ![]() -Podkoszulek z śmiesznym napisem ![]() -Jak ktoś ma jakąś ksywke to pod to można coś kupić. -Perfumy To udało mi się narazie wymyślić :p Z każdych tych rzeczy byłbym zadowolony jak i każdy inny chłopak też. Jak mówimy o prezentach to właśnie takie coś wydaje się nam najlepsze ^^ |
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
11latek chłopak 15zl
Co kupić 11 latkowi na mikolajki szkolne za 15 zl>?
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 11latek chłopak 15zl
Grę. I polecam wątek o prezentach dla chłopców
|
|
|
|
|
#233 |
|
ćwir ćwir
|
Dot.: 11latek chłopak 15zl
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15554573]Grę. I polecam wątek o prezentach dla chłopców
[/QUOTE]Albo o mikołajkach klasowych... Łączę
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
Prezent na mikołajki
Witam. nazywam się Łukasz i mam 17 lat. Mam problem. W mojej klasie (LO) organizujemy wigilię połączoną z mikołajkami. Każdy losuje karteczkę z osobą której kupuje prezent. I ma problem. Muszę kupić prezent koleżance z klasy. Jest to bardzo ładna dziewczyna, ale zupełnie nie wiem co jej kupić. Prezent ma być w granicach 40 zł. Myślałem nad łańcuszkiem z przywieszką , ąle nie wiem jaka ma być ta przywieszka. nie chodzi mi o jakieś tandetne serce ( m.in. dlatego, zę nie jesteśmy razem) . Może pierwsza litera jej imienia (Sara). Może Wy, drogie Panie , macie jakieś pomysły. Może mój pomyśł jest do kitu i macie lepszy? Bardzo prosze o radę...
|
|
|
|
|
#235 |
|
BAN stały
|
Dot.: Prezent na mikołajki
Hmmm...moze kup jej jakiegos miska,ramke na zdjecia,swiecznik-to tak dla pokoju. bardziej osobiste to branzoletka,kolczyki,ten wisiorek z jakims fajnym kwiatuszkiem(ostatnio u mnie takich pelno i sa sliczne).
PS. przypomnialy mi sie moje mikolajki klasowe kilka late temu gdzie dziewczyna dostala piankie do golenie ]]] Pomylka zyciowa tego ''mikolaja''
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
40zl- to juz jakas konkretna cena. łańcuszek to bardzo fajna sprawa, albo bransoletka właśnie. Do tego w ładnym pudelku zapakujesz. Moze nawet wystarczy Ci na jakiegoś świątecznego słodycza. |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, a wy w ogóle przeglądacie forum przed założeniem nowego tematu... nie, bo po co
Tutaj masz wszystko na temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292215
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Ja w tym roku wylosowałam dziewczynę (w końcu
) i mam pomysł żeby kupic jej jakieś kosmetyki i coś ' z jajem' tylko co?
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
Może zamów coś śmiesznego na allegro?
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
drobnostka
na zajeciach umówiliśmy się, ze robimy oryginale zabawne w prezenty dla ludzie w grupie do 5 zł i tutaj własnie zaczyna sie problem, bo nie wiem co wymyleć za takąkwotę, prosze doradzcie prezent ma być śmieszny i niezobowiazujacy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

. Ale co jeszcze mogę zrobić? Albo dodać to tej choinki?? Myślałam o karteczkach małych a w nich coś napisane. Mam też nie potrzebne lampki chciała bym je jakoś wykorzystać ale nie wiem jak

albo ogolnie ze sportem, czyli wszelkiego rodzaju śmieszne gwizdki, smycze na klucze(kazdy wuefista ma taką i najczesciej w takim stanie ze wstyd nosic
).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)