![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Lele: ja też bym nie chciała pisac matury drugi raz, ( no moze poprawiac mature, ale bez konsekwencji to bym mogła, ale nie tak jak rok temu)
Wróćiłam z rosyjskiego, wieje jak cholera ![]() TŻ robi pyszne śniadanko mmmm... A później nauka i jade z tż na zakupy bo pusta lodówka( za to zamrażarka pełna) |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Marta a co robi Tz bo ja wlasnie jestem przy sniadaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
no to po aero
![]() teraz juz na powaznie niemiecki, o 17:30 trzeba go poprawic:| a ja sama nie wiem na ile umiem : (
#214 |
Zakorzenienie
|
o 15 mam zalcizenie z ekonomii.
nie poszlam znów na zajęcia .. tzn ostatni raz yłam na nich przed świętami bo męczę mikro. Ale to same wykłady wiec notatki się uzupelni a dzisiejsze ćwiczenia z matematyki... no cóż. To moja pierwsza nieobecność i prawdopodobnie ostatnia mam nadzieję,że zaliczę. Boję się
#215 |
Zakorzenienie
|
myszka dasz radę!
![]() ja uczę się matmy... ![]() a za 3h zaczynam zajęcia i znowu do 20:15 na wydziale... chłopcy jacy sympatyczni ![]() my jeszcze spałyśmy jak wychodzili, ale już powoli miałyśmy wstawać, a oni wyszli i za chwilę zadzwonili, żebyśmy poszły do kuchni bo coś tam się niby stało ![]() a tam śniadanko dla nas ![]()
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamrażarka się ledwo domyka, a w lodówce trochę pusto byłam tylko na ćwiczeniach dzisiaj, na wykłądy nei poszłam..... źle się czuję strasznie, choroba mnie łąpie;/ a na 16.45 muszę iść na 3godzinne obowiązkowe szkolenie Bhp;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widoczność z kilka metrów chyba tylko. a za 1.5h muszę wychodzić ![]() a co do współlokatorów to pewnie tylko na początku sie tak starają ^^ chociaż wczoraj rano tak się spieszyłyśmy, że zostawiłyśmy talerzyki i kubki brudne. nie w zlewie tylko w innym miejscu w kuchni i jak przyszłyśmy to byłyśmy w szoku bo je umyli ![]() ![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest normalnie tak zimno, że nawet dzisiaj rajstopy założyłam pod spodnie co mi się raczej nie zdarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
fajni sa! a zajeci?:P
dzis jest chyba dzien dobrego Tz-ta ![]() moj obiadu nie zrobi bo mamy spaghetti, ktore wczoraj zrobilam, ale dzis zostalam obudzona kawusia ![]() Cytat:
![]() w ogole lduzie sa dziwni, wkurzyl mnie jeden chlopak ode mnie, bo na ekonomi puscil facet liste z wynikami z zaliczenia i dostalam 3( czyli mialam 3 bledy, a mozna bylo miec 4 by zaliczyc) i w ogole jakies dziwne teksty ten koles puszczal, jak sie zapytalam a on co dostal to zadowolony z siebie, ze 3 z plusem, bo to przeciez wiecej ode mnie! no masakra, pomine fakt, ze on mial grupe dla idiotow, a ja jedna z 2 najtrudniejszych i ze jeszcze nie wiedzialam,m ze w testach z ktorych sie uczylam byla masa bledow.. ale kurde, dziwni sa ludzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() z nimi to jest długa historia, bo w sumie znamy się trochę - tzn ja ich znam krócej niż moja współlokatorka bo oni są od niej z miasta i się znali i dlatego tak się dziwimy tym co oni robią ;P bo myślałyśmy, że będzie gorzej z porządkami itd ![]() no nic, niestety trzeba się zbierać ![]() a tak mi się nie chce. źle się czuje, za oknem śniegu po kolana i nadal pada... jak tak dalej pójdzie to o 20:15 będę musiała tunel kopać na chodnikach, żeby się do domu dostać ![]()
#222 |
Zakorzenienie
|
ja włąśnie lezę pod kołdrą w 2 luzach i w grubych spodniach od dresu i wygrzewam się, a za godzinę niestety znowu muszę iść na uczelnie bo mam obowiązkowe szkolenie;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Czy Wy też macie takie urwanie głowy? Ja w następnym tygodniu mam 4 kolosy + projekt z fizyki. Czy to jest normalne? Czy tylko u mnie na uczelni Ci ludzie są tak po.... ![]() Mam dość. Z fizyki znowu spier... kartkówe ![]() ![]() Wrrrrrrr, głupie studia!! Głupie, głupie!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Małgosia, normalne
![]() zwlaszcza ze to polibuda ;x a ja za niedlugo na niemiecki musze isc ; ( nie wiem moze zalicze : ( buu.. a ja wroce to spedze mily wieczor z gegra ![]()
#225 | ||
Zakorzenienie
|
A znasz juz wyniki z TI?
![]() Cytat:
![]() ![]() Fakt jest straszna pogoda dzis, myslalam ze nie dojde na tenis ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
z koła z infy mam 15/20..
myslalam ze bedzie gorzej ;p a teraz niemiecki nadciaga, ołł noooł! ;p
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam facet zmienil termin z ekonomi i dzieki temu mamy jednego dnia egzamin i z prawoznastwa i z ekonomii i pomine fakt, ze oba powinny byc w sesji a tymczasem beda przed.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez straszny mroz na dworze chyba minus 15;/
Hula jak sie nie domyka to wystaw za okno albo na balkon i tak zamarznie ![]() my sie z tz dzis bierzemy za bigos znowu teraz moj bo zakupow dalej nie ma jak zrobic ![]() ![]() a macie przepisy na jakies tanie dania? ![]() lele tez mam taka dziewczyne w gr juz pisalam wrrr dzis byl kolos z sluchania ale to w miare bo nie trza sie uczyc ale w w 2 zadaniach wogole nie rozumialam prawie;/
#229 |
Zakorzenienie
|
Mariolcia, pewnie w dialekcie mowili, he? To najgorsza czesc angielskiego jest..
A i mam do Ciebie mala prosbe. Czy moglabys uzywac przecinkow i kropek, bo czasem bardzo ciezko jest zrozumiec Twoje wiadomosci i musze czytac 2 razy.. albo i wiecej ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
trzymajcie za mnie kciuki teraz, dobrze ;>
blagam! juz chyba nic nie umiem :|
#231 |
Zakorzenienie
|
poprawie sie. wybaczcie, ale tak szybko chce wam newsy przekazac
![]() a sluchanie bylo z jakims szkockim gosciem podobno... jak to nasza wykladowczyni mowi( napisze przez ó i jak sie mowi zeby bylo wiadomo o co chodzi) let's go to póbs and klóbs kómon ![]() ![]() wogole to swietna z niej babka.
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie to jest bardzo dziwne zachowanie.. mnie nie interesuje co dostaja inni, a tym bardziej nie rozumiem jakis wyscigow czy cos.. ludzie sa dziwni.. umeisz umiesz! trzymam mocno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zdjęcie wyczepiste ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
lele hehe chyba podziekuje, bo i tak nie bede umiala zrobic.
![]() tz zaraz wroci, wiec ide grzac bigos, bo szedl biedak z pol godziny w ten mroz. ![]()
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
omg.. zazdroszcze.. moi dołożą mi naczynia, ukradna ser i coś na złość zorbią.. ja po pracy.. zamieć!!! omg, myślalam ze mnie zwieje.. ale fajnie sie przejsc tak, nawet cieplo jak sie idzie juz ;d
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A niektórzy ludzie niestety tacy są, chcą byc najlepsi we wszystkim i gardzą innymi, nie lubie takich osob, zbyt pewnych siebie i które nieustannie isę przemądrzają ![]() Cytat:
Cytat:
ale tak jak lele napisala gotowe obiadki mamusi z zamrażalnika:P Wrócilam z miasta, ledwo, ledwo robiąc pół godzinki spacer do domu, kupiłam sobie tylko w h&m spodnie, nie dzinsowe o dziwo , za całe 59,90 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10385312]
tak. mam na jutro projekt z mechaniki do zrobienia, jeśli ktoś go za mnie nie policzy, to leżę. a kombajna mam z matmy ![]() o to widzę uroki polibudy nie tylko mnie dotykają, raźniej mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Gosiu moj TZ juz przezywa, co zrobimy z mieszkaniem jak on nie zaliczy...
wogole mamy zepsuty domofon w bloku. Przed chwila ktos dzwonil, wiec myslalam ze to chlopaki, bo TZ juz dzwonil co kupic, jak byl w supermarkecie obok. Wiec grzeje ten bigos i krzycze ze otwarte. A tu sie okazalo, ze to wlascicielka mieszkania przyszla po kase ![]() ![]() wogole pytala czy ktos znajomy nie chce pokoju, bo jedna dziewczyna stracila prace i sie im wyprowadzila. Ile oni maja tych mieszkan??? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.