![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklep Naturalne Piękno
A ja muszę pochwalić krem z ogórkiem i morskim kolagenem pod oczka. Długo minerały nie wiedziały do końca jak mają się zachować właśnie w okolicy oczu, czesto osadzały się w zmarszczkach, ale po użyciu tego kremu (Olencjaaa dziękuję ;*) stał się cud
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
A więc decyzja zapadła
![]() ![]() Dziękuję za wszystkie rady ![]() Ech trzeba się wziąć za siebie, bo niedługo wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Organizatorkaaa :)
|
W ostatnim zamówieniu kupiłam też Ekstrakt z zielonej herbaty. Pierwsze co mnie w nim drażni to okropny zapach, jeszcze żaden mój specyfik do twarzy tak nie smierdział
![]() Wymieszałam go razem z kremem z Jedwabiem i Morskim Kolagenem i starsznie po nałożeniu ta mieszanka ściąga mi twarz- muszę ratować się wodą termalną. Rano twarz jest nawilżona i bardzo mięciutka- tak jak po mother of pearls. Narazie ekstraktu użyłam dwa razy więc nic więcej powiedzieć nie mogę ![]() a właśnie siedzę na twarzy z Maseczką Peel-Off z Acerolą i Wit. C ![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Generalnie bardzo lubię ten sklep, wszystko zawsze szybko i sprawnie dostarczone ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesuje mnie ten krem z jedwabiem i kolgenen . Opisz , prosze konsystencje kremu , czy się lepi , czy wałkuje , bo ja lubie dużo kremu nakladać ![]() a miałaś może inne kremy z tego sklepu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
|
Cytat:
tylko po na łożeniu zostawia białe smugi, które w kilka sekund się całkowicie wchłaniają krem pozostawia buzie nawilżoną i gładziutką bardzo go lubię ![]() zdecydowany mój ulubieniec razem z żelem pod oczy z morskim kolagenem i ogórkiem ![]() przejrzyj wątek stronę wcześniej, tam opisywałam inne kremy a jeśli chodzi o Maseczkę Peel-Off z Acerolą i Wit. C to miałam trochę problemu z jej zdjęciem bo za cienko nałożyłam ![]() twarz po użyciu stała się zwykle miękka i gładka w dotyku ![]() ![]() nie zauważyłam jeszcze po tym jednym razie żadnego wpływu na popękane naczynka ![]() no i maska zatkała mi pory... ale to nic ![]() aa a jeśli chodzi o kaszkę pod oczami o której pisałam wcześniej, to znikła całkowicie więc to nie była wina kosmetyków ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
|
na dłoń nakładam sobie porcje kremu i dosypuje mother, szczerze to tak na oko
![]()
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a moja cera poprawila się od kiedy zaczelam używać olejku neem ( kupionego na naturalne-piekno.pl) zmieszanego z cetaphilem MD, ktory niby poprawia wchlanianie innych specyfików. Uzywam juz takiej mieszanki kilka miesięcy i jest rewelacyjna. Na naturalnym pieknie juz nie ma tego olejku ale widzialam spokojnie na allegro sa! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Wszystko fajnie, tylko że neem strasznie śmierdzi.... Matko, jak sobie przypomnę...
![]() ![]() Czy ktoś używał olejków do masażu? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
neem to pikus polecam awokado, a pozniej olej z czarnego kminku ( do neem sie przyzwyczailam, do kminku nie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Jakie olejki do włosów polecacie? Jaśminowy, Amla, Chambeli, Raat Ki Rani?
Który ma ładny zapach i dobrze działa na włoski? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
genialna jest ta mother of pearl. na noc ja daje do kremu i rano sliczna buzia, normalnie sie uzaleznilam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Wczoraj zrealizowałam swoje pierwsze zamówienie w sklepie NP:
- glinka marokańska - olejek z drzewa herbacianego - olejek jaśminowy do włosów (jako wybrana próbka). To takie moje skromne początki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja mam takie przyziemne pytanie, bo nie mogę się tego doszukać na stronie. Ile kosztuje przesyłka i czy można zapłacić przy odbiorze? Obecnie nie ma pudru perłowego w opakowaniach 5 i 10 gram, może wiecie kiedy by był? Z góry dzięki za odpowiedź.
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Dziewczyny znalazłam link wysyłka i tam wszystko jest napisane. Już wszystko wiem. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Właśnie dostałam maila, że puder perłowy w małych opakowaniach jest już dostępny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie też już dostałam wiadomość o pudrze i złożyłam zamówienie:
- krem z jedwabiem i kolagenem morskim - żel pod oczy z kolagenem i ogórkiem -puder perłowy -masę perłową To nic, że mam całą szafkę z kosmetykami pełną, ale po takich zachwytach nie mogłam się oprzeć. Muszę sobie tylko coś do mycia twarzy kupić, a kremy do mycia w tym sklepie zawierają trójglicerydy, a ich nie lubię. Może kupię mydło Alep z Biolandera, ale boję się czy nie podrażni cery. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
|
a może do mycia twarzy, mydełka http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100022
ja zmywam makijaż kremem oczyszczającym a mydełka kupiłam sobie do mycia pod prysznic, ale z ciekawości też wypróbuje na twarzy
![]() |
#232 | ||||
Zadomowienie
|
Właśnie doszłam do wniosku, że prz całym szacunku do Naturalisa i Mazidel NP to mój ulubiony sklep
![]() ![]() Pierwsze zamówienie zrobiłam w listopadzie, e teraz szykuję się do trzeciego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Napisz, jak się spisują mydełka - też mnie korcą. Poczekam w takim razie z tym zamówieniem ![]()
Czytadła na wakacje szukają nowych domków! Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2010-03-03 o 23:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, w jakim dziale znajdę puder perłowy, bo nie mogę go nigdzie odszukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Puder perłowy jest w dziale "Pielęgnacja ciała" w ochronie przeciwsłonecznej i jeszcze gdzieś w tej "Pielęgnacji ciała"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
|
umyłam się właśnie mydełkiem z białą glinką
![]() na szczęście ma ładny cytrusowy zapach, na skórze go jednak nie czuć skóra mięciutka i nawilżona jestem zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#237 | |
Rozeznanie
|
A ja chcę pochwalić glinkę marokańską. Co prawda używałam jej dopiero raz, ale myślę że się polubimy. Świetnie oczyszcza i nawilża skórę, znikają czarne punkciki na nosie i czole, buzia jest bardzo odświeżona. Tylko mieszanie jest niezbyt komfortowe, bo glinka jest w postaci łusek, grudek itp i muszę ją dokładnie rozdrabniać. Na drugi raz może wezmę prażoną. Ale co tam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2010-03-04 o 17:10 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a używała któraś z was płynu do demakijażu oczu? Kusi mnie bardzo i zastanawiam się między nim a płatkami Logony
![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
polecam przeczytac watek lub uzyc wyszukiwarki :P
pisalam juz o nim: "Plyn do demakijazu oczu- może być, ale nie ma szaleństwa, fajnie nawilza, tylko szkoda ze nie mogę się nim domyc do konca i musze się wspierac pianka… ale z drugiejstrony zawsze mam problem ze zmyciem tuszu, na NP. Pisza ze ma kolor rozowy- mój takiego koloru nie ma" o wiele bardziej podszedl mi lotion oczyszczajacy.. teraz znalazlam juz produkt zmywajacy tusz do konca za jednym pociagnieciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.