|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
siemka wszystkim jestem tutaj nowa czy ktoras z was bierze yaz,ja juz jestem po 18 tabletkach i co mnie nie pokoi to fakt ze bardzo urosly mi piersi i strasznie mnie bola,czy to jest normalne? sa to moje pierwsze tabletki i nie mam pojecia czy to jest powod do nie pokoju czy to jest normalne.a tak ogolnie to dobrze sie po nich czuje ale mialam plamienia i po pierwsym stosunku gdy zaczelam brac yaz mialam krwawienie,lekarz powiedzial ze to normalne ale nie wiem czy mu wiezyc.prosze pomozcie!
|
|
|
|
#212 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nowe tabletki YAZ zamiast Yasminelle ...
siemka ja tez tak jak ty biore yaz jestem po 18 tabletce tez mialam plamienia ktore utrzymywaly sie kilka dni i ustapily takze musisz cierpliwie czekac napewno mina!!!!
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Moj ginekolog zaproponował mi Yaz, wczesniej brałam ponad rok Yasminelle
![]() Za pare dni zaczynam brac
|
|
|
|
#214 |
|
Przyczajenie
|
yaz
witam wszystkich
jestem tutaj nowa.biore tabletki yaz i co mnie nie pokoi to fakt ze bardzo powiekszyly mi sie piersi i bardzo bola czy ktoras z was tez tak miala? sa to moje pierwsze tabletki i nie wiem czy to jest normalne? na dodatek mialam plamienia po miesiaczce i po pierwszym stosunku w czasie brania tabletek mialam krwawienie,lekarz powiedzial ze to normalne ale mimo wszystko jakos mnie nie uspokoil,czy ktoras z was tez tak miala?jestem po 18 tabletkach i nie wiem co mam dalej robic,martwia mnie te skutki uboczne pomozcie!!!!! !!!!
|
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
cześć,
ja dziś dostałam od mojej gin. Yaz. wcześniej brałam przez 4 miesiace Yasminelle i jak skończyłam ostatnie opakowanie w piątek tak nadal krwawienia brak. Wcześniej pojawiało się następnego dnia lub dwa dni później. W każdym razie moja lekarz powiedziała, że Yaz przyspieszy występowanie krwawienia. zobaczymy jak sprawy się potoczą... |
|
|
|
#216 |
|
Przyczajenie
|
prosze piszcie jak sie po nich czujecie i jaka jest ich skutecznosc moze to chore ale ja jakos sie boje ze moge byc w ciazy po 14 tabletkach zdecydowalismy sie z chlopakiem zeby skonczyl we mnie a teraz sie boje! nie popelnilam zadnego bledu biorac je ale strach jest! pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
#217 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. I tez mocno bola. No ale cos za cos .Btw. Dostalam okres 28 dnia
|
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: yaz
Wyszukiwarka!!!
Znajdz watek nt. Yaz i tam zadawaj pytania! |
|
|
|
#220 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
na pierwszej stronie masz watek o Yaz wiec go przeczytaj.
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
ja też dziś dostałam krwawienia, jest bardzo słabe, zupełnie bezbolesne
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
Super strona
|
|
|
|
#226 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
czy tabletki yaz sa skuteczne? pierwszy raz biore tabletki i sie boje bo wlasnie jestem po stosunku z moim chlopakiem tzw. do konca a teraz panika ze moze byc z tego ciaza..............
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Mam pytanie odnośnie rozpoczęcia brania YAZ, moja g. mówiła mi, żebym zaczęła tak jak się zaczyna każde tabletki , czyli od pierwszego dnia okresu (krwawienia), czy to znaczy, że nie mogę zacząć ich brać tak jak wcześniej Yasminel po zakończeniu okresu jak się skończy przerwa (21 tabletki+7 przerwa) ???? |
|
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
to przeczytaj Regulamin i uzywaj wyszukiwarki.
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
do dziewczyn, ktore bolą piersi - piersi bardzo czesto "rosną" po tabletkach antykoncepcyjnych i bolą. mnie tez bolaly, jak zaczynalam łykac anty, bol jednak przeszedl po 3 opakowaniu i tak powinno byc - jesli bola dluzej niz 3 opakowania, trzeba skonsultowac to z ginekologiem
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem twoj stres, ja wprawdzie biore yasminelle ale pamietam jak sie bałam gdy juz przy 5 tabletce wspolzylam z chlopakiem do konca. od tego czasu minelo prawie 14 miesiecy i w ciazy nie jestem, takze spokojnie, bierz tabletki regularnie i bedzie ok
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#238 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Ja biorę dziś ostatnią białą tabl, a krwawienia ani widu ani słychu... Lekarz mi powiedział żebym się nie przejmowała, ale jakoś sobie nie wyobrażam 3 cykl bez krwawienia?
A i znalazłam Yaz za 38 zł w aptece bobilewicz. |
|
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
jak się czujecie po tych tabletkach? chodzi mi o zmiany nastrojów, płaczliwość? brałam yasmin ale musiałam zmienić przez zmiany nastroju. zaczęłam brać yaz ale na razie nie czuje poprawy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

jestem tutaj nowa.biore tabletki yaz i co mnie nie pokoi to fakt ze bardzo powiekszyly mi sie piersi i bardzo bola czy ktoras z was tez tak miala? sa to moje pierwsze tabletki i nie wiem czy to jest normalne? na dodatek mialam plamienia po miesiaczce i po pierwszym stosunku w czasie brania tabletek mialam krwawienie,lekarz powiedzial ze to normalne ale mimo wszystko jakos mnie nie uspokoil,czy ktoras z was tez tak miala?jestem po 18 tabletkach i nie wiem co mam dalej robic,martwia mnie te skutki uboczne
pomozcie!!!!! !!!!

Sa to moje pierwsze tabletki anty, choć skończył mi sie okres parę dni temu to nadal mam plamienia, ale w ulotce pisało że mogą występować nawet parę tygodni