|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
ciekawa jestem jak 2 wyglada z przodu, bo styłu mi się podoba
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
A ja narazie znalazłam takie co o nich myślicie będą pasować jak nosze rozmiar 40?
W pierwszej bardzo podoba mi się góra, duł wolałabym bardziej prosty bez tych marszczeń. Przepraszam że post pod postem. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-22 o 00:13 |
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gajerka, to tylko brąz, w ciemnym mojemu nie do twarzy (przytłacza go). Krawat czy musznik to jeszcze nie wiem. Zobaczy się. Nazwisko po mężu kinga1701, po pierwsze nie post pod postem, taka mała przestroga ![]() po drugie, podoba mi się sukienka nr 2, ale bez ramiączek wydaje mi się że byłaby lepsza
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-01-21 o 23:59 |
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
lain to jednak moze to 200zł to nie tak dużo hmmmm nie ma co, wszystko ma swoje dosc wysokie ceny, ehhh nieźle to wszystko wyjdzie
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi sie ten tyl strasznie podobal, ale nie dalabym rady przetanczyc calego wesela. Poki co w moich planach przoduje suknia nr 1, ale pewnie jak w weekend przejrze zdjecia to wynajde 10 nowych piorytetowych![]() kinga1701, ta 3 jest sliczna
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehhhh musialam tak rano wstac i zaraz jadę na uczelnię pozbierac wpisy... właśnie warzy sie moje poniedzialkowe być albo nie być, z naciskiem na nie być
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-22 o 08:36 |
||
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
witam Kobietki
![]() Słońca a mnie się dalej podoba ta jedna co na początku i jakoś nie wiedzę siebie w innych,mam nadzieję,że znajdę ją gdzieś gdzie będę mogła przynajmniej przymierzyć i zobaczyć jak na mnie leży bo obawiam się,że w ogóle jej już znaleźć nie będę umiała może któraś się już orientuje z jakiej kolekcji ona może być? wklejam fotkę poniżejTancereczko będzie dobrze czemu by miało być inaczej?
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem to jest bez sensu takie tworzenie funkcji na siłę, nie wiadomo po co Ja też chcę rzucać bukietem... U mnie jeszcze pozostaje problem wyboru zespołu Pod tym względem strasznie wymagająca jestem i prawie żaden mi się nie podoba. choć moi rodzice mi mówią, że jak goście troche wypiją to się będą bawić niezależnie od tego jaka będzie orkiestra Super sukienki dodajecie Mam prośbę, mogłybyście, w miarę możliwości podawać producenta tych sukienek, albo salon z których pochodzą
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to wygląda tak,że świadkowie są równocześnie starostami na weselu
no i starości(świadkowie na ślubie)mają za zadanie np roznosić trunki na stoły dla gości na weselu,pomagać parze młodej,uczestniczą w oczepinach(gdy panna młoda ściąga musznik a pan młody welon).Nie robi się nic na siłę,po prostu samo tak wychodzi,taka tradycja,każdy się jej trzyma i się dobrze przy tym bawi
|
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak moja świadkowa ściągnie mi welon to nie będzie wielkie faux pas :P hehehe.... Widzę, że dużo dziewczyn ślubuje 21.01.2010 ![]() Mój TŻ, żeby mnie wkurzyć codziennie powtarza, że on ma dobry garnitur i nowego kupował nie będzie Ale ja się tak łatwo nie poddam Ma sobie kupić nowy i koniec kropka Cieszę się, że chociaż nie musimy sami dekorować sali i mamy to w cenie. Z tego co widziałam dekoratorzy z lokalu w którym mamy wesele pieknie to robią, więc mam jeden problem z głowy.
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a panne młodą "uderzają" kwiatkiem po dłoniach jak ściąga musznik ![]() moje Słońce też żartuje sobie,że ma garnitur to po co mu nowy i raz tak powiedział przy swojej mamie i ona myślała,że serio mówi i od razu miał wykład dlaczego należy mieć nowy
|
|
|
|
|
#223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
amojego TZa nic nie przekona do butonierki ![]() Cytat:
a ja nie bede miala welonu wiec nie byloby czego sciagac ![]() Cytat:
![]() tez mam dekoracje sali w cenie i tez sie ciesze, bo pewno osobno sporo by kosztowala. wszystkie kwiaty beda swieze - take jak sobie wybiore i w takim kolorze jaki chce ![]() oo snieg pada mam nadzieje, ze napada porzadnie zeby przykryc ta trawe ktora wyszla przez roztopy w ostatnich dniach. bo zrobilo sie tak brzydko, listopadowo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-22 o 09:37 |
|||||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() napisałam, były 3 zadania 2 zrobiłam a 3 zrobiłam złym sposobem i jest złą bo umiałam, tym drugim też ale co tam zobaczymy witam nowe PM
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
to moj TZ wrecz orzeciwnie - juz dokladnie wie jaki garnitur chce do slubu. no i koszula na spinki, wiec trzeba bedzie jakies ladne spineczki kupic
![]() tez mam dekoracje sali w cenie i tez sie ciesze, bo pewno osobno sporo by kosztowala. wszystkie kwiaty beda swieze - take jak sobie wybiore i w takim kolorze jaki chce ![]() oo snieg pada mam nadzieje, ze napada porzadnie zeby przykryc ta trawe ktora wyszla przez roztopy w ostatnich dniach. bo zrobilo sie tak brzydko, listopadowo [/quote] Bardzo mi sie podoba ten garnitur Hmmm ja nawet nie wiem czy mogę wybierać kwiaty do dekoracji Chyba aż zadzwonię i zapytam z ciekawości. Lain gdzie jest ten śnieg? Mieszkam ok.20 km od Krakowa. Ja też chcę bo od wczoraj leje deszcz i jest straszna szaruga za oknem
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta razem pojdziemy kupowac garnitur wiec dopilnuje zeby wszystko pasowalo ![]() Cytat:
przed chwila padal taki gruby, a teraz leci taka drobnica
|
||
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
450:d:d
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dzis 555
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka! Cholera! Tobie to jakoś 2 razy szybciej leci
Popsuty masz pewnie suwaczek U mnie 576
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
nich niach ja pamiętam jak zaczytnałam odliczać to było 603 dni
![]() Cytat:
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam w sumie nie odliczam. ale jak wy podajecie ile macie jeszcze dni to i ja sobie sprawdzam z ciekawosci.
nie wiem, ale jakos nie odczuwam jakiejs niecierpliwosci, ze chce slub tu i teraz. wszystko w swoim czasie. teraz sie ciesze, ze mam jeszcze tyle czasu, ze nie musze latac jak kot z pecherzem i zalatwiac wszystkiego na szybko
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
mam 5 i jestem zwolniona z egzaminuCytat:
mój kochany strojniś hehehe Lain dzięki wielkie za całą stronkę ciuszków męskich, zaraz ją podeślę tżcikowi może zaczerpnie jakieś inspiracje a ten men co go wkleiłaś wygląda super, ja bym tylko mojemu tżtowi krawat jakiś żywszy dała a nie czarny bo mój to by wyglądał troszkę jak na stypie hehehehe ale taka uroda co poradzic..
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
ale... i tak nieźle
przy pierwotnej dacie na początku odliczanai było ponad 900 ![]() ten link z garniturami bardzo się przyda Niektóre bardzo mi się spodobały
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-01-22 o 10:30 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Lain ja też nie liczę tylko mam suwaczek na pulpicie
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ups sorry za post pod postem
|
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
576
Jej jak Wy tu strasznie szybko piszecie ![]() Co do garnituru dla TŻ-ta, to będzie maiła ciemny grafit- co do tego oboje się zgadzamy. Z suknią ślubną to chyba będę miała problem, bo jak zobaczyłam na żywo jedna z tych co mi się na zdjęciu podobała to okazała się straszna!!!! Podoba mi się coś w tym stylu, al chciałabym, żeby było w ivory, albo bieli śmietanowej. |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chcę rybkę, ale nie znalazłam żadnej, która by mi się w 100% podobała
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia dopiero jedna przymierzylas- spokojnie!
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym chciała takie coś pomiędzy linia A a rybka, z dekoltem w stylu amerykańskim. chyba skorzystam z rady mamy i przejdę się u mnie w mieście pooglądać sukienki w salonie, który projektuje suknie na zamówienie, a ja mi się spodobają sama sobie wszystko wybiorę pod okiem krawcowej i będę mieć dokładnie to co chce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

Mi sie ten tyl strasznie podobal, ale nie dalabym rady przetanczyc calego wesela. Poki co w moich planach przoduje suknia nr 1, ale pewnie jak w weekend przejrze zdjecia to wynajde 10 nowych piorytetowych
Dolacze sie do dyskusji

może któraś się już orientuje z jakiej kolekcji ona może być? wklejam fotkę poniżej
a potem roznie to bywa). w ogole cos czuje ze temat sukni bedzie dla mnie ciezki. nie wiem czy uda mi sie kupic Mecenasa, a na razie nie widzialam innej takiej ktora w 100% by mi sie podobala, zawsze mam jakies ale