Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-21, 23:49   #211
kinga1701
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

ciekawa jestem jak 2 wyglada z przodu, bo styłu mi się podoba
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 23:56   #212
kinga1701
Zakorzenienie

A ja narazie znalazłam takie co o nich myślicie będą pasować jak nosze rozmiar 40?
W pierwszej bardzo podoba mi się góra, duł wolałabym bardziej prosty bez tych marszczeń.
Przepraszam że post pod postem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolekcja4_01.jpg (15,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia 523666311.jpg (33,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia ANNALISA.jpg (34,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gown_7042dcecf93b31b99a458be81040827f.jpg (46,1 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2009-01-22 o 00:13
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 23:56   #213
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Witamy
Ale nasze grono dziś sie powiększyło
5 nowych narzeczonych w ciagu 1 dnia
Również witam wszystkie nowe PM 2010

Co do gajerka, to tylko brąz, w ciemnym mojemu nie do twarzy (przytłacza go). Krawat czy musznik to jeszcze nie wiem. Zobaczy się.
Nazwisko po mężu

kinga1701, po pierwsze nie post pod postem, taka mała przestroga
po drugie, podoba mi się sukienka nr 2, ale bez ramiączek wydaje mi się że byłaby lepsza

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-01-21 o 23:59
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 00:31   #214
Karlain
Rozeznanie

lain to jednak moze to 200zł to nie tak dużo hmmmm nie ma co, wszystko ma swoje dosc wysokie ceny, ehhh nieźle to wszystko wyjdzie
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 01:10   #215
adomajka
Wtajemniczenie

Cytat:
mi też No to mamy jakieś 15 minót, by zdążyć to osiągnąć jeszcze dzisiaj

adomajka, mi sie z Twoich sukni najbardziej podoba 3
A Jeśli chodzi o suknie 4, to widać, że to retusz W orginale suknia jest złota i niewiadomo do końca jak będzie sie ukłądał i błyszzał ten biały materiał Sama od niedawna mam program do obróbki zdj i tez czasami sie bawię w zmienianie kolorów sukni
a to dobrze wiedziec Mi sie ten tyl strasznie podobal, ale nie dalabym rady przetanczyc calego wesela. Poki co w moich planach przoduje suknia nr 1, ale pewnie jak w weekend przejrze zdjecia to wynajde 10 nowych piorytetowych

kinga1701, ta 3 jest sliczna
adomajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 07:45   #216
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adomajka Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Dolacze sie do dyskusji MOj slub odbedzie sie bardzo charakterystycznego dnia, bo 11 września 2010
Cytat:
Napisane przez LadyMagnolia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

My ślubować będziemy 21 sierpnia 2010.
witajcie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 08:34   #217
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A co do kamizelek, to kiedyś na wizażu znalazłam taka wypowiedz, że

Ja tym przekonałąm swojego TŻ do kamizelki Dodałam tylko, że na weselu nasze stroje musza idealnie pasować do siebie, tak by odrazu było widać że jesteśmy razem. Tymi argumentami przekonałąm tez TŻ do butonierki

I mój TŻ będzie miał krawat, bo nic innego mu sie nie podoba - problem z głowy
przekonałaś mnie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
A ja narazie znalazłam takie co o nich myślicie będą pasować jak nosze rozmiar 40?
W pierwszej bardzo podoba mi się góra, duł wolałabym bardziej prosty bez tych marszczeń.
Przepraszam że post pod postem.
ja mam tylko uwagę do drugiej sukni że jeśli już to zamiast tych grubych ramiączek to bym dała szelkę na szyję. Czwartą swego czasu mialam u siebie na dysku ale potem stwierdziłam że za mało usztywniona jest na dole i jakis taki flak ogólnie, ale może na pełniejszej kobiecie suknia będzie ładniej wyglądać bo na takim wieszaku jak modelka to nieee.... w pierszej rzeczywiscie piękna ta góra i jak ma się ją czym wypełnić to super! ale drapowań na sukni takich nie znoszę więc mi sie nie podobają.. no ale góra ładna

ehhhh musialam tak rano wstac i zaraz jadę na uczelnię pozbierac wpisy... właśnie warzy sie moje poniedzialkowe być albo nie być, z naciskiem na nie być

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-01-22 o 08:36
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 08:40   #218
szana
Zadomowienie

witam Kobietki
Słońca a mnie się dalej podoba ta jedna co na początku i jakoś nie wiedzę siebie w innych,mam nadzieję,że znajdę ją gdzieś gdzie będę mogła przynajmniej przymierzyć i zobaczyć jak na mnie leży bo obawiam się,że w ogóle jej już znaleźć nie będę umiała może któraś się już orientuje z jakiej kolekcji ona może być? wklejam fotkę poniżej

Tancereczko będzie dobrze czemu by miało być inaczej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (31,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2a.jpg (34,2 KB, 9 załadowań)
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 08:44   #219
Lena21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie pewno jakies zabawy beda co by rozerwac towarzystwo, ale na pewno nie za wiele i na poziomie (wczesniej wszystko ustalimy z zespolem)
no i bede rzucac bukietem a TZ krawatem
a co to zazwyczaj wybierania starostow weselnych? jak sie ich wybiera i jaka maja funkcje pelnic?

o sukniach sie nie wypowiadam, bo mam specyficzny gust i niewiele rzeczy mi sie podoba (a do tego niestety wiekszosc dobrze, ale wyglada tylko na modelce a potem roznie to bywa). w ogole cos czuje ze temat sukni bedzie dla mnie ciezki. nie wiem czy uda mi sie kupic Mecenasa, a na razie nie widzialam innej takiej ktora w 100% by mi sie podobala, zawsze mam jakies ale )
Starosci sciągają panie młodej welon, a panu młodemu musznik, krawat etc. moim zdaniem to jest bez sensu takie tworzenie funkcji na siłę, nie wiadomo po co Ja też chcę rzucać bukietem...
U mnie jeszcze pozostaje problem wyboru zespołu Pod tym względem strasznie wymagająca jestem i prawie żaden mi się nie podoba. choć moi rodzice mi mówią, że jak goście troche wypiją to się będą bawić niezależnie od tego jaka będzie orkiestra
Super sukienki dodajecie Mam prośbę, mogłybyście, w miarę możliwości podawać producenta tych sukienek, albo salon z których pochodzą

Lena21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 08:56   #220
szana
Zadomowienie

U mnie to wygląda tak,że świadkowie są równocześnie starostami na weselu no i starości(świadkowie na ślubie)mają za zadanie np roznosić trunki na stoły dla gości na weselu,pomagać parze młodej,uczestniczą w oczepinach(gdy panna młoda ściąga musznik a pan młody welon).Nie robi się nic na siłę,po prostu samo tak wychodzi,taka tradycja,każdy się jej trzyma i się dobrze przy tym bawi
Stary 2009-01-22, 09:08   #221
Lena21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
U mnie to wygląda tak,że świadkowie są równocześnie starostami na weselu no i starości(świadkowie na ślubie)mają za zadanie np roznosić trunki na stoły dla gości na weselu,pomagać parze młodej,uczestniczą w oczepinach(gdy panna młoda ściąga musznik a pan młody welon).Nie robi się nic na siłę,po prostu samo tak wychodzi,taka tradycja,każdy się jej trzyma i się dobrze przy tym bawi
Zgadzam się Jak moja świadkowa ściągnie mi welon to nie będzie wielkie faux pas :P hehehe....

Widzę, że dużo dziewczyn ślubuje 21.01.2010

Mój TŻ, żeby mnie wkurzyć codziennie powtarza, że on ma dobry garnitur i nowego kupował nie będzie Ale ja się tak łatwo nie poddam Ma sobie kupić nowy i koniec kropka

Cieszę się, że chociaż nie musimy sami dekorować sali i mamy to w cenie. Z tego co widziałam dekoratorzy z lokalu w którym mamy wesele pieknie to robią, więc mam jeden problem z głowy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 09:17   #222
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lena21 Pokaż wiadomość
Zgadzam się Jak moja świadkowa ściągnie mi welon to nie będzie wielkie faux pas :P hehehe....

Widzę, że dużo dziewczyn ślubuje 21.01.2010

Mój TŻ, żeby mnie wkurzyć codziennie powtarza, że on ma dobry garnitur i nowego kupował nie będzie Ale ja się tak łatwo nie poddam Ma sobie kupić nowy i koniec kropka

Cieszę się, że chociaż nie musimy sami dekorować sali i mamy to w cenie. Z tego co widziałam dekoratorzy z lokalu w którym mamy wesele pieknie to robią, więc mam jeden problem z głowy.
u nas świadkowa ze świadkiem "biją" po dłoniach pana młodego jak ściąga welon pannie młodej,to nie sama świadkowa go ściąga a panne młodą "uderzają" kwiatkiem po dłoniach jak ściąga musznik
moje Słońce też żartuje sobie,że ma garnitur to po co mu nowy i raz tak powiedział przy swojej mamie i ona myślała,że serio mówi i od razu miał wykład dlaczego należy mieć nowy
Stary 2009-01-22, 09:19   #223
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a wasi tżci będą mieli kamizelki i muszniki wszyscy??? czy niektórzy się wybierają w krawacie???
moj TZ bedzie mial sam krawat, bo nie znosze kamizelek i moim skromnym zdaniem malo kto wyglada dobrze w kamizelce

Cytat:
Lain wklejała kiedyś tu taki ładny garnitur- jak możesz kochana to wklej jeszcze raz!!
prosze bardzo. w ogole firma Vilworst ma dosc ladna ta kolekcje slubna http://www.slubnysalon.pl/wilvorst.html

Cytat:
Ja tym przekonałąm swojego TŻ do kamizelki Dodałam tylko, że na weselu nasze stroje musza idealnie pasować do siebie, tak by odrazu było widać że jesteśmy razem. Tymi argumentami przekonałąm tez TŻ do butonierki
mnie nic nie przekona do kamizelki amojego TZa nic nie przekona do butonierki

Cytat:
Starosci sciągają panie młodej welon, a panu młodemu musznik, krawat etc. moim zdaniem to jest bez sensu takie tworzenie funkcji na siłę, nie wiadomo po co Ja też chcę rzucać bukietem...

a ja nie bede miala welonu wiec nie byloby czego sciagac

Cytat:

to moj TZ wrecz orzeciwnie - juz dokladnie wie jaki garnitur chce do slubu. no i koszula na spinki, wiec trzeba bedzie jakies ladne spineczki kupic

tez mam dekoracje sali w cenie i tez sie ciesze, bo pewno osobno sporo by kosztowala. wszystkie kwiaty beda swieze - take jak sobie wybiore i w takim kolorze jaki chce

oo snieg pada mam nadzieje, ze napada porzadnie zeby przykryc ta trawe ktora wyszla przez roztopy w ostatnich dniach. bo zrobilo sie tak brzydko, listopadowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vilworst_2.jpg (17,7 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-01-22 o 09:37
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 09:39   #224
kaska87
Zakorzenienie

cześć
napisałam, były 3 zadania 2 zrobiłam a 3 zrobiłam złym sposobem i jest złą bo umiałam, tym drugim też ale co tam zobaczymy

witam nowe PM

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 09:50   #225
Lena21
Raczkowanie

to moj TZ wrecz orzeciwnie - juz dokladnie wie jaki garnitur chce do slubu. no i koszula na spinki, wiec trzeba bedzie jakies ladne spineczki kupic

tez mam dekoracje sali w cenie i tez sie ciesze, bo pewno osobno sporo by kosztowala. wszystkie kwiaty beda swieze - take jak sobie wybiore i w takim kolorze jaki chce

oo snieg pada mam nadzieje, ze napada porzadnie zeby przykryc ta trawe ktora wyszla przez roztopy w ostatnich dniach. bo zrobilo sie tak brzydko, listopadowo [/quote]

Bardzo mi sie podoba ten garnitur Oczywiscie męźczyźni mają różne sylwetki, dlatego najważniejsze jest to, żeby to uwzględnić przy wyborze ubioru Hmmm ja nawet nie wiem czy mogę wybierać kwiaty do dekoracji Chyba aż zadzwonię i zapytam z ciekawości.

Lain gdzie jest ten śnieg? Mieszkam ok.20 km od Krakowa. Ja też chcę bo od wczoraj leje deszcz i jest straszna szaruga za oknem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 09:56   #226
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo mi sie podoba ten garnitur Oczywiscie męźczyźni mają różne sylwetki, dlatego najważniejsze jest to, żeby to uwzględnić przy wyborze ubioru
moj TZ ma taka sylwestke jak pan na obrazku wiec mysle, ze bedzie ok z reszta razem pojdziemy kupowac garnitur wiec dopilnuje zeby wszystko pasowalo

Cytat:
Lain gdzie jest ten śnieg? Mieszkam ok.20 km od Krakowa. Ja też chcę bo od wczoraj leje deszcz i jest straszna szaruga za oknem
w Krk przed chwila padal taki gruby, a teraz leci taka drobnica
Stary 2009-01-22, 09:58   #227
kaska87
Zakorzenienie

450:d:d

Stary 2009-01-22, 10:02   #228
lain
Zakorzenienie

a u mnie dzis 555
Stary 2009-01-22, 10:03   #229
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
450:d:d
Kaśka! Cholera! Tobie to jakoś 2 razy szybciej leci Popsuty masz pewnie suwaczek U mnie 576
Stary 2009-01-22, 10:07   #230
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie dzis 555
nich niach ja pamiętam jak zaczytnałam odliczać to było 603 dni
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Kaśka! Cholera! Tobie to jakoś 2 razy szybciej leci Popsuty masz pewnie suwaczek U mnie 576
ha! kozak

Stary 2009-01-22, 10:15   #231
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nich niach ja pamiętam jak zaczytnałam odliczać to było 603 dni
ja tam w sumie nie odliczam. ale jak wy podajecie ile macie jeszcze dni to i ja sobie sprawdzam z ciekawosci.
nie wiem, ale jakos nie odczuwam jakiejs niecierpliwosci, ze chce slub tu i teraz. wszystko w swoim czasie. teraz sie ciesze, ze mam jeszcze tyle czasu, ze nie musze latac jak kot z pecherzem i zalatwiac wszystkiego na szybko
Stary 2009-01-22, 10:16   #232
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

Tancereczko będzie dobrze czemu by miało być inaczej?
mam 5 i jestem zwolniona z egzaminu opłacało się rano wstać!

Cytat:

.
mój to juz się cieszy że on sobie kupi dwa! na pierwszy dzień nowy i na drugi też mój kochany strojniś hehehe

Lain dzięki wielkie za całą stronkę ciuszków męskich, zaraz ją podeślę tżcikowi może zaczerpnie jakieś inspiracje a ten men co go wkleiłaś wygląda super, ja bym tylko mojemu tżtowi krawat jakiś żywszy dała a nie czarny bo mój to by wyglądał troszkę jak na stypie hehehehe ale taka uroda co poradzic..
Stary 2009-01-22, 10:16   #233
chilanes
Zakorzenienie

ale... i tak nieźle przy pierwotnej dacie na początku odliczanai było ponad 900

ten link z garniturami bardzo się przyda Niektóre bardzo mi się spodobały

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-01-22 o 10:30
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 10:19   #234
kaska87
Zakorzenienie

Lain ja też nie liczę tylko mam suwaczek na pulpicie

Stary 2009-01-22, 10:20   #235
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain ja też nie liczę tylko mam suwaczek na pulpicie
jak to nie liczysz jak ja widze, ze ciagle liczysz
ja tam nie mam suwaczka zadnego
Stary 2009-01-22, 10:22   #236
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain dzięki wielkie za całą stronkę ciuszków męskich, zaraz ją podeślę tżcikowi może zaczerpnie jakieś inspiracje a ten men co go wkleiłaś wygląda super, ja bym tylko mojemu tżtowi krawat jakiś żywszy dała a nie czarny bo mój to by wyglądał troszkę jak na stypie hehehehe ale taka uroda co poradzic..
moj jest blondynem, wiec nawet jak na slub siostry przyszedl w czarnych spodniach, czarnej koszuli i zielonym krawacie to nie wygladal jak na stypie

ups sorry za post pod postem
Stary 2009-01-22, 10:27   #237
LadyMagnolia
Rozeznanie

576
Jej jak Wy tu strasznie szybko piszecie
Co do garnituru dla TŻ-ta, to będzie maiła ciemny grafit- co do tego oboje się zgadzamy. No i musznik, z czego strasznie się cieszę, bo myślałam, ze zgłosi obiekcje, a on sam stwierdził, że mu się takie coś podoba.

Z suknią ślubną to chyba będę miała problem, bo jak zobaczyłam na żywo jedna z tych co mi się na zdjęciu podobała to okazała się straszna!!!!

Podoba mi się coś w tym stylu, al chciałabym, żeby było w ivory, albo bieli śmietanowej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg higuera_1.jpg (16,0 KB, 19 załadowań)

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 10:30   #238
kaska87
Zakorzenienie

a ja chcę rybkę, ale nie znalazłam żadnej, która by mi się w 100% podobała

Stary 2009-01-22, 10:36   #239
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
moj jest blondynem, wiec nawet jak na slub siostry przyszedl w czarnych spodniach, czarnej koszuli i zielonym krawacie to nie wygladal jak na stypie
hmm mój ma ciemne włosy tak jak ja.. podoba mi sie w jasnych rzeczach, ale całkiem na biało go nie ubiore tzn ze ta kamizelka i koszula tak samo biale.. garnitur obowiazkowo ciemny, koszula biała a reszta to nie wiem.. moze srebrnoszary mu kaze przymierzyc zestawik kamizelki i musznika, taki ładny elegancki jakby sie trafił i ładnie by tz wygladał to czemu nie... ale to sie zobaczy bo tak na oko to se mozna...

Kasia dopiero jedna przymierzylas- spokojnie!
Stary 2009-01-22, 10:37   #240
LadyMagnolia
Rozeznanie

Ja bym chciała takie coś pomiędzy linia A a rybka, z dekoltem w stylu amerykańskim. chyba skorzystam z rady mamy i przejdę się u mnie w mieście pooglądać sukienki w salonie, który projektuje suknie na zamówienie, a ja mi się spodobają sama sobie wszystko wybiorę pod okiem krawcowej i będę mieć dokładnie to co chce

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości