Wymienię Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 19:09   #211
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Witaj, co powiesz na Cerruti Image woman 75 ml brak kilku psików ok 4-5, za Trussardi Bianco? Mam jeszcze kartonik,kupiłam w ciemno, niestety nie jest taki jak go sobie wyobrażałam czytając recenzje na KWC.
Chciałam go sobie dzisiaj powąchać ale się nie udało :/
Możesz jakoś opisać ten zapach ?

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
No trudno, nic więcej nie znajdę
Trudno Może jak ja coś jeszcze dołożę to wtedy coś ci wpadnie w oko ? zobaczymy

Cytat:
Napisane przez ladyDIOR Pokaż wiadomość
Małpeczko, w razie czego mój Zen czeka na ciebie
Izuniu, a może zamiast Murada chciałabyś dwie nowiutkie, słodkie kosmetyczki Estee Lauder z mini produktami? W fioletowej jest pianka do mycia twarzy, ten nowy krem Time Zone i Perfrcionist. a w białej pianka, krem Revelation i Advanced Night Repair. Wszystko zapakowane w firmowe kartoniki.
Kusicielko Ja dzisiaj Zen powąchałam i mam mieszane odczucia, coś mój nos szwankuje ostatnio Pomyślę jeszcze, ale miniaturek EL mam kilka odłożonych, więc raczej nad tym Muradem będę myśleć

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
Małpeczko kochana, dodałam dokładkę do mojego wątku, zachęcam do przejrzenia i może coś byś sobie dobrała do Petite Cherie...? Bardzo zależy mi na tych zapachach u Ciebie i dołożę...
U ciebie jeszcze te miniaturki mi wpadły w oko

Light Blue Dolce&Gabbana,
Moschino Hippy Fizz,
Miss Dior Cherie CH,
Aqua Allegoria Mandarine-Basilic

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-22, 21:03   #212
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
U ciebie jeszcze te miniaturki mi wpadły w oko

Light Blue Dolce&Gabbana,
Moschino Hippy Fizz,
Miss Dior Cherie CH,
Aqua Allegoria Mandarine-Basilic
Hmm... oj... sporo jednak chcesz za te dwie wody, ktore sa tyle warte ile samo Petite Cherie...hmm.... jednak to za duzo za dwie wody, bylabym na tej wymiance mocno stratna, wiec jednak chyba zrezygnuje

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-22, 21:46   #213
ladyDIOR
Zadomowienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
GG do ladyDIOR

Ok kochana Czekam cierpliwie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22432711
ladyDIOR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-22, 21:46   #214
neska951
Zakorzenienie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Chciałam go sobie dzisiaj powąchać ale się nie udało :/
Możesz jakoś opisać ten zapach ?

Moim zdaniem nijak się ma do opisów na KWC, jest bardzo kobiecy,na pewno nie jest pospolity,początek jest rzeczywiście dość świeży potem się ociepla w stronę skórzano dzrzewną, jest cholernie trwały nie mogłam go zmyć z ręki, ja używam świeżych zapachów moim faworytem jest herba fresca AA , ale raczej nie nadaje się na zimę , szukałam jakiejś ciekawej alternatywy na zimę, jednak Cerruti jest dla mnie za słodki [ ale ja mam dziwny gust bo w herbie wyczówam słodkości]mogłabym go porównać w końcowej frazie do Gicci Envy troszkę są podobne jesnak cerruti jest mniej wytrawne raczej bardziej słodkie. W jednym się zgodzę ten zapach kojarzy mi się z jesienią.
Nie umiem za bardzo opisywać zapachów,dlatego nie piszę recenzji na KWC, ale mam nadzieję,że troszkę przybliżyłam Ci ten zapach.
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 07:54   #215
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Hmm... oj... sporo jednak chcesz za te dwie wody, ktore sa tyle warte ile samo Petite Cherie...hmm.... jednak to za duzo za dwie wody, bylabym na tej wymiance mocno stratna, wiec jednak chyba zrezygnuje
Ale ja napisałam, że wpadły mi w oko wstępnie pewnie wybrałabym sobie ze dwie na koniec
Zresztą jeśli by doszło do wymianki to myślałam, że coś sobie dobierzesz

Stary 2009-02-23, 09:41   #216
thelila
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.

Myślałaś o mnie
Pozdrawiam
thelila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 11:20   #217
itaka

GG do itaka

Cytat:
Ale ja napisałam, że wpadły mi w oko wstępnie pewnie wybrałabym sobie ze dwie na koniec
Zresztą jeśli by doszło do wymianki to myślałam, że coś sobie dobierzesz
Aaaaaaaaa........aha.Oj .... no widzisz, szybciej piszę niż myślę Przepraszam.
No ta zaczekaj, bo muszę sobie to fajnie pomyśleć przy dobrej kawie i zaraz wszystko uporządkuje sobie we łbie i się odzywam

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

No dobra, ja przemyślałam sprawę i mam pytanie - w zasadzie dwa, a nawet trzy...

1. Gdybyśmy się miały wymienić,czy mogłabym wobec tego liczyć na

próbeczkę Cacharel - Amor Amor? Gdzieś kiedyś miałam, pamiętam mniej więcej zapach, ale komuś sprezentowałam....chętnie bym sobie przypomniała ten zapaszek

2. Czy mogłabym liczyć na to:

- LRP Hydraphase, tonik nawilżający z wodą termalną pozostawia skórę wygładzoną i rozświetloną, 200 ml, do 07/08, dodam gratis do większej wymiany,?

Nie wiem jak Ty, ale mi się wydaje, że ze względu na wartość naszych produktów, to byłaby ładna wymianka....ale to tylko zapytanie, bo akurat potrzebuję dobrych toników

3. No to oprócz

- Petite Cherie ( komplet)

- balsam antycellulit Clarena

co sobie życzysz z miniaturek, które Ci wpadły w oczko?

(Light Blue Dolce&Gabbana,
Moschino Hippy Fizz,
Miss Dior Cherie CH,
Aqua Allegoria Mandarine-Basilic)

Czeeeeeeekaaaaaammmmmmm.. .... na Twoją propozycję, kawa mnie pozytywnie nastawiła ....

B

Fragrantica

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 16:05   #218
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik,

cos u mnie?
Stary 2009-02-23, 21:37   #219
biala_malpeczka
Zadomowienie

Ja tak na szybko, bo ledwo żyję dzisiaj :/

Cytat:
Napisane przez ladyDIOR Pokaż wiadomość
Ok kochana Czekam cierpliwie
Strasznie cię przepraszam, wiem że nadużywam twojej cierpliwości po raz kolejny , ale jednak zrezygnuję Nie chcę mnożyć bytów, w tym wypadku antycellulitowych, ponad potrzebę tym bardziej, że i tak nie mam zwykle nawet siły wieczorem się tym smarować
Ale jak mnie jednak natchnie na tego Murada to uderzę do ciebie

Cytat:
Moim zdaniem nijak się ma do opisów na KWC, jest bardzo kobiecy,na pewno nie jest pospolity,początek jest rzeczywiście dość świeży potem się ociepla w stronę skórzano dzrzewną, jest cholernie trwały nie mogłam go zmyć z ręki, ja używam świeżych zapachów moim faworytem jest herba fresca AA , ale raczej nie nadaje się na zimę , szukałam jakiejś ciekawej alternatywy na zimę, jednak Cerruti jest dla mnie za słodki [ ale ja mam dziwny gust bo w herbie wyczówam słodkości]mogłabym go porównać w końcowej frazie do Gicci Envy troszkę są podobne jesnak cerruti jest mniej wytrawne raczej bardziej słodkie. W jednym się zgodzę ten zapach kojarzy mi się z jesienią.
Nie umiem za bardzo opisywać zapachów,dlatego nie piszę recenzji na KWC, ale mam nadzieję,że troszkę przybliżyłam Ci ten zapach.
Też uwielbiam Herbę Frescę i porzeczkę, to moje dwa ulubione zapachy

Jeśli nie miałabyś nic przeciwko jednak wolałabym ten zapach przetestować, będzie to pewnie możliwe dopiero w weekend, więc w razie czego gdybyś do tego czasu go nie wymieniła to ja się odezwę

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Myślałaś o mnie
Pozdrawiam
Myślałam, miałam odpisać i zapomniałam
Zakręcona jestem jak słoik ogórków ostatnio

Ralph Lauren Rocks 40/50ml - jak to pachnie ?

i jeszcze to mi ewentualnie wpadło wstępnie w oko:

! Dior Miss Dior Cherie 40/50ml

Escada Pacific Paradise 30ml, nowe

Cytat:
Aaaaaaaaa........aha.Oj .... no widzisz, szybciej piszę niż myślę Przepraszam.
No ta zaczekaj, bo muszę sobie to fajnie pomyśleć przy dobrej kawie i zaraz wszystko uporządkuje sobie we łbie i się odzywam

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

No dobra, ja przemyślałam sprawę i mam pytanie - w zasadzie dwa, a nawet trzy...

1. Gdybyśmy się miały wymienić,czy mogłabym wobec tego liczyć na

próbeczkę Cacharel - Amor Amor? Gdzieś kiedyś miałam, pamiętam mniej więcej zapach, ale komuś sprezentowałam....chętnie bym sobie przypomniała ten zapaszek

2. Czy mogłabym liczyć na to:

- LRP Hydraphase, tonik nawilżający z wodą termalną pozostawia skórę wygładzoną i rozświetloną, 200 ml, do 07/08, dodam gratis do większej wymiany,?

Nie wiem jak Ty, ale mi się wydaje, że ze względu na wartość naszych produktów, to byłaby ładna wymianka....ale to tylko zapytanie, bo akurat potrzebuję dobrych toników

3. No to oprócz

co sobie życzysz z miniaturek, które Ci wpadły w oczko?

(Light Blue Dolce&Gabbana,
Moschino Hippy Fizz,
Miss Dior Cherie CH,
Aqua Allegoria Mandarine-Basilic)

Czeeeeeeekaaaaaammmmmmm.. .... na Twoją propozycję, kawa mnie pozytywnie nastawiła ....

Cieszę się, że cię kawa tak nastraja Ja ostatnio muszę pić bezkofeinową, więc i nastrój nietęgi
Co do toniku - jak najbardziej, co do próbki Amorka, to chyba już ją posłałam w świat , może jakąś inną wybierzesz ? albo inne ? mogę jutro wypisać co mam

Z miniaturek waham się pomiędzy Light Blue i Moschino, a Light Blue i Miss Dior
Ta mandarynka za bardzo była bazyliowa jak dla mnie o ile dobrze pamiętam

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik,

cos u mnie?
Niestety, nadal nic

Stary 2009-02-23, 21:42   #220
ladyDIOR
Zadomowienie

GG do ladyDIOR

Małpeczko, nie ma problemu. Tym bardziej, że Zen nie jest tym czego pragniesz. Bardzo serdecznie cię pozdrawiam

Stary 2009-02-23, 22:58   #221
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, miałam odpisać i zapomniałam
Zakręcona jestem jak słoik ogórków ostatnio

Ralph Lauren Rocks 40/50ml - jak to pachnie ?

i jeszcze to mi ewentualnie wpadło wstępnie w oko:

! Dior Miss Dior Cherie 40/50ml

Escada Pacific Paradise 30ml, nowe
Małpeczko przy takim zainteresowaniu kramikiem nie dziwie się że zapomniałaś
Wrzucam linka odnośnie Rocksa, mimo że nie zgadzam sie z wieloma opiniami gdyż ja tam znowu tak bardzo kokosa nie czuje:/ :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rocks-edt.html

Diorka chwilowo nie ma zaś Escada jest jak najbardziej do wzięcia

Pozdrawiam i czekam na odp.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 07:31   #222
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Też uwielbiam Herbę Frescę i porzeczkę, to moje dwa ulubione zapachy

Jeśli nie miałabyś nic przeciwko jednak wolałabym ten zapach przetestować, będzie to pewnie możliwe dopiero w weekend, więc w razie czego gdybyś do tego czasu go nie wymieniła to ja się odezwę

Dobra poczekam, mam nadzieję że Ci się spodoba, daj znać jak naszybciej.

A może skusisz nie na wymianę w ciemno, ja tez nie wiem jak pachnie trrusatrdi jak widać moje ostatnie doświadczenia nic mnie nie nauczyły, uwielbiam ten dreszczyk emocjipotem mozna wymienić sięna Wizażu

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2009-02-24 o 09:14 Powód: dotatkowa informacja
Stary 2009-02-24, 10:39   #223
itaka

GG do itaka

Cytat:
Cieszę się, że cię kawa tak nastraja Ja ostatnio muszę pić bezkofeinową, więc i nastrój nietęgi
Co do toniku - jak najbardziej, co do próbki Amorka, to chyba już ją posłałam w świat , może jakąś inną wybierzesz ? albo inne ? mogę jutro wypisać co mam
Z miniaturek waham się pomiędzy Light Blue i Moschino, a Light Blue i Miss Dior
Ta mandarynka za bardzo była bazyliowa jak dla mnie o ile dobrze pamiętam
Ano masz rację co do mandarynki, owszem jest, ale faktycznie ktoś ją podprawił nieźle bazylią i wyszedł zapach, jaki wyszedł...nie no - niektórym się bardzo podoba, a innym nie. Mi się podoba, wąchałam kiedyś z próbki, ale gdybym się miała tym psikać to wolałabym jakąś słodką mandarynkę, bez ziół...
Ja kiedyś się zastanawiałam skąd u twórców takie pomysły z łączeniem, w sumie niektóre łączenia nawet dobrze wychodzą ...za to inne, jak wsadzisz nos w butelkę, korek czy nadgarstek to.... (np. któraś z AA pachnie mi kocimi siuśkami, ale to tylko moje subiektywne odczucia. w Kazdym razie przy tym zapachu rodzi się we mnie chwilowa nienawiść do kotów...

Ok, to w sprawie wyboru miniaturki wahaj się, byle nie za długo, wiesz wybierz taki moment do podjęcia decyzji zanim obie umrzemy... Podpowiem tylko, że Moschino Hippy Fizz to kwiatki z cytruskami, wesoły zapach. A Miss Dior Cherie - no wiadomo, kompot truskawkowy, z niczym innym ja go nie kojarzę
Czekam na decyzję
EDIT: aa .. zapomniałam o próbkach. No cóż, skoro nie ma Amorka to podrzuć do wątku co masz, chętnie coś wybiorę, bo przyznam, że dużo Ci oddam w wymiance (chodzi mi o wartość), a próbki lubię, oj lubię

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-02-24 o 10:44
Stary 2009-02-24, 11:26   #224
lemontea
Wtajemniczenie

Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.

zrobilam dokladkę, zapraszam

"Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi".
córeczka

Proszę odpisuj u mnie
NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256
lemontea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-24, 11:44   #225
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Małpeczko przy takim zainteresowaniu kramikiem nie dziwie się że zapomniałaś
Wrzucam linka odnośnie Rocksa, mimo że nie zgadzam sie z wieloma opiniami gdyż ja tam znowu tak bardzo kokosa nie czuje:/ :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rocks-edt.html

Diorka chwilowo nie ma zaś Escada jest jak najbardziej do wzięcia

Pozdrawiam i czekam na odp.
Ten Rocks jednak raczej nie dla mnie, jak zobaczyłam na zdjęciu to go skojarzyłam
A co za Escadę byś ewentualnie chciała ?

Cytat:
Dobra poczekam, mam nadzieję że Ci się spodoba, daj znać jak naszybciej.

A może skusisz nie na wymianę w ciemno, ja tez nie wiem jak pachnie trrusatrdi jak widać moje ostatnie doświadczenia nic mnie nie nauczyły, uwielbiam ten dreszczyk emocjipotem mozna wymienić sięna Wizażu
Ja nie lubię wymieniać się w ciemno bo jak dotąd jeszcze chyba ani razu nie trafiłam trafiam jak kulą w płot, niestety

Cytat:
Ano masz rację co do mandarynki, owszem jest, ale faktycznie ktoś ją podprawił nieźle bazylią i wyszedł zapach, jaki wyszedł...nie no - niektórym się bardzo podoba, a innym nie. Mi się podoba, wąchałam kiedyś z próbki, ale gdybym się miała tym psikać to wolałabym jakąś słodką mandarynkę, bez ziół...
Ja kiedyś się zastanawiałam skąd u twórców takie pomysły z łączeniem, w sumie niektóre łączenia nawet dobrze wychodzą ...za to inne, jak wsadzisz nos w butelkę, korek czy nadgarstek to.... (np. któraś z AA pachnie mi kocimi siuśkami, ale to tylko moje subiektywne odczucia. w Kazdym razie przy tym zapachu rodzi się we mnie chwilowa nienawiść do kotów...

Ok, to w sprawie wyboru miniaturki wahaj się, byle nie za długo, wiesz wybierz taki moment do podjęcia decyzji zanim obie umrzemy... Podpowiem tylko, że Moschino Hippy Fizz to kwiatki z cytruskami, wesoły zapach. A Miss Dior Cherie - no wiadomo, kompot truskawkowy, z niczym innym ja go nie kojarzę
Czekam na decyzję
EDIT: aa .. zapomniałam o próbkach. No cóż, skoro nie ma Amorka to podrzuć do wątku co masz, chętnie coś wybiorę, bo przyznam, że dużo Ci oddam w wymiance (chodzi mi o wartość), a próbki lubię, oj lubię
Hehe, pamiętam tylko jaką opinię wygłosił mój małżonek o jednej z wód AA, nie nadaje się do przytoczenia na tym forum z czym mu się ten zapach kojarzył...

Z próbek mam jeszcze:

Moschino, L'eau chip and chic,
L'Orchidee Leonard,
Givenchy, Amarige,
Mugler, Alien,
Trussardi, Inside,
Mugler, Angel,
Hermes, Eau de Merveilles,
Goutal, Gardenia Passion,
Caron, Infini

i jakieś niepełne:
The One D&G, L'instant Magic Guerlain, Insolence Guerlain, Very Irresistible Givenchy, L'instant Guerlain, Idole de Lubin.

Co do miniaturek to chyba skłaniałabym się do wersji Light Blue plus Moschino

Cytat:
Napisane przez lemontea Pokaż wiadomość
zrobilam dokladkę, zapraszam
Postaram się zaraz zajrzeć, napiszę u ciebie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 11:48   #226
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie lubię wymieniać się w ciemno bo jak dotąd jeszcze chyba ani razu nie trafiłam trafiam jak kulą w płot, niestety
Małpeczko tym twierdzeniem zasiałaś ziarno niepewności
, jak opisałabyś wodę trrusardi??? Czy pokrywa sie z opisami na KWC?
Nie mam czasu jechac przetestować, ostatnio jak byłam na zakupach mogłam tylko tęsknie popatrzeć w stronę perumerii....
Stary 2009-02-24, 11:55   #227
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Ten Rocks jednak raczej nie dla mnie, jak zobaczyłam na zdjęciu to go skojarzyłam
A co za Escadę byś ewentualnie chciała ?
Oj Małpeczko podoba mi sie tyle że aż mnie glowa boli Tylko wątpie czy mi to oddasz
Masz śliczne cienie Diora i Chanelka oraz z zapachów Dior Pure Poison elixir oraz Paco Black XS dla mężczyzna
Jak coś u mnie znajdziesz to jestem chętna
Stary 2009-02-24, 12:20   #228
itaka

GG do itaka

Cytat:
Hehe, pamiętam tylko jaką opinię wygłosił mój małżonek o jednej z wód AA, nie nadaje się do przytoczenia na tym forum z czym mu się ten zapach kojarzył...

Z próbek mam jeszcze:

Moschino, L'eau chip and chic,
L'Orchidee Leonard,
Givenchy, Amarige,
Mugler, Alien,
Trussardi, Inside,
Mugler, Angel,
Hermes, Eau de Merveilles,
Goutal, Gardenia Passion,
Caron, Infini

i jakieś niepełne:
The One D&G, L'instant Magic Guerlain, Insolence Guerlain, Very Irresistible Givenchy, L'instant Guerlain, Idole de Lubin.

Co do miniaturek to chyba skłaniałabym się do wersji Light Blue plus Moschino
No nie ma problemu, czyli....

Twoje:

- Lancome, Hypnose Eau Legere, Sheer Fragrance, jest ok. 40-45 ml z 50 ml, kartonik,

- Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, jest kartonik,

- LRP Hydraphase, tonik nawilżający z wodą termalną pozostawia skórę wygładzoną i rozświetloną, 200 ml, do 07/08, dodam gratis do większej wymiany,

Za moje:

+ dwie miniaturki:
- Light Blue Dolce&Gabbana,
- Moschino Hippy Fizz

jeśli mogę to z próbek bym prosiła

- Moschino, L'eau chip and chic,
- Mugler, Alien.
Da się czy się nie da? Czy obie jesteśmy na TAK?

B

Fragrantica

Stary 2009-02-24, 21:25   #229
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Małpeczko tym twierdzeniem zasiałaś ziarno niepewności
, jak opisałabyś wodę trrusardi??? Czy pokrywa sie z opisami na KWC?
Nie mam czasu jechac przetestować, ostatnio jak byłam na zakupach mogłam tylko tęsknie popatrzeć w stronę perumerii....
Oj, ja się nie podejmuję opisywać zapachu
Dla mnie ona jest zbyt delikatna, neutralna, no ale na każdym perfumy pachną inaczej

Cytat:
Oj Małpeczko podoba mi sie tyle że aż mnie glowa boli Tylko wątpie czy mi to oddasz
Masz śliczne cienie Diora i Chanelka oraz z zapachów Dior Pure Poison elixir oraz Paco Black XS dla mężczyzna
Jak coś u mnie znajdziesz to jestem chętna
No zapachy nam się trochę nie równoważą a cienie faktycznie, nie chciałabym oddawać za następny zapach, bo nie mam ich już gdzie trzymać
Wolę wymienić zapach za zapach...

Cytat:
No nie ma problemu, czyli....

Twoje:

- Lancome, Hypnose Eau Legere, Sheer Fragrance, jest ok. 40-45 ml z 50 ml, kartonik,

- Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, jest kartonik,

- LRP Hydraphase, tonik nawilżający z wodą termalną pozostawia skórę wygładzoną i rozświetloną, 200 ml, do 07/08, dodam gratis do większej wymiany,

Za moje:

+ dwie miniaturki:
- Light Blue Dolce&Gabbana,
- Moschino Hippy Fizz

jeśli mogę to z próbek bym prosiła

- Moschino, L'eau chip and chic,
- Mugler, Alien.
Da się czy się nie da? Czy obie jesteśmy na TAK?

Zgadza się
Teraz idę wreszcie zlapać trochę snu, zanim moje wygłodniałe niemowlę mnie znowu zaatakuje, ale jutro spotkajmy się na priv

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 22:02   #230
anetka_m
Zadomowienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

Może wpadnie Ci coś w oko u mnie? Za któreś z Twoich perfum.
Stary 2009-02-24, 22:07   #231
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

pomęczę Cię jeszcze raz o L LL może po moich dokładkach coś Cię zainteresuje.

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-25, 08:48   #232
itaka

GG do itaka

Cytat:
Zgadza się
Teraz idę wreszcie zlapać trochę snu, zanim moje wygłodniałe niemowlę mnie znowu zaatakuje, ale jutro spotkajmy się na priv
Cieszę się! i dla niemowlaczka To ja przypuszczam atak na Twoje PW

B

Fragrantica

Stary 2009-02-25, 08:51   #233
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Może wpadnie Ci coś w oko u mnie? Za któreś z Twoich perfum.
Za perfumki niestety nic nie widzę

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
pomęczę Cię jeszcze raz o L LL może po moich dokładkach coś Cię zainteresuje.
Męcz mnie, dręcz mnie ręcznie...
Chyba nieprzespane noce nie działają na mnie jednak zbyt dobrze, sorki

A w kwestii perfum, szkoda że nie mam kompletnie jak i kiedy teraz tych Artisanów powąchać, bo nazwy brzmią kusząco Niestety najbliższa perfumeria niszowa hektar ode mnie :/

Stary 2009-02-25, 09:04   #234
Nola_
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Hej,
może wpadnie Ci coś w oko u mnie za czwórkę MAC?
Stary 2009-02-25, 09:31   #235
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Hej,
może wpadnie Ci coś w oko u mnie za czwórkę MAC?
Fascination - jakie to kolorki ? chłodne ?

Stary 2009-02-25, 09:34   #236
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, raczej chłodne
Tutaj lepiej widać, niż na moich zdjęciach: http://tagomago.pl/ombres-fascination-p-4363.html
Stary 2009-02-25, 13:22   #237
miss natasha
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Męcz mnie, dręcz mnie ręcznie...
Chyba nieprzespane noce nie działają na mnie jednak zbyt dobrze, sorki

A w kwestii perfum, szkoda że nie mam kompletnie jak i kiedy teraz tych Artisanów powąchać, bo nazwy brzmią kusząco Niestety najbliższa perfumeria niszowa hektar ode mnie :/
no to klops [nie lubię tego powiedzenia ]
a czy masz może jakiegoś L'Artisana, którego lubisz i znasz? może coś bym wymyśliła
mogłabym Ci wysłać najpierw próbki, tylko że z UK mi się to średnio opłaca, a w Polsce akurat żadnych nie mam, żebym mogła zlecić to mamie
pomyślę jeszcze i może [a nóż! ] coś wykombinujemy?

bo w ciemno z Twojej strony odpada, tak?

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-26, 19:25   #238
makamarta
Raczkowanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Cześć malpeczko
Jestem zainteresowana Black XS męskim, czy zechciałabyś je oddać za Celine Oriental Summer 48/50 ml ?
makamarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 19:04   #239
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam tylko spytać, czy byłabyś zainteresowana taką wymianą? Inne Wizażanki też pytają o te cienie, ale czekam na Twoją odpowiedź, zależałoby mi na Twojej paletce
Stary 2009-02-27, 20:00   #240
ladyDIOR
Zadomowienie

GG do ladyDIOR

Małpeczko, a może znalazłabyś coś jednak za Miracle?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości