American Girls po raz...IX - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 15:08   #211
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

trzymajcie za mnie kciuki ide na pewnbei spotkanie :P tylko nie połamcie tipsów:P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:16   #212
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aleerka Pokaż wiadomość

Godzinkę jazdy pociągiem od Sopotu jest pełno śniegu i zimno Jak w samym Sopocie to nie wiem

Swoją drogą też bym chętnie do Sopotu pojechała, muszę TŻ-ta wyciągnąć
A jest cos w sopocie ciekawego do obejrzenia oprcz molo? Czytałam, ze lodowisko otworzyli przy molo, a tak oprócz? Bo kawałek z TZ mamy, ze 150-200 km, wiec nie wiem czy warto jechac, jeżeli będzie bardzo zimno... No, bo ile mozna na mrozie łazić po plaży?

---------- Napisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
trzymajcie za mnie kciuki ide na pewnbei spotkanie :P tylko nie połamcie tipsów:P
No no Trzymam
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:19   #213
vadi
*sportaddict*

Cytat:
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:20   #214
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
to ten chłopak za którego potemwyszlam za mąż, zagroziłam mu że tylko jeszcze raz mnie uderzy i odchodzę...nie zrobił tego więcej, ostatni raz może z 5 lat temu...
mam zrytą przeszłość przez niego... zawładnął mną całkowicie...robiłam wszystko co on chciał tak przez 3 lata związku i po ślubie...ale juz koniec...koniec...
jezeli moge sptac ile miałas latek jak wyszłas za maz
Dla mnie chlopak który w złosci uderzy dziewczyne jest nie wart nikogo milosci...

Zapomniałam aaaa u nas w łdz jest jutro holly łodzkie love story Bedzie duzo jakis sławnych ludzi takie drugie RIO u nas bedzie Na takim łodzkim deptaku suuuper
to sie jutro zbetonuje
aaaa ale sie ciesze miska przyjezdzaj do mnie bedzie PONO twoj ukochany

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:24
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:24   #215
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Vadi, ale Ci zazdroszczę tego, ze mieszkasz w W-wa Tam co tydzień (albo i częściej) są za***iste imprezy Nie to co u mnie - raz na pól roku jakis fajny koncert O moim mieście to wogóle sie mówi, ze to wioska z tramwajami

---------- Napisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Dla mnie chlopak który w złosci uderzy dziewczyne jest nie wart nikogo milosci...

Zapomniałam aaaa u nas w łdz jest jutro holly łodzkie love story Bedzie duzo jakis sławnych ludzi takie drugie RIO u nas bedzie Na takim łodzkim deptaku suuuper
to sie jutro zbetonuje
aaaa ale sie ciesze miska przyjezdzaj do mnie bedzie PONO twoj ukochany
Chciałabym Fajnie macie w tej łodzi Czemu u mnie jest takie zadupie?
Stary 2009-02-20, 15:26   #216
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Witam w nowym watku:P Ja juz po egzaminach mam chwile wytchnienia wkoncu! U was tez tak sypie?Ja sie dzisiaj prawie na egzamin spoznilam bo wroclaw przed chwile byl nieprzejezdny przez ten snieg.
Ja bez chwili wytchnienia już trwa drugi semestr, a jeszcze mam egzaminy z pierwszego ..
w Krakowie w ogóle parodia ostatnio, nigdy jeszcze nie widziałam tylu radiowozów na raz szczyt NATO
i demonstracje blokujące ulice.
uh
Stary 2009-02-20, 15:29   #217
milusiaam
Wtajemniczenie

u nas zadko sa jakies imprezy a jak juz sa to miejca na nie nie ma ale i tak sie ciesze
a ja nie wiedziałam ze w Bydgoszczy sa tramwaje mogłby jakis łodzki tramwaj za 1,20 jezdzic do bydgoszczy

dostałam jakies głupawki juz czuje co sie bedzie jutro dzialo...
ide na zakupy moze mnie jakis sławny rezyser zauwazy i dostane glówna role w filmie o BUDOWIE zagram role PIERWSZOPLANOWEGO PUSTAKA i charakteryzować sie bardzo nie musze

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:30
Stary 2009-02-20, 15:30   #218
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Cytat:
19 i od rozpoczęcia związku z nim...wszystko się pie.... nie wiem jak długo się będzie za mną to ciągnąć...
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Ja bez chwili wytchnienia już trwa drugi semestr, a jeszcze mam egzaminy z pierwszego ..
w Krakowie w ogóle parodia ostatnio, nigdy jeszcze nie widziałam tylu radiowozów na raz szczyt NATO
i demonstracje blokujące ulice.
uh
mój tato pracuje w Krakowie w policji...mówił że masakra

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:32
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:31   #219
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
trzymammm , jak sie powiedzie to mam nadzieje mi opowiesz
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:33   #220
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jestem uzalezniona od bananów suszonych mniami
Zrobiłam na obiad omlet z bananem

Klatka, jak na złość rozwalił mi się i zdjęcie wyszło tragiczne, no ale zaraz wkleję przepis na Twój wątek

Cytat:
coz haha
Maju Miska napewno rozdrobni z woda szkoda przeciez było by jej wodki na jakies tam kwasy
Lol Ja pamiętam jak pierwszy raz robilam sobie ten tonik migdałowy, a potem taki leciutki peeling. Byłam wtedy u rodziców, wchodzę do kuchni i pytam: "jest jakaś wódka w domu?, konkretnie jakieś 4 ml. A woda destylowana jest?"
Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dzieki Nawet zrozumiałam A co jaki czas to sie robi, raz w tygodniu, miesiacu?
Nie wiedziałam, ze istnieje cos takiego jak krem do sutków
Jest taki kremik dla kobiet w ciąży i karmiących Ma super prosty skład, zero zapychaczy, ma w skladzie tylko lanolinę i wit E chyba. Tzn na co dzień się nie nadaje, bo to taka tłusta maź, ale jako ochronny po peelingu jest super

Raz w tygodniu to za często. Ja robiłam tak raz w miesiącu.

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
milusia masz jutro urodziny?

maja twoj TZ ma jutro tak? ja tez moze jakas zbiorowa imprezke zrobimy
Macie razem urodziny
Ale życzenia będą dopiero jutro
Cytat:
no wiesz toz to zbrodnia, ja mam 3...ostatnia to ledwo co tyłek zakrywa
Tzn ...ja miałam mini jeansową, tylko, aż wstyd się przyznać jak się jej pozbyłam:P

Byłam kiedyś na długi weekend z TŻ nad morzem. Wieczorem sie wygłupialiśmy spódniczka pofrunęła, znalazła się za łóżkiem, my zajęliśmy się czymś innym, a ja...zapomnialam o tej mini.
No i takim sposobem muszę sprawić sobie nową
Stary 2009-02-20, 15:34   #221
imago84
Wtajemniczenie

Miśka to ty chcesz wyjechać za granicę- to nie wiedzialam, a gdzie twoja siostra dokładnie leci, co z TŻ jakbys sie decydowała ... jakiedys miałam taki problem ze mialam zalatwiony wyjazd ale zostałam ze wzg na byłego tż-ta ale nieżałuje przynajmniej zrobilam studia a po tamtym tż-cie ani śladu

ja tym bardziej zazdroszcze vadi bo w Warszawie jeszcze nie bylam

Edytowane przez imago84
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:35
imago84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:35   #222
Miśka84
BAN stały

Cytat:
u nas zadko sa jakies imprezy a jak juz sa to miejca na nie nie ma ale i tak sie ciesze
a ja nie wiedziałam ze w Bydgoszczy sa tramwaje mogłby jakis łodzki tramwaj za 1,20 jezdzic do bydgoszczy

dostałam jakies głupawki juz czuje co sie bedzie jutro dzialo...
ide na zakupy moze mnie jakis sławny rezyser zauwazy i dostane glówna role w filmie o BUDOWIE zagram role PIERWSZOPLANOWEGO PUSTAKA i charakteryzować sie bardzo nie musze
Ej, ja mieszkam w prawie pólmilionowym mieście, wiec mamy tramawaje Ale jakiś do łodzi rzeczywiscie molgliby pociągnąć
No nooooo Będę trzymać jutro kciuki za Twoja karierę Moze Twoją dublerką pustaczkową zostanę?
Stary 2009-02-20, 15:36   #223
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tipsów nie mam, ale coś mi się dzisiaj rozdwoiły naturalne

Idę trzepać ciasto na muffiny urodzinowe!
Stary 2009-02-20, 15:36   #224
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

mój tato pracuje w Krakowie w policji...mówił że masakra
i to dosłowna
wczoraj zresztą myślałam że nie dostanę się na uczelnię, bo akurat miałam okazję natrafić na jedną z demonstracji i policja zablokowała ulicę

w Warszawie byłam tylko przejazdem, ale nie ciągnie mnie tam ;>

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:37
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:39   #225
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

19 i od rozpoczęcia związku z nim...wszystko się pie.... nie wiem jak długo się będzie za mną to ciągnąć...
wazne ze masz to juz za soba...to co najgorsze... teraz bedzie tylko lepiej nie wszystko sie w zyciu udaje czesto ludzie pokazuja swoja prawdziwa twarz dopiero po slubie...nie warto o tym pamietac tak wiem teog nie da sie wymazac z pamieci ale pomysl dostałas druga szanse na lepsze zycie..ciesz sei z tego ze znalazłas w sobie tyle odwagi zeby odejsc a nie kazda potrafi.jestes jeszcze mlodziutka jeszcze poznas takiego ktory bedzie cie szanował i traktował jak milosc zycia a nie pomiatał toba...zobaczysz jeszcze nam tu napiszesz ze jestes najszczesliwsza na swiecie i bedziesz nam pokazywac zdjecia na ktorych sie ciagle usmiechasz do swojego tż ktory sie napewno znajdzie obiecuje ci to
Stary 2009-02-20, 15:42   #226
imago84
Wtajemniczenie

nie lubie słowa kariera jakos mi za poważnie brzmi....
raz pisze do znajomej co wyjechała zagranicę, bo słyszalam ze miala byc na ferie, a ta mi odpisuje że nie wie czy w końcu będzie, bo teraz sie skupia na robieniu kariery - od razu wzieło mnie na śmiech, bo nie obraźcie wiekszości, praca zagranicą kojarzy sie z fizyczną a ta tu z robieniem kariery

w weekend rozdanie oscarów
Stary 2009-02-20, 15:42   #227
tasiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
ma na imię Pchełka, bo jak była maciupeńka, pchły prawie zjadły ją żywcem a teraz jest duża, sliczna, zdrowa (odpukać) i kochana
Ja też miałam kiedyś kotka co jak był mały prawie zdechł, tak go pchły męczyły. Nic nie jadł, nawet nie mógł się na łapkach podnieść Ale mój tata pojechał do weterynarza i za grubszą kasę kupił jakiś specyfik, takie psikadełko i mu przeszło
Ja miałam kota Torcika, Drożdżówkę, Przypka (Przpeusława dokładniej, moja siostra go tak nazwała bo jak był mały miał taką jakby przepuklinkę na brzuszku), Kitkę, Antka, Myszkę... Trochę ich było

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:45   #228
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
Miśka to ty chcesz wyjechać za granicę- to nie wiedzialam, a gdzie twoja siostra dokładnie leci, co z TŻ jakbys sie decydowała ... jakiedys miałam taki problem ze mialam zalatwiony wyjazd ale zostałam ze wzg na byłego tż-ta ale nieżałuje przynajmniej zrobilam studia a po tamtym tż-cie ani śladu

Do nottingham leci na początku marca Zobaczymy, czy tam znajdzie pracę itd, ale jak bedzie okazja to na pewno pojedziemy z TŻ
Też nigdy nie wyjeżdzałam ze wzg. na TŻ, a TŻ ze wzg na mnie, no ale moze uda sie razem Tylko, że ja bym nie chciała wyjechać po to by tyrać i ciułać grosz do grosza, ale zeby sie bawic, pozwiedzac, poimprezować, przeżyc przygodę hehe

A o do kariery to wydaje mi sie, ze predzej tam sie zrobi (znając jezyk) niż u nas Ponoć w moim zawodzie (jezeli zna sie język) nie ma problemu aby znaleźć pracę np. w wiezieniu, bo Anglicy nie są za chętni do takiej pracy No i moja siostra po powrocie od TŻ z uk mówiła, ze Anglicy ogólnie są dosc tepi i mało kto tam studia robi, a mój papierek liczy sie jednak w całej unii

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:56
Stary 2009-02-20, 15:48   #229
Aleerka
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Aleerka GG do Aleerka

Cytat:
A jest cos w sopocie ciekawego do obejrzenia oprcz molo? Czytałam, ze lodowisko otworzyli przy molo, a tak oprócz? Bo kawałek z TZ mamy, ze 150-200 km, wiec nie wiem czy warto jechac, jeżeli będzie bardzo zimno... No, bo ile mozna na mrozie łazić po plaży?
Wiem, że jest kino xD No i wieczorem to kluby Na tym niestety moja wiedza się kończy

M.P <3
Aleerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:50   #230
imago84
Wtajemniczenie

ja też z TŻem albo wcale,
to samo jeżeli chodzi o wychodzenie na imprezy ledwo mnie puszcza na piwo z koleżanka jak same idziemy a i tak jest zadyma.....
Stary 2009-02-20, 15:50   #231
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aleerka Pokaż wiadomość
Wiem, że jest kino xD No i wieczorem to kluby Na tym niestety moja wiedza się kończy
Nie, no i kino u mnie w mieście i kluby też sa
Stary 2009-02-20, 15:52   #232
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
a moj nienawidzi takiego mocnego... i ciagle sie wkurza ze ja tylko czarne i szare nosze a to nieprawda nie zauwazy jak juz ubiore sie w jasniejsze ciuchy... a idzcie wy z nimi to 3 swiaty ja wcinam jabluszko i spiewam
Hmmm, On mnie w sumie lubi we wszystkim , nawet w domowym stroju (dopasowane yoga - pants i koszulka na ramiaczkach przewaznie, sam zreszta mi kupil dwie pary takich spodni, bo stwierdzil, ze mu sie moja pupa w nich podoba ). Wlasciwie to co nie ubiore i pytam, no i jak, zawsze slysze, ze slicznie, ale ze ja to wg Niego we wszystkim slicznie wygladam. Przewaznie nawet pytac nie musze, jak wyjde juz ubrana z lazienki czy pokoju, zawsze slysze jakis komplement . A co do rozu to woli ciemny, mocny, niz jasny, ale jak ubiore taki jasniejszy z np. czarnym, tez Mu sie podoba . Jesli o makijaz czy stroje chodzi, nie ma nigdy zadnych zastrzezen co do tego, co ubiore

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 15:53   #233
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
wazne ze masz to juz za soba...to co najgorsze... teraz bedzie tylko lepiej nie wszystko sie w zyciu udaje czesto ludzie pokazuja swoja prawdziwa twarz dopiero po slubie...nie warto o tym pamietac tak wiem teog nie da sie wymazac z pamieci ale pomysl dostałas druga szanse na lepsze zycie..ciesz sei z tego ze znalazłas w sobie tyle odwagi zeby odejsc a nie kazda potrafi.jestes jeszcze mlodziutka jeszcze poznas takiego ktory bedzie cie szanował i traktował jak milosc zycia a nie pomiatał toba...zobaczysz jeszcze nam tu napiszesz ze jestes najszczesliwsza na swiecie i bedziesz nam pokazywac zdjecia na ktorych sie ciagle usmiechasz do swojego tż ktory sie napewno znajdzie obiecuje ci to
Dziękuje za tak ciepłe słowa...może kiedyś wreszcie zacznę się usmiechac do zdjęć z tą moją drugą połową...źle mi samej bardzo ale juz ne potrafiłam sie tak męczyc, myslę że po rozwodzie bedzie mi lżej psychicznie..

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-20 o 15:54
Stary 2009-02-20, 15:57   #234
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Zrobiłam na obiad omlet z bananem

Lol Ja pamiętam jak pierwszy raz robilam sobie ten tonik migdałowy, a potem taki leciutki peeling. Byłam wtedy u rodziców, wchodzę do kuchni i pytam: "jest jakaś wódka w domu?, konkretnie jakieś 4 ml. A woda destylowana jest?"
przyjelam zaproszenie juz pedze do ciebie na omleta z bananem hahah
To sie musieli rodzice zdziwic moja mama juz sie dziwi jak przemycam do łazienki kawe a co dopiero jakbym jej powiedziała mamo czy jest woda destylowana bo nie mam z czym kwasów rozrobic
pewnie by pomyslała ze sie na tatansze wina przezuciłam

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość

ja bylam tylko raz w zyciu....
w supermarkecie po odkurzacz...wiecie jaka zrobiłam mine jak zobaczyłam super market...
to bylo jakies 12 lat temu...

Cytat:
Ej, ja mieszkam w prawie pólmilionowym mieście, wiec mamy tramawaje Ale jakiś do łodzi rzeczywiscie molgliby pociągnąć
No nooooo Będę trzymać jutro kciuki za Twoja karierę Moze Twoją dublerką pustaczkową zostanę?
hahah musimy sie o ten tramwaj postarac
ja przejezdzałam kiedys przez Bydgozcz ale nie wiedziałam ze az pol miliona ludzi tam jest dobra w razie gdybym miała po jutrzejszym za bardzo głos przepity bedziesz moim dubingiem bedziesz dubingowac pustaka :wow:
Stary 2009-02-20, 16:02   #235
Miśka84
BAN stały

Ja w Warszawie byłam raz w życiu, jak miałam z 10 lat, bo zajęłam jakieś miejsce w konkursie plastycznym (niestety talent mi z wiekiem przeszedł) i byłam w jakimś wielkim kinie na rozdaniu nagród, było wszędzie pełno darmowych słodyczy i występował pan Krzysiu z ciotką Klarą ( leciało kiedys cos takiego w tv jak byłam mała)
Stary 2009-02-20, 16:03   #236
Zuziunia
BAN stały

Uciekam robic placki ziemniaczane....mniam....
Stary 2009-02-20, 16:05   #237
maja55
Zakorzenienie

Pustak chwalipięta

Moja nabytki z wczoraj.
Marzą mi się jeszcze 3 torby i trencz z VM.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vero_moda1.jpg (145,7 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vero_moda2a.jpg (144,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vero_moda3.jpg (102,0 KB, 96 załadowań)

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-20 o 16:10
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:07   #238
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Uciekam robic placki ziemniaczane....mniam....
podziel się

---------- Napisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Pustak chalipięta

Moja nabytki z wczoraj.
świetne ubranka i kolor boski...takii...pusty
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:07   #239
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Pustak chalipięta

Moja nabytki z wczoraj.
Ładne Zwłaszcza nietoperek śliczny
Stary 2009-02-20, 16:10   #240
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Pustak chalipięta

Moja nabytki z wczoraj.
Ile ten pasek kosztuje ?sliczny
tzn okropny brzydki fatalny zbey nie bylo ze mu sobie tylko tutaj słodzimy

zuzia ja nie mowie tego tak zeby poprostu cos ci odpisac ja to wiem ze tak bedzie musi tak byc *
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości