|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
trzymajcie za mnie kciuki ide na pewnbei spotkanie :P tylko nie połamcie tipsów:P
|
#212 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
?---------- Napisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Trzymam
|
||
|
|
|
#213 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie chlopak który w złosci uderzy dziewczyne jest nie wart nikogo milosci... Zapomniałam aaaa u nas w łdz jest jutro holly łodzkie love story Bedzie duzo jakis sławnych ludzi takie drugie RIO u nas bedzie Na takim łodzkim deptaku suuuper to sie jutro zbetonuje ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa ale sie ciesze miska przyjezdzaj do mnie bedzie PONO twoj ukochany
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-20 o 15:24 |
|
|
|
|
#215 | |
|
BAN stały
|
Vadi, ale Ci zazdroszczę tego, ze mieszkasz w W-wa
Tam co tydzień (albo i częściej) są za***iste imprezy O moim mieście to wogóle sie mówi, ze to wioska z tramwajami![]() ---------- Napisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Czemu u mnie jest takie zadupie ?
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już trwa drugi semestr, a jeszcze mam egzaminy z pierwszego ..w Krakowie w ogóle parodia ostatnio, nigdy jeszcze nie widziałam tylu radiowozów na raz szczyt NATO ![]() i demonstracje blokujące ulice. uh
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas zadko sa jakies imprezy
a jak juz sa to miejca na nie nie ma ale i tak sie ciesze a ja nie wiedziałam ze w Bydgoszczy sa tramwaje mogłby jakis łodzki tramwaj za 1,20 jezdzic do bydgoszczy dostałam jakies głupawki juz czuje co sie bedzie jutro dzialo...ide na zakupy moze mnie jakis sławny rezyser zauwazy i dostane glówna role w filmie o BUDOWIE zagram role PIERWSZOPLANOWEGO PUSTAKA i charakteryzować sie bardzo nie musze Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-20 o 15:30 |
|
|
|
#218 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
i od rozpoczęcia związku z nim...wszystko się pie.... nie wiem jak długo się będzie za mną to ciągnąć...mój tato pracuje w Krakowie w policji...mówił że masakra Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-20 o 15:32 |
||
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam na obiad omlet z bananem
![]() Klatka, jak na złość rozwalił mi się i zdjęcie wyszło tragiczne, no ale zaraz wkleję przepis na Twój wątek ![]() Cytat:
Cytat:
Ma super prosty skład, zero zapychaczy, ma w skladzie tylko lanolinę i wit E chyba. Tzn na co dzień się nie nadaje, bo to taka tłusta maź, ale jako ochronny po peelingu jest super![]() Raz w tygodniu to za często. Ja robiłam tak raz w miesiącu. Cytat:
![]() Ale życzenia będą dopiero jutro ![]() Cytat:
Byłam kiedyś na długi weekend z TŻ nad morzem. Wieczorem sie wygłupialiśmy spódniczka pofrunęła, znalazła się za łóżkiem, my zajęliśmy się czymś innym, a ja...zapomnialam o tej mini. No i takim sposobem muszę sprawić sobie nową
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Miśka to ty chcesz wyjechać za granicę- to nie wiedzialam, a gdzie twoja siostra dokładnie leci, co z TŻ jakbys sie decydowała ... jakiedys miałam taki problem ze mialam zalatwiony wyjazd ale zostałam ze wzg na byłego tż-ta ale nieżałuje przynajmniej zrobilam studia a po tamtym tż-cie ani śladu
ja tym bardziej zazdroszcze vadi bo w Warszawie jeszcze nie bylam ![]()
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-20 o 15:35 |
|
|
|
#222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No nooooo Będę trzymać jutro kciuki za Twoja karierę![]() ![]() Moze Twoją dublerką pustaczkową zostanę ?
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tipsów nie mam, ale coś mi się dzisiaj rozdwoiły naturalne ![]() Idę trzepać ciasto na muffiny urodzinowe!
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
i to dosłowna
![]() wczoraj zresztą myślałam że nie dostanę się na uczelnię, bo akurat miałam okazję natrafić na jedną z demonstracji i policja zablokowała ulicę ![]() w Warszawie byłam tylko przejazdem, ale nie ciągnie mnie tam ;>
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-02-20 o 15:37 |
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
nie lubie słowa kariera jakos mi za poważnie brzmi....
raz pisze do znajomej co wyjechała zagranicę, bo słyszalam ze miala byc na ferie, a ta mi odpisuje że nie wie czy w końcu będzie, bo teraz sie skupia na robieniu kariery - od razu wzieło mnie na śmiech, bo nie obraźcie wiekszości, praca zagranicą kojarzy sie z fizyczną a ta tu z robieniem kariery w weekend rozdanie oscarów
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mój tata pojechał do weterynarza i za grubszą kasę kupił jakiś specyfik, takie psikadełko i mu przeszło ![]() Ja miałam kota Torcika, Drożdżówkę, Przypka (Przpeusława dokładniej, moja siostra go tak nazwała bo jak był mały miał taką jakby przepuklinkę na brzuszku ), Kitkę, Antka, Myszkę... Trochę ich było
|
|
#228 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zobaczymy, czy tam znajdzie pracę itd, ale jak bedzie okazja to na pewno pojedziemy z TŻTeż nigdy nie wyjeżdzałam ze wzg. na TŻ, a TŻ ze wzg na mnie, no ale moze uda sie razem Tylko, że ja bym nie chciała wyjechać po to by tyrać i ciułać grosz do grosza , ale zeby sie bawic, pozwiedzac, poimprezować, przeżyc przygodę heheA o do kariery to wydaje mi sie, ze predzej tam sie zrobi (znając jezyk) niż u nas No i moja siostra po powrocie od TŻ z uk mówiła, ze Anglicy ogólnie są dosc tepi i mało kto tam studia robi, a mój papierek liczy sie jednak w całej unii
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-20 o 15:56 |
|
|
|
|
#229 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na tym niestety moja wiedza się kończy ![]()
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też z TŻem albo wcale,
to samo jeżeli chodzi o wychodzenie na imprezy ledwo mnie puszcza na piwo z koleżanka jak same idziemy a i tak jest zadyma.....
|
|
#231 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, nawet w domowym stroju (dopasowane yoga - pants i koszulka na ramiaczkach przewaznie, sam zreszta mi kupil dwie pary takich spodni, bo stwierdzil, ze mu sie moja pupa w nich podoba ). Wlasciwie to co nie ubiore i pytam, no i jak, zawsze slysze, ze slicznie, ale ze ja to wg Niego we wszystkim slicznie wygladam. Przewaznie nawet pytac nie musze, jak wyjde juz ubrana z lazienki czy pokoju, zawsze slysze jakis komplement . Jesli o makijaz czy stroje chodzi, nie ma nigdy zadnych zastrzezen co do tego, co ubiore
|
|
#233 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-20 o 15:54 |
|
|
|
|
#234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz pedze do ciebie na omleta z bananem ![]() hahah To sie musieli rodzice zdziwic moja mama juz sie dziwi jak przemycam do łazienki kawe ![]() pewnie by pomyslała ze sie na tatansze wina przezuciłam ja bylam tylko raz w zyciu.... w supermarkecie po odkurzacz...wiecie jaka zrobiłam mine jak zobaczyłam super market... ![]() ![]() to bylo jakies 12 lat temu... Cytat:
![]() ja przejezdzałam kiedys przez Bydgozcz ale nie wiedziałam ze az pol miliona ludzi tam jest dobra w razie gdybym miała po jutrzejszym za bardzo głos przepity bedziesz moim dubingiem bedziesz dubingowac pustaka :wow:
|
||
|
|
|
#235 |
|
BAN stały
|
Ja w Warszawie byłam raz w życiu, jak miałam z 10 lat, bo zajęłam jakieś miejsce w konkursie plastycznym (niestety talent mi z wiekiem przeszedł
) i byłam w jakimś wielkim kinie na rozdaniu nagród, było wszędzie pełno darmowych słodyczy leciało kiedys cos takiego w tv jak byłam mała)
|
|
|
|
#236 |
|
BAN stały
|
Uciekam robic placki ziemniaczane....mniam....
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Pustak chwalipięta
![]() Moja nabytki z wczoraj. Marzą mi się jeszcze 3 torby i trencz z VM.
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-20 o 16:10 |
|
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
podziel się
![]() ---------- Napisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn okropny brzydki fatalny zbey nie bylo ze mu sobie tylko tutaj słodzimy zuzia ja nie mowie tego tak zeby poprostu cos ci odpisac ja to wiem ze tak bedzie musi tak byc *
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

?

Tam co tydzień (albo i częściej) są za***iste imprezy
Czemu u mnie jest takie zadupie
mogłby jakis łodzki tramwaj za 1,20 jezdzic do bydgoszczy 

haha
toz to zbrodnia, ja mam 3...ostatnia to ledwo co tyłek zakrywa 

ledwo mnie puszcza na piwo z koleżanka jak same idziemy a i tak jest zadyma.....