![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
wreszcie jakos weszlam, wizaz zmienil wizerunek, a rano napisalam cos na innym watku, ale przepadlo
![]() Fajnie Kasiu, ze weekend sie udal. Juz mam powolny stres, bo musze sie do dentysty umowic ![]() Ismenkusia , ale rzeczywiscie wybredna krolinka, jakby miala towarzystwo to by jadla na pewno ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
boze co to na wizaz
![]() ![]()
#213 |
Zakorzenienie
|
Ismenkusia, ale się cieszę, że Chmurka może będzie miała cudownego partnera jak się zaakceptują
![]() ![]() Groszku, dentysta, nic strasznego ![]() Ja też póki co nie mogę się odnaleźć, nie podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
pewnie, ze nic strasznego
![]() ![]() Do nowego ciezko sie przyzwyczaic, ale damy rade ![]() susze Rudce wszystkie warzywka co nie je swiezych i takie zjada , chociaz tyle ![]() Ciekawe czy im zasmakuje ten z Beaphara pokarm?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Groszku, dobrze, że już jutro i szybko będzie po wizycie
![]() Mam takie witaminki od weta dla króli, które są w proszku. Głupie to strasznie, bo nie mam pojęcia jak im to podać ![]() Do tego te witaminy straszliwie śmierdzą i ja bym tego nie wzięła do ust, wątpię, że oni to zjedzą nawet jeśli wymyślę jakiś rewolucyjny sposób na podanie im tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
a na co te witaminy? Nie mowil jak podawac, np w wodzie czy w pokarmie wymieszac?
Jeden plus wykruszenia plomby, ze mniej sie je, bo jem tylko jedna strona i nie chce mi sie po prostu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Groszku, witaminki ogólnie na dobre zdrowie
![]() Groszku, ja mam króliki doświadczalne po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
nie ładny ten nowy
![]() ja wstaje rano, wizażu nie ma, później się dopchałam i co widzę? szok... mam wrażenie że jestem nie wiem gdzie ![]() ![]() tak, na innym forum ![]()
#219 |
Zakorzenienie
|
tak z tymi witaminami sie pytam, bo wiem, ze te wszystkie pokarmy maja juz witaminy i potem trzeba uwazac zeby nie przedawkowac
![]() przekazalam przesylkę dla Anki kuzynce, jak cos bedzie od Kasi brac, to ma podrzucic i wtedy moja prosba, zebys Kasiu powiadomila Anke ![]() Te Vitakraftu Vita -Bon to lubia zwierzaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
no
![]() kuzynka jest taka zapracowana wiec nie wiem kiedy to nastapi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
dziękuje, dziękuje
![]() ![]() za sam fakt ![]()
#223 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki kochane jaką dobrą karme możecie polecić dla dorosłego króliczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Groszku, ja właśnie wiem, że lubią, ale to jest chyba robione na bazie jakiś produktów piekarniczych, więc moim nie podaję.
Pewnie o wiele lepsza dawna witamin znajduje się tak naprawdę w warzywkach ![]() Ance przekażę oczywiście co trzeba ![]() Anetak, Cuni Complete i Cuni Duo. |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() rozumiem ze kazdy chce juz natychmiast informacje bo sie nie chce przeszukiwać wątku, ale jakby kazdy tak wpadał i pytał ciagle o to samo to byłby syf.
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli mało, odsyłam do ostatniej części (patrz - link z 1 postu) pozatym, jest opcja "przeszukaj ten watek" tak ciężko jest poszukac? wujek google też mógłby dużo powiedziec ... ![]()
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-03-09 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
dobrze że mi przypomiałaś o google, ale szukam informacji na wizazu, a konkretnie szukałam w tym watku, za pomoc wielkie dzieki, zmykam do wujaka bo jak zwykle jest tu bardzo sympatycznie
Edytowane przez anetak Czas edycji: 2009-03-09 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuni Complete i Cuni Duo. ja oprócz tego ja mam Cuni Crispy. wszystkie 3 pokarmy są bardzo dobre i moje króliki je uwielbiają ![]() radzę unikac Ci pokarmów Vitapola, nie są najlepsze dla ucholi.
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za konkretne firmy, wybor karm jest ogromny .
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Kasian nie wiem czy to te same witaminy, ale też mam dla Antośka witaminy w proszku, też nie za ciekawie pachnące i wet kazał to podawać do wody, odrobinę na sam koniuszek małej łyżeczki i do miski z wodą czy poidełka. Tylko, że te moje akurat to się w wodzie nie rozpuszczają i wychodzi z tego taka zawiesina...
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
te wszystkie rodzaje Cuni produkuje firma Versele-Laga
![]() dodam, że w lepszych sklepach zoologicznych są dostępne. no i przede wszystkim w necie.
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-03-09 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
dzeki za info, w sobote bylam w sklepie i tą polecaną firme ominełam bo stwierdziłam że nie kupie czegoś czego nie znam, kupilam po raz kolejny Vitakraft
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, jeden z moich uszatych nie zjadał kupek od vitakrafta. vitakraft junior był w miare ok,przy nim kupy były zjadane, ale przy tym zwykłym - menu -już nie.po prostu zbyt ciężkostrawny i zbyt tłusty musiał byc.odstawiłam całkowicie Vitakrafta. po pokarmach Cuni nigdy nie miałam niespodzianek. Cuni Complete jeszcze jest dobry na linienie, bo jest anti-hairball.
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Anka - a czy ten Vitakraft Menu to nie przypadkiem mieszanka?
Anetak - a co twój uchol je obecnie? Granulat czy mieszankę? Na poprzednim watku pisałam cały post o granulatach dostępnych na naszym rynku - jesli masz chęci i czas to poszukaj go ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny da sie jakos te kolory pozmieniac bo oczy bola od tego fioletu
![]() Kasia jak dojedzie nowy uchol to Chmurka bedzie miała kompana w demolkach chaty ![]() ![]() Groszku ta karma Beaphar jest z dodatkiem drozdzy ![]()
#239 |
Zakorzenienie
|
Niuta, dzięki za informacje. Nie chce mi się w tej chwili iść patrzeć jak to się nazywa, później napiszę co mam za witaminki. Może to jest jakiś sposób żeby do miseczki z wodą podać, ale jak z mojej miski korzystają 4 króliki to trudno by było, żeby każdy z nich dostał taką samą dawkę, bo jeden pije więcej wody, a drugi mniej
![]() Anetak, odpisałam Ci od razu po Twoim zapytaniu, nie wiem czemu akurat tego nie zauważyłaś ![]() ![]() Ismenka, mówi się, że króliki jak mają siebie to już tyle nie psocą, bo są zajęte sobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziarna, jest trawa cytrynowa, niestety, jest trochę kolorowych badziewi, zawsze wywalałam te wieksze kolorowe kulki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.