|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
wreszcie jakos weszlam, wizaz zmienil wizerunek, a rano napisalam cos na innym watku, ale przepadlo
![]() Fajnie Kasiu, ze weekend sie udal. Juz mam powolny stres, bo musze sie do dentysty umowic ![]() Ismenkusia , ale rzeczywiscie wybredna krolinka, jakby miala towarzystwo to by jadla na pewno
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
boze co to na wizaz
nie moge sie odnaleźć
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Ismenkusia, ale się cieszę, że Chmurka może będzie miała cudownego partnera jak się zaakceptują
![]() Groszku, dentysta, nic strasznego ![]() Ja też póki co nie mogę się odnaleźć, nie podoba mi się |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze nic strasznego
, ale ja nie lubie zadnych lekarzy i wszystkim sie stresuje zaraz, jutro ide na 13 i juz sobie wyobrazam ![]() Do nowego ciezko sie przyzwyczaic, ale damy rade ![]() susze Rudce wszystkie warzywka co nie je swiezych i takie zjada , chociaz tyle ![]() Ciekawe czy im zasmakuje ten z Beaphara pokarm?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, dobrze, że już jutro i szybko będzie po wizycie
![]() Mam takie witaminki od weta dla króli, które są w proszku. Głupie to strasznie, bo nie mam pojęcia jak im to podać macie jakieś pomysły?Do tego te witaminy straszliwie śmierdzą i ja bym tego nie wzięła do ust, wątpię, że oni to zjedzą nawet jeśli wymyślę jakiś rewolucyjny sposób na podanie im tego
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
a na co te witaminy? Nie mowil jak podawac, np w wodzie czy w pokarmie wymieszac?
Jeden plus wykruszenia plomby, ze mniej sie je, bo jem tylko jedna strona i nie chce mi sie po prostu
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, witaminki ogólnie na dobre zdrowie
kazał mi podawać vibovit, ostatnio mówił, że są takie witaminki, więc chętnie zamówiłam, on mi to sprowadził do przetestowania, sam nie wie jak to podawać. Powiedziałyśmy mu, że tego się nie da podać i że źle to jest zrobione, przekazał producentowi. Ja myślałam, że to będą normalne tabletki, takie smakowite, że to będzie dla nich przysmak, jak te witaminy z vitakraftu (vita bon czy coś takiego), ale to niedość, że w proszku to śmierdzi okrutnie, więc nie sprawdziło się.Groszku, ja mam króliki doświadczalne po prostu
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
nie ładny ten nowy
![]() ja wstaje rano, wizażu nie ma, później się dopchałam i co widzę? szok... mam wrażenie że jestem nie wiem gdzie na jakimś innym forum ![]() tak, na innym forum
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
tak z tymi witaminami sie pytam, bo wiem, ze te wszystkie pokarmy maja juz witaminy i potem trzeba uwazac zeby nie przedawkowac
![]() przekazalam przesylkę dla Anki kuzynce, jak cos bedzie od Kasi brac, to ma podrzucic i wtedy moja prosba, zebys Kasiu powiadomila Anke ![]() Te Vitakraftu Vita -Bon to lubia zwierzaki
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
no
![]() kuzynka jest taka zapracowana wiec nie wiem kiedy to nastapi
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje, dziękuje
za sam fakt
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki kochane jaką dobrą karme możecie polecić dla dorosłego króliczka?
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, ja właśnie wiem, że lubią, ale to jest chyba robione na bazie jakiś produktów piekarniczych, więc moim nie podaję.
Pewnie o wiele lepsza dawna witamin znajduje się tak naprawdę w warzywkach ![]() Ance przekażę oczywiście co trzeba Anetak, Cuni Complete i Cuni Duo. |
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
rozumiem ze kazdy chce juz natychmiast informacje bo sie nie chce przeszukiwać wątku, ale jakby kazdy tak wpadał i pytał ciagle o to samo to byłby syf.
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli mało, odsyłam do ostatniej części (patrz - link z 1 postu) pozatym, jest opcja "przeszukaj ten watek" tak ciężko jest poszukac? wujek google też mógłby dużo powiedziec ...
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-03-09 o 15:14 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze że mi przypomiałaś o google, ale szukam informacji na wizazu, a konkretnie szukałam w tym watku, za pomoc wielkie dzieki, zmykam do wujaka bo jak zwykle jest tu bardzo sympatycznie
Edytowane przez anetak Czas edycji: 2009-03-09 o 15:22 |
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuni Complete i Cuni Duo. ja oprócz tego ja mam Cuni Crispy. wszystkie 3 pokarmy są bardzo dobre i moje króliki je uwielbiają radzę unikac Ci pokarmów Vitapola, nie są najlepsze dla ucholi.
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za konkretne firmy, wybor karm jest ogromny .
|
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Kasian nie wiem czy to te same witaminy, ale też mam dla Antośka witaminy w proszku, też nie za ciekawie pachnące i wet kazał to podawać do wody, odrobinę na sam koniuszek małej łyżeczki i do miski z wodą czy poidełka. Tylko, że te moje akurat to się w wodzie nie rozpuszczają i wychodzi z tego taka zawiesina...
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
te wszystkie rodzaje Cuni produkuje firma Versele-Laga
dodam, że w lepszych sklepach zoologicznych są dostępne. no i przede wszystkim w necie.
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-03-09 o 15:39 |
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
dzeki za info, w sobote bylam w sklepie i tą polecaną firme ominełam bo stwierdziłam że nie kupie czegoś czego nie znam, kupilam po raz kolejny Vitakraft
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, jeden z moich uszatych nie zjadał kupek od vitakrafta. vitakraft junior był w miare ok,przy nim kupy były zjadane, ale przy tym zwykłym - menu -już nie.po prostu zbyt ciężkostrawny i zbyt tłusty musiał byc.odstawiłam całkowicie Vitakrafta. po pokarmach Cuni nigdy nie miałam niespodzianek. Cuni Complete jeszcze jest dobry na linienie, bo jest anti-hairball.
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Anka - a czy ten Vitakraft Menu to nie przypadkiem mieszanka?
Anetak - a co twój uchol je obecnie? Granulat czy mieszankę? Na poprzednim watku pisałam cały post o granulatach dostępnych na naszym rynku - jesli masz chęci i czas to poszukaj go To powinno byc gdzies na ostatnich stronach.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny da sie jakos te kolory pozmieniac bo oczy bola od tego fioletu
![]() Kasia jak dojedzie nowy uchol to Chmurka bedzie miała kompana w demolkach chaty ![]() Groszku ta karma Beaphar jest z dodatkiem drozdzy .
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Niuta, dzięki za informacje. Nie chce mi się w tej chwili iść patrzeć jak to się nazywa, później napiszę co mam za witaminki. Może to jest jakiś sposób żeby do miseczki z wodą podać, ale jak z mojej miski korzystają 4 króliki to trudno by było, żeby każdy z nich dostał taką samą dawkę, bo jeden pije więcej wody, a drugi mniej
![]() Anetak, odpisałam Ci od razu po Twoim zapytaniu, nie wiem czemu akurat tego nie zauważyłaś nie denerwuj się od razu, bo zobacz - to jest IV część tego wątku i naprawdę było dużo mówione na różne tematy, m.in. wiele razy był wałkowany temat granulatów. Nie ma się co obrażać, dziewczynom nie chce się po raz 20 pisać tego samego. Ja też zawsze najpierw sprawdzam czy nie ma już odpowiedzi na pytanie, które chcę zadać, bo faktycznie później robi się bałagan i dużo osób traci cierpliwość jeśli po raz kolejny wałkuje się ten sam temat. Polecam Ci forum.kroliki.net tam znajdziesz dużo informacji między innymi na temat prawidłowej diety, można poczytać opinie wielu osób na temat granulatów Ismenka, mówi się, że króliki jak mają siebie to już tyle nie psocą, bo są zajęte sobą może coś w tym jest, u mnie się nie sprawdza
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziarna, jest trawa cytrynowa, niestety, jest trochę kolorowych badziewi, zawsze wywalałam te wieksze kolorowe kulki.
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

nie moge sie odnaleźć 

macie jakieś pomysły?

na jakimś innym forum
To powinno byc gdzies na ostatnich stronach.