![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Temat narkotyków jakoś mnie nie szczególnie zajmuje....zwłaszcza w kontekście - haha a ja mam to gdzieś, że narkotyki są nielegalne i lubię sobie poużywać....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Też z chęcią się dowiem jaki polecacie specyfik na popękane usta
![]() U mnie to notoryczne. Aktualnie tak że aż cieknie mi krew. Przez zatkany nos oddycham ustami i to są efekty. Używam balsamów, tlustych kremów, nakładam miód. Patent ze szczoteczką stosuję, ale po to by zaczerwienić usta- wtedy wystarczy błyszczyk a usta mam jak malinki ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Poemi z Twoich postów- może nie doslownie - ale wynika iż: narkotyki są OK tylko trzeba je umieć brać, a jedynym ich zagrożeniem jest to że są nielegalne.
#216 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Proszę , przykłady powyżej, jesli dla Ciebie to nie jest propagowanie, zachęcanie i propagowanie postawy -biorę bo lubię ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga rzecz: z tą nielegalnością chodzi mi tylko o zioło. W świetle prawa to co jest nielegalne jest narkotykiem. U nas jest nielegalne, w Holandii jest legalne i jest taką używaką jak papierosy. Znajomy pracujący w monarze jest przeciwny legalizacji. Uważa, że legalizacja powiększy rynek twardych narkotyków gdyż otworzy drogę przestępczości. Innych zagrożeń w tym nie widzi. Ja nie mam zdanie na ten temat, ale faktem jest, że niektórzy palą (w moim otoczeniu większość) i po prostu o tym piszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie ma się chyba co ekscytować.
Ja już od długiego czasu mam wrażenie, że większość postów Poemi ma na celu szokowanie i wzbudzanie sensacji, jej bycie w centrum uwagi. Fakt, ja też uważam, że nie powinno się w taki sposób pisać o narkotykach na forum, ale na to, co ktoś inny pisze nie mamy raczej wpływu... |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najważniejsze jest to, że za 25 minut idę sobie do domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Realia pracy w pizzerii. Nic poza tym. Można w znaczeniu "szef nie zabrania". 3. To zdanie mojej koleżanki (która moim zdaniem jest na dni). Nie mówię, że tak jest. 4.5. To jest o trawie. Każdy to zna, każdy wie co ma o tym myśleć. Fakt, nie powinnam tak o tym pisać. Trochę o tym się zapomina gdy nawet na uczelni profesor mówi "a co palicie? e, tytoń... zapalcie sobie trawę i zobaczcie jak to na was wpłynie, może okaże się, że wam pomaga". Już nie będę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Butter: Ad tuszu. Ja się nie zastanawiałam nad nim, bo nie lubię grubych szczoteczek, dla mnie to się równa = sklejonym rzesom.
Nie umiem się takimi posługiwać.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Madlen, czyli chyba nie warto... te duże szczoty,to faktycznie makabra ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Palenie...to, tak jak zdaniem Twojego profesora, wspomagacz dla artystów ![]() Ja mam znajomych którzy palą, sama kiedyś paliłam jak smok - ale jakoś nie potrzebuję o tym pisać. Pracownicy Monaru to zazwyczaj starzy narkomani..także różne bzdury mogą wygadywać ![]()
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Kupię tamte buty! Do moich pończoszek wszystko fajnie wygląda. One też będą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra, nie dopytuję, tak mnie tylko zaciekawiło to ![]() Miłego wieczoru dziewczyny ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-09 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, tak podejrzewam...ale podejrzewam też, że znajomi Poemi, są równie rozważni, jak ona i interpretowali sobie słowa trenerów w sposób, który im odpowiadał... A tak w ogóle, ta dyskusja, to jedna wielka dziecinada...sama nie wiem,po co biorę w niej udział ![]() ![]() Dori, w celu nadzorowania prac w jednej z galerii handlowych...a te prace są możliwe do wykonywania dopiero po zamknięciu galerii, jak już nie ma klientów.... ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-09 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pracowników monaru to faktycznie byli narkomani. Bardzo ich podziwiam skoro potrafili przestać brać i powrócić do normalnego życia, a teraz jeszcze pomagają w tym innym. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sobota już niedługo ![]() ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Sobota niedługo? Dziś dopiero poniedziałek ![]() Mam nadzieję, że szybko zleci ![]() EDIT: Ciągle coś zmieniają na tym wizażu...cały czas... teraz cytaty się zrobiły szare ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko minie ![]() Ja zazwyczaj siedząc na fotelu z farba na głowie..biję się z myślami-obcinać -nie obcinać. Ostatnio nawet powiedziałam "obcinać!" (podczas zmywania farby z głowy)..ale mądra pani Justynka uznała iż "to była decyzja podjęta pod wpływem chwili więc mnie nie obetnie" ![]() Tym sposobem nadal zarastam ![]()
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do optymizmu, to ja nim zdecydowanie nie grzeszę....wręcz przeciwnie...szklanka zawsze jest w połowie pusta ![]() Lecę Dziewczyny ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-09 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja doskonale wiem że najlepiej mi w bobie..klasycznym, niezbyt mocno wycieniowanym, ale uparłam się na te długie i od 2 lat zapuszczam. Pa..obyś szybko do domku wróciła ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-09 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ale mi się nowy wizaż nie podoba ![]() Wróciłam dziś wcześniej bo skończyliśmy pierwszą część szkolenia, był nawet test, szczęśliwie napisałam dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haniu, Ty masz dziarę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja musiałam zmienić rozdzielczość monitora...tym sposobem wizaż jest OK..ale np. meile muszę przez lupę odczytywać. ![]() Mam dziarę...zrobioną 12 lat temu zupełnie spontanicznie i bez sensu.
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Madlen przez Ciebie napaliłam się na tą promocję w Rossmanie i musiałam obejśc się smakiem bo w mojej pipidówie większość fajnych promocji jest tylko na papierze albo dla pracowników sklepu, bo zanim promo wejdzie to już tych produktów nie ma
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam właśnie jedno Twoje zdjęcie które wzbudziło moje podejrzenia ![]() ![]() Cześć Etko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.