Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 14:33   #211
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to ja z innej bajki trochę.
Nie mogę sobie od 3 dni poradzić ze skórą na ustach, przesuszyły mi się strasznie, mimo że używam nagminnie balsamów ochronnych. Nie pomaga nic, chociaż ciągle smaruję. Usta mam suche, spierzchnięte i mam wrażenie, że mi zaraz skóra zejdzie. Miałyście tak kiedyś? Jak sobie pomóc?
Ja tak czasem mam, złuszczam sobie wtedy naskórek z ust szczoteczką do zębów delikatnie podczas mycia zębów (może to nie za mądre, ale działa) i smaruję wazeliną grubo. Wazelina dla mnie jest najlepsza na spierzchnięte usta
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:33   #212
dorinka30
Zakorzenienie

Temat narkotyków jakoś mnie nie szczególnie zajmuje....zwłaszcza w kontekście - haha a ja mam to gdzieś, że narkotyki są nielegalne i lubię sobie poużywać.... Tak to odczytuję Poemi, poza tym czy propagowanie narkotyków nie jest czasem wbrew zasadom forum?, bo ja z Twoich postów taką propagandę odczytuję
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:36   #213
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Temat narkotyków jakoś mnie nie szczególnie zajmuje....zwłaszcza w kontekście - haha a ja mam to gdzieś, że narkotyki są nielegalne i lubię sobie poużywać.... Tak to odczytuję Poemi, poza tym czy propagowanie narkotyków nie jest czasem wbrew zasadom forum?, bo ja z Twoich postów taką propagandę odczytuję
W którym miejscu?
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:37   #214
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tez to tak wygląda. Nie udawajmy że ćpanie jest tak normalne jak jedzenie bułki z dżemem na śniadanie.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:45   #215
hania811
Zakorzenienie

Też z chęcią się dowiem jaki polecacie specyfik na popękane usta

U mnie to notoryczne. Aktualnie tak że aż cieknie mi krew. Przez zatkany nos oddycham ustami i to są efekty.

Używam balsamów, tlustych kremów, nakładam miód.

Patent ze szczoteczką stosuję, ale po to by zaczerwienić usta- wtedy wystarczy błyszczyk a usta mam jak malinki

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Poemi z Twoich postów- może nie doslownie - ale wynika iż:
narkotyki są OK tylko trzeba je umieć brać, a jedynym ich zagrożeniem jest to że są nielegalne.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:49   #216
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość

Znajomi po leczeniu twierdzą, że narkotyki są dobre, ale nie dla wszystkich. Dla nich nie były. Chyba to prawda (znaczy to, że są dobre, ale nie dla wszystkich) skoro takie coś im wpoili na 3-letnim leczeniu.

..
Cytat:
Można pić, można palić. Po prostu pizzeria .

Ja jej niczego nie wytłumaczę bo wyczaiła mnie i dla niej jestem dowodem na to, że amfa nie jest zła.
[quote=Poemi;11355045]Kurczę, na serio nie rozumiem o co chodzi i co ma do tego odpowiedzialność [/quote]

Cytat:
Chodzi o to, że to nielegalne? Zawsze o tym zapominam, przypomina mi się tylko w wyjątkowych sytuacjach . Np. jechaliśmy na imprezę, śnig po pas, auto nam szwankuje, a dookoła pełno policji i tekst chłopaka mojej przyjaciółki (uwielbiam go, znajomi twierdzą, że mamy podobne wredne charaktery) "ta, niebiscy a my mamy w aucie tyle holenderki... bajecznie! taaaaa". Dopiero w takich sytuacjach mi się przypomina .

Proszę , przykłady powyżej, jesli dla Ciebie to nie jest propagowanie, zachęcanie i propagowanie postawy -biorę bo lubię to widocznie jesteśmy z dwóch innych światów I żeby nie było, że Cię umoralniam, dla mnie możesz robić co chcesz ale pisac takie rzeczy na forum to chyba nie dokońca ok Chociażby dla takich 18-latek które opisujesz...
Stary 2009-03-09, 14:54   #217
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Poemi z Twoich postów- może nie doslownie - ale wynika iż:
narkotyki są OK tylko trzeba je umieć brać, a jedynym ich zagrożeniem jest to że są nielegalne.
Pierwsza rzecz: narkotyki są OK tylko trzeba je umieć brać - to nie jest moje zdanie (bo swojego zdania na ten temat nie upubliczniam) tylko to co wynieśli moi znajomi z leczenia w ośrodku monaru.
Druga rzecz: z tą nielegalnością chodzi mi tylko o zioło. W świetle prawa to co jest nielegalne jest narkotykiem. U nas jest nielegalne, w Holandii jest legalne i jest taką używaką jak papierosy. Znajomy pracujący w monarze jest przeciwny legalizacji. Uważa, że legalizacja powiększy rynek twardych narkotyków gdyż otworzy drogę przestępczości. Innych zagrożeń w tym nie widzi. Ja nie mam zdanie na ten temat, ale faktem jest, że niektórzy palą (w moim otoczeniu większość) i po prostu o tym piszę.
Stary 2009-03-09, 14:55   #218
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie ma się chyba co ekscytować.
Ja już od długiego czasu mam wrażenie, że większość postów Poemi ma na celu szokowanie i wzbudzanie sensacji, jej bycie w centrum uwagi.

Fakt, ja też uważam, że nie powinno się w taki sposób pisać o narkotykach na forum, ale na to, co ktoś inny pisze nie mamy raczej wpływu...
Stary 2009-03-09, 15:03   #219
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie ma się chyba co ekscytować.
Ja już od długiego czasu mam wrażenie, że większość postów Poemi ma na celu szokowanie i wzbudzanie sensacji, jej bycie w centrum uwagi.

Fakt, ja też uważam, że nie powinno się w taki sposób pisać o narkotykach na forum, ale na to, co ktoś inny pisze nie mamy raczej wpływu...
Ja już się poekscytowałam i starczy , zgadzam się z Tobą co całej reszty

A najważniejsze jest to, że za 25 minut idę sobie do domku
Stary 2009-03-09, 15:06   #220
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę , przykłady powyżej, jesli dla Ciebie to nie jest propagowanie, zachęcanie i propagowanie postawy -biorę bo lubię to widocznie jesteśmy z dwóch innych światów I żeby nie było, że Cię umoralniam, dla mnie możesz robić co chcesz ale pisac takie rzeczy na forum to chyba nie dokońca ok Chociażby dla takich 18-latek które opisujesz...
1. W takim razie ci z monaru nieźle ludzi wkręcają wmawiając im, że ich leczą

2. Realia pracy w pizzerii. Nic poza tym. Można w znaczeniu "szef nie zabrania".

3. To zdanie mojej koleżanki (która moim zdaniem jest na dni). Nie mówię, że tak jest.

4.5. To jest o trawie. Każdy to zna, każdy wie co ma o tym myśleć. Fakt, nie powinnam tak o tym pisać. Trochę o tym się zapomina gdy nawet na uczelni profesor mówi "a co palicie? e, tytoń... zapalcie sobie trawę i zobaczcie jak to na was wpłynie, może okaże się, że wam pomaga". Już nie będę
Stary 2009-03-09, 15:07   #221
Madlen__18
Zakorzenienie

Butter: Ad tuszu. Ja się nie zastanawiałam nad nim, bo nie lubię grubych szczoteczek, dla mnie to się równa = sklejonym rzesom.
Nie umiem się takimi posługiwać.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 15:15   #222
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już się poekscytowałam i starczy , zgadzam się z Tobą co całej reszty

A najważniejsze jest to, że za 25 minut idę sobie do domku
To faktycznie super... tym bardziej w kontekście tego, że ja będę w domu ok. 2 w nocy..bo zaraz po pracy wyjeżdżam do Krakowa służbowo

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Butter: Ad tuszu. Ja się nie zastanawiałam nad nim, bo nie lubię grubych szczoteczek, dla mnie to się równa = sklejonym rzesom.
Nie umiem się takimi posługiwać.

Dzięki Madlen, czyli chyba nie warto... te duże szczoty,to faktycznie makabra ...
Stary 2009-03-09, 15:18   #223
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza rzecz: narkotyki są OK tylko trzeba je umieć brać - to nie jest moje zdanie (bo swojego zdania na ten temat nie upubliczniam) tylko to co wynieśli moi znajomi z leczenia w ośrodku monaru.
Druga rzecz: z tą nielegalnością chodzi mi tylko o zioło. W świetle prawa to co jest nielegalne jest narkotykiem. U nas jest nielegalne, w Holandii jest legalne i jest taką używaką jak papierosy. Znajomy pracujący w monarze jest przeciwny legalizacji. Uważa, że legalizacja powiększy rynek twardych narkotyków gdyż otworzy drogę przestępczości. Innych zagrożeń w tym nie widzi. Ja nie mam zdanie na ten temat, ale faktem jest, że niektórzy palą (w moim otoczeniu większość) i po prostu o tym piszę.
Cytat:
1. W takim razie ci z monaru nieźle ludzi wkręcają wmawiając im, że ich leczą

2. Realia pracy w pizzerii. Nic poza tym. Można w znaczeniu "szef nie zabrania".

3. To zdanie mojej koleżanki (która moim zdaniem jest na dni). Nie mówię, że tak jest.

4.5. To jest o trawie. Każdy to zna, każdy wie co ma o tym myśleć. Fakt, nie powinnam tak o tym pisać. Trochę o tym się zapomina gdy nawet na uczelni profesor mówi "a co palicie? e, tytoń... zapalcie sobie trawę i zobaczcie jak to na was wpłynie, może okaże się, że wam pomaga". Już nie będę
Sposób w jaki piszesz jest mylny w takim razie- bo ja odnoszę wrażenie że właśnie takie jest Twoje zdanie.
Palenie...to, tak jak zdaniem Twojego profesora, wspomagacz dla artystów

Ja mam znajomych którzy palą, sama kiedyś paliłam jak smok - ale jakoś nie potrzebuję o tym pisać.

Pracownicy Monaru to zazwyczaj starzy narkomani..także różne bzdury mogą wygadywać
Stary 2009-03-09, 15:20   #224
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
To faktycznie super... tym bardziej w kontekście tego, że ja będę w domu ok. 2 w nocy..bo zaraz po pracy wyjeżdżam do Krakowa służbowo
No to może pocieszy Cię to, że ja idę na 2 zmianę i teoretycznie kończę o 24:30. Bo mnie pociesza gdy wiem, że np. moja przyjaciółka siedzi w pracy (dzisiaj zadzwoniła i powiedziała, że nie pracuje, ale obiecała, że zarwie nocką bo ma kilka rzeczy do zrobienia w mieszkaniu) .

Ps.
Kupię tamte buty! Do moich pończoszek wszystko fajnie wygląda. One też będą
Stary 2009-03-09, 15:21   #225
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Madlen, czyli chyba nie warto... te duże szczoty,to faktycznie makabra ...
O rany, a kto i po co jeździ do Krakowa w takich godzinach popołudniowo-wieczornych służbowo
No dobra, nie dopytuję, tak mnie tylko zaciekawiło to

Miłego wieczoru dziewczyny

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-03-09 o 15:24
Stary 2009-03-09, 15:24   #226
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Sposób w jaki piszesz jest mylny w takim razie- bo ja odnoszę wrażenie że właśnie takie jest Twoje zdanie.

Ja mam znajomych którzy palą, sama kiedyś paliłam jak smok - ale jakoś nie potrzebuję o tym pisać.

Pracownicy Monaru to zazwyczaj starzy narkomani..także różne bzdury mogą wygadywać
Może i starzy narkomani, ale ja podejrzewam, że jesli na prawdę gadają takie rzeczy, to to bardziej na zasadzie gierki... triku... jakby powiedzieli, że narkotyki są złe i ble, to na zasadzie buntu, przekory ludzie by nie chcieli się leczyć...a uświadomienie komuś, że to jest po prostu dla Ciebie niedobre, o coś innego...bo faktycznie, Ci ludzie widzą, że na nich nie podziałały narkotyki najlepiej, skoro znaleźli się na dnie.
Nie wiem, tak podejrzewam...ale podejrzewam też, że znajomi Poemi, są równie rozważni, jak ona i interpretowali sobie słowa trenerów w sposób, który im odpowiadał...

A tak w ogóle, ta dyskusja, to jedna wielka dziecinada...sama nie wiem,po co biorę w niej udział

Dori, w celu nadzorowania prac w jednej z galerii handlowych...a te prace są możliwe do wykonywania dopiero po zamknięciu galerii, jak już nie ma klientów....

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-03-09 o 15:27
Stary 2009-03-09, 15:28   #227
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle, ta dyskusja, to jedna wielka dziecinada...sama nie wiem,po co biorę w niej udział
Z nudów
Stary 2009-03-09, 15:35   #228
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Taaaa, żeby dokładnie załapać sens tego co mówię to trzeba być chyba jednym z moich przyjaciół . Tylko oni nie mają z tym problemu. Ostatnio w czasie dłuższej rozmowy kolega do mnie "ale ja myślałem że ty coś tam coś tam bo powiedziałaś coś tam coś tam" na co ja "powiedziałam coś tam coś tam na inny temat i to wcale nie znaczyło że coś tam coś tam" na co koleżanka do kolegi "tak, ona mówi a swoje myśli, a ty wszystko tak dosłownie przyjmujesz, ucz się lepiej". To były żarty, ale coś w tym jest

Co do pracowników monaru to faktycznie byli narkomani. Bardzo ich podziwiam skoro potrafili przestać brać i powrócić do normalnego życia, a teraz jeszcze pomagają w tym innym.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Może i starzy narkomani, ale ja podejrzewam, że jesli na prawdę gadają takie rzeczy, to to bardziej na zasadzie gierki... triku... jakby powiedzieli, że narkotyki są złe i ble, to na zasadzie buntu, przekory ludzie by nie chcieli się leczyć...a uświadomienie komuś, że to jest po prostu dla Ciebie niedobre, o coś innego...bo faktycznie, Ci ludzie widzą, że na nich nie podziałały narkotyki najlepiej, skoro znaleźli się na dnie.
Nie wiem, tak podejrzewam...ale podejrzewam też, że znajomi Poemi, są równie rozważni, jak ona i interpretowali sobie słowa trenerów w sposób, który im odpowiadał...
Oj, gwarantuję Ci, że do monaru nie trafiają ludzie którzy nie chcą się leczyć. Żeby tam trafić to trzeba na prawdę chcieć się wyleczyć. A żeby tam pozostać to trzeba chcieć 100 razy bardziej bo nawet za nadprogramową kawę albo łyżeczką cukru można wylecieć. W monarze raczej nie ma miejsca na gierki czy triki, tam się uczy ludzi na czym polega życie.
Stary 2009-03-09, 15:44   #229
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Z nudów
Chyba tak...

Chciałam jutro z rana przed pracą skoczyć do fryzjera...i znowu pudło, bo moja fryzjerka jest od 12...a ja ok 12:30 muszę być w pracy!

Umówiłam się dopiero na sobotę...ehhh... ciężkie życie zapracowanej kobiety

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 15:49   #230
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
. Ostatnio w czasie dłuższej rozmowy kolega do mnie "ale ja myślałem że ty coś tam coś tam bo powiedziałaś coś tam coś tam" na co ja "powiedziałam coś tam coś tam na inny temat i to wcale nie znaczyło że coś tam coś tam" na co koleżanka do kolegi "tak, ona mówi a swoje myśli, a ty wszystko tak dosłownie przyjmujesz, ucz się lepiej". To były żarty, ale coś w tym jest

.
nic nie rozumiem
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 15:51   #231
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak...

Chciałam jutro z rana przed pracą skoczyć do fryzjera...i znowu pudło, bo moja fryzjerka jest od 12...a ja ok 12:30 muszę być w pracy!

Umówiłam się dopiero na sobotę...ehhh... ciężkie życie zapracowanej kobiety
Oj tak....mi do fryzjera nigdy nie po drodze...dlatego najczęściej jestem sierściuchem

Sobota już niedługo..dasz radę
Stary 2009-03-09, 15:54   #232
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
nic nie rozumiem

Cytat:
Oj tak....mi do fryzjera nigdy nie po drodze...dlatego najczęściej jestem sierściuchem

Sobota już niedługo..dasz radę
No ze mną to w ogóle jest tak, że jak sobie wymyślę, że chcę do fryzjera, to muszę od razu...bo potem się zaczynam zastanawiać, czy aby na pewno, czy może chcę zapuszczać? A może nie pójść, albo jednak iść...ehhhh..masakra... moje niezdecydowanie sięga zenitu czasami

Sobota niedługo? Dziś dopiero poniedziałek
Mam nadzieję, że szybko zleci

EDIT:
Ciągle coś zmieniają na tym wizażu...cały czas... teraz cytaty się zrobiły szare
Stary 2009-03-09, 16:01   #233
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No ze mną to w ogóle jest tak, że jak sobie wymyślę, że chcę do fryzjera, to muszę od razu...bo potem się zaczynam zastanawiać, czy aby na pewno, czy może chcę zapuszczać? A może nie pójść, albo jednak iść...ehhhh..masakra... moje niezdecydowanie sięga zenitu czasami

Sobota niedługo? Dziś dopiero poniedziałek
Mam nadzieję, że szybko zleci

EDIT:
Ciągle coś zmieniają na tym wizażu...cały czas... teraz cytaty się zrobiły szare
Optymistką trzeba być...sobota tylko za 4 dni...bo w sumie poniedziałek już się kończy.
Szybko minie

Ja zazwyczaj siedząc na fotelu z farba na głowie..biję się z myślami-obcinać -nie obcinać.
Ostatnio nawet powiedziałam "obcinać!" (podczas zmywania farby z głowy)..ale mądra pani Justynka uznała iż "to była decyzja podjęta pod wpływem chwili więc mnie nie obetnie"
Tym sposobem nadal zarastam
Stary 2009-03-09, 16:08   #234
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Optymistką trzeba być...sobota tylko za 4 dni...bo w sumie poniedziałek już się kończy.
Szybko minie

Ja zazwyczaj siedząc na fotelu z farba na głowie..biję się z myślami-obcinać -nie obcinać.
Ostatnio nawet powiedziałam "obcinać!" (podczas zmywania farby z głowy)..ale mądra pani Justynka uznała iż "to była decyzja podjęta pod wpływem chwili więc mnie nie obetnie"
Tym sposobem nadal zarastam
Ja z jednej strony lubiłam zawsze mieć długie włosy...ale z drugiej, większość osób mi mówi, że lepiej mi w krótkich...no i sama nie wiem. Ciężka sprawa...

Co do optymizmu, to ja nim zdecydowanie nie grzeszę....wręcz przeciwnie...szklanka zawsze jest w połowie pusta

Lecę Dziewczyny

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-03-09 o 16:13
Stary 2009-03-09, 16:17   #235
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z jednej strony lubiłam zawsze mieć długie włosy...ale z drugiej, większość osób mi mówi, że lepiej mi w krótkich...no i sama nie wiem. Ciężka sprawa...

Co do optymizmu, to ja nim zdecydowanie nie grzeszę....wręcz przeciwnie...szklanka zawsze jest w połowie pusta

Lecę Dziewczyny
No to u mnie zawsze "w połowie pełna"

Ja doskonale wiem że najlepiej mi w bobie..klasycznym, niezbyt mocno wycieniowanym, ale uparłam się na te długie i od 2 lat zapuszczam.

Pa..obyś szybko do domku wróciła

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-03-09 o 16:19
Stary 2009-03-09, 16:29   #236
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Hej

Ale mi się nowy wizaż nie podoba muszę poszperać w opcjach, może chociaż da się coś zmniejszyć bo masakrycznie wielkie mam to wszystko. A KWC to już mi siękompletnie nie podoba.

Wróciłam dziś wcześniej bo skończyliśmy pierwszą część szkolenia, był nawet test, szczęśliwie napisałam dobrze Ale wyniki nie będą miały wpływu na wynagrodzenie

Cytat:
Biedna.... Wyślę Ci dobre fluidy z okolicy

Cytat:

Ja mam to samo... plus nawet jak sie zdecyduje że idę, to nawet telefon mi jakoś nie po drodze Ale ostatnim razem wychodząc od rewelacyjnej pani Moniki wpisałam się na nastepny raz, żeby mieć z głowy przed wyjazdem.

Cytat:
No to u mnie zawsze "w połowie pełna"

Ja doskonale wiem że najlepiej mi w bobie..klasycznym, niezbyt mocno wycieniowanym, ale uparłam się na te długie i od 2 lat zapuszczam.
Ja też zapuszczam, ale mam dosyć mocno wycieniowane (przez co dużo ładniej się układają). Przez to cieniowanie i podcinanie końcówek od jakichś 1,5-2 lat moje włosy ciągle mają podobną długość

Haniu, Ty masz dziarę?
Stary 2009-03-09, 16:37   #237
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Hej

Ale mi się nowy wizaż nie podoba muszę poszperać w opcjach, może chociaż da się coś zmniejszyć bo masakrycznie wielkie mam to wszystko. A KWC to już mi siękompletnie nie podoba.

Wróciłam dziś wcześniej bo skończyliśmy pierwszą część szkolenia, był nawet test, szczęśliwie napisałam dobrze Ale wyniki nie będą miały wpływu na wynagrodzenie
Haniu, Ty masz dziarę?
Heloo

Ja musiałam zmienić rozdzielczość monitora...tym sposobem wizaż jest OK..ale np. meile muszę przez lupę odczytywać.

Mam dziarę...zrobioną 12 lat temu zupełnie spontanicznie i bez sensu.
Stary 2009-03-09, 16:44   #238
niuniuniau
Zadomowienie

Madlen przez Ciebie napaliłam się na tą promocję w Rossmanie i musiałam obejśc się smakiem bo w mojej pipidówie większość fajnych promocji jest tylko na papierze albo dla pracowników sklepu, bo zanim promo wejdzie to już tych produktów nie ma A te tusze to akurat te typy których używam więc byłoby jak nalazł buu
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 16:47   #239
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Madlen przez Ciebie napaliłam się na tą promocję w Rossmanie i musiałam obejśc się smakiem bo w mojej pipidówie większość fajnych promocji jest tylko na papierze albo dla pracowników sklepu, bo zanim promo wejdzie to już tych produktów nie ma A te tusze to akurat te typy których używam więc byłoby jak nalazł buu
przed świętami też była ta promocja i mama sprawiła mi te tusze na gwiazdkę. miałam dziwne wrażenie, że są już troche przeleżałe.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 17:14   #240
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Heloo

Ja musiałam zmienić rozdzielczość monitora...tym sposobem wizaż jest OK..ale np. meile muszę przez lupę odczytywać.

Mam dziarę...zrobioną 12 lat temu zupełnie spontanicznie i bez sensu.
Ja zmniejszyłam powiększenie w przeglądarce i jest trochę lepiej ale dalej nie jest idealnie

Znalazłam właśnie jedno Twoje zdjęcie które wzbudziło moje podejrzenia Podoba mi się, ładna i delikatna. I taka sexy

Cześć Etko

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości