![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
W paczce zamiast szamponu nablyszczającego z odżywką z minikatalogu o zawartości 750 ml - są dwa szampony o zawartości 400 ml. Może być.Klientki dostaną więcej szamponu,ale w innym opakowaniu. Coś za coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
ja na 2 termin dostanę jeszcze w butelce o zawartości 750ml ale planuję zrobić zapas w 3 terminie tych szamponów i też się nie obrażę jak dostanę 2 po 400 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
Przyszła do mnie paczka z 4 katalogu i w czterech katalogach jest źle ścięta zakładka ulubieńcy milionów, tak że trzeba się domyślać, jaka cena jest tam napisana, w tym w dwóch z nich jest pogięta i naderwana, a w kolejnym naderwana - wstyd pokazywać coś takiego klientkom, tym bardziej, że za katalogi się płaci. Wspomnę jeszcze, że zamówiłam tylko 5 katalogów (+jeden dostałam w literaturze), wiec praktycznei połowa jest zniszczona. Czy któraś z Was miała już podobną sytuację i interwencja przyniosła jakieś rezultaty? Nawet nie zamierzałam już nic zamawiać na kolejne terminy, więc domówienie katalogów nie wchodzi w grę... |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki zapach ma ta woda 60'mod ? jest mocna czy delikatna? Cytat:
Takiej sytuacji nie miałam ale niedawno pisałam, że dostałam katalog 03 bez stron zapachowych. Napisałam do nich i przysłali mi dobry, pomimo, że nawet za niego się nie płaci ![]() Skontaktuj się z obsługą, na pewno bez problemu wymienią, tym bardziej, że są to płatne katalogi i wcale nie takie tanie ![]() Mnie śmieszy moja OMS, nic nie zamawiałam z katalogu 03 i Avon niedawno przysłał mi darmowy katalog 04 a kilka dni temu dostałam katalog od samej OMS. Na dodatek napisała, że jeszcze niedawno miałam zamówienia na 4-6 tysięcy i co się teraz stało, że nie zamawiam na każdy termin z katalogu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oglądałam katalog 7 i faktycznie nic ciekawego, mało promocji. Już nie mogę doczekać się kiedy będzie można zamawiać z katalogu 05, będzie spore zamówionko ![]() Zamówię kojące masło po opalaniu, czytałam recenzje na Kwc i podobno jest bardzo wydajne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
W 5 katalogu na stronie 24 i 25 jest zestaw a w nim między innymi błyszczyk do ust. Możecie mi napisać jak on się nazywa bo niestety nie widać. Z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro płaci sie za katalogi, to oczekuje się także, że przyjdą w nienaruszonym stanie, umożliwiającym efektowne zaprezentowanie produktów. Nawet jeżeli się zrehabilitują i doślą, to ciekawe kiedy. W przyszłym tygodniu jest pierwszy termin zamówień z 5 katalogu, a dotychczas moje klientki, byly przyzyczajone do otrzymywania produktów w najwczesniejszym terminie. I co tu zrobić? Nie pokazywać tych obskurnych katalogów, czy mimo wszystko przedstawić ofertę i jak zwykle złożyć zamówienie w pierwszym terminie. Zazwyczaj nie mam, aż tak dużych zamówień, by korzystać z drugiego lub trzeciego terminu dostawy. Również nie uśmiecha mi się dopłacać za przesyłkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy mogłybyście mi napisać coś odnośnie ręcznika-turbana? Jest chłonny? Elastyczny? Jest od razu w takiej formie czy trzeba go zwinąć? Trzyma się na głowie? Warto kupić ![]() Pozdrawiam ![]()
#222 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
BAN stały
|
Cytat:
niz LBD za to taka hm.. elegancka i sexy ;D mi i moim kolezanka bardzo sie podoba.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow. Masz koleżankę z bujną wyobraźnią ![]() Może koleżanka chciała byś jakoś ulzyła jej w tej wyimaginowanej traumie i coś zamówiła. Niezły pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Możecie mi powiedzieć, gdzie oglądacie katalogi np. nr 7 jak obecnie obowiązuje katalog nr 5 ?
Nie polecam zamawiania kolczyków Majore ( to takie w czerwonym pudełeczku, dwie perełki ) , zamówiłam 2 pary,a każdy kolczyk jest inny, nawet po wymieszaniu ich w pudełku znacznie się od siebie różnią. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
na www.infokatalog.pl
u mnie z tymi kolczykami wszystko w porządku, oba są takie same. |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki serdeczne ![]() Co do kolczyków, gratuluję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=VCkZMRr4 warto czasem zajrzeć do wątku ze zdjęciami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Katalog 7 jakoś bardzo mnie nie przekonuje. Szkoda,że nie ma katalogu nr 6, chyba,że ja nie mogę znaleźć ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I racja, muszę zaglądać ![]() Nie mogę odnaleźć linku do tego forum ze zdjęciami kosmetyków, bardzo proszę o podanie ![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2009-03-17 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
Link do katalogu 6 http://wyslijplik.pl/download.php?sid=Xkunol4c
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5168374 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
te forum to super skarbnica wiedzy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
To ja ponawiam pytanie dotyczące Pudru prasowanego "idealny kolor", czy wiecie jakie są te odcienie, są tylko dwa i trudno stwierdzić czy ten fair jest bardzo jasny a ten drugi ciemny czy jak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
szeryfcio
|
Nie jest elastyczny, jest jak normalny ręcznik jeśli chodzi o materiał. Chyba chłonny, mi włosy szybko w nim wysychają . Ma formę takiego kaptura, guzik i pętelkę, trzeba go sobie zawinąć i zapiąć. Ja już dorobiłam się dwóch turbanów, bardzo je lubię.
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
hej, mam pytanko: w katalogu 4 w drugim terminie zlozylam zamowienie (po cenach katalogowych) za 214,9 . Teraz kolezanka moja chcialaby z tego katalogu domowic rzeczy w kwocie 64,8 zl. Czy w zwiazku z tym dostane ta maseczke za prezentobranie? I czy moje zamowienie na 3 termin zostanie obciążone kwota za dostawe paczki? Z gory dziekuje za odp
![]() Edytowane przez bebeinka Czas edycji: 2009-03-17 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Znów w brakach z kat.4 peeling solutions z wyprzedażowych. Oprócz tego wszystko przyszło, z netto szminka plum frost, temperówka podwójna, szampony na lato, szampon morela i słonecznik (świetnie pachnie!), maseczka zielona herbata, myjka kwiatuszek, krem z liposomami, podwójna maseczka z peelingiem ![]() Ja dla siebie wzięłam jeszcze na lato olejek przyspieszający opaleniznę z BRONZE za 14,- , na KWC ma świetne opinie ![]() Maseczka PS greckie morza ciekawie wygląda;P muszę wypróbować niedługo.. buźki dla Was koleżanki i kuledzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.