![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
Hathayoga,
podoba mi się u Ciebie pędzel do podkładu TBS. Ale za odżywkę Matixa to za dużo, a problem z lotionem Clinique jest taki, że należy on do mojej kumpeli, która poszukuje najchętniej jaśniejszego odcienia... Gdybyś jednak się zdecydowała albo cosik jeszcze znalazła, to zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
hej, wiesz co wolałabym wymienić za jakiś ciuszek, ale nic nie znalazłam. A za kosmetyki ciężko mi ją wymienić
![]()
![]() |
#214 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!Moge oddac Princess za:
Versace Crystal Noir, edt troszkę ponad połowa z 30ml I odleweke Kasminy 15ml plus jakis drobiazg z kolorowki Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2009-08-08 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
dziękuję za odzew
![]() nie wiem czy chcialabys sie zamienic za Versace Crystal Noir za te 15 ml a jak nie to szukam jeszcze jakiegos ciekawego kremiku ![]() czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
BAN stały
|
hej
![]() wrocilam wlasnie z weekendu poza miastem i pisze do Ciebie, zeby sie zorinetowaac czy namyslilas sie w sprawie naszej wymianki? interesowalo mnie: Pędzle TBS, do podkładu i korektora / pomadki - nowe, zafoliowane + KALLOS, szampon wzmacniający, przeciwłupieżowy 300ml, użyty raz. oraz ewentualnie gama botanicsow: Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml Botanics, Day Shift Moisture Lotion (do cery suchej i normalnej), nowe 50ml Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml daj mi prosze znac jak najszybciej, gdyz we wtorek wyjezdzam na dluzszy urlop i ewentualna wymianke chcialabym sfinalizowac przez wysylke jutro. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
coś za noa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() niestety nie mam zadnego takiego na wymiane. te cienie to clinique;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
BAN stały
|
bardzo mi przykro, ale taka wymianka po prostu mi sie nie opłaca;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Niestety nic, ale może chciałabyś Dunhilla za męskie Lacoste? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Moge Ci przeslac 10ml i 5ml (atomizerki) albo 2 atomizerki po 10ml
moze zamiast kolorowki zgodzilabys sie na dorzucenie 5ml Kashminy to jest Versace polowa z 30ml + 20ml Kasminy za Princess Flower(to jest 35ml od Ciebie za moje 45ml) Co Ty na to??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
niestety, pozbywam się męskich, TŻ używam tylko żelu pod prysznic i antyperspirantu, jedyna woda toaletowa marunje się na półce już dwa lata :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
OK!
Moge Ci powiedziec ze tak princess jest mniej slodka bardziej kwiatkowa Ale tez jest ladna A wiec zarezerwuj dla mnie Versace i odlewke Kashminy i poczekam na Twoja decyzje,kiedy dasz znac? Nie wiem czy niuchniesz ta princess bo chyba nie jest juz dostepna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
I jak kochana!chetna jestes na to Princesspieczetujemy wymianke.
Ja Princess ty Versace Crystal Noir 15 z 30ml + odlewka 20ml Kashminy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
BAN stały
|
hej, interesuje Cie moze którys z zapachów ( mnie interesuje xs paco)
escada magnetic beat, armani sensi white notes oraz taka AA guerlaina : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6328 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
BAN stały
|
hej,
nie udalo nam sie dogadac a ja wlasnie wrocilam z wyjazdu i pomyslalam ze sporobujemy jeszcze raz. interesowaly mnie szczegolnie pedzelki TBS; czy za Juicy Tubes je oddasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
BAN stały
|
hej no wlasnie malutko ich jest niecałe 20ml, a aquy allegorii nie chcesz? mam jej duzo jest podobna do sensi troszke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
perfumove love
|
Niestety
![]() NUXE aromatyczna maseczka na bazie 3 róż do każdego rodzaju cery 50ml zostało 60% NUXE delikatny aromatyczny peeling na bazie trzech róż 125ml zostało 90% To by mnie ewentualnie interesowało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
rozważę Twoją propozycję jak uzyskam odpowiedź z wątków w których juz pisałam z propozycją.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.