|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
ja to moge co najwyżej podać linka na mojego fejsbuka. ale jeśli nie masz konta to chyba i tak nie wejdziesz... ale ale, przecież mam jeszcze majspejsa. bieda tam, bo tylko dwa zdjęcia, ale zawsze coś. link idzie do Pani dziuni w pw : )
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ten kolczyk |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
wyslalam wam swoja nk - dziuniu i soulone.
Czokled ja tez chcę Cię zobaczyc !dziuniaa wreszcie Cie zobaczylam kurcze jaka ladna dziewczyna z Ciebie, a Ksawery mmm boski jest! :PA Twoja sukienke ze studniowki pamietam, jak pare miesiecy temu wysylalas zdjecie tylko kawalka sukienki
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-04-12 o 23:27 |
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
seclusion, a można Cię jeszcze gdzieś zobaczyć poza nk? bo ja też bym chciała : ( : P |
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ksawery to moje oczko w glowie i milosc zycia Ladnie zes kolege wyciela haha xD Bardzo ladna dziewczyna z Ciebie! ![]() Nie ma przesady! szczera prawda ![]()
Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-12 o 23:32 |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
no,cukier to tu ostry leci
ale to dobrze, dobrze
|
|
|
|
|
#218 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie Cie ogladam na myspace zgadzam sie z dziunia !ale fajnie was wreszcie zobaczyc dziewczyny !---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() No musialam go wyciac wtedy hahahFioletowy kapelusz to z pobytu nad morzem z eksem to zdjecie.znalazlas mnie !
|
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Moge jeszcze poslodzic jak chcesz:P
Cytat:
Wlasnie sie smialam do kumpla, ze po tylu miesiacach pisania, w koncu wiem, jak wygladacie;D [swoja droga, ciekawe co sie dzieje z pozostalymi Dziewczynami. Duzo nas od pazdziernika sie przewinelo...]Male dzieci sa prze kochane ;D Noo pod warunkiem, ze za bardzo nie krzycza i nie placza.. xD Zdjecie ladne, kapelusz ladny, Ty sliczna, eksa olac. Nie wie co stracil... Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-12 o 23:43 |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się pochwalę że Zieloną już widziałam : ) kolejna laska do kolekcji ^^
hehe, no, fajnie tak się zobaczyć w końcu : ) |
|
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?Ja jestem ciekawa jak sie sprawa z shineE potoczyla, mam nadzieje ze w porzadku u niej. Agataka tez dawno nie pisala jak jej sie poukladalo. No sporo sie przewinelo, kiedys mialam ochote znalezc mojego pierwszego posta na naszym watku pewnie byl megazalosny i nikt go nie zauwazyl troche poszukalam wtedy ale nie dokopalam sie:P
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lecę spac dziewczyny do jutra
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
seclusion, dobranoc
|
|
|
|
|
#225 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ba, my wszystkie laski jestesmy ![]() Cytat:
Swoja droga wlasnie szukam swojego pierwszego posta tu ;D
|
||
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
czokled jakie usteczka mmm... Piękna kobieta z Ciebie, taka tajemnicza
![]() seclusion masz twarz jak aniołek i figurę piękną, szczuplutka jesteś. wysłałam Wam na pw brzydala. Tylko się nie wystraszcie . A tak baj de łej to czy jestem jedyną blondynką w stadzie?
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Na to wygląda soulone :P
masz zielone oczy ![]() jesli dobrze widzę?? Zawsze chcialam miec zielone .. I taki miodowo-karmelowy kolor wlosow kiedys probowalam taki uzyskac ale za kazdym razem wychodzil mi rudy;].. wiec odpuscilam sobie![]() wlasnie czekam az rodzinka przyjedzie, znowu bede jadla, jadla, jadla
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-04-13 o 11:38 |
|
|
|
|
#228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja czekam na motywacyjnego kopa, zeby isc sie uczyc.. xD A taaaak mi sie nie chce... Aha, smacznego i dobrej zabawy ![]()
|
||
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziuniaa daj spokoj z ta nauka ! Czuje sie pod presja zeby isc sie uczyc przez Ciebie
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczy kiedyś miałam bardzo ciemne, teraz to taki "orzechowy" jak to moja koleżanka stwierdziła. Chyba zielono-brązowy. A co do koloru włosów to nigdy jakoś nie zwracałam na niego uwagi. Ale jakby co to naturalne są
.A ja zaraz uciekam na wieś chrześnicy prezent od zająca wręczyć
|
|
|
|
|
#231 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Haha a ja sie czuje pod presja jak patrze na kalendarz teraz trzeba cierpiec, jak sie caly rok nic nie robilo Cytat:
Prawie 3 lata zapuszczam juz je ![]() To tam ucaluj chrzesnice od nas ![]()
Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-13 o 11:47 |
||
|
|
|
|
#232 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakie macie tematy na ustny polski:P? Chyba juz kiedys pytalam ale zapomnialam. Ja mam polski dopiero 29go maja, w moje imieniny ![]() a wlosow to ja tez juz nie farbuje bo zawsze jak malowalam to sie zmywaly na taki brzydki rudy :P ale od 2 lat zbieram sie w sobie zeby zrobic grzywkę na bok juz z 5 razy sie zapisywalam do fryzjera i tchorzylam. Ale zrobie to juz niedlugo, napewno![]() wlasnie pochlaniam rafaello , przyjechali wiec sie zmywam;* do wieczora;D
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-04-13 o 11:50 |
||
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
No jeszcze za godzinkę, ale ucałuję
. I obie miałyście rację co do moich oczu
|
|
|
|
|
#234 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
'Destrukcyjny wplyw ustroju totalitarnego na zycie jednostki. Omow odwolujac sie do wybranych przykladow literackich'. Praca juz lezy napisana, sprawdzona, tera tylko sie jej nauczyc Ja mam polski 15.05 przez weekend mam 2 imprezy a 18.05 ide na ustny ang Ja moja zabawe z grzywka zaczelam ponad 2lata temu jak mialam sciete wlosy przed ramiona i asymetryczna grzywke [w najkrotszym miejscu mialam troszke wyzej jak pol czola, a w najdluzszym do brwi ]. Ale potem stwierdzilam, ze zapuszczam wlosy, to asymetryczna przestala pasowac i jest jaka jest Jak stoworzysz grzywke to sie koniecznie pochwal! Cytat:
To w takim razie ja uciekam do historii ;*;*
|
||
|
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój temat to "Małżeńskie dramaty ukazane w literaturze". 13.05- ustny polski, 07.05- ustny angielski. O cholera, ale ja się boję! (ale nie ustnych tylko pisemnych)
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
soulone, ślicznia dziewczyna z Ciebie. wyglądasz na bardzo sympatyczną, i jeszcze ten kolor włosów! też kiedyś taki chciałam ale wyszedł mi jakiś niedorobiony, rudo- niewiadomojaki.
ostatnio wszyscy mi mówią że jestem tajemnicza, nie wiem czemu ![]() ja na ustnej maturze z polaka miałam temat który brzmiał jakoś tak: 'Malarstwo Marca Chagalla i pisarstwo Schulza jako reprezentatywna sztuka awangardowa pierwszej połowy XX wieku.' Szczerze podobał mi się bardzo, ale po maturze przez dłuugi czas miałam uraz zarówno do Schulza jak i do Chagalla, mimo że bardzo ich lubię ; P Taco, miałam ostatnio pytać, jak tam z Ciachem? zdradź nam coś
|
|
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Z Ciachem? A w porządeczku
Dzisiaj jedziemy na całonocną imprezę do jego znajomych Często spędzamy razem czas, moi znajomi bardzo go polubili Lubimy razem wychodzić w różne miejsca i widzę, że jesteśmy do siebie naprawdę podobni. To samo, głupie poczucie humoru (czasem ledwo wytrzymujemy ze śmiechu, a reszta nawet nie wie o co nam chodzi) :P Nawet często chcemy powiedzieć to samo w tym samym momencie Nie kłócimy się, czuję się przy nim bardzo swobodnie W dodatku często mnie przytula, całuje i ciągle komplementuje. Bardzo mu na mnie zależy ![]() ... Więc jesteśmy na dobrej drodze do stworzenia świetnego związku
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak ja się za Wami stęskniłam Ten koleś co ze mną zrywał... wyznał mi ostatnio miłość A mnie jakoś to nie rusza... Kupno nowego kosmetyku wyzwala we mnie więcej emocji (wiem, okropna jestem, ale ostatnio kosmetyki stały się moją największą obsesją, a wszystko przez forum - dziewczyny kuszą wszędzie tymi kosmetykami i grzech nie spróbowaćMam nadzieję, że teraz będę miała więcej czasu żeby tu zaglądać
|
|
|
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiuch! Taco! Ale się stęskniłyśmy za Wami
![]() czokled dziękuję bardzo, aż się zarumieniłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

I ten kolczyk
kurcze jaka ladna dziewczyna z Ciebie, a Ksawery mmm

to zdjecie.

kiedys probowalam taki uzyskac ale za kazdym razem wychodzil mi rudy;].. wiec odpuscilam sobie