![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: tanie loty - promocje cenowe!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
No tak sporo osób wybiera latanie, jazda samochodem jest długa no i nie daj będziemy mieli stłuczkę z jakimś kolesiem który nie opłacił OC i tylko dorobimy się z tego powodu kłopotów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
He, he, bez przesady nie tak dużo osób nie ma OC, w końcu to za duże ryzyko
![]() Ale i tak wolę samolotem ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Ja skorzystałam z promocji w Ryanairze i lecę do Londynu w październiku za 57 zł w obie strony. Odprawa jest darmowa
![]() Za to w lipcu byłam z siostrą i przyjaciółką w Mediolanie za 50 zł w obie strony. Tutaj iblet kosztował nas 4 zł ale musiałyśmy płacić za odprawę. Za bilety płacę mastercard paypass
![]() |
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: nie moge znalezc, czy mogłabys napisac gdzie dokładnie szukałaś i jak ? ![]() Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-08-15 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Hej. Zapisałam sie na newsletter Rynaira i dostałam wiadomosc o promocyjnych cenach. Podobno tymi cenami miał byc objety tez m.in. przelot z Poznania lub Wrocławia do Barcelony, tylko ze gdy wyszukuje bilety to wyskakują mi bardzo duze ceny. Co robie zle? Jak szybciutko mozna zabukowac sobie bilet, ktory podobno jest w promocji? [zaznaczam, ze wyszukiwałam bilet w czasie objętymi promocją czyli od 1 wrzesnia do 5]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli w okresie rezerwacji kupujesz bilet w okresie objętym rezerwacją to powinnaś mieć tam ceny promocyjne. Promocją nie jest objęty cały okres, tylko wybrane dni, musisz przeszukać cały ten okres a znajdziesz tanie dni
![]()
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy zwróciłyście uwagę,a może to mnie się wydawało, ze mając mastercard paypass w Ryanairze nie pobierali opłaty z tytułu obsługi płatności(czy jakoś tak) a teraz widzę, że jedyna możliwość żeby tej opłaty uniknąć to karta mastercard prepaid, która podobno nie jest dostępna w żadnym polskim banku...
Edytowane przez malaga88 Czas edycji: 2010-08-20 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 MasterCard prepaid. Jedną kokos.pl [polska], drugą Neteller [nie polska
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
o nettlerze gdzies czytałam, ale bylo to tak zagmatwane, że nawet nie rozumiałam jak to funkcjonuje i sobie odpuściłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie bardzo łatwo ją założyć, tylko trochę się czeka
![]() No i trzeba angielski znać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Podobno Bank Zachodni wprowadził kartę pre-paid,ale nie sprawdzałam, bo mam Visę Elektron i w sumie te 40 zł opłaty mi nie robi różnicy, a nie będę przeciez dla jednej opłaty kart wyrabiać....Poza tym dziś przewoźnik honoruje tą kartę, za miesiąc inną, przez bardzo długi okres czasu przy płatności za pomocą Visa Elektron nie było żadnych opłat, teraz to się zmieniło...
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
jak coś to ja pracuję jako kasjer lotniczy...możecie dzwonic na info....polecam-->http://www.********/bilety-lotnicze.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
No jak ktoś ma loty łączone [ja np lecąc na Majorkę musiałam kupić 4 bilety=80zł, a jak ktoś ma rodzine i lecą 2 osoby to już 160zł], lub dużo lata, to to często są dużo większych pieniędzy niż 40zł. Ja tam wolę tę kasę wydać np na obiad w danym państwie niż Ryanowi
![]() A jeżeli karta jest darmowa, to nie wiem, co to za problem poświęcić kilka min, żeby wyrobić? Dla mnie to tez ułatwienie, bo Nettelera kartę mam walutową. Ale jak kto tam sobie uważa.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-20 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz coś więcej napisać na temat Nettelera-co jak i kiedy?będę wdzieczna ![]()
![]() |
![]() |
#226 | |||
Zadomowienie
|
Dziewczynki , przyznajcie się która z Was coś słyszała może o tanich lotach i promocjach teraz lub na najbliższe miesiące?a nawet może być i po nowym roku
![]() ![]() ![]() M.in. interesują mnie tego typu promocje: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja latałam najtaniej za 89zł ( Warszawa ,cena bez opłat lotniskowych ![]() Jak coś będziecie miały jakieś newsy to piszcie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ryanair z moich obserwacji najtańsze ma loty po ok20zł Nie wiem czy spotykane są jeszcze loty za 1zł na w jakiś tanich liniach (jak są to napiszcie w jakich, będę grzebać), zobacz daty cytowanych postów to raczej dawno było Edytowane przez dorka1980 Czas edycji: 2010-10-11 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
nie koniecznie chce mi się za kogoś odwalać robotę, trzeba codziennie sprawdzać ceny, zamówić newsletter
Bruksele masz teraz za 24zł, musisz polować kiedy Twój termin będzie najtańszy (ok 1-1,5mies przed lotem jest najtaniej) albo lecieć wtedy kiedy tanio |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
@pyska06- jesli szukasz tanich lotów z Wa-wy- to na pewno ich nie znajdziesz. Ryanair ma niskie ceny głównie dla Krakowa, Katowic, Poznania, Wrocławia i Gdańska. Okęcie nigdy nie figuruje w lotach za 20zł... Za drogie jest i liniom się nie opłaca i do Warszawy wiadomo, że więcej ludzi lata.
Biletów za 1zł, za 1gr, za 1euro czy jakąkolwiek walutę z 1 na początku już nie będzie- wulkan za bardzo dokopał liniom lotniczym. Poza tym, żeby kupić taki bilet trzeba mieć specjalną kartę płatniczą, którą dana linia uznaje. W tym momencie Ryanair uznaje linię pre-paidową amerykańskiego banku, ale już planuje ją zmienić. Jak się płaci taką kartą to cena biletu naprawdę wynosi 15zł, bo nie ma opłaty manipulacyjnej. I kiedyś można było kupić bilety po 1 gr... Sama na nie latałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
Z Gdańska do Dusseldorfu za 28 zł :P Ryanair
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
No więc i ja się pochwalę, rok temu kupiłam bilety wrocław Bruksela za 2 zł, w dwie strony wydałam całe 4 złote-okazja nie z tej ziemi,ale takie promocje dawno sie skończyły, Ryanair zmienił karty, przy których nie jest pobierana opłata administarcyjna i nagle sie robi dodatkowe 40 zł
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli linie mają promo "płatność Visa kredytowa za 0zł" oznacza, że musisz mieć dochód, żeby wyrobić sobie kartę kredytową korporacji Visa. Jeżeli promo "Visa debet za 0zł" to trzeba założyć konto do którego dostaje się zwykłą kartę płatniczą Pre-paidy też są w ofercie niektórych banków-trzeba posprawdzać których |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bruksela wyniosła 4 zł na czysto,lae to były czasy kiedy za opłatę kartą Ryainair nie pobierał ani grosza, poza tym zaliczyłam Rzym za 40 zl w dwie strony-udało mi się, z czego jestem dumna ![]() Teraz poinno być duzo promocji, taki okres gdzie mało osób lata.Koleżanka dobrze radzi-tak na miesiąc przed wylotem można trafic na naprawdę super okazję, mozna się podeprzeć ofertą strony skyscanner.pl i tam na bierząco sledzić oferty ![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie leciałam [w 2010 roku] do Niemiec, na Majorkę i do Bolonii, najtańsze były bilety do Bolonii 24zł w 2 strony. Na Sylwestra mam już kupione do Francji, ale LOTem za niecałe 500zł, więc też nie tak dużo. A, no i do Turcji, ale to AirItaly- czarterem.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-10-15 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
layla, ale Ty masz szwędacza włączonego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Ewidentnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.