Lubelskie Żonki!! cz. III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-05, 22:05   #211
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
tola trzymam za słowo z tym przyjazdem
a na spacer do bandoli możemy sie wybrać w czwartek. co Wy na to??
Jestem jak najbardziej za. Pytanie, co na to Bandola?

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
P.S. a z praca ja myślę, że dobrze zrobiłaś... nie ma co dawać sobą pomiatać, a całe to zdarzenie z twoim dotychczasowym pracodawcą pokazuje że masz swoją obiektywną wartość, jako pracownik!
Dzięki za te słowa.

A co do instynktu, to mam nadzieję, że się jeszcze pojawi.
Stary 2009-05-05, 22:08   #212
jodie
Zakorzenienie

zadzwonię do Bandoli jutro i się dowiem co ona na to?chyba że się wczesniej odezwie , ciekawe gdzie się nam zapodziała?
Stary 2009-05-06, 06:05   #213
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
Tola, na mnie nie działa
Ja mam w klatce masę dzieci, i wózków na parterze, za każdym razem, jak się wrąbię na wózek (jak wracam do domu z torbą, laptopem, zakupami i usiłuję się dobrać do skrzynki pocztowej), to mam siniaki i jeszcze bardziej mnie te dzieci wkurzają....
Jak widzę mamusie z dzieciakami pod blokiem i myślę sobie, że musiałabym sama cały dzień siedzieć z taką istotką - to mi się flaki przewracają w środku... A jak spotkam w markecie znajomych z dziećmi, to małż z grzeczności się zachwyca, a mnie i to trudno przychodzi... Dzieci podobają mi się najbardziej na zdjęciach. No sorry, szacun dla mamuś, ale ja jakoś nie czuję powołania chyba mam jakąś wadę fabryczną. Może by mi się stosunek zmienił, jakbym rzeczywiście zaszła w ciążę, ale sama widzisz - przy takich odczuciach trudno się zdecydować...
no i przecież nie musisz być powołana. Kto powiedział, że każdy musi mieć dzieci? Może instynkt przyjdzie, a może nie i to nie jest kwestia wad fabrycznych tylko po prostu- tak jest

Dziewczyny, a tak swoją drogą, co ze spotkaniem takim bardziej wieczornym? Na piwko np?
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 06:12   #214
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a tak swoją drogą, co ze spotkaniem takim bardziej wieczornym? Na piwko np?
Też jestem za, tylko jeśli będę miała akurat tego dnia z kim zostawić Mikiego.

A tak w ogóle to dzień dobry! I miłego dnia dla wszystkich!
Stary 2009-05-06, 07:24   #215
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Już mi dużo lepiej, wiecie? Ochłonęłam trochę, uspokoiłam się, wyciszyłam, przemyślałam. Fajnie, że mam Was, wiecie?

A co do spotkania to ja się chętnie piszę Teraz mam dużo wolnego czasu
To jak coś dajcie znać

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 07:47   #216
Malpka
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Malpka, niezłego masz pałera, ale nie przesadzaj z tym coś robieniem, niech Ci się wszystko ładnie pozrasta

A jeśli chodzi o dzieci my też chcemy trójkę I przyznam że coraz bardziej do tego dojrzewamy
no jeszcze sie oszczedzam, najgorsze ze po zdjęciu szwa brzuch mnie coraz bardziej boli a jeszcze chyba zaczyna puszczac znieczulenie wiec sie dopiero teraz zacznie, no ale jakos trzeba to przeżyć

no i Pola czekamy na dzidzie

Cytat:
Malpka! Ty to normalnie tryskasz optymizmem zawsze. No trzeba by się jakoś tam dostać do Ciebie w odwiedziny, coś pomyślimy.

Już mi dużo lepiej, wiecie? Ochłonęłam trochę, uspokoiłam się, wyciszyłam, przemyślałam. Fajnie, że mam Was, wiecie?
no pewnie ze trzeba sie wybrac do mnie
i Tola kciukasy za szkolenie i za prace

Cytat:
ja to jeszcze nie dam rady, ale bawce se dobrze
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 08:33   #217
bandola18
Zadomowienie

jestem, jestem!
U mnie trochę sprawy się skomplikowały, czyli "atrakcji" ciąg dalszy. Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Cytat:
Tola, na mnie nie działa
Ja mam w klatce masę dzieci, i wózków na parterze, za każdym razem, jak się wrąbię na wózek (jak wracam do domu z torbą, laptopem, zakupami i usiłuję się dobrać do skrzynki pocztowej), to mam siniaki i jeszcze bardziej mnie te dzieci wkurzają....
Jak widzę mamusie z dzieciakami pod blokiem i myślę sobie, że musiałabym sama cały dzień siedzieć z taką istotką - to mi się flaki przewracają w środku... A jak spotkam w markecie znajomych z dziećmi, to małż z grzeczności się zachwyca, a mnie i to trudno przychodzi... Dzieci podobają mi się najbardziej na zdjęciach. No sorry, szacun dla mamuś, ale ja jakoś nie czuję powołania chyba mam jakąś wadę fabryczną. Może by mi się stosunek zmienił, jakbym rzeczywiście zaszła w ciążę, ale sama widzisz - przy takich odczuciach trudno się zdecydować...

P.S. a z praca ja myślę, że dobrze zrobiłaś... nie ma co dawać sobą pomiatać, a całe to zdarzenie z twoim dotychczasowym pracodawcą pokazuje że masz swoją obiektywną wartość, jako pracownik!
Powiem Ci tak, tez tak miałam, ale własne dziecko dużo zmienia.
Ruda dla Ciebie najlepsza by była książka Risy Green "Notatki przyszłej matki" ostatnio ją czytałam i dawno się tak nie uśmiałam, to o kobiecie , która nie chciała być w ciąży i juak trudna może być ciąża dla współczesnej kobiety, typu tycie, hemoroidy, wymioty i takie tam

Cytat:
zadzwonię do Bandoli jutro i się dowiem co ona na to?chyba że się wczesniej odezwie , ciekawe gdzie się nam zapodziała?
Oki mi odpowiada, o której?

Sonia ja jak wczoraj usłyszałam od kolegi, który zmienił stanowisko w firmie farmaceutycznej, ze odrzucali oferty kobiet, bo ....
I tu cała lista dlaczego, zresztą same się domyślacie.
Pomyslałam no to "fajnie", z takim podejściem potencjalnych pracodawców znajdę pracę w przyszłym wcieleniu.
Teraz już wiesz dlaczego nas nie zapraszają na rozmowy.
A propos Szymka to widzę, że świetnie się bawił, buziakidla niego!

Małpka, niunia śliczna.
Przepraszam, ze tylko tyle, ale już Krzyś nie daje mi pisać, zaraz idę z nim na spacer. Pa!
Stary 2009-05-06, 09:01   #218
Sonia11
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Bandola - u nas taki sam los spotkał kolegę z Krakowa i też szuka pracy i też mówi że zero odezewu a u nich tych ogłoszeń jest naprawdę sporo i ciągle wysyła jakieś cv i też ie chodzi na rozmowy...

Ruda - co do chęci posiadania dziecka - to jak pisze bandola - ze swoim jest inaczej. Cudze dzieci często mnie denerwowały a teraz - nawet obcym dzieciom bym mogła nosy wycierać, ale mój Szymon jest oczywicie najkochańszy, najfajniejszy, najśliczniejszy i wogóle naj ale odkąd go mam strasznie wzruszają mnie wszystkie dzieci - nawet te w reklamach

oczywiście jestem za spotkaniem - moze w końcu spotkamy się w większym gronie - tak jak pisała pola na jakimś pifku...
Tola - wypisz kiedy mąz ma popołudnie wolne i będziemy ustalać termin.
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 09:20   #219
jodie
Zakorzenienie

dzień dobry!

ja na chwilę, spokój znów został zakłócony, tym razem padło na moje auto a policja jak zwykle ma wszystko w dupie! to jest jakiś koszmar
Stary 2009-05-06, 09:45   #220
Sonia11
Wtajemniczenie

Jodie - tak mi przykro - już widac było w Twoich postach że masz lepsze samopoczucie a tu znowu taka historia
Stary 2009-05-06, 11:32   #221
mila25
Raczkowanie

Hej czy jeszcze ktoś mnie tu pamięta?
Stary 2009-05-06, 11:37   #222
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 11:39   #223
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry!

ja na chwilę, spokój znów został zakłócony, tym razem padło na moje auto a policja jak zwykle ma wszystko w dupie! to jest jakiś koszmar
oj bidulko

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
ja pamiętam witamy , co tam u ciebie słychać opowiedz nam troszkę
Stary 2009-05-06, 11:52   #224
mila25
Raczkowanie

A u mnie powolutku, ale do przodu. Kończę jedne studia i właśnie powinnam kończyć pracę magisterską zamiast łazić po forach. Rozpoczęłam zaocznie drugie, ale został mi juz tylko semestr. Usilnie szukam pracy w przedszkolu, ale póki co bezskutecznie Pracowałam kilka miesięcy, ale się zwolniłam i szukam czegoś na stałe. Poza tym rozwijam moją pasję, którą zaraziłam męża. Jesteśmy na etapie zakładania małej hodowli kotów. Cóż więcej ? Dzieci jeszcze nie mamy, póki co spełniam się pod tym względem jako pełnoetatowa ciocia i w przedszkolu. Planujemy na przyszły rok A u Was widzę, że sypnęło maluszkami. Gratulacje dziewczyny! A największe zaskoczenie,że u Ciebie Małpka już maleństwo Jakoś przegapiłam te zmiany u Was. Pozdrawiam Was serdecznie Miło mi, że mnie pamiętacie
Stary 2009-05-06, 12:06   #225
jodie
Zakorzenienie

Mila witam

Małpka - ten Twój suwaczek szaleje chyba że znów jesteś w ciąży
Stary 2009-05-06, 12:11   #226
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie powolutku, ale do przodu. Kończę jedne studia i właśnie powinnam kończyć pracę magisterską zamiast łazić po forach. Rozpoczęłam zaocznie drugie, ale został mi juz tylko semestr. Usilnie szukam pracy w przedszkolu, ale póki co bezskutecznie Pracowałam kilka miesięcy, ale się zwolniłam i szukam czegoś na stałe. Poza tym rozwijam moją pasję, którą zaraziłam męża. Jesteśmy na etapie zakładania małej hodowli kotów. Cóż więcej ? Dzieci jeszcze nie mamy, póki co spełniam się pod tym względem jako pełnoetatowa ciocia i w przedszkolu. Planujemy na przyszły rok A u Was widzę, że sypnęło maluszkami. Gratulacje dziewczyny! A największe zaskoczenie,że u Ciebie Małpka już maleństwo Jakoś przegapiłam te zmiany u Was. Pozdrawiam Was serdecznie Miło mi, że mnie pamiętacie
o hodowla kotków fajnie fajnie ze do nas zajrzałaś i zapraszamy do czestszych rozmówek

Cytat:
Mila witam

Małpka - ten Twój suwaczek szaleje chyba że znów jesteś w ciąży
rzeczywiście coś zaszalał suwaczek najlepsze ze zmieniałam go dopiero co a z kolejną ciążą to ja poczekam aż sie chociaż brzuch mi zagoi zaraz rozprawie sie z suwaczkiem jeśli sie Jula nie obudzi bo śpi już od 11
Stary 2009-05-06, 13:06   #227
tola3804
Zakorzenienie

Boże! Dziewczyny! Świat stanął na głowie! Idę od jutra do pracy. Do swojej starej pracy. Mój szef przemyślał moją propozycję (z którą wczoraj do niego pojechałam) i zmienił zdanie. O matko jedyna! Tak więc na miesiąc idę do pracy póki co, a urlop wypoczynkowy przesuwam. I tym sposobem zostanie mi niecały miesiąc wychowawczego do września, czyli niecały miesiąc bez kasy. Mam już dość atrakcji i mam nadzieję, że to ostateczne moje plany na najbliższy miesiąc. Tak więc nie wiem, kiedy ja się z Wami spotkam, nad czym bardzo ubolewam, ale może któregoś popołudnia jakimś cudem się uda. Aha, na szkolenie oczywiście nadal mam chodzić. No ale te spotkania będę miała w godzinach pracy, tak więc spoko.

Jodie! Ściskam Cię mocno! Nie zastanawiaj się, wracaj do Lublina! My tu czekamy na Ciebie!

Mila! Ja też Cię pamiętam. Jak tam w ogóle można sobie znikać, co?
Stary 2009-05-06, 13:10   #228
Sonia11
Wtajemniczenie

Ojejku Tola - ale u Ciebie się dzieję - super że w końcu dobrze się układa, szkoda tylko że wcześniej tyle miałas nerwów - powodzenia w pracy i na szkoleniu.
Stary 2009-05-06, 13:17   #229
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Widzisz Tola - jednak rezygnacja z tamtej roboty okazała się trafioną decyzją. Cieszę się bardzo .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 13:57   #230
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Boże! Dziewczyny! Świat stanął na głowie! Idę od jutra do pracy. Do swojej starej pracy. Mój szef przemyślał moją propozycję (z którą wczoraj do niego pojechałam) i zmienił zdanie. O matko jedyna! Tak więc na miesiąc idę do pracy póki co, a urlop wypoczynkowy przesuwam. I tym sposobem zostanie mi niecały miesiąc wychowawczego do września, czyli niecały miesiąc bez kasy. Mam już dość atrakcji i mam nadzieję, że to ostateczne moje plany na najbliższy miesiąc. Tak więc nie wiem, kiedy ja się z Wami spotkam, nad czym bardzo ubolewam, ale może któregoś popołudnia jakimś cudem się uda. Aha, na szkolenie oczywiście nadal mam chodzić. No ale te spotkania będę miała w godzinach pracy, tak więc spoko.
no Tola to brawo bo mam nadzieje ze odpowiada ci taka sytuacja
Stary 2009-05-06, 14:23   #231
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Skrzatek! Kiedy rodzisz?
Termin mam na 2 czerwca, z USG wychodzi, że może być wcześniej, ale stawiam raczej na czerwiec co by się nie nakręcać

Tola - to chyba dobrze, że tak się ułożyło z pracą. Czasem warto wrócić na stare śmieci. Kasa większa, a wiadomo jak duże są potrzeby dziecka. A wymarzona praca jeszcze przed Tobą

Sonia - nie sądziłam, że w Krzysiu są tak konkurencyjne ceny. Przejrzałam wczoraj stronkę sklepu i okazało się, że wózek, który wybraliśmy jest prawie w takiej samej cenie jak na allegro. Także nie będziemy się już bawić w zamawianie tylko kupimy tu na miejscu.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 14:41   #232
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Super wiadomości - trzymam kciuki żeby wszystko się u Was pozytywnie ułożyło

A ja właśnie się dowiedziałam, że jednak może i wrócę po macierzyńskim do mojej pracy - tzn szanse są, a czas pokaże jak to będzie
Póki co teraz i tak niespecjalnie myślę o tym - tylko o sobie o maluszku

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-05-06 o 14:48
Stary 2009-05-06, 15:09   #233
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

a ja od wczoraj mam potwornego doła...
w pracy - katastrofa, bardzo niesmaczna sytuacja,
prywatnie też dół - zawiodłam się masakrycznie na kimś (chociaz wiem, że to moja wina, by byłam po prostu naiwna)
ale wszystko to daje "kumulację" która mnie wykoańcza... zresztą pewnie dało się zaobserwować mój podły nastrój w poście o dzieciach...
nie wiem co mam zrobić, żeby przestać o tym wszystkim myśleć, mam tylko nadzieję, że wyjazd w góry mi pomoże, ale tak naprawdę mam takie uczucie, że nic nie jest w stanie poprawić mojego nastroju

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 16:18   #234
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Ojejku Tola - ale u Ciebie się dzieję - super że w końcu dobrze się układa, szkoda tylko że wcześniej tyle miałas nerwów - powodzenia w pracy i na szkoleniu.
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Widzisz Tola - jednak rezygnacja z tamtej roboty okazała się trafioną decyzją. Cieszę się bardzo .
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no Tola to brawo bo mam nadzieje ze odpowiada ci taka sytuacja
No ba! Oczywiście, że mi odpowiada. Sama rzuciłam taką propozycję.

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Termin mam na 2 czerwca, z USG wychodzi, że może być wcześniej, ale stawiam raczej na czerwiec co by się nie nakręcać

Tola - to chyba dobrze, że tak się ułożyło z pracą. Czasem warto wrócić na stare śmieci. Kasa większa, a wiadomo jak duże są potrzeby dziecka. A wymarzona praca jeszcze przed Tobą
No to już tylko dotknąć.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Już nawet do swojego męża powiedziałam, że teraz dopiero doceniam, jaką ja wspaniałą pracę miałam. Nawet w najgorszym okresie. Teraz naprawdę bardzo się cieszę, że tam wracam.

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Super wiadomości - trzymam kciuki żeby wszystko się u Was pozytywnie ułożyło

A ja właśnie się dowiedziałam, że jednak może i wrócę po macierzyńskim do mojej pracy - tzn szanse są, a czas pokaże jak to będzie
Póki co teraz i tak niespecjalnie myślę o tym - tylko o sobie o maluszku
Dzięki!

No to dobre wieści, może akurat się wszystko dobrze ułoży.

Cytat:
prywatnie też dół - zawiodłam się masakrycznie na kimś (chociaz wiem, że to moja wina, by byłam po prostu naiwna)
ale wszystko to daje "kumulację" która mnie wykoańcza... zresztą pewnie dało się zaobserwować mój podły nastrój w poście o dzieciach...
nie wiem co mam zrobić, żeby przestać o tym wszystkim myśleć, mam tylko nadzieję, że wyjazd w góry mi pomoże, ale tak naprawdę mam takie uczucie, że nic nie jest w stanie poprawić mojego nastroju
Ojej! Może akurat ten wyjazd dobrze Ci zrobi. I jak wrócisz to wszystko może się jakoś tak samo poukłada. A co do ludzi... no niestety... tak to już jest. Ja już nie raz się zawiodłam na wielu. Pamiętasz tą dziewczynę o której Ci opowiadałam, jak szłyśmy do Jodie? Do tej pory moje relacje z nią są beznadziejne. Do tej pory nie wybaczyła mi tej jednej pierdy. No ale cóż zrobić? Nie da się wszystkich zadowolić. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Jodie! A Ty jak tam? Rozmawiałaś z Panem S.?
Stary 2009-05-06, 16:24   #235
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ja dziś byłam na 2 rozmowach, z którymi absolutnie nie wiążę żadnych nadziei.
W sobote przyjeżdża mama - mam wybrać knajpkę na obiad i mam dylemat . Ostatnio byliśmy w Górolskiej izbie i było OK. Myślałam może o Zadorze?

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 17:14   #236
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
Annabel - jakie urocze kotki ile dobrze pamiętam to z Ciebie taka zdolna artystka ? !
Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Sonia, Annabel - widac, że imprezki sie udały Annabel - czy te kocie pyszczki to Twoje dzieło??
Tym razem to nie moje dzieło, tylko pani z Magic Parku. Padłabym, gdybym miała 15 dzieci pomalować

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Annabel fajne przyjęcie urodzinowe!!! Jak to samochód się palił, jejku, nie mogę sobie tego wyobrazić ...
Samochód z instalacją gazową Coś strzeliło i nie wiadomo skad pojawił się ogień. Fachowiec stwierdził, że trzeba wymienić całą instalację-1600 zł Dobrze chociaż, ze na benzynie jeździ...

Cytat:
Annabel widzę że impreza udana, też byłam na urodzinach w magic parku ale w stylu zygzak - fajna sprawa!
Tym bardziej udana, że całkowicie za darmo-płaciliśmy tylko za jedzenie i tort

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
No generalnie to chcielibyśmy trójkę mieć
A ja chcę czwórkę-brakuje mi jeszcze dwójki, ale w naszym tempie, to nie wiem czy wyrobimy normę Dobrze będzie jak jedno się uda zmajstrować

Cytat:
Kurcze, no właśnie ja też to mam... Ale ileż mozna czekać...?
Bo u mnie niedługo się skończy moja "przydatność do spożycia" a instynktu jak nie było, tak nie ma, a chwilami wydaje mi się, że nawet coraz mniej niz było....
Popieram dziewczyny, że jak się ma własne, to się zmienia punkt widzenia Ja kiedyś myślałam, ze mąż i dzieci to grubo po trzydziestce, a tu proszę

Cytat:
Ja odpadam-wieczorem to ja dzieci myję i kładę spać, a potem jest czas dla męża

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak, tez tak miałam, ale własne dziecko dużo zmienia.
Ruda dla Ciebie najlepsza by była książka Risy Green "Notatki przyszłej matki" ostatnio ją czytałam i dawno się tak nie uśmiałam, to o kobiecie , która nie chciała być w ciąży i juak trudna może być ciąża dla współczesnej kobiety, typu tycie, hemoroidy, wymioty i takie tam
Ja też to czytałam-super A czytałaś drugą część? "Opowieści z kołyski"?

Cytat:
Ja pamiętam Strasznie dawno Cię u nas nie było

Cytat:

A i musze się pochwalić, że jutro odbieram prawko Dzisiaj pojawił się komunikat na stronie Wytwórni Papierów Wartościowych: prawo jazdy do odbioru w Urzedzie
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2009-05-06 o 17:16
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 17:29   #237
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Tym razem to nie moje dzieło, tylko pani z Magic Parku. Padłabym, gdybym miała 15 dzieci pomalować

Samochód z instalacją gazową Coś strzeliło i nie wiadomo skad pojawił się ogień. Fachowiec stwierdził, że trzeba wymienić całą instalację-1600 zł Dobrze chociaż, ze na benzynie jeździ...

Tym bardziej udana, że całkowicie za darmo-płaciliśmy tylko za jedzenie i tort

A ja chcę czwórkę-brakuje mi jeszcze dwójki, ale w naszym tempie, to nie wiem czy wyrobimy normę Dobrze będzie jak jedno się uda zmajstrować

Popieram dziewczyny, że jak się ma własne, to się zmienia punkt widzenia Ja kiedyś myślałam, ze mąż i dzieci to grubo po trzydziestce, a tu proszę

Ja odpadam-wieczorem to ja dzieci myję i kładę spać, a potem jest czas dla męża

Ja też to czytałam-super A czytałaś drugą część? "Opowieści z kołyski"?

Ja pamiętam Strasznie dawno Cię u nas nie było

A i musze się pochwalić, że jutro odbieram prawko Dzisiaj pojawił się komunikat na stronie Wytwórni Papierów Wartościowych: prawo jazdy do odbioru w Urzedzie
Wiem.. wiem.. nieładnie tak znikać Ale wróciłam :P
Annabell i Tola gratuluje! A z tą pracą to niestety różnie bywa... Ale jak jej nie ma to też słabo. Coś o tym wiem...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 17:46   #238
tola3804
Zakorzenienie

Annabel! To super, że prawko jest już do odebrania. Zdążysz jeszcze trochę pojeździć?

Annabel! Bandola! Macie tą książkę? Chętnie bym przeczytała. Nie wiem kiedy, ale narobiłyście mi na nią smaku.
Stary 2009-05-06, 18:05   #239
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Annabel! To super, że prawko jest już do odebrania. Zdążysz jeszcze trochę pojeździć?
Zdążę Na operacje jadę w sobotę rano, więc czwartek i piątek spokojnie mogę śmigac, no i o czywiście do Nałęczowa ja prowadzę
Cytat:
Annabel! Bandola! Macie tą książkę? Chętnie bym przeczytała. Nie wiem kiedy, ale narobiłyście mi na nią smaku.
Ja mam obie, ale wydaje mi się, że SELCE pożyczyłam. Nie jestem pewna, ale kilka książek jej zawiozłam i wydaje mi się, że wśród nich były też te dwie
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 18:08   #240
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Gratulacje
za sobotę

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-05-06 o 18:11
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości