''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-08, 10:46   #211
buziol27
Raczkowanie

Wink Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)

Witam dziewczyny!!

Dadzia,a coz to takiego Therma Line jesli mozna wiedziec moze i ja spróbuje?

Kiciolda witam serdecznie coz to za pomysł z tym wiekiem,tu oczywiscie kazdy moim zdaniem moze dołaczyc,w gronie zawsze razniejna pewno zmotywuje Cie do pozadnej diety i wiecej ruchu spadek wagi u dziewczyn chocby taki jak u Blondyny20 gratuluje super oby tak dalej

Orzeszek01 musze przyznac ze ta pomylka w podaniu kg rozbawiła mnie, w moment schudłas mase kilogramów haha

Miłego dnia dziewczeta BUZIOLE

84 82 80 78 75 73 70 68i potem pewnie dalej bedzie za duzo!
buziol27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:58   #212
sheepie
Raczkowanie

GG do sheepie
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Dziękuję A wiesz o takiej wadze jak Ty masz to ja jedynie mogę póki co pomarzyć
Ciężko Ci schodzi bo jesteś chudzinka
Ale zejdzie nie martw się,ja Ci polecam jogurt z błonnikiem,lub activie,ale w jogurcie nie serku,mnie bardzo pomogła,po wypiciu miałam 1kg mniej
Dziekuje, ale wcale ze mnie taka chudzinka nie jest;p trzeba zrzucic tu i owdzie
Ciezko schodzi, ciezko, ale tylko dlatego, ze mam rozregulowany metabolizm przez dlugotrwala diete/głodówke...wczesniej schudlam 12 kg w ciagu dwoch miesiecy i waga nadal leciala w gol...pozniej sie opamietalam i zaczelam duuuzo nadrabiac i jest no i takim oto sposobem waze 52...ale musi byc 48, jakos sie ogarne:p A jesli chodzi o aktivie i toalete to juz inna bajka
Ale z tego co pamietam ty jestes mniej wiecej mojego wzrostu wiec tez szczuplutka jestes I Tobie szybko leca kliogramy...gratuluje
Stary 2009-05-08, 11:28   #213
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez buziol27 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!!

Dadzia,a coz to takiego Therma Line jesli mozna wiedziec moze i ja spróbuje?

Kiciolda witam serdecznie coz to za pomysł z tym wiekiem,tu oczywiscie kazdy moim zdaniem moze dołaczyc,w gronie zawsze razniejna pewno zmotywuje Cie do pozadnej diety i wiecej ruchu spadek wagi u dziewczyn chocby taki jak u Blondyny20 gratuluje super oby tak dalej

Orzeszek01 musze przyznac ze ta pomylka w podaniu kg rozbawiła mnie, w moment schudłas mase kilogramów haha

Miłego dnia dziewczeta BUZIOLE

84 82 80 78 75 73 70 68i potem pewnie dalej bedzie za duzo!
Aaa dziękuję
Wszystkie damy radę;*

Cytat:
Napisane przez sheepie Pokaż wiadomość
Dziekuje, ale wcale ze mnie taka chudzinka nie jest;p trzeba zrzucic tu i owdzie
Ciezko schodzi, ciezko, ale tylko dlatego, ze mam rozregulowany metabolizm przez dlugotrwala diete/głodówke...wczesniej schudlam 12 kg w ciagu dwoch miesiecy i waga nadal leciala w gol...pozniej sie opamietalam i zaczelam duuuzo nadrabiac i jest no i takim oto sposobem waze 52...ale musi byc 48, jakos sie ogarne:p A jesli chodzi o aktivie i toalete to juz inna bajka
Ale z tego co pamietam ty jestes mniej wiecej mojego wzrostu wiec tez szczuplutka jestes I Tobie szybko leca kliogramy...gratuluje
Powiem Ci szczerze że mam 158 cm wzrostu,niewiele...i może nie narzekam bo wyglądam już o wiele lepiej niż ważąc 68...no ale jednak jeszcze mam do zrzucenia nie tyle w pasie co w nogach.
Uda mi sporo schudły a jeszcze są takie większe,dlatego waga 48 będzie odpowiednia
Co do przemiany ja np mam super przemianę bo tak ze 3 razy dziennie chodzę,a widzisz zawsze mimo to miałam problemy z wagą.
Dlatego też wzięłam aktivie i mimo dobrej przemiany odziwo mi pomogła
Kilogramy mi lecą bo coś mi ostatnio niedobrze,źle się czuję i nie mam apetytu,noi skończyła mi się @ a jak wiadomo przed nią tyje się trochę więc to raczej woda a nie sam tłuszcz
A tak nawiasem gdzie wy się w udach mierzycie na samej górze? w najgrubszym miejscu?
A w pasie? nad pępkiem na wcięciu tak?
Bo w udzie najgrubszym miejscu mam 53,a w pasie mam 64 cm .
Wiele osób pisze że w udach mają po 49 i mają niby dużo to co dopiero ja mając 53 Więc nie wiem czy w innym miejscu mierzą czy po prostu ja jestem taka gruba w tym obszarze

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Jeszcze mi się przypomniało że dobry był ocet jabłkowy piłam i zapychał i się chudło ale....nie na długo wytrzymałam...później już nie mogłam na niego patrzyć miałam odruch wymiotny...noi pozostanie mi on jedynie w postaci tabletek
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 12:00   #214
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:

Powiem Ci szczerze że mam 158 cm wzrostu,niewiele...i może nie narzekam bo wyglądam już o wiele lepiej niż ważąc 68...no ale jednak jeszcze mam do zrzucenia nie tyle w pasie co w nogach.
Uda mi sporo schudły a jeszcze są takie większe,dlatego waga 48 będzie odpowiednia
Co do przemiany ja np mam super przemianę bo tak ze 3 razy dziennie chodzę,a widzisz zawsze mimo to miałam problemy z wagą.
Dlatego też wzięłam aktivie i mimo dobrej przemiany odziwo mi pomogła
Kilogramy mi lecą bo coś mi ostatnio niedobrze,źle się czuję i nie mam apetytu,noi skończyła mi się @ a jak wiadomo przed nią tyje się trochę więc to raczej woda a nie sam tłuszcz
A tak nawiasem gdzie wy się w udach mierzycie na samej górze? w najgrubszym miejscu?
A w pasie? nad pępkiem na wcięciu tak?
Bo w udzie najgrubszym miejscu mam 53,a w pasie mam 64 cm .
Wiele osób pisze że w udach mają po 49 i mają niby dużo to co dopiero ja mając 53 Więc nie wiem czy w innym miejscu mierzą czy po prostu ja jestem taka gruba w tym obszarze

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Jeszcze mi się przypomniało że dobry był ocet jabłkowy piłam i zapychał i się chudło ale....nie na długo wytrzymałam...później już nie mogłam na niego patrzyć miałam odruch wymiotny...noi pozostanie mi on jedynie w postaci tabletek
Blondyna widze, ze mamy takie same objawy ostatnio, moze to rzeczywiscie pogoda... tez jestem po okresie...ale ja sobie ciaze uroilam i boje sie zrobic test ( a jest takie prawdopodobieństwo ). To chyba bym sie musiała zabic... bo jak tu wychowac dziecko.

Zazdroszcze blondyna tej wagi i przemiany materii....a jak dawno wazylas 68 i od kiedy zaczelas sie odchudzac? Tak chcialam oszacowac ile mi zostalo :P

Ja sie mierze tak mnie wiecej w najgrubszym miejscu...zawsze w tym samym bo mam charakterystycznego pieprzyka i ja mam tak aktualnie 55 cm...a mam te udziska niestety spore :-/

Musze z ta acitivia albo octem sprobowac... bo ja mam problemy z zaparciami i przemiana materii od malego. Jak dobrze pojdzie to ide do wc raz na tydzien, a jak zle to rzadziej
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 12:38   #215
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Blondyna widze, ze mamy takie same objawy ostatnio, moze to rzeczywiscie pogoda... tez jestem po okresie...ale ja sobie ciaze uroilam i boje sie zrobic test ( a jest takie prawdopodobieństwo ). To chyba bym sie musiała zabic... bo jak tu wychowac dziecko.

Zazdroszcze blondyna tej wagi i przemiany materii....a jak dawno wazylas 68 i od kiedy zaczelas sie odchudzac? Tak chcialam oszacowac ile mi zostalo :P

Ja sie mierze tak mnie wiecej w najgrubszym miejscu...zawsze w tym samym bo mam charakterystycznego pieprzyka i ja mam tak aktualnie 55 cm...a mam te udziska niestety spore :-/

Musze z ta acitivia albo octem sprobowac... bo ja mam problemy z zaparciami i przemiana materii od malego. Jak dobrze pojdzie to ide do wc raz na tydzien, a jak zle to rzadziej
Jeszcze tydzień temu tak samo panikowałam....że w ciąży jestem bo okres mi się spóźniał 6 dni ale dostałam,a czym bardziej się stresowałam tym bardziej się przesuwał,test zrobiłam a parę godzin później miałam okres.Też sobie nie wyobrażam teraz dziecka miałam identyczne myśli...ale nie miałam wpadki tylko wiesz teraz różnie można wpaść...a ja nie jestem zwolennikiem tabletek anty więc jedynie prezerwatywa a to nie zawsze jest pewne...ja w ciąży nie jestem na pewno teraz bo mam jeszcze końcóweczkę okresu i zresztą nie współżyłam więc objawy mam po prostu od ciśnienia ty pewnie też nie martw się
A ile masz lat? Ja 21
Wiesz test można zrobić dopiero po tygodniu od feralnego zdarzenia lub po dwóch inaczej nie da dobrego obrazu.
Ja ważyłam w czerwcu rok temu 68...ale dostałam meridię 15 i schudłam w miesiąc do 58 i tak się utrzymywałam a teraz chudnę już sama i jest póki co 55,5...
No spróbuj ocet fajnie zapycha tylko wytrwałym go pić
Stary 2009-05-08, 13:40   #216
konstancja666
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Super pogoda dzisija,ale poprostu muszlałam,że sie rozpuszcze jak wracałam do domu
Teraz myślę,co by tu zjeść na obiadek,ale zero pomysłu.Szczerze mówiać to wcale mi się nei chce jeść i przez stres, i przez chorobę.Coś mnie bierze.Chodzę z gorączką(może świńska grupya)

[QUOTE=pretty_girl19892;12 209529]Jakis wystep masz w sobote? Nie martw sie i nie denerwuj, napewno wszystko pokazesz swietnie!

Eliminację do mistrzostw Polski(taniec latynoamerykański).Cięz ko będzie,ale mam nadzieje,że pójdzie dobrze
konstancja666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 13:45   #217
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Jeszcze tydzień temu tak samo panikowałam....że w ciąży jestem bo okres mi się spóźniał 6 dni ale dostałam,a czym bardziej się stresowałam tym bardziej się przesuwał,test zrobiłam a parę godzin później miałam okres.Też sobie nie wyobrażam teraz dziecka miałam identyczne myśli...ale nie miałam wpadki tylko wiesz teraz różnie można wpaść...a ja nie jestem zwolennikiem tabletek anty więc jedynie prezerwatywa a to nie zawsze jest pewne...ja w ciąży nie jestem na pewno teraz bo mam jeszcze końcóweczkę okresu i zresztą nie współżyłam więc objawy mam po prostu od ciśnienia ty pewnie też nie martw się
A ile masz lat? Ja 21
Wiesz test można zrobić dopiero po tygodniu od feralnego zdarzenia lub po dwóch inaczej nie da dobrego obrazu.
Ja ważyłam w czerwcu rok temu 68...ale dostałam meridię 15 i schudłam w miesiąc do 58 i tak się utrzymywałam a teraz chudnę już sama i jest póki co 55,5...
No spróbuj ocet fajnie zapycha tylko wytrwałym go pić
Mi sie okres w weekend skonczyl wiec akurat o brak sie nie obawiam...ale byl taki dosc dziwny...obfity , ale inny . A wlasnie od weekendu mam jakies dziwne dolegliwosci...bole podbrzusza, stan podgoraczkowy, jakies nudnosci, slaniam sie ledwo na nogach itd. i to mi na ciaze wskazuje...albo sobie to sama uroilam i teraz mam wszystkie objawy na raz...ale boje sie tego testu zrobic wiem przeciaganie nic nie da bo tylko sie zamartwiam :-/
Moze jutro mi sie zbierze na odwage.

Konstancja ... trzymam kciuki
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-08, 13:57   #218
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Mi sie okres w weekend skonczyl wiec akurat o brak sie nie obawiam...ale byl taki dosc dziwny...obfity , ale inny . A wlasnie od weekendu mam jakies dziwne dolegliwosci...bole podbrzusza, stan podgoraczkowy, jakies nudnosci, slaniam sie ledwo na nogach itd. i to mi na ciaze wskazuje...albo sobie to sama uroilam i teraz mam wszystkie objawy na raz...ale boje sie tego testu zrobic wiem przeciaganie nic nie da bo tylko sie zamartwiam :-/

Konstancja ... trzymam kciuki
Hmmm a kiedy współżyłaś? wiesz no ja nawet miałam gorączkę 37,3 i tez miałam wszystkie objawy,to nie jest akurat tak,nie sugeruj się
Ja na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała jeżeli nic takiego się nie stało
Stary 2009-05-08, 14:10   #219
orzeszek01
Zakorzenienie

Wy czekacie na okres,ja wczoraj dostałam i cały czas boli mnie brzuch,ale naszczescie poskakałam interwałowo na skakance 20min,brzuszki,przy siady i inne cw na brzuch,a wieczorem taniec.
Bardzo prosze o poprawienie tej pomyłki w wadze:P

Konstancja,trzymamy kciuki!!
U mnie z dietą ładnie
Powodzenia i udanego dnia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 14:30   #220
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Wy czekacie na okres,ja wczoraj dostałam i cały czas boli mnie brzuch,ale naszczescie poskakałam interwałowo na skakance 20min,brzuszki,przy siady i inne cw na brzuch,a wieczorem taniec.
Bardzo prosze o poprawienie tej pomyłki w wadze:P

Konstancja,trzymamy kciuki!!
U mnie z dietą ładnie
Powodzenia i udanego dnia
Ja akurat mam już 6 dzień i nadal mam...pozbyć się go nie da...

Poprawki w sumie nie ja to robiłam ale właścicielki nie ma to się chyba nie obrazi że poprawiłam

capricek-> 78,8 kg -> 77,6 kg ( 81,3 wazenie na wadze lekarskiej w dniu 7/05)
fiolusiek-> 79 kg ->
moniczorek-> 65 kg -> 64 kg
ewik 86 -> 62 kg ->
kahlan amnel-> 64 kg ->
carolinka -> 64,5kg->
jj4u6 -> 62 kg ->
blondyna 20 -> 58,2 kg -> 55,5 kg
madziulinek-> 73,6kg ->
milencjusz -> 62 kg -> 63 kg
kasssia123-> 80,8kg->
konstancja666-> 65 kg -> 66 KG
corel tour -> 89 kg ->
orzeszek01 -> 65 kg ->
kinga2508 -> 80kg ->
seelna -> ->
dadzia23 -> 80kg -> 78,5 kg
itrusta -> 64 kg -> 63,3 kg
cyanide sun-> 51 kg ->
buziol27 -> 84 kg -> 84 kg
sheepie -> 52 kg ->
pretty-girl-> 69 kg ->
kochana1887-> 61 kg
kiciolda -> 70 kg
Stary 2009-05-08, 14:55   #221
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Ja dzisiaj już po zajęciach i obiadku
Co najgorsze nic mi się nie chce tylko spać, a jutro mam koło i ucze się, i uczę a jak powtarzam to jakbym to pierwszy raz na oczy widziała W ogóle mam już dość tej nauki i nie wiem czy dzisiaj uda mi się wyjść na ćwiczenia, zobaczę jeszcze jak się z czasem uwinę i nauką. Ech... ja chcę już wakacje!
Stary 2009-05-08, 16:56   #222
capricek25
Raczkowanie

Hej
Sorrrki za pomylke ale pozno wieczorem wklejalam liste

capricek-> 78,3 kg
8,3fiolusiek-> 79 kg ->
ewik 86 -> 62 kg ->
kahlan amnel-> 64 kg ->
carolinka -> 64,5kg->
jj4u6 -> 62 kg ->
madziulinek-> 73,6kg ->
kasssia123-> 80,8kg->
corel tour -> 89 kg ->
orzeszek01 -> 65 kg ->
kinga2508 -> 80kg ->
seelna -> ->
cyanide sun-> 51 kg ->
sheepie -> 52 kg ->
pretty-girl-> 69 kg ->
kochana1887-> 61 kg
kiciolda -> 70 kg

OKazalo sie ze ... moja waga wazy o 0,3 kg wiecej niz waga elektroniczna w silowni.
WIec.. bede sie trzymac tego i zaczynam od nowa liczenie od dzisiejszej wagi bo juz sie pogubilam :/
Zakupilam sobie dzisiaj licznik krokow i starac sie bede robic ok 10 000 krokow dziennie - podobno tyle starczy zeby schudnac
i nowe b utki do chodzenia .

Na wadze z silowni dostalam tez inne dane ... pzrerazajace....
BMI : 29.5 !!!
WAGA TLUSZCZU : 28,5 kg !!!
Procentowa zaw TLUSCZU : 36,4 !!! ( w okresie gdy chodzilam regularnie na silownie bylo ok 25% )

MASAKRA

Musze sie wiecej ruszac... zeby ten tluszcz spalic...

POzdrawiam.
capricek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 17:01   #223
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez capricek25 Pokaż wiadomość
Hej
Sorrrki za pomylke ale pozno wieczorem wklejalam liste

capricek-> 78,3 kg
8,3fiolusiek-> 79 kg ->
ewik 86 -> 62 kg ->
kahlan amnel-> 64 kg ->
carolinka -> 64,5kg->
jj4u6 -> 62 kg ->
madziulinek-> 73,6kg ->
kasssia123-> 80,8kg->
corel tour -> 89 kg ->
orzeszek01 -> 65 kg ->
kinga2508 -> 80kg ->
seelna -> ->
cyanide sun-> 51 kg ->
sheepie -> 52 kg ->
pretty-girl-> 69 kg ->
kochana1887-> 61 kg
kiciolda -> 70 kg

OKazalo sie ze ... moja waga wazy o 0,3 kg wiecej niz waga elektroniczna w silowni.
WIec.. bede sie trzymac tego i zaczynam od nowa liczenie od dzisiejszej wagi bo juz sie pogubilam :/
Zakupilam sobie dzisiaj licznik krokow i starac sie bede robic ok 10 000 krokow dziennie - podobno tyle starczy zeby schudnac
i nowe b utki do chodzenia .

Na wadze z silowni dostalam tez inne dane ... pzrerazajace....
BMI : 29.5 !!!
WAGA TLUSZCZU : 28,5 kg !!!
Procentowa zaw TLUSCZU : 36,4 !!! ( w okresie gdy chodzilam regularnie na silownie bylo ok 25% )

MASAKRA

Musze sie wiecej ruszac... zeby ten tluszcz spalic...

POzdrawiam.
No to gratki
Widzisz nie było tak źle
a co do tłuszczu w lecie spokojnie wszystko zgubisz
To jest odpowiednia pora na odchudzanie
Stary 2009-05-08, 17:17   #224
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez konstancja666 Pokaż wiadomość
Eliminację do mistrzostw Polski(taniec latynoamerykański).Cięz ko będzie,ale mam nadzieje,że pójdzie dobrze
Wow. W takim razie trzymamy kciuki w sobote zeby sie udalo

Cytat:
Ja bym zrobila ten test, dlatego ze jak sie okaze ze nie jestes w ciazy to pewnie trzeba jak najszybciej do lekarza isc z takimi objawami choroby jakiejs, naprawde nie ma co zwlekac

Ja tez dzis sie trzymam dietkowo, pocwiczylam troche, podwieczorek zjadlam.
Wogole nie wierze jak ja wytrzymuje bez slodyczy juz 5 dzien doslownie zero slodyczy co jest dla mnie nie lada wyzwaniem

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 17:36   #225
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Wow. W takim razie trzymamy kciuki w sobote zeby sie udalo

Ja bym zrobila ten test, dlatego ze jak sie okaze ze nie jestes w ciazy to pewnie trzeba jak najszybciej do lekarza isc z takimi objawami choroby jakiejs, naprawde nie ma co zwlekac

Ja tez dzis sie trzymam dietkowo, pocwiczylam troche, podwieczorek zjadlam.
Wogole nie wierze jak ja wytrzymuje bez slodyczy juz 5 dzien doslownie zero slodyczy co jest dla mnie nie lada wyzwaniem
Tia...a ja mam takiego smaka na loda że ysz...już buszowałam w lodówce ale nie ma
Jestem taka zła!
Chcę loda!
Grr...za karę protest i oprócz 3 łyżek zupy jarzynowej nic więcej dzisiaj nie jadłam i nie zjem
Stary 2009-05-08, 18:11   #226
konstancja666
Zadomowienie

Przeżyłam 2 dzień!!!Cudnie
Teraz pójdzie z górki

Ja tam bez słodyczy długo nie wytrzymam Dzisiaj np. zjadłam kawałęk drożdżówki i cukierka,ale co tam

Dzisaj było opalanko i zajęcia,więc dzień wykorzystany co do "kęsa"

Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć
Stary 2009-05-08, 18:29   #227
capricek25
Raczkowanie

Wlasnie wrocilam z zakupow jedzeniowych ii.... znalazlam ŁOSOSIA W PUSZCE pyszny... juz jadlam go z salatka warzywna POLECAM

Od wczoraj biore ten ocet jablkowy w tabletkach ( z algami , lecytyna ) czytalam ze BLONDYNA 20 tez stosowala- hmm... nie wiem po jakim czasie to zaczyna dzialac ale napewno z jakis tydzien musze poprobowac...dam znac jak wyniki beda.

Grzech ciezki dzisiaj poopelnilam - kawalek ciasta .... to pewnie jakies 300-400 kalorii... dodatkowo...grrrrr.... nie moglam sie powstrzymac...
ale za to 30 min spaceru bylo do domu..to jakies 100 kalorii z tego cioastka )))

Przydalaby sie godzinka seksu dzikiego to jakies 600 kalorii by sie spalilo

a co dzisiaj jadlam... hmmm...wydaje mi sie ze duzo..ale zobaczmy

- 3 x wasa z poledwica
- serek wiejski
-platki z mlekiem
- banan
- gruszka
- kawalek ciasta
- bulka z jajkiem , majonezem i rzezucha
- dwa herbatniki
- makaron ryzowy z warzywami i kurczakiem sojowym
+ 1 kawa- z mlekiem
2 herbaty - z mlekiem
i duuuuzoooo wodddyyyy

duzo za duzo kalorii....:/

74,6...73...72...71...70...69...68... 67...66...65...64...63... 62...61...60
Stary 2009-05-08, 18:38   #228
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Wlasnie wrocilam z zakupow jedzeniowych ii.... znalazlam ŁOSOSIA W PUSZCE pyszny... juz jadlam go z salatka warzywna POLECAM

Od wczoraj biore ten ocet jablkowy w tabletkach ( z algami , lecytyna ) czytalam ze BLONDYNA 20 tez stosowala- hmm... nie wiem po jakim czasie to zaczyna dzialac ale napewno z jakis tydzien musze poprobowac...dam znac jak wyniki beda.

Grzech ciezki dzisiaj poopelnilam - kawalek ciasta .... to pewnie jakies 300-400 kalorii... dodatkowo...grrrrr.... nie moglam sie powstrzymac...
ale za to 30 min spaceru bylo do domu..to jakies 100 kalorii z tego cioastka )))

Przydalaby sie godzinka seksu dzikiego to jakies 600 kalorii by sie spalilo

a co dzisiaj jadlam... hmmm...wydaje mi sie ze duzo..ale zobaczmy

- 3 x wasa z poledwica
- serek wiejski
-platki z mlekiem
- banan
- gruszka
- kawalek ciasta
- bulka z jajkiem , majonezem i rzezucha
- dwa herbatniki
- makaron ryzowy z warzywami i kurczakiem sojowym
+ 1 kawa- z mlekiem
2 herbaty - z mlekiem
i duuuuzoooo wodddyyyy

duzo za duzo kalorii....:/
Owszem stosowałam tylko że pitny...ale nie szło wytrzymać...takowy mi pomagał ale nie mogłam się już zmusić
Też zakupię sobie w tabletkach myślę że również szybko podziała
Nie przesadzaj nie jest aż tak dużo
Coś trzeba jesć...wystarczy wyjąć to ciasto i już jest gicior
Co do sexu masz rację przydałoby się
Stary 2009-05-08, 18:39   #229
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Capricek nie przejmuj się u mnie jest dużo gorzej... mianowicie do obiadu było świetnie, bo:
na śniadanie owsianka z owocami jak zawsze, nigdy mi się chyba nie znudzi
na 2 śniadanie jogurt naturalny
na obiad rybka z warzywami
no i później się posypało..,
serek homo z orzechami zagryziony kostką czekolady , godzinę później grejfrut (wiem, nie powinno się jeść owoców po 16, ale nie mogłam się powstrzymać), ale oczywiście dalej głodna byłam no to do tego kromka wasy i serek wiejski. Teraz próbuję oszukać mój wilczy apetyt gumą orbit owocową, mam nadzieję, że sie uda, szczególnie, że dzisiaj nie idę na ćwiczenia
Masakra z tymi kołami
Stary 2009-05-08, 18:42   #230
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez KahlanAmnel Pokaż wiadomość
Capricek nie przejmuj się u mnie jest dużo gorzej... mianowicie do obiadu było świetnie, bo:
serek homo z orzechami zagryziony kostką czekolady , godzinę później grejfrut (wiem, nie powinno się jeść owoców po 16, ale nie mogłam się powstrzymać), ale oczywiście dalej głodna byłam no to do tego kromka wasy i serek wiejski. Teraz próbuję oszukać mój wilczy apetyt gumą orbit owocową, mam nadzieję, że sie uda, szczególnie, że dzisiaj nie idę na ćwiczenia
Masakra z tymi kołami
A widzisz nie masz racji bo akurat grejfrut jest na odchudzanie i jest dieta grejfrutowa jeść mięsa gotowane i jeden grejfrut dziennie właśnie rano pół i wieczorem pół
Ja zawsze oszukuje żołądek wodą mineralną niegazowaną...
Stary 2009-05-08, 19:04   #231
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Cytat:
A widzisz nie masz racji bo akurat grejfrut jest na odchudzanie i jest dieta grejfrutowa jeść mięsa gotowane i jeden grejfrut dziennie właśnie rano pół i wieczorem pół
Ja zawsze oszukuje żołądek wodą mineralną niegazowaną...
Ale ja nie muszę żołądka oszukiwać tylko buzię bo ona wiecznie by coś mieliła, ech...
Stary 2009-05-08, 19:11   #232
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Ale ja nie muszę żołądka oszukiwać tylko buzię bo ona wiecznie by coś mieliła, ech...
To wrzuć jej krówkę Zmęczy się to jej się odechce
Stary 2009-05-08, 19:16   #233
konstancja666
Zadomowienie

Ja mam to samo-muszę coś przeżuwać,chociaż wcale głodna nie ejstemAle też jest prawdą,że poprostu jestem uzależniona od gumy-jak nie mam w torebce chodzę złaNiestey juz moja zuchwa odczuwa to-nieraz mi wyskoczyła

Ja jestem dumna z siebei bo wytrzymałam pokusy dnia 2
Dziewczyny to wcale nei jest dużo,a napewneo przez jednodniową amnestię dietową nie przytyjecie.Gdzieś czytałam,żeby przytyć kilogram w ciągu jednego dnia trzeba by bylo zjeść 8000 kalorii-nie realne
Stary 2009-05-08, 19:17   #234
capricek25
Raczkowanie

hmmm... no ja takiego problemu ze slodyczami nie mam , anwet czekolady nie lubie...
ale np ciasteczka...chipsy- chociaz nie jadlam od 29-go kwietnia )))

I loda teraz tez bym zjadla... narobilyscie mi OCHOTY :P

JA TEZ CIAGLE ZUJE :P i zawsze ze 2 rodzaje gumy mam w torbie hehe

74,6...73...72...71...70...69...68... 67...66...65...64...63... 62...61...60

Edytowane przez capricek25
Czas edycji: 2009-05-08 o 19:20
Stary 2009-05-08, 19:20   #235
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Chipsy Lody
Dobra lody można jeść:P
Stary 2009-05-08, 19:41   #236
orzeszek01
Zakorzenienie

widze pyszny temat -grzeszki
ja osobiscie zamierzam grzeszyc czyms z premedytacją raz w tygodniu w sobote albo niedziele,za caly grzeczny tydzien

ja po kolacji juz,dwa jajka na twardo i pomidor.marzylo mi sie jeszcze jabluszko,ale na noc wegle nietjutro sobie zjem.
Przez ten okres jestem padnieta,nie mam na nic siły,ledwo zyje.
A to dopiero drugi dzien

Do jutra

Stary 2009-05-08, 20:10   #237
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Cytat:
Napisane przez konstancja666 Pokaż wiadomość
Ja mam to samo-muszę coś przeżuwać,chociaż wcale głodna nie ejstemAle też jest prawdą,że poprostu jestem uzależniona od gumy-jak nie mam w torebce chodzę złaNiestey juz moja zuchwa odczuwa to-nieraz mi wyskoczyła

Ja jestem dumna z siebei bo wytrzymałam pokusy dnia 2
Dziewczyny to wcale nei jest dużo,a napewneo przez jednodniową amnestię dietową nie przytyjecie.Gdzieś czytałam,żeby przytyć kilogram w ciągu jednego dnia trzeba by bylo zjeść 8000 kalorii-nie realne
Jak to nierealne? To Ty wielkanocy w moim wykonaniu nie widziałaś
Guma podziałała teraz już mi sie nie chce jeść ani na górze ani na dole Pewnie jeszcze coś zjem za 2 godzinki bo dzisiaj czeka na mnie nocka z patomorfologią także mogę sobie pozwolić na jeszcze jeden posiłek, bo pewnie położe się koło 3-4. Nie lubię kół w sobotę! [COLOR="Silver"]

Edytowane przez KahlanAmnel
Czas edycji: 2009-05-08 o 20:11
KahlanAmnel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 20:30   #238
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Tia...a ja mam takiego smaka na loda że ysz...już buszowałam w lodówce ale nie ma
A mi sie chce gofra wieczorem moja wspollokatorka robila ale nie zjadlam ani jednego

Cytat:
-platki z mlekiem
Co za platki? Jakies dietetyczne czy "zwykle"?

Cytat:
Masakra z tymi kołami
Ja tez mam tak ze przewaznie wieczorem chce mi sie jesc cos slodkiego lub slonego jak chipsy czy jakis popcorn. No ale jeszcze nie zgrzeszylam i mam nadzieje ze wytrwam!

Cytat:
ale np ciasteczka...chipsy- chociaz nie jadlam od 29-go kwietnia )))
O taaaaak chipsy zjadlabym sobie

KahlanAmnel ja nie lubie wogole kol a co dopiero w sobote :P no ale ja mam jeszcze gorzej bo mam juz sesje cale szczescie ze juz w przyszlym tygodniu mi sie konczy

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 20:41   #239
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
A mi sie chce gofra wieczorem moja wspollokatorka robila ale nie zjadlam ani jednego

Co za platki? Jakies dietetyczne czy "zwykle"?

Ja tez mam tak ze przewaznie wieczorem chce mi sie jesc cos slodkiego lub slonego jak chipsy czy jakis popcorn. No ale jeszcze nie zgrzeszylam i mam nadzieje ze wytrwam!

O taaaaak chipsy zjadlabym sobie

KahlanAmnel ja nie lubie wogole kol a co dopiero w sobote :P no ale ja mam jeszcze gorzej bo mam juz sesje cale szczescie ze juz w przyszlym tygodniu mi sie konczy
Wow toś twarda
Ja bym chyba się poddała:P
Stary 2009-05-09, 07:23   #240
orzeszek01
Zakorzenienie

Dzien Dobry Śpiochy
Zapowiada sie ładny dzien
Ja juz po sniadaniu(owsianka z jablkiem i serkiem wiejskim),teraz popijam mietową herbatkę.

JA tam chipsow nie lubie,nie jadłam ich juz gdzies od 3lat i nie zaluje wole czekolade i ciastka

Milego i udanego dietowego dnia Dziewczyny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości