|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam dziewczyny!!
Dadzia,a coz to takiego Therma Line jesli mozna wiedziec moze i ja spróbuje ![]() Kiciolda witam serdecznie ![]() ![]() ![]() Orzeszek01 musze przyznac ze ta pomylka w podaniu kg rozbawiła mnie, w moment schudłas mase kilogramów haha Miłego dnia dziewczeta BUZIOLE ![]() 84 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Cytat:
![]() Ciezko schodzi, ciezko, ale tylko dlatego, ze mam rozregulowany metabolizm przez dlugotrwala diete/głodówke...wczesniej schudlam 12 kg w ciagu dwoch miesiecy i waga nadal leciala w gol...pozniej sie opamietalam i zaczelam duuuzo nadrabiac i jest no i takim oto sposobem waze 52...ale musi byc 48, jakos sie ogarne:p A jesli chodzi o aktivie i toalete to juz inna bajka ![]() Ale z tego co pamietam ty jestes mniej wiecej mojego wzrostu wiec tez szczuplutka jestes ![]() ![]() ![]()
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie damy radę;* Cytat:
Uda mi sporo schudły a jeszcze są takie większe,dlatego waga 48 będzie odpowiednia ![]() Co do przemiany ja np mam super przemianę bo tak ze 3 razy dziennie chodzę,a widzisz zawsze mimo to miałam problemy z wagą. Dlatego też wzięłam aktivie i mimo dobrej przemiany odziwo mi pomogła ![]() Kilogramy mi lecą bo coś mi ostatnio niedobrze,źle się czuję i nie mam apetytu,noi skończyła mi się @ a jak wiadomo przed nią tyje się trochę więc to raczej woda a nie sam tłuszcz ![]() A tak nawiasem gdzie wy się w udach mierzycie na samej górze? w najgrubszym miejscu? A w pasie? nad pępkiem na wcięciu tak? Bo w udzie najgrubszym miejscu mam 53,a w pasie mam 64 cm . Wiele osób pisze że w udach mają po 49 i mają niby dużo to co dopiero ja mając 53 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Jeszcze mi się przypomniało że dobry był ocet jabłkowy piłam i zapychał i się chudło ale....nie na długo wytrzymałam...później już nie mogłam na niego patrzyć miałam odruch wymiotny...noi pozostanie mi on jedynie w postaci tabletek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze blondyna tej wagi i przemiany materii....a jak dawno wazylas 68 i od kiedy zaczelas sie odchudzac? Tak chcialam oszacowac ile mi zostalo :P Ja sie mierze tak mnie wiecej w najgrubszym miejscu...zawsze w tym samym bo mam charakterystycznego pieprzyka ![]() Musze z ta acitivia albo octem sprobowac... bo ja mam problemy z zaparciami i przemiana materii od malego. Jak dobrze pojdzie to ide do wc raz na tydzien, a jak zle to rzadziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile masz lat? ![]() Wiesz test można zrobić dopiero po tygodniu od feralnego zdarzenia lub po dwóch inaczej nie da dobrego obrazu. Ja ważyłam w czerwcu rok temu 68...ale dostałam meridię 15 i schudłam w miesiąc do 58 i tak się utrzymywałam a teraz chudnę już sama i jest póki co 55,5... No spróbuj ocet fajnie zapycha tylko wytrwałym go pić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Super pogoda dzisija,ale poprostu muszlałam,że sie rozpuszcze jak wracałam do domu ![]() Teraz myślę,co by tu zjeść na obiadek,ale zero pomysłu. ![]() ![]() [QUOTE=pretty_girl19892;12 209529]Jakis wystep masz w sobote? ![]() ![]() Eliminację do mistrzostw Polski(taniec latynoamerykański) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Moze jutro mi sie zbierze na odwage. Konstancja ... trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na Twoim miejscu bym jeszcze poczekała jeżeli nic takiego się nie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Wy czekacie na okres,ja wczoraj dostałam i cały czas boli mnie brzuch,ale naszczescie poskakałam interwałowo na skakance 20min
![]() Bardzo prosze o poprawienie tej pomyłki w wadze:P Konstancja,trzymamy kciuki!! U mnie z dietą ładnie ![]() Powodzenia i udanego dnia ![]()
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawki w sumie nie ja to robiłam ale właścicielki nie ma to się chyba nie obrazi że poprawiłam ![]() capricek-> 78,8 kg -> 77,6 kg ( 81,3 wazenie na wadze lekarskiej w dniu 7/05) ![]() ![]() fiolusiek-> 79 kg -> moniczorek-> 65 kg -> 64 kg ![]() ewik 86 -> 62 kg -> kahlan amnel-> 64 kg -> carolinka -> 64,5kg-> jj4u6 -> 62 kg -> blondyna 20 -> 58,2 kg -> 55,5 kg ![]() ![]() ![]() madziulinek-> 73,6kg -> milencjusz -> 62 kg -> 63 kg ![]() kasssia123-> 80,8kg-> konstancja666-> 65 kg -> ![]() corel tour -> 89 kg -> orzeszek01 -> 65 kg -> kinga2508 -> 80kg -> seelna -> -> dadzia23 -> 80kg -> 78,5 kg ![]() itrusta -> 64 kg -> 63,3 kg ![]() cyanide sun-> 51 kg -> buziol27 -> 84 kg -> 84 kg sheepie -> 52 kg -> pretty-girl-> 69 kg -> kochana1887-> 61 kg kiciolda -> 70 kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj już po zajęciach i obiadku
![]() Co najgorsze nic mi się nie chce tylko spać, a jutro mam koło i ucze się, i uczę a jak powtarzam to jakbym to pierwszy raz na oczy widziała ![]()
#222 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Sorrrki za pomylke ale pozno wieczorem wklejalam liste ![]() capricek-> 78,3 kg ![]() 8,3fiolusiek-> 79 kg -> moniczorek-> 65 kg -> 64 kg ![]() ewik 86 -> 62 kg -> kahlan amnel-> 64 kg -> carolinka -> 64,5kg-> jj4u6 -> 62 kg -> blondyna 20 -> 58,2 kg -> 55,5 kg ![]() ![]() ![]() madziulinek-> 73,6kg -> milencjusz -> 62 kg -> 63 kg ![]() kasssia123-> 80,8kg-> konstancja666-> 65 kg -> ![]() corel tour -> 89 kg -> orzeszek01 -> 65 kg -> kinga2508 -> 80kg -> seelna -> -> dadzia23 -> 80kg -> 78,5 kg ![]() itrusta -> 64 kg -> 63,3 kg ![]() cyanide sun-> 51 kg -> buziol27 -> 84 kg -> 84 kg sheepie -> 52 kg -> pretty-girl-> 69 kg -> kochana1887-> 61 kg kiciolda -> 70 kg OKazalo sie ze ... moja waga wazy o 0,3 kg wiecej niz waga elektroniczna w silowni. WIec.. bede sie trzymac tego ![]() ![]() Zakupilam sobie dzisiaj licznik krokow i starac sie bede robic ok 10 000 krokow dziennie - podobno tyle starczy zeby schudnac ![]() i nowe b utki ![]() Na wadze z silowni dostalam tez inne dane ... pzrerazajace.... BMI : 29.5 !!! WAGA TLUSZCZU : 28,5 kg !!! Procentowa zaw TLUSCZU : 36,4 !!! ( w okresie gdy chodzilam regularnie na silownie bylo ok 25% ) MASAKRA Musze sie wiecej ruszac... zeby ten tluszcz spalic... POzdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz nie było tak źle ![]() a co do tłuszczu w lecie spokojnie wszystko zgubisz ![]() To jest odpowiednia pora na odchudzanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez dzis sie trzymam dietkowo, pocwiczylam troche, podwieczorek zjadlam. Wogole nie wierze jak ja wytrzymuje bez slodyczy juz 5 dzien ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem taka zła! Chcę loda! ![]() Grr...za karę protest i oprócz 3 łyżek zupy jarzynowej nic więcej dzisiaj nie jadłam i nie zjem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Przeżyłam 2 dzień!!!Cudnie
![]() Teraz pójdzie z górki ![]() Ja tam bez słodyczy długo nie wytrzymam ![]() ![]() Dzisaj było opalanko i zajęcia,więc dzień wykorzystany co do "kęsa" ![]() Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Wlasnie wrocilam z zakupow jedzeniowych
![]() ![]() Od wczoraj biore ten ocet jablkowy w tabletkach ( z algami , lecytyna ) czytalam ze BLONDYNA 20 tez stosowala- hmm... nie wiem po jakim czasie to zaczyna dzialac ale napewno z jakis tydzien musze poprobowac...dam znac jak wyniki beda. Grzech ciezki dzisiaj poopelnilam - kawalek ciasta .... to pewnie jakies 300-400 kalorii... dodatkowo...grrrrr.... nie moglam sie powstrzymac... ale za to 30 min spaceru bylo do domu..to jakies 100 kalorii z tego cioastka ![]() Przydalaby sie godzinka seksu dzikiego ![]() ![]() a co dzisiaj jadlam... hmmm...wydaje mi sie ze duzo..ale zobaczmy - 3 x wasa z poledwica - serek wiejski -platki z mlekiem - banan - gruszka - kawalek ciasta - bulka z jajkiem , majonezem i rzezucha - dwa herbatniki - makaron ryzowy z warzywami i kurczakiem sojowym + 1 kawa- z mlekiem 2 herbaty - z mlekiem i duuuuzoooo wodddyyyy duzo za duzo kalorii....:/
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też zakupię sobie w tabletkach myślę że również szybko podziała ![]() Nie przesadzaj nie jest aż tak dużo ![]() Coś trzeba jesć...wystarczy wyjąć to ciasto i już jest gicior ![]() Co do sexu masz rację przydałoby się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Capricek nie przejmuj się u mnie jest dużo gorzej... mianowicie do obiadu było świetnie, bo:
na śniadanie owsianka z owocami jak zawsze, nigdy mi się chyba nie znudzi na 2 śniadanie jogurt naturalny na obiad rybka z warzywami no i później się posypało.., serek homo z orzechami zagryziony kostką czekolady ![]() ![]() Masakra z tymi kołami ![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze oszukuje żołądek wodą mineralną niegazowaną... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
Ja mam to samo-muszę coś przeżuwać,chociaż wcale głodna nie ejstem
![]() ![]() ![]() Ja jestem dumna z siebei bo wytrzymałam pokusy dnia 2 ![]() Dziewczyny to wcale nei jest dużo,a napewneo przez jednodniową amnestię dietową nie przytyjecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
hmmm... no ja takiego problemu ze slodyczami nie mam , anwet czekolady nie lubie...
ale np ciasteczka...chipsy- chociaz nie jadlam od 29-go kwietnia ![]() I loda teraz tez bym zjadla... narobilyscie mi OCHOTY :P JA TEZ CIAGLE ZUJE :P i zawsze ze 2 rodzaje gumy mam w torbie hehe
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-08 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Chipsy
![]() ![]() Dobra lody można jeść:P |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
widze pyszny temat -grzeszki
![]() ja osobiscie zamierzam grzeszyc czyms z premedytacją raz w tygodniu ![]() ![]() ja po kolacji juz,dwa jajka na twardo i pomidor.marzylo mi sie jeszcze jabluszko,ale na noc wegle niet ![]() Przez ten okres jestem padnieta,nie mam na nic siły,ledwo zyje. A to dopiero drugi dzien ![]() Do jutra ![]()
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Guma podziałała ![]() ![]() ![]()
Lenię się ![]() Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-05-08 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co za platki? Jakies dietetyczne czy "zwykle"? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() KahlanAmnel ja nie lubie wogole kol a co dopiero w sobote :P no ale ja mam jeszcze gorzej bo mam juz sesje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba się poddała:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry Śpiochy
![]() Zapowiada sie ładny dzien ![]() Ja juz po sniadaniu(owsianka z jablkiem i serkiem wiejskim),teraz popijam mietową herbatkę. JA tam chipsow nie lubie,nie jadłam ich juz gdzies od 3lat i nie zaluje ![]() ![]() Milego i udanego dietowego dnia Dziewczyny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.