|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TBS, Shiseido, Aquolina, Dove, Oriflame, Vichy i inne
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
oki, napisz tylko, jak już będziesz wiedziała, czy ciepły, czy zimny odcień to jest
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za :
MAC - Standardowe odsypki cieni: Tale i Your Ladyship ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml ++ Dove – Jedwabisty balsam do ciała Silk Glow – nowy Ziaja – Oliwkowe masło do ciała 200ml, nowe, EX 07/2010 ? |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy ++ Sally Hansen - Natural Nail Growth Activator - użyty raz na obie dłonie ++ LRP - Effaclar tonik, zostało 40% ? ![]() |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Serene Blue z Oriflame Essence Bohemia http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27391 kolor: my way [ładny, trochę ciemniejszy zgaszony róż] świetne oceny na KWC. Kupiłam sobie na zapas,ale mam tyle błyszczyków,że nie zdążę ich zużyć . to mi się podoba
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Poczekam na odpowiedzi dziewczyn, które pierwsze się zgłosiły i dam znać
mogłabyś mi zarezerwować scrub i odżywkę do paznokci?Aha, daty nie widzę, jest tylko jakiś kod TD1480 Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2009-09-10 o 19:28 |
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
dobrze sloniku, czyli
ode mnie: ksiazka sztuka wizazu pasek w gwiazdki pylek oriflame starter play w zamian za: Inglot - Masełko do rąk i paznokci, Mango i oliwka, 3,5g, nowy ST. IVES – Morelowy peeling do twarzy, głęboko oczyszczający – nowy L'oreal Happyderm - pianka do skóry normalnej i mieszanej. Nowa LRP - Effaclar tonik, zostało 40% The Tub – Olejek do kąpieli z serii „Magia Kąpieli” o aromacie waniliowym 100ml, nowy, EX 10/2010 i czy moglabym jeszcze prosic o I love Moschino – Cheap and Chic – 1,5 ml nowa
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Słoniku wyszperasz coś w moim skromnym wątku za:
++ Northern Lights - Deo w kulce ++ Giordani Gold - Tusz do rzęs, brązowy ?
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłoby być bez błyszczyka?
Co do Serene, to lekko zmieniło kolor [wiadomo-to była sezonówka. Już nie do dostania]. Ale zapach chyba jest ok. |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Slonkiku
![]() Mam 2 info Cienie pupa to w ogole jest tester o czym chyba nie wspomnialam w opisie A ten rozowy na moje oko jest raczej cieply Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, zorbilam dokladke
![]() ![]() poza lista jesli szukasz mam ksiazki kucharkie- kuchnia wloska i tp i td ))
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Z żeli został tylko waniliowy, który był raz użyty, czy interesowałaby cię wymianka za niego ++ Northern Lights - Deo w kulce, a za rybki próbek:
++ I love Moschino – Cheap and Chic – 1,5 ml nowa i ++ Kate Moss - Kate EDT, 2 ml, raz użyta - ubytek minimalny?
|
|
|
#229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz co, ciężko mi oddawać wszystko za same zapachy - nie masz niczego z pielęgnacji z mojej wish? |
|||
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy
++ Oriflame - Skindividual - Krem na noc, nowy i cień oriflame ten ciemniejszy (nie beż) coś u mnie? |
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie wiem czy chcę go oddać. Z jednej strony mam za dużo 'mazideł ' do ust,a z drugiej bardzo pasuje mi kolor.
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lista szukam w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- ok, muszę się zastanowić, bo unikam ostatnio wymian za same zapaszki, bo i tak mam ich trochę, dam znać jutro ok? |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
OK
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Odpisane u mnie
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianką?
![]() EDIT: Acha i dokładam jeszcze dziś Gillette, Satin Care, Floral Passion (Żel do golenia) - raz użyty. Gdyby cię przy okazji interesował to daj znać. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Dobrze Słoniku, rozumiem. Kusi mnie jeszcze u ciebie ++ Oriflame – Milk & Honey – scrub do ciała 200 ml, nowy, to poczekam parę dni na odpowiedź od ciebie w naszej sprawie. Jeśli większa wymianka się nie uda to może uda się chociaż za ten peeling, jeśli będziesz go mogła wymienić.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-09-16 o 13:03 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
i jak?
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
a jednak znalazłam
interesuje mnie S8 Night - Woda toaletowa dla Panów, 50 ml za dwa staniki, nie były tanie więc myślę, że akurat tak byłoby fair. Staniczki mają rozmiar 70/75C, są nowe nieużywane |
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochana
Cos za + Grejfrutowy peeling do ciała - Oriflame - nowy++ Oriflame - Grejfrutowy krem do ciała - nowy n i cos jeszcze bym na pewno znalazła:P
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

Ja cienie i tak chetnie CI oddam 

Wieczorem postaram sie to sprawdzic

A ten rozowy na moje oko jest raczej cieply 

Cos za + Grejfrutowy peeling do ciała - Oriflame - nowy