|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ziaaa moze faktycznie za wczesnie test zrobilas,powtorz za kilka dni albo idz na bete i bedziesz pewna ![]() kicia ty to ranny ptaszek moj TZ sam sie do pracy wyprawia bo wie ze rano o 7 nie nie dobudzi kanapki robie mu wieczorem takze mi daruje to ze nie wstaje z nim ale zawsze przed wyjscie i tak sie przebudze bo daje mi buziaka jak wychodzi ![]() u mnie dzisiaj znowu sloneczko i ciepelko jak wstalam to poczytala wiadomosci bo byla ciekawa co z tym samolotem i jednak to tez francuski to dopiero tragedia tylu ludzi zginelo
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Ziaaa kochana hmm poczekaj jeszcze z tym testem i zro dopiero za kilka dni jak nie dostaniesz @....Tak jak pisala Ałła,to Joanny siostra byla w 3 m-cu ciazy,i miala to potwierdzone przez lekarza,widziala na usg....i chciala tak sama dla siebie zrobic test i za kazdym razem wychodzila I krecha....Takze narazie cierpliwie poczekaj pare dni i zrob powtorke
A ja trzymam kciuki za II krechy ![]() Kiciuss18 to jak masz taka mozliwosc to idz do lekarza,albo zrob badanie krwi BetaHCG i wtedy bedzie wszystko jasne ![]() Elcia nioo ranny ptaszek hehe wstaje,zrobie co mam zrobic i ide dalej spac :P Ale lubie mojego Tz wyprawiac do pracki,przy okazji moge jeszcze zamienic z Nim pare zdan noo i na tego buziaka sie zalapac ![]() ![]() ![]() A u mnie dzis tak strasznie wieje,ze jak bylam z moja sunia na dworze to nas obie wznosilo hehe ![]() Teraz sobie leze...bo cos mocno mnie dzis podbrzusze kluje i wole dmuchac na zimne
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
kicia dziekuje za kciukasy, w tym momencie chyba bardzo bardzo sie przydadza...
elcia poczekam jeszcze troche, bo cos mnie w brzuszku na@ chyba zaczyna świrować (((
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Ziaaa cala przyjemnosc po mojej stronie
Oby sie udalo
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
też mnie zaczyna bolec brzuch i jakos mi tak dziwnie "jezdzi w nim" tak jak by sie cos przelewalo mam nadzieje ze to @ tylko dzidziasie układa wygodnie
pytanie do mam potwierdzonych czy tez czujecie jakies niby burczenie przelewanie w brzuchu bo ja juz nie pamietam jak mialam w pierwszej ciazy |
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Hihi Dogisia to widze ze nie jestem sama z zabkami w brzuchu
![]() ![]()
|
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki milego dnia, lece do pracy poużerać się z pracodawcą
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
jakby cos ciagle sledze codziennie co sie u was dzieje takze jestem w miare na biezaco Kicia kochanie testy nie sa wiarygodne do konca... najlepiej zrobic ta cala bete.. mysle ze jestes w ciazy takze glowa do gory !!!! Ja chwilowo mam ciezkie przygotowania do slubu, wiec nie mam czasu narazie myslec o dzidzisuiu no i po drugie bawie mojego cudownego chrzesniaka jest taki slodziutki ze ohohio wycalowabaym na smierc ![]() Ogolnie gratuluje nowym wizazankom fasolek dbajcie o siebie teraz.. i zycze powodzenia starajacym sie... Ziaaa moze za szybko zrobiony test a no i zmien lekarza.. jesczezra z 3mam kciuki buziaki kochane
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Dogisia to bulgotanie ktore nazymam zabkami napewno cos znaczy...pytanie tylko co??? Ale hmm skoro obie to mamy i jak sie domyslam nie jestesmy jedyne to hmm moze to faktycznie fasoleczka sobie tam bulgocze
Nie no kochana urojenia raczej nie...przeciz to wrecz niemozliwe zebysmy mialy takie same urojenia heh...Wiec nie pozostaje nam nic innego jak tylko wierzyc ze to nasze fasolki tak sie kreca ![]() Asiulka no to trzymam kciuki zeby wszystko udalo sie dobrze zorganizowac Ja tez mam nadzieje ze to ciaza...i czekam na mozliwosc pojscia na bete,jak na zbawienie Hihi tylko nie schrup tego Twojego chrzesniaczka zostaw cos rodzicom ![]() Pozdrowionka kochana i powodzonka ![]() Kobietki czy Wy tez macie taki wyostrzony wech,czy to ja sie znow wkrecam...lapnelam sie juz na tym jakis czas temu,i juz nawet mojego Tz sie pytam czy on tez tak czuje intensywnie te wszystkie zapachy...dalam dzis mojej suczce denta stic(do czyszczenia zebow smakolyk) i jak nigdy,tak mi zaczal smierdziec ze myslalam ze nie wytrzymam,i tak samo z odswiezaczem powietrza,juz od jakiegos czasu wydaje mi sie strasznie intensywny Napiszcie czy tez macie cos takiego....Milutkiego popoludnia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki...
Jakoś po tej @ pozbierac się nie mogę... Co do "żabek" w brzuchu to ja mam zawsze przed @ takie coś... i wtedy wiem, że na 1000% dostanę... Mam nadzieję, że u was oznaczac będzie to coś innego... Zastanawia mnie skąd My kobiety tak straszne pokłady wiary w sobie znajdujemy... ? Przeciez część z nas dostała @ ? Ale jeszcze wierzymy, ze może to właśnie My w tych paru procentach kobiet jesteśmy co to ma @ i jest w ciąży... Przeciez to bez sensu... Cały miesiąc nie wierzyć w to, że jednak nie ma fasolki... Cały miesiąc łudzić się, że pewnie jesteśmy tylko... testy kłamią, organizm robi psikusa, lekarz się myli... itp.Skąd w nas taka siła do tej wiary ????????????????? |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
kiciu nie jestes sama jesli chodzi o zapachy
ja tez mam strasznie czuly zapach i czasem nawet pytam mojego TZ czy czuje a on ze nie no i wtedy wmawim mu ze na pewno czuje skoro tak mocno czuc i pewnei mi wkreca ze nie czuje ![]() a on sie smieje ze mnie ze na prawde nie czuje tak wlasnie myslam ze to wplyw ciazy ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- a co do tego co napislam stara panna to jak mowilam dziewczynom na innym forum jakie mam objawy itp to mowily ze przesadzam i pewnie to moje jakies wymysly bo tak bardzo chce dziecko (oczywiscie nie mam im tak za zle ze mowily tylko przedstawiamto z mojej perspektywy)i sie sama nakrecami niby objawami i po tyg zrobilam test i wyszly 2 kreseczki i gin takze potwierdzil ciaze ![]() takze to nie zawsze sa urojenia nasze bo bardzo chcemy dziecko |
|
|
|
#224 |
|
BAN stały
|
Upławy jeśli są brązowe to nie jest to ciąża...znalazłam w internecie coś takiego na temat koloru sluzu moze bedzie to przydatne
![]() "ANALIZA KOLORU Najpierw analizujemy kolor, zazwyczaj wyróżniamy następujące: * Biały – tzw. śluz kremowy jest to śluz niepłodny, jest też często pierwszym objawem ciąży * Przezroczysty –jest śluz płodny należy dokładnie przeanalizować jego rozciągliwość * Żółty- może świadczyć o zakażeniu, grzybicy, należy zbadać zapach i udać się do lekarza. * Różowy – występuje w momencie tzw. Plamienia okołoowulacyjnego, w poprzedniej części opowiadaliśmy, że w momencie pęknięcia i wydobycia komórki jajowej pęcherzyk Graffa wypełnia się krwią często wtedy kobieta odczuwa bardzo silny ból i krwawi na jasnoczerwono bądź różowo. * Brązowy – w fazie poowulacyjnej świadczy o za małej ilości progesteronu lub problemach hormonalnych, konieczna wizyta lekarska" |
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Stara Panna glowka do gory..trzymam kciuki zebys szybciutko doszla do siebie
![]() Co do wiary to warto wierzyc,bo wiara czyni cuda!!! Nie wiem dlaczego,ale wierze w to ze fasolka we mnie buszuje... jak nigdy choc jestem poddenerwowana ostatnio,to jesli chodzi o fasolke jest we mnie taki dziwny spokoj,ta smieszna @ jakiej jeszcze nigdy nie mialam,brak sluzu w czasie owulki i po,a przed mleczno bialy,lekko gesty(to jest dla mnie dziwne) bo zawsze jak mialam owulke to strasznie ze mnie lecialo),wlasnie ta wrazliwosc na zapachy...nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam prasowac,a ostatnio nie moge,bo nawet para z zelazka mi przeszkadza...bole podbrzusza ktore zaczely sie 2 tyg przed spodziewana @ i utrzymuja sie nadal,choc na szczescie juz teraz tylko co jakis czas mam takie mocniejsze,nudnosci,"zabk i" w brzuszku ktore mialam tylko zaraz po zjedzeniu czegos,a teraz mam je calymi dniami i czuje je az do zasniecia i wiele innych objawow...moglabym pisac i pisac heh Z tad kochana tyle we mnie wiary ![]() ![]() ![]() Elcia no ja tez sie pytam mojego Tz czy czuje,a on ze nie,i smieje sie ze mnie..a ja choc mam teraz lekki katar,to kazdy zapach mi przeszkadza Nawet jak jedzonko robie to czasem wytrzymac nie moge...uwielbialam zapach pieczonego kurczaka,a ostatnio jak robilam to nie moglam do kuchni wejsc bo az mnie odrzucalo ![]() Noo i tez mysle ze to nie urojenia,nawet jak test nie wychodzi,bo ja nawet nie przypuszczalam wczesniej ze moglabym byc w ciazy,wogole o tym nie myslalam a wszystko samo sie zaczelo dzisc..... Ooo witaj Asiu No troszke Cie u nas nie bylo...fajnie ze wkleilas kawalek artykulu No i mam kolejny powod zeby myslec ze jest we mnie fasolka...bo albo nie mam sluzu wcale,albo mam bialy....i byc tu czlowieku madry !!! Pozdrowionka kochane
|
|
|
|
#226 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ps. Kicia z ta wiara to mnie wyprzedzilas. heheh
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Madzik
![]() Nioo ja zawsze jestem tego zdania ze wiara czyni cuda,i to w co wierzymy napewno sie uda !!!!
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie trzeba wiezyc
a bedzie dobrze
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie ze tak
![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
BAN stały
|
witam
no wlasnie wklejajac ten kawalek pomyslalam o Tobie KICIA takze glowa do gory pozdrawiam i zycze milego dnia i spadam na
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Asiu
Kochana jestes !!! Ohh no miejmy nadzieje ze to fasolcia urzadza taka rewolucje w moim organizmie Smacznego Slonko ![]() Kusi mnie na jeszcze jeden tescik,zanim zdolam isc na bete....ale nie wiem czy kupowanie go ma jeszcze sens,skoro nie chca wyjsc II krechy....Co o tym myslicie??? |
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hhehh szczerze mowiac to ja jak bym byla ba twoim miejscu to na pewno bym zrobila ponownie test z czystej ciekawosci a na bete bym tez poszla potem hehe
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo dopoki nie potwierdza to jakos jeszcze sie boje, ze test sie mylil. a co do jedzenia, to moje ukochane jablka ktore wcinalam tonami, od wczoraj jakos mi staja w gardle na szczescie na kawe przechodzi mi ochota. Kicia a kiedy idziesz na bete, bo cos nie w temacie jestem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na 8 testow moze wyjsc jeden albo wcale ale zawsze dla samej siebie mozesz jeden cyknac ale na bete to poszlabym szybciutko
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Hmm no to nie pozostaje mi nic innego jak tylko kupic i zrobic test....ja sama umieram z ciekawosci,ale nie wiem co o tym myslec pozniej jak wychodzi jedna krecha...jedyne co mi przychodzi do glowy to za malo hormonu w moczu....A z moja beta jest troche problemow,wiec musze czekac i trwac w niepewnosci
Ale moze jutro sie cos wyjasni na spotkaniu z panem od ubezpieczen A tym czasem trzymajcie kciuki kochane ![]() Aaa pamietacie jak Wam pisalam ze strasznie wysypalo mi twarz malymi chrostkami??? Odstawilam jogurty a chrostki dalej sa,a do tego doszly jeszcze pryszcze ktorych nie mialam,a jak juz to wyskakiwal jakis jeden dzien przed @......... |
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
to kicia to rob test i szybko dawaj tu znac co i jak
![]() a ja nie moge sie doczekac juz loto do polski jak zobacze moja kruszynke i lekarz mi powie czy wszystko wporzadku
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Elciu kochana spokojnie
Zrobie test w piatek Bo jutro dopiero kupie Takze kochane cierpliwosci i trzymajcie kciuki A w piatek kolejne testowanko Hmm moze te 2 ostatnie dni tygodnia przyniosa mi szczescie,jutro spotkanie z ubezpieczycielem(moze potoczy sie pomyslnie),a w piatek ide na rozmowe w sprawie kursu jezykowego(oby udalo mi sie zalapac) Takze kochane trzymajcie mocno kciuki bo sa mi one baaardzo potrzebne !!!!
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki
![]() dzisiaj wieczorek bez TŻtka, ale wiem że czasem też trzeba od siebie chwilkę odetchnąć. Po prostu byłam u koleżanki na plotach :P minął dzień 36 (moze zaczne pisac pamietnik?:P) i okresu nie ma, zaś kolejny dzień z rzędu czułam się w ciągu dnia przez jakiś czas, głównie w południe jak przed okresem. Ale takie uczucie "mulenia" w brzuchu przed okresem mam tuż tuż... w tym samym dniu dostaje okres. A teraz nicik, poza kłuciami jajników na przemian bądź jakimś dziwnym uczuciem w brzuszku. co tam u Was w tendeszczowy wieczorek? |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deszczowy???uuuuuuuuuuuuu uu ![]() u nas goraco nawet teraz sloneczko swiecilo caly dzien i to juz od kilku dni co mnie zaskoczylo
|
|
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
w irlandii tak cieplo??????
no nie szokuj mnie:P ja jak bylam kiedys w ie to...niestety ale trafilam na typowo irlandzko-angielska pogode- slonce/deszcz/slonce/deszcz. w ktorej czesci Ie jestes? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

CZesto latam do wc, zawroty glowy czasaami, zmeczenie ogromne, no i zachcianki mam rozne czasami, duzo jem

obie przecierz czekamy na powiedzmy potwierdzenie bo mi sie wciaz wydaje ze to dzidzia i mam nadzieje ze to nie moje urojenia
na szczescie na kawe przechodzi mi ochota.