![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Szaleje z lakierami, ale za to z pielegnacją jestem grzeczna
![]() ![]() ![]() ![]() Z kolorówki oprócz lakierów nic innego nie kupiłam ![]() Myślę o zamówieniu z ZSK - fajne sa prezenty za czerwcowe zamówienia. Będzie skromne, max za 50 zł żeby na jeden prezent sie załapać (moze uda mi sie zamienić peeling aroniowy na olej migdałowy, bo mam próbke peelingu i niezbyt mi odpowiada, a olej uwielbiam ![]() * olejek do mycia twarzy migdał+czarnuszka, * ekstrakty: wyszczuplajacy, antycellulitowy i przeciw rozstępom
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-10 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Konto usunięte
|
Reset nie pomógł
![]() ![]() Do dzioba ledwo co umiem coś włożyć - tzn. widelec z jedzeniem. Rozwarcie paszczy minimalne ![]() W dodatku zdałam egzamin na 3.5 i jestem ZAŁAMANA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Obiecuję zaglądac częściej, chociaz przez weekend pewnie nie dam rady, ale w przyszłym tygodniu mają mi podłączać linię telefoniczną, więc jest szansa na necik w domq za tydzień
![]() ![]() ![]() ![]() Ale sie ciesze, że jest ten długi weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-06-10 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj 2 lakiery Wibo. Jeden różowy opalizujący na złoto i czerwono-pomarańczowy ![]()
![]() |
#215 |
Konto usunięte
|
Mój mi kazał zamknąć oczy i obiecał że nie będzie boleć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i doczekałam się! przyszło mi zamówienie eskulapowe! Super! I wstąpiłam na chwilę do Natury, ale nadal nie było nowych błyszczyków Rimmela ani lakierów Eveline i wyszłam z niczym ![]() ![]() idę się uczyć. ![]()
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, zmaotane przedpołudnie miałam, ale wszystko się dobrze skończyło- poprawiłam piątkowe zaliczenie
![]() Dziś znów widzę się z Mag ![]() A jutro z koleżanką z liceum bo przyleciała z UK ![]() Wpadłam na momencik do Solvaya (bo najpierw dosytałam cynk, ż eoblałam zaliczenie więc pojechałąm zrezygnoiwana) i obczaiłam PR SU ale tylko jeden mi się spodobał, bodajże 32, a z Eveline Poppy- nie wiem czy one oba nie sa zbyt podobne do siebie przypadkiem ![]() Yenn, witaj ![]() ![]() Ale jestem padnięta, hcyba walne małą drzemkę :ziewa:
#218 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: gratuluje
![]() W sklepiku nie mieli Bell ![]() EDYCJA: Kupiłam olejek do włosów Himalaya ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-10 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Kupiłam dzis fioletowy blubelowy żel z promocji naturowej ![]() Rzyrafko gratuluje ![]() paollino hej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Poznanianka to ja ( no prawie poznanianka) ale pewnie potrzebujesz kogoś z ładną buźką i szczuplutką i troche starszą wiec ![]() Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-06-10 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po raz pierwszy w zyciu mam czerwone pazury ![]() ![]() ekhm, ekhm. trzymacjie kciuki, zeby w sobote nie padalo ![]() ![]()
![]() |
#221 |
Konto usunięte
|
Hmm... coś o mnie?
![]() ![]() ![]() Teraz pachnę Amethyste'm Durbano ![]() ![]() ![]() co jeszcze chcecie wiedzieć? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Moja mama umie podbudować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
To chyba jednak PR bym wolała
![]() Przyglądałam się też temu 98 i nie powiem, fajny, ale teraz znalazłam coś takiego jak na wzorniku- ten kolor w wersji matowej jets boski ![]() I nowa kolekcja hiszpańska też mi się podoba http://www.pssion.se/?p=3592 - najbardziej pożądam Pink Flamenco, Conquistadorable Color oraz Bullish on Opi ![]() Jak to nigdy nie miałąś czerwieni na pazurkach? ![]() Na pewno nie będzie padało! Wszystko się uda, zobaczysz ![]()
#223 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko gratuluję zaliczenia
![]() ![]() zizku ![]() ![]() ![]()
#224 |
Zakorzenienie
|
Robię porządki w kolorówce - Nosek mnie natchnęła, bo wspominała coś o tym.
Narazie odłożyłam 5 rzeczy, ide do sklepu a potem ciąg dalszy .
#225 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić zakupami ze wczoraj- kolejne 2 żele Lirene Body Adventure do kompletu i uległam Ziajowemu płynowi do higieny intymnej bo pachnie konwaliowo, a te kwiatki wygrywają nawet z nielubiana marką
![]() Chyba musze zrobić licznik nie tylko kolorówki w brudnopisie ![]() Aha, kto ogląda ostry dyżur? JA własnei jestem po ostatnim odcinku serii 12, masakra już nie moge się doczekać następnego i chyba poszukam po necie bo jutro pewnei z racji Święta TVP2 nie puści ![]() Posprzątałam sobei ładnie pokoik, jeszcze tylko łazienka do umycia i MagJa może wpadać- nocują dziś u mnie z TŻ ![]() ![]() Muszę na dniach wyprac pędzelki, nie widziały wody chyab od Świąt wielkanocnych albo i jeszcze wcześniej ![]()
#226 |
Przyjaciółka KWC
|
Też muszę wyprać pędzelki, zbieram się do tego i zbieram i zebrać się nie mogę.
![]() Właśnie oderwałam się od nauki, żeby zajrzeć do was na chwilkę. ![]() ![]() I czemu ja mam w przyszłym tygodniu takie strasznie trudne egzaminy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Miss Pudernica
|
Co tu tak pusto
![]() Cytat:
![]() ![]() Hosenko jak tam porządki? ![]() Chciałam sobie kupić brązer Deborah, ale nigdzie go nie mogę znaleźć. A mojego została tylko odrobina po brzegach ![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Też myślę o brązerze Deborah, ale on jest bardzo wielki i do końca życia go nie zużyję!
Co do seriali to też lubię oglądać na komputerze, wieczorem przed snem sobi e mogę włączyć i oglądać tyle odcinków na ile mam ochotę ![]()
#229 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja wróciłam właśnie z procesji, dogrzało mi strasznie ![]() ![]() O ja też myślę o tym brązerze Deborah, ale jeszcze nie widziałam go nawet na żywo. Nie wiem czy jutro przypadkiem się nie wybiorę na małe zakupki do G.Krakowskiej. Bodajże w tej w drogerio-aptece przy wejściu od Pawiej mają Deborah, więc poszukam go.
#230 |
Konto usunięte
|
A ja też byłam na procesji
![]() ![]() ![]() ![]() Bosh, już dawno nie miałam dnia wolnego ![]() Mama mi zaplotła koronkę na głowie ![]() jak za starych dobrych czasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
![]() Skończyło się na tych 5 rzeczacz jednak, dziś odłożyłam jeszcze lakier Delii bo zbyt intensywan czerwień jak dla mnie ![]() Wkońcu coś ruszyło na moich aukcjach - sprzedał się podwójny roż Sephory ![]() Sprawdzam prognoze pogody, bo nie wiem co wziąć do Wiednia ![]() ![]() Tez byłam na procesji, strasznie goraco było, a teraz się zachmurzyło ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-11 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | ||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam raz w życiu bordo, czystej czerwieni nigdy. ![]() Nie wierzę, że mam 5 dni dp następnego egzaminu. ![]() ![]() Dzisiaj robię jedno wielkie.. NIC. ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Hosenko, co Ci się nie podobało w niebieskim cieniu Essence Asia Glam? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#235 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja też muszę jutro jechać na zakupy. Dalej nie mam butów na wesele ![]() ![]() ![]() Zaraz przychodzi TŻ na obiad, zrobiłam na deser tartę z owocami, ciekawe czy galaretka na wierzchu się zdąży ściąć. ![]() I jestem przeziębiona, mam potworny katar. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie też niedługo przyjdzie TŻ, potem zobaczymy się dopiero w poniedziałek ![]()
![]() |
#237 |
Przyjaciółka KWC
|
Przepis jak przepis
![]() opakowanie ciasta francuskiego budyń waniliowy galaretka owoce ciastem wyłożyć foremkę do tarty, podpiec, na to budyń, na to owoce, na to galaretka i do lodówki ![]() przepis dostosowany do moich zdolności cukierniczych ![]() U mnie są winogrona, melon, kiwi, banan i ananas z puszki i podane to będzie z sorbetem malinowym. Galaretkę dałam na to pomarańczową, a do budyniu dolałam kropelkę spirytusu i dodatkowy cukier waniliowy. Mam nadzieję, że będzie jadalne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
A to w sumie na jedno wychodzi, bo Douglas też w Krakowskiej jest
![]() Muszę sobie jeszcze kupić nowe okulary przeciwsłoneczne, moje ulubione z H&M się zrysowały strasznie na szkłach ![]() ![]() ![]() Przeszła właśnie u mnie burza, teraz jest pochmurno i brzydko i głowa mnie boli, bo ciśnienie poszło w dół ![]()
#240 |
Konto usunięte
|
Moje białe muchy z H&M też porysowane
![]() Teraz mają tam piękne muchy od Mathew Williamsona, ale drogie jak cholera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.