Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-10, 09:45   #211
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Szaleje z lakierami, ale za to z pielegnacją jestem grzeczna W czerwcu kupiłam tylko zestaw Rebulid oliwka+żel (oliwka w użyciu , myślę o drugiej ), i krem do ciała Ultra Rich z Oriflame, a wczoraj mama z Rossmanna przyniosła mi Sudocrem (i od wczoraj lecze nim pachy, wczesniej uzywałam Bambino, ale mimo rozjasnienia podraznionej skóy ... zapchał! ) i Lactacyd (obie rzeczy z rossmanowej promocji).

Z kolorówki oprócz lakierów nic innego nie kupiłam

Myślę o zamówieniu z ZSK - fajne sa prezenty za czerwcowe zamówienia. Będzie skromne, max za 50 zł żeby na jeden prezent sie załapać (moze uda mi sie zamienić peeling aroniowy na olej migdałowy, bo mam próbke peelingu i niezbyt mi odpowiada, a olej uwielbiam ):
* olejek do mycia twarzy migdał+czarnuszka,
* ekstrakty: wyszczuplajacy, antycellulitowy i przeciw rozstępom

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-06-10 o 09:50
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:52   #212
201608251020
Konto usunięte

Reset nie pomógł Telefon niniejszym umarł. Szwagier mi ponoć załatwił jakiś zastępczy i przywiezie mi dziś, ale ja mam wszystkie kontakty na telefonie nie na karcie SIM
Do dzioba ledwo co umiem coś włożyć - tzn. widelec z jedzeniem. Rozwarcie paszczy minimalne
W dodatku zdałam egzamin na 3.5 i jestem ZAŁAMANA Czy jestem nienormalna martwiąc się za niską oceną?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 12:58   #213
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Obiecuję zaglądac częściej, chociaz przez weekend pewnie nie dam rady, ale w przyszłym tygodniu mają mi podłączać linię telefoniczną, więc jest szansa na necik w domq za tydzień Co do lakierów to zakupiłam: czerwień z Bell, fiolet z takich małych Golden Rose chyba, i jeszcze jakiś kolor, nie pamiętam teraz jaki , granat z Avonu, pistacjowy i czarny z drobinkami z Farmasi, biały i różowy Essence, i coś jeszcze, ale nie pamietam co, straciłam już rachubę Na razie użyłam Bell i Farmasi pistację, pierwsze wrazenie całkiem fajne, na pewno polecę kupić jeszcze jakis Bell, bo mnie powalił - cudna czerwień, jedna warstwa świetnie kryje, super łatwo się nakłada, nie śmierdzi, w miarę szybko schnie. Zobaczymy jeszcze jak z trwałoscią, ale na razie cudo po prostu! W ogólę jak się w końcu rozpakuję, to chyba na nowo obfocę mój zbiór, bo się juz pogubiłam co ostatnio kupiłam, a co zdążyłam uwiecznić na fotach

Ale sie ciesze, że jest ten długi weekend Wystawa się dzisiaj składa, jeszcze tylko napiszę raport i kuniec! Zmęczonam, należy mi się słuszny wypoczynek Ale w następną sobotę mam sesje zdjeciową w Poznaniu - muszę umalować, ubrać i w ogóle przygotować modelkę do sesji modowej. Zapowiada się fajna zabawa, ale jest mały zonk - nie mam jeszcze modelki Jest tu może chętna Poznanianka? Hmm? A może znacie kogoś?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję

Edytowane przez YenneferD
Czas edycji: 2009-06-10 o 13:00
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 13:13   #214
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
oj.. ja nigdy do borowania nie brałam znieczulenia, może nieprzyjemne, ale do zniesienia (nawet do leczenia kanałowego nie brałam, bo bałam się igły..)
Ja też nigdy nie miałam znieczulenia. Widok igły mnie przeraża. A przy leczeniu kanałowym miałam tak fają babkę, że w ogóle nic nie czułam. Jeszcze w tle leciał Turnau, wiec miałam całkowity relaks
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Uważaj, edm strasznie wciąga. Ja mam 4 komplety próbek plus kilka innych rzeczy, a kusi mnie jeszcze tyyyle
Nie zdążyłam swoich rozpakować, a dostałam je w lutym

Kupiłam dzisiaj 2 lakiery Wibo. Jeden różowy opalizujący na złoto i czerwono-pomarańczowy
Stary 2009-06-10, 13:27   #215
201608251020
Konto usunięte

Mój mi kazał zamknąć oczy i obiecał że nie będzie boleć i nie bolało! Wkłuł mi się w policzek właściwie nawet nie wiem kiedy
Stary 2009-06-10, 14:50   #216
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
W dodatku zdałam egzamin na 3.5 i jestem ZAŁAMANA Czy jestem nienormalna martwiąc się za niską oceną?
Tak ja sie modlę, żeby tylko zdać, co jest bardzo wątpliwe...

No i doczekałam się! przyszło mi zamówienie eskulapowe! Super!
I wstąpiłam na chwilę do Natury, ale nadal nie było nowych błyszczyków Rimmela ani lakierów Eveline i wyszłam z niczym
idę się uczyć.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 15:18   #217
rzyrafka
Zakorzenienie

Witajcie, zmaotane przedpołudnie miałam, ale wszystko się dobrze skończyło- poprawiłam piątkowe zaliczenie

Dziś znów widzę się z Mag
A jutro z koleżanką z liceum bo przyleciała z UK

Wpadłam na momencik do Solvaya (bo najpierw dosytałam cynk, ż eoblałam zaliczenie więc pojechałąm zrezygnoiwana) i obczaiłam PR SU ale tylko jeden mi się spodobał, bodajże 32, a z Eveline Poppy- nie wiem czy one oba nie sa zbyt podobne do siebie przypadkiem

Yenn, witaj kusisz Bellem, czaję się na czarny bo CrisNail mnie zawodzi

Ale jestem padnięta, hcyba walne małą drzemkę :ziewa:
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-10, 16:02   #218
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: gratuluje

W sklepiku nie mieli Bell Przedstawicielka przywiozla tylko tą serię do Frenczu, kolorowe powinny być za tydzień

EDYCJA:
Kupiłam olejek do włosów Himalaya Jednak jest u mnie apteka z tymi kosmetykami Pod koneic następnego tygodnia mają mieć dostawę - kusi mnie maseczka z miodlą

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-06-10 o 16:13
Stary 2009-06-10, 16:04   #219
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dzień dobry niniejszym ogłaszam że mam już wakacje czeka mnie teraz tylko zakończenie a całe 2 miesiące laby
Kupiłam dzis fioletowy blubelowy żel z promocji naturowej

Rzyrafko gratuluje
paollino hej miło cię poznać może coś nam jeszcze powiesz o sobie było by fajnie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Obiecuję zaglądac częściej, chociaz przez weekend pewnie nie dam rady, ale w przyszłym tygodniu mają mi podłączać linię telefoniczną, więc jest szansa na necik w domq za tydzień Co do lakierów to zakupiłam: czerwień z Bell, fiolet z takich małych Golden Rose chyba, i jeszcze jakiś kolor, nie pamiętam teraz jaki , granat z Avonu, pistacjowy i czarny z drobinkami z Farmasi, biały i różowy Essence, i coś jeszcze, ale nie pamietam co, straciłam już rachubę Na razie użyłam Bell i Farmasi pistację, pierwsze wrazenie całkiem fajne, na pewno polecę kupić jeszcze jakis Bell, bo mnie powalił - cudna czerwień, jedna warstwa świetnie kryje, super łatwo się nakłada, nie śmierdzi, w miarę szybko schnie. Zobaczymy jeszcze jak z trwałoscią, ale na razie cudo po prostu! W ogólę jak się w końcu rozpakuję, to chyba na nowo obfocę mój zbiór, bo się juz pogubiłam co ostatnio kupiłam, a co zdążyłam uwiecznić na fotach

Ale sie ciesze, że jest ten długi weekend Wystawa się dzisiaj składa, jeszcze tylko napiszę raport i kuniec! Zmęczonam, należy mi się słuszny wypoczynek Ale w następną sobotę mam sesje zdjeciową w Poznaniu - muszę umalować, ubrać i w ogóle przygotować modelkę do sesji modowej. Zapowiada się fajna zabawa, ale jest mały zonk - nie mam jeszcze modelki Jest tu może chętna Poznanianka? Hmm? A może znacie kogoś?
Yen szalejecie razem z Hosenką co do tych lakierów a ten z golden rose to te takie maluszki?? uwielbiam je za te kolory
A Poznanianka to ja ( no prawie poznanianka) ale pewnie potrzebujesz kogoś z ładną buźką i szczuplutką i troche starszą wiec

Edytowane przez xxxDAGMARAxxx
Czas edycji: 2009-06-10 o 16:05
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 16:08   #220
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
obczaiłam PR SU ale tylko jeden mi się spodobał, bodajże 32, a z Eveline Poppy- nie wiem czy one oba nie sa zbyt podobne do siebie przypadkiem
nie sa podobne ja mam #32 PR SU a dzisiaj ogladalam Poppy Eveliny i Poppy jest jednak jasniejszy niz PR. mnie Poppy bardziej przypomina ten roz, ktory mam z Bell
po raz pierwszy w zyciu mam czerwone pazury i sa obledne. w sumie to taka czerwien-nie-czerwien, #98 PR SU. to taka rozo-czerwien, kolor jest inny w zaleznosci od swiatla. ale jest piekny

ekhm, ekhm. trzymacjie kciuki, zeby w sobote nie padalo bo sie zalamie normalnie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 17:32   #221
201608251020
Konto usunięte

Hmm... coś o mnie? Nazywam się Paulinka i jestem... kosmetykoholiczką Ostatni raz kupiłam... tydzień temu, wczoraj przyszedł mi EDM
Teraz pachnę Amethyste'm Durbano jestem studentką, aktualnie sobie przyjechałam na 5 dni do domku w środę pierwszy egzamin
co jeszcze chcecie wiedzieć?

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Moja mama umie podbudować Powiedziałam jej że się martwię tą 3.5, a ta stwierdziła "Tyś jest chora "

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-10, 17:33   #222
rzyrafka
Zakorzenienie

To chyba jednak PR bym wolała

Przyglądałam się też temu 98 i nie powiem, fajny, ale teraz znalazłam coś takiego jak na wzorniku- ten kolor w wersji matowej jets boski http://bjooti.net/?p=7777 ostatnie zdjęcie na dole.

I nowa kolekcja hiszpańska też mi się podoba http://www.pssion.se/?p=3592 - najbardziej pożądam Pink Flamenco, Conquistadorable Color oraz Bullish on Opi

Jak to nigdy nie miałąś czerwieni na pazurkach?

Na pewno nie będzie padało! Wszystko się uda, zobaczysz
Stary 2009-06-10, 17:57   #223
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko gratuluję zaliczenia Ja dziś też miałam być w Solvayu, ale nie dotarłam, byłam z deka wkurzona tym co się w pracy działo(wszystko przez głupich urzędników!) i miałam już dość dzisiejszego dnia. A do domu wracałam 2 godziny jak normalnie jadę 40 minut - nienawidzę krakowskich korków

zizku Pogoda na pewno dopisze Moja koleżanka z pracy też ma w sobotę swój ślub i podobno ma być słonecznie i nie za gorąco
Stary 2009-06-10, 18:15   #224
Hosenka*
Zakorzenienie

Robię porządki w kolorówce - Nosek mnie natchnęła, bo wspominała coś o tym.
Narazie odłożyłam 5 rzeczy, ide do sklepu a potem ciąg dalszy .

Instagram

Stary 2009-06-10, 19:52   #225
rzyrafka
Zakorzenienie

Zapomniałam się pochwalić zakupami ze wczoraj- kolejne 2 żele Lirene Body Adventure do kompletu i uległam Ziajowemu płynowi do higieny intymnej bo pachnie konwaliowo, a te kwiatki wygrywają nawet z nielubiana marką

Chyba musze zrobić licznik nie tylko kolorówki w brudnopisie

Aha, kto ogląda ostry dyżur? JA własnei jestem po ostatnim odcinku serii 12, masakra już nie moge się doczekać następnego i chyba poszukam po necie bo jutro pewnei z racji Święta TVP2 nie puści

Posprzątałam sobei ładnie pokoik, jeszcze tylko łazienka do umycia i MagJa może wpadać- nocują dziś u mnie z TŻ Jej siostra już pewnei leci spowrotem do Anglii a my wyskoczymy na piwko

Muszę na dniach wyprac pędzelki, nie widziały wody chyab od Świąt wielkanocnych albo i jeszcze wcześniej
Stary 2009-06-10, 20:56   #226
iceflower
Przyjaciółka KWC

Też muszę wyprać pędzelki, zbieram się do tego i zbieram i zebrać się nie mogę. Może zrobię to dziś później lub jutro w ramach przerwy w nauce.

Właśnie oderwałam się od nauki, żeby zajrzeć do was na chwilkę. Szykuje mi się straszny weekend, mam tyyyyyyyyyyle nauki, jest ładna pogoda, śpię u TŻ a do tego w sobotę mam wieczór panieński przyjaciółki.

I czemu ja mam w przyszłym tygodniu takie strasznie trudne egzaminy? I czemu tak mało na nie umiem?
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 10:33   #227
aante_e
Miss Pudernica

Co tu tak pusto
Cytat:
Aha, kto ogląda ostry dyżur? JA własnei jestem po ostatnim odcinku serii 12, masakra już nie moge się doczekać następnego i chyba poszukam po necie bo jutro pewnei z racji Święta TVP2 nie puści
Na razie mam pierwszy sezon, reszty szukam ale już mi się bardzo podoba. W ogóle o wiele bardziej wolę oglądać seriale na laptopie, niż w tv. I godzinę można sobie dopasować i dzień. No i telewizora nie mam, więc nic innego mi nie pozostaje

Hosenko jak tam porządki?

Chciałam sobie kupić brązer Deborah, ale nigdzie go nie mogę znaleźć. A mojego została tylko odrobina po brzegach
Stary 2009-06-11, 10:53   #228
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Też myślę o brązerze Deborah, ale on jest bardzo wielki i do końca życia go nie zużyję!
Co do seriali to też lubię oglądać na komputerze, wieczorem przed snem sobi e mogę włączyć i oglądać tyle odcinków na ile mam ochotę Aktualnie ściągam dr House'a od 1 odcinka, potem może wciągnę się w ostry dyżur
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 11:08   #229
isa666
Zakorzenienie

Dobry Widzę, że cisza w wątku nastała.
Ja wróciłam właśnie z procesji, dogrzało mi strasznie Rano jak wstałam było chłodnawo, więc ubrałam rurki, czarną bluzeczkę i sweterek a podczas procesji myślałam, że zemdleję z gorąca. Wszyscy ludzie dookoła byli ubrani lekko a ja się naubierałam jak głupia

O ja też myślę o tym brązerze Deborah, ale jeszcze nie widziałam go nawet na żywo.
Nie wiem czy jutro przypadkiem się nie wybiorę na małe zakupki do G.Krakowskiej. Bodajże w tej w drogerio-aptece przy wejściu od Pawiej mają Deborah, więc poszukam go.
Stary 2009-06-11, 11:40   #230
201608251020
Konto usunięte

A ja też byłam na procesji Dogrzało mi trochę po nóżkach, miałam czarne eleganckie spodnie Wypachniłam się dziś Lempicką i doprawiłam Diorem A co, okazje specjalne
Bosh, już dawno nie miałam dnia wolnego

Mama mi zaplotła koronkę na głowie
jak za starych dobrych czasów
Stary 2009-06-11, 11:54   #231
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Hosenko jak tam porządki?
Skończyło się na tych 5 rzeczacz jednak, dziś odłożyłam jeszcze lakier Delii bo zbyt intensywan czerwień jak dla mnie Zaraz wrzuce fotkę w watku z podpisu.

Wkońcu coś ruszyło na moich aukcjach - sprzedał się podwójny roż Sephory

Sprawdzam prognoze pogody, bo nie wiem co wziąć do Wiednia Wczoraj spakowałam tylko ... kosmetyczke

Tez byłam na procesji, strasznie goraco było, a teraz się zachmurzyło

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-06-11 o 12:29
Stary 2009-06-11, 12:05   #232
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
najbardziej mnie "rozwalają" przypadkowo spotkani znajomi z liceum
"JESZCZE ze sobą jesteście?!"
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
moi dalsi znajomi też za każdym razem zaskoczeni
Ahh, skąd ja to znam.. Dla niektórych takie długie związki to coś, co się nie zdarza.

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Moja dentysta zawsze namiętnie mi coś opowiada przy borowaniu i zadaje pytania, tylko jak tu odpowiedzieć?
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
mnie to zawsze rozbraja moj mowi, mowi, pytania zadaje a ja sie boje, ze sie obslinie
Widzę, że nie tylko moja dentystka ma dziwną skłonność do zadawania mi pytań na które nie jestem w stanie odpowiedzieć.

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Tak ja sie modlę, żeby tylko zdać, co jest bardzo wątpliwe...
Nie, to nie jest nic nienormalnego. Czasem łatwiej jest pogodzić się z niezdanym egzaminem mając świadomość, że nie było się do niego do końca przygotowanym, niż z oceną, która zupełnie nie odzwierciedla naszej wiedzy i starań.

Cytat:
Jak to nigdy nie miałąś czerwieni na pazurkach?
Ja miałam raz w życiu bordo, czystej czerwieni nigdy.

Nie wierzę, że mam 5 dni dp następnego egzaminu. Życie jest piękne, ahh..
Dzisiaj robię jedno wielkie.. NIC.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Hosenko, co Ci się nie podobało w niebieskim cieniu Essence Asia Glam?
Stary 2009-06-11, 12:08   #233
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że mam 5 dni dp następnego egzaminu. Życie jest piękne, ahh..
Dzisiaj robię jedno wielkie.. NIC.
Ja mam następny egzamin dopiero w środę dziś robię równie wielkie NIC jak Ty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-11, 12:30   #234
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hosenko, co Ci się nie podobało w niebieskim cieniu Essence Asia Glam?
Em: cień jest bardzo ładny, podoba mi się, ale mi nie pasuje taki odcień Musze mieć granat z domieszką fioletu, albo bardziej intensywny niebieski - turkus.

Instagram

Stary 2009-06-11, 13:21   #235
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
O ja też myślę o tym brązerze Deborah, ale jeszcze nie widziałam go nawet na żywo.
Nie wiem czy jutro przypadkiem się nie wybiorę na małe zakupki do G.Krakowskiej. Bodajże w tej w drogerio-aptece przy wejściu od Pawiej mają Deborah, więc poszukam go.
Deborah jest w Douglasie, w Europejskiej jej nie ma.

Ja też muszę jutro jechać na zakupy. Dalej nie mam butów na wesele ani torebki ani nic czym mogę się zakryć w kościele, bo chyba nie wypada z gołymi ramionami. Poza tym wybieram się do Eskulapa po moje miniatury Galenic i emulsję Lirene (nie mam nic z filtrem na działce, muszę coś tam zainstalować na stałe).

Zaraz przychodzi TŻ na obiad, zrobiłam na deser tartę z owocami, ciekawe czy galaretka na wierzchu się zdąży ściąć.

I jestem przeziębiona, mam potworny katar.
Stary 2009-06-11, 13:24   #236
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zaraz przychodzi TŻ na obiad, zrobiłam na deser tartę z owocami, ciekawe czy galaretka na wierzchu się zdąży ściąć.
Możesz wrzucić przepis??

Do mnie też niedługo przyjdzie TŻ, potem zobaczymy się dopiero w poniedziałek

Instagram

Stary 2009-06-11, 13:29   #237
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Możesz wrzucić przepis??
Przepis jak przepis :

opakowanie ciasta francuskiego
budyń waniliowy
galaretka
owoce

ciastem wyłożyć foremkę do tarty, podpiec, na to budyń, na to owoce, na to galaretka i do lodówki

przepis dostosowany do moich zdolności cukierniczych

U mnie są winogrona, melon, kiwi, banan i ananas z puszki i podane to będzie z sorbetem malinowym. Galaretkę dałam na to pomarańczową, a do budyniu dolałam kropelkę spirytusu i dodatkowy cukier waniliowy. Mam nadzieję, że będzie jadalne.
Stary 2009-06-11, 13:44   #238
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie są winogrona, melon, kiwi, banan i ananas z puszki i podane to będzie z sorbetem malinowym. Galaretkę dałam na to pomarańczową, a do budyniu dolałam kropelkę spirytusu i dodatkowy cukier waniliowy. Mam nadzieję, że będzie jadalne.
ten ananas moze sprawic, ze galaretka sie nie zetnie kiwi tak samo
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 14:14   #239
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Deborah jest w Douglasie, w Europejskiej jej nie ma.
A to w sumie na jedno wychodzi, bo Douglas też w Krakowskiej jest

Muszę sobie jeszcze kupić nowe okulary przeciwsłoneczne, moje ulubione z H&M się zrysowały strasznie na szkłach Posiadam co prawda jeszcze 2 pary much, ale jakoś ostatnio źle mi się w nich chodzi. Mam wrażenie, że wyglądam głupio Na pewno zajrzę za okularami do H&M, ciekawa też jestem co tam z kolorówki ciekawego mają. Może jakieś fajne lakiery?

Przeszła właśnie u mnie burza, teraz jest pochmurno i brzydko i głowa mnie boli, bo ciśnienie poszło w dół
Stary 2009-06-11, 14:31   #240
201608251020
Konto usunięte

Moje białe muchy z H&M też porysowane
Teraz mają tam piękne muchy od Mathew Williamsona, ale drogie jak cholera
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości