Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-13, 14:44   #211
Wenus1988
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Cytat:
Napisane przez o w morde Pokaż wiadomość
Odszedł.. zostawił mnie samą zapłakaną i po prostu wyszedł odrzucając mnie na koniec świata z całą moją nadzieją, z całą moją miłością wybrał pieprzony alkohol i według niego poradzi sobie z tym sam, nie potrzebuje terapii.. a ja tu ryczę jak głupia bo po milionie ostatnich szans chciałam, naprawdę tak bardzo chciałam dać nam szansę i wierzyłam że tym razem się uda chciałam być z nim, iść z nim na terapię żeby było mu łatwiej, być przy nim całą sobą tak jak zawsze.. i znowu to ja walczyłam a on po prostu wyszedł.. masakra jak to boli okropnie
Zwiazek z alkoholikiem? No way..
daj sobie spokoj dziewczyno dopoki nie jest za pozno i nie trzyma Was zadno zobowiazanie
Wenus1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 14:48   #212
sim
Raczkowanie

GG do sim

Cytat:
Napisane przez NiezbytSzczesliwa Pokaż wiadomość
Witam moje najukochansze dziewuszki Buziaczki dla ekipy z poprzedniej czesci i pozdrowienia dla nowiutkich na tym watku-szkoda,ze tutaj sie spotykamy...
Wczoraj wygasl ban jakiego dostalam i juz swobodnie moge do Was pisac Mam nadzieje,ze sie cieszycie,ze wrocilam.Caly ten tydzien Was podczytywalam,ciezko mi jest hurtem odpisywac dlatego zaczne jak gdyby nigdy nic od dzisiaj
Na wizazu moge byc jeszcze godzinke,bo pozniej przyjezdza K z pracy i zabiera mnie do domu-co za glupek,zabral moje klucze i musze siedziec u Jego mamy,ale przynajmniej tyle U mnie dobrze,narazie jest naprawde niezle,zmienil sie troszke i to dobrze.Rozmowy jako takiej o tej sytuacji nie bylo,ale zapytal mnie ostatnio czy uwazam,ze on jest tym jedynym,odpowiedzialam,ze tak i zapytalam go o to samo.Tez odpowiedzial,ze tak.Nastepnie zapytalam czy to wszystko bylo potrzebne-odparl,ze chyba tak,bo mial okazje pomyslec i zdac sobie sprawe z tego,ze ze mna chce byc i mnie kocha najbardziej na swiecie.Coz on juz cos gada o slubie,ale nieeeeeeee,nie tak szybko moj mily,jestem teraz w fazie obserwacji Wiec nie bojcie nic,naiwna nie jestem i nie bede Jeszcze jedna sytuacja,dla mnie nowosc-spalam sobie spokojnie w lozeczku,az tu nagle K sie zerwal i strasznie mocno zaczal mnie przytulac,w pierwszej chwili sie przestraszylam,po chiwli zapytal czy go kocham,odpowiedzialam,ze oczywiscie,ze tak,byl przestraszony,zapytalam czemu mnie pyta i co sie stalo,a on odparl,ze snilo mu sie,ze powiedzialam mu prosto w twarz,ze go nie kocham i kocham innego(jego kolege-jest o niego masakrycznie zazdrosny).Bylam zdziwiona ale coz,nie wiem jak to zinterpretowac i tego nie robie
To wlasciwie byloby na tyle,bo jak napisze wiecej to bedzie,ze sie rozpisalam czy cos.
Za Was wszystkie trzymam kciuki,zeby jedne wrocily do bylych,inne znalazly milosc u nowych a jeszcze inne zeby pozostaly same i uporaly sie jak najszybciej z bolem i cierpieniem.
Buziaczki kochane moje
Fajnie ze wróciłaś!!!

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 14:49   #213
Wenus1988
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tangleofnatumi Pokaż wiadomość
Cześć
Nie mam siły teraz nadrabiać zaległości, ale podczytuję... Jeśli ktoś mnie tu pamięta... To powiem tylko, że u mnie nic nowego. Do 1 lipca brak kontaktu. Wcale mnie nie kusi, żeby do niego napisać, właściwie nawet nie mam mu nic do powiedzenia.

Ale... Dziś spotkałam fajnego faceta. Takiego naprawdę fajnego, że rzadko się takich spotyka. Szlajałam się bez celu po mieście i już miałam jechać do domu, kiedy postanowiłam zjeść kanapkę w Oscarze. Zamówiłam, a on przyszedł po mnie. Zwróciłam na niego uwagę jak tylko się odezwał - był w stosunku do sprzedawczyni taki bezpośredni i jednocześnie sympatyczny I stałam sobie za nim i myślałam, jak bardzo lubię takich ludzi, kiedy on się oczywiście odwrócił i oczywiście zobaczył mnie, i oczywiście nasze oczy spotkały się na o wiele dłużej niż powinny
Potem znowu żartował z tamtą babką (ale to było dlatego takie urocze, że on jej nie podrywał, tylko widać było, że po prostu ten typ tak ma). Stałam i wchłaniałam swoją kanapkę, a on wziął swoje, zabrał swoją torbę (podróżną), zawahał się chwilę, przeszedł obok mnie, mówiąc "sorry", a potem uśmiechnął się i życzył mi smacznego. Odparłam "dziękuję, wzajemnie" i od tamtej pory się zastanawiam, czemu nie poszłam za nim

Wiecie, ja chyba już nigdy nie wrócę do swojego ex. Jest tylu fantastycznych facetów, którzy mają u mnie czystą kartę i nigdy mnie nie zostawili

Btw. dziś się obudziłam wyjątkowo zgnębiona, i nie wiedziałam czemu, myślałam, że przez pogodę, a dopiero w pracy sobie przypomniałam, że śnił mi się ex i jego mama...
Zazdroszcze Czemu ja nigdy nie moge spotkac fajnych facetow, zwracajacych na siebie moja uwage
Ja bym sie krecila w okolicach sklepu.. tak na wypadek gdyby sie znow pojawil HA To mowisz ciacho.. ciacho.. ah kiedy ja tak mylalam o facetach..
Stary 2009-06-13, 15:22   #214
malaczarna885
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki, jak humory dzisiaj? U mnie calkiem niezle, trzymam się jakos. Bylam w pracy, caly czas o nim myslalam, same mile wspomnienia.. w dodatku jakies dobijajace piosenki w radiu.. tesknie, tesknie, tesknie.. Dzisiaj na chwile sie zobaczymy, mam nadzieje, ze tym razem sie nie porycze jak zawsze. W ogole to stwierdzilam, ze czas wziąć się za siebie, zadbac, zrobic na bostwo.. tak dla siebie dla lepszego samopoczucia. W poniedzialek ide do fryzjera, a co!
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 16:29   #215
analee
Raczkowanie

cóż... czy ja też mogłabym dołączyć...?

zdaje się, że ten najważniejszy jak mi się zdawało rozdział dobiegł końca...
tak strasznie boję się tego cholernego życia... brakuje mi już siły na ciągłe rozpamiętywanie...
analee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 16:32   #216
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez analee Pokaż wiadomość
cóż... czy ja też mogłabym dołączyć...?

zdaje się, że ten najważniejszy jak mi się zdawało rozdział dobiegł końca...
tak strasznie boję się tego cholernego życia... brakuje mi już siły na ciągłe rozpamiętywanie...
ehh.. coraz wiecej nas tutaj... Witaj ;* wiem co czujesz..
Stary 2009-06-13, 16:53   #217
analee
Raczkowanie

nie mogę uwierzyć, że te wielkie słowa były bez pokrycia...

że tak naprawdę to nic nie znaczyło...

nie mam siły żeby się zbierać...
Stary 2009-06-13, 16:54   #218
Wenus1988
Raczkowanie

A ja kolejny dzien mam cholernego dola...
Dzisiaj mojEX dowiedzial sie, ze zaczelam stosowac tabletki anty.(nie stosowalam przez 1 rok czasu, bo bylam naiwna i glupia i myslalam, ze chce miec z nim dziecko) i stwierdzil, ze moge sobie szukac innego faceta..(bo on rowniez chcial miec ze mna dziecko)
A na gg ustawil opis.. "no to pijemy i balety"

Dlaczego ja musze miec tak przerypane
I dlaczego wciaz o nim mysle jak ta naiwna idiotka, ze bedzie dobrze?

Edytowane przez Wenus1988
Czas edycji: 2009-06-13 o 16:56
Stary 2009-06-13, 16:58   #219
analee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wenus1988 Pokaż wiadomość
A ja kolejny dzien mam cholernego dola...
Dzisiaj mojEX dowiedzial sie, ze zaczelam stosowac tabletki anty.(nie stosowalam przez 1 rok czasu, bo bylam naiwna i glupia i myslalam, ze chce miec z nim dziecko) i stwierdzil, ze moge sobie szukac innego faceta..(bo on rowniez chcial miec ze mna dziecko)
A na gg ustawil opis.. "no to pijemy i balety"

Dlaczego ja musze miec tak przerypane
I dlaczego wciaz o nim mysle jak ta naiwna idiotka, ze bedzie dobrze?
ale ostatecznie chyba zawsze możecie pogadać i jakoś to wyjaśnić, prawda?
Stary 2009-06-13, 17:04   #220
Wenus1988
Raczkowanie

Cytat:
ale ostatecznie chyba zawsze możecie pogadać i jakoś to wyjaśnić, prawda?
A co tu mozna zrobic Ja doszlam do wniosku, ze nie chce miec dziecka bo nie jestem na to gotowa, powiedzialam mu, ze bylam glupia wczesniej bo nie zdawalam sobie sprawy z konsekwencji swojego postepowania(sex bez zabezpieczenia) a On tego nie akceptuje.. poprostu chce miec ze mna dziecko i koniec..
Jakiekolwiek moje gadanie typu.. "Nie jestem przygotowana na to psychicznie, Zaczynam studia, Nie chce miec niechcianego dziecka.. jeszcze nie teraz" nic mi nie dalo..
poprostu stwierdzil, ze skoro tak to mam sobie szukac innego faceta..
O czym moge wiecej myslec i przemawiac do niego? Jak on i tak mnie nie rozumie.. i chce postawic na swoim, jak zwykle

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

A tak apropos.. analee witaj na forum Szkoda, ze przyszlo nam sie poznac w takich okolicznosciach
Stary 2009-06-13, 17:04   #221
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez guleczek Pokaż wiadomość
jaki film możemy obejrzeć tak żeby na niego zadziałał? żeby zdecydował się w tym...hmm... jedynym i prawidłowym kierunku
Licze na was aniołeczki moje...
Hmm nie wiem czy oglądałas jeden z najnowszych filmów gdzie gra Brad Pitt "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" ....Piękny wzruszający film daje wiele do myślenia.Choc jest długi polecam !!

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Niezmienna miałas racje ze mna wcale nie jest lepiej tylko gorzej... i nie rozumiem dlaczego nie potrafie przestac go kochać... to jest beznadziejne..
Narazie nie umiesz....ale z dnia na dzień będzie lepiej.Az nadejdzie dzień,w którym pomyslisz pod wieczór.....że tak dlugo nie myślałaś o nim.I wtedy zobaczysz ,że jednak można.Ale niczego nie przyspieszaj.Samo przyjdzie...

Cytat:
Napisane przez NiezbytSzczesliwa Pokaż wiadomość
Jeszcze jedna sytuacja,dla mnie nowosc-spalam sobie spokojnie w lozeczku,az tu nagle K sie zerwal i strasznie mocno zaczal mnie przytulac,w pierwszej chwili sie przestraszylam,po chiwli zapytal czy go kocham,odpowiedzialam,ze oczywiscie,ze tak,byl przestraszony,zapytalam czemu mnie pyta i co sie stalo,a on odparl,ze snilo mu sie,ze powiedzialam mu prosto w twarz,ze go nie kocham i kocham innego(jego kolege-jest o niego masakrycznie zazdrosny).Bylam zdziwiona ale coz,nie wiem jak to zinterpretowac i tego nie robie
Super ,że już jesteś
Twoja historia jest piękna.Ja myślę ,że on naprawde docenił ,że jesteś obok.I co do tej sytuacji mimo ,że jej nie interpretujesz....ja na swój sposób sama to zrobiłamKiedy to przeczytałam zrobiło mi sie tak cieplutko na sercu,bo miałam podobną sytuacje....ahhhWtedy byłam najszczęśliwsza na świecie....
Jest dobrze u Was...myślę ,że on Cie bardzo kocha!

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
ehh.. coraz wiecej nas tutaj... Witaj ;* wiem co czujesz..
No coraz więcej...Ale dlugo juz nie widziałam The Rock...Gdzie jesteś Kochana??Napisz coś nam!
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 17:06   #222
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogę uwierzyć, że te wielkie słowa były bez pokrycia...

że tak naprawdę to nic nie znaczyło...

nie mam siły żeby się zbierać...
Mam idealnie -tak samo..
3 dzien a ja co 5 minut placze..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 17:16   #223
analee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wenus1988 Pokaż wiadomość
A co tu mozna zrobic Ja doszlam do wniosku, ze nie chce miec dziecka bo nie jestem na to gotowa, powiedzialam mu, ze bylam glupia wczesniej bo nie zdawalam sobie sprawy z konsekwencji swojego postepowania(sex bez zabezpieczenia) a On tego nie akceptuje.. poprostu chce miec ze mna dziecko i koniec..
Jakiekolwiek moje gadanie typu.. "Nie jestem przygotowana na to psychicznie, Zaczynam studia, Nie chce miec niechcianego dziecka.. jeszcze nie teraz" nic mi nie dalo..
poprostu stwierdzil, ze skoro tak to mam sobie szukac innego faceta..
O czym moge wiecej myslec i przemawiac do niego? Jak on i tak mnie nie rozumie.. i chce postawic na swoim, jak zwykle
to świadczy tylko o jego niedojrzałości. bo prawda jest taka, że co to za związek kiedy jedna osoba nie stara się zrozumieć drugiej? poza tym... równowaga jest wtedy kiedy jedno chce jak najlepiej dla drugiego, a to drugie dla pierwszego. kiedy dochodzi do sytuacji gdzie trzeba się skupić tylko na jednej osobie to już nie jest to samo...

nie zrozumiałam Twojego poprzedniego posta. po prostu nie doczytałam się w nim jednoznacznego rozstania.

i również mi miło... szkoda, że okoliczności nie pozwalają na to żeby cieszyć się wszystkim jak należy...

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Mam idealnie -tak samo..
3 dzien a ja co 5 minut placze..
najgorsze jest to, że ciągle nie może to chyba do mnie dotrzeć... po prostu w głowie mi się nie może pomieścić, że to jego 'wielkie' uczucie tak po prostu się wypaliło...
wiem, że wina leży zawsze po obu stronach, ale przecież gdyby naprawdę kochał to zrobiłby wszystko... wszystko żeby jednak przetrwać tę burzę...

a teraz..? zostałam sama. z jego obietnicami, wspomnieniami, zdjęciami...
i myślą, że... tak będzie w najbliższym czasie. że po prostu będę cierpieć... i że tak bardzo chciałabym się do niego przytulić...
Stary 2009-06-13, 17:21   #224
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

najgorsze jest to, że ciągle nie może to chyba do mnie dotrzeć... po prostu w głowie mi się nie może pomieścić, że to jego 'wielkie' uczucie tak po prostu się wypaliło...
wiem, że wina leży zawsze po obu stronach, ale przecież gdyby naprawdę kochał to zrobiłby wszystko... wszystko żeby jednak przetrwać tę burzę...

a teraz..? zostałam sama. z jego obietnicami, wspomnieniami, zdjęciami...
i myślą, że... tak będzie w najbliższym czasie. że po prostu będę cierpieć... i że tak bardzo chciałabym się do niego przytulić...

JA bylam ze swoim krotko a TY jak dlugo?
Poplaczmy sobie razem..
Ja akurat w moim zwiazku nie czuje sie winna.. i on mi mowi ze jestem fajna dziewczyna itd.. i ze nie pasujemy do siebie..ale kur.. wczesniej pasowalismy do siebie i byl szczesliwy ze mna..
Tez za nim tesknie.. az mi glupie wizje do glowy przychodza zeby do niego jechac..

Stary 2009-06-13, 17:29   #225
analee
Raczkowanie

ja byłam z nim ponad rok...

z jednej strony myślę sobie, że dobrze, że tak krótko (równie dobrze mogliśmy być ze sobą o wiele dłużej i byłoby więcej wspomnień...), ale z drugiej jest mi bardzo ciężko...
poświęciłam mu ten rok. wierzyłam w każde jego słowo... ufałam, pomimo, że mnie zawodził. zawsze walczyłam o to wszystko bo nigdy nie chciałam żeby cierpiał...

a on nie traktował tego w taki sposób, choć zarzekał się, że jestem tą jedyną...

też cały czas mam takie głupie myśli... są momenty kiedy jest mi tak żle że nie potrafię płakać... wtedy mam ochotę pójść do niego nawet pieszo, zobaczyć go chociaż na chwilkę...
Stary 2009-06-13, 17:30   #226
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość

To chyba przyjemne uczucie zostać obdarzonym czyimś numerem? Na pewno było Ci miło. I co, oddzwoniłaś? Ciekawa jestem jego reakcji, gdybym wręczyła mu kartkę z numerem.
Paula, to bardzo mile uczucie dostac od kogos numer. I zrobilam tak - do jednego sie nie odezwalam, nie w moim typie, ale mile bylo to, dal numer w malutkiej kopercie, i napisal cos w stylu "jesli masz ochote sie poznać, bylo by mi bardzo milo.... imie i numer telefonu"

i najsmieszniejsze, ze mial to gotowe, wyciagnal z torby i mi dal, tak jakby wczesniej obserwowal mnie

a z drugim było tak - ze chlopak jechal z kumplami pociagiem, i ogolnie to bylo daleko od domu, a okazalo sie ze pochodzimy z tych samych stron. Do Niego sie odezwalam, ale nic z tego nie wyszlo chociaz na poczatku bardzo chcial, trudna sprawa, ale to byl fajny facet i do dzisiaj mam zal ze go tak potraktowalam - w pociagu wchodzil do mojego przedzialu, a ja zawstydzona bo przy ludziach mowil, ze sobie nie wybaczy jak z Nim nie porozmawiam a ja mowilam nie nie nie... dzisiaj zaluje troche ale myslalam ze robi sobie po prostu jaja!

nie wiem, czy jeszcze sie do niego odezwac, jak myslicie? nie mam nic do stracenia...

Cytat:
Ponad miesiac ale znalismy sie 2,3 m-ce.
I to glupie ale nie wiem czemu sie rozstalismy..nagle ze tak powiem.
(on twierdzi ze nie chodzi o inna i teraz bedzie sam)
Nie zrozumiem tego chyba.. plany co bedziemy robic razem wybiegaly na nastepne dni i tygodnie..
ilona, nie przejmuj sie tym, nikogo do milosci nie zmusisz. Ja zostawilam swojego faceta - swietny swoja droga ale po prostu zmienily sie moje uczucia, duzo spraw sie na to nałożylo. I cholernie mi ciezko, postanowilam byc sama.

A takiego pana, ktory stwierdzil ze "chce byc sam" sama poznalam jakis czas temu. Byl mily, fajny, polubilam go, i nawet doszlo do czegos miedzy nami, po czym stwierdzil, że chce byc sam, zrozum faceta
Stary 2009-06-13, 17:32   #227
analee
Raczkowanie

a najgorsze jest to, że doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że to nie koniec świata... że 'jestem młoda, ładna i jeszcze sobie kogoś znajdę' (nie cierpię tego tekstu a słyszę go teraz na każdym kroku), ale... kiedy myślę o jego uśmiechu... o tym jak razem płakaliśmy... jak się śmialiśmy... a teraz już tego nie ma i nie będzie... to choćbym starała się trzymać... nie potrafię...
Stary 2009-06-13, 17:33   #228
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam z nim ponad rok...

z jednej strony myślę sobie, że dobrze, że tak krótko (równie dobrze mogliśmy być ze sobą o wiele dłużej i byłoby więcej wspomnień...), ale z drugiej jest mi bardzo ciężko...
poświęciłam mu ten rok. wierzyłam w każde jego słowo... ufałam, pomimo, że mnie zawodził. zawsze walczyłam o to wszystko bo nigdy nie chciałam żeby cierpiał...

a on nie traktował tego w taki sposób, choć zarzekał się, że jestem tą jedyną...

też cały czas mam takie głupie myśli... są momenty kiedy jest mi tak żle że nie potrafię płakać... wtedy mam ochotę pójść do niego nawet pieszo, zobaczyć go chociaż na chwilkę...
Rok-jak dla mnie to długo.
A kiedy nastapilo rozstanie i dlaczego?
JA do mojego mam ok 20 km..ale zeby go zobaczyc pojechalabym tam..nawet szla na pieszo.
Nie wiem jak ja sobie z tym poradze.. jest ladna pogoda..zawsze jak byla ladna sie widywalismy..oboje lubilismy spacery..

Stary 2009-06-13, 17:42   #229
analee
Raczkowanie

... to wyglądało w ten sposób, że on stwierdził, że już mnie nie kocha. że to się po prostu wypaliło. że złożyło się na to wiele róznych rzeczy. że walczył i starał się żeby to do niego wróciło, ale nie podziałało. potem powiedział, że chce utrzymywać ze mną kontakt, że chce wiedzieć co czuję i wogóle.... dzwonił do mnie i płakał. potem spotkaliśmy się... powiedziałam mu że albo całkowicie z tego rezygnuje i za jakiś czas zostaniemy przyjaciółmi albo bedziemy się spotykać bez zobowiązań i zobaczymy co z tego wyniknie...
ale 'bez zobowiązań' nie zadziałało bo dalej nas do siebie ciągnęło... spotkaliśmy się jeszcze raz, a potem powiedział, że... nie ma już watpliwości, że nic z tego nie bedzie. to trwało około 2-3 tygodni...

dalej chce utrzymywać kontakt...

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

twierdzi, że... jestem jego jedynym przyjacielem.
Stary 2009-06-13, 17:45   #230
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
... to wyglądało w ten sposób, że on stwierdził, że już mnie nie kocha. że to się po prostu wypaliło. że złożyło się na to wiele róznych rzeczy. że walczył i starał się żeby to do niego wróciło, ale nie podziałało. potem powiedział, że chce utrzymywać ze mną kontakt, że chce wiedzieć co czuję i wogóle.... dzwonił do mnie i płakał. potem spotkaliśmy się... powiedziałam mu że albo całkowicie z tego rezygnuje i za jakiś czas zostaniemy przyjaciółmi albo bedziemy się spotykać bez zobowiązań i zobaczymy co z tego wyniknie...
ale 'bez zobowiązań' nie zadziałało bo dalej nas do siebie ciągnęło... spotkaliśmy się jeszcze raz, a potem powiedział, że... nie ma już watpliwości, że nic z tego nie bedzie. to trwało około 2-3 tygodni...

dalej chce utrzymywać kontakt...

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

twierdzi, że... jestem jego jedynym przyjacielem.

Kurcze bo tak wisicie w zawieszeniu nie wiecie oboje czy chcecie czy nie.
U mnie to on zadecydowal i nie moga pojac czemu tak zrobil..
Tydzien temu sie widzielismy(nie klocilismy) pozniej on zaczal pisac ze nie pasujemy do siebie(spotkalismy bo cos zostawilam u niego w aucie) byl calkiem inny..oschly.odpychal mnie od siebie.. on twierdzi ze nie ma innej i ze zostanie teraz sam(ma niby jakies przykre doswiadczenia po swoim poprzednim zwiazku)ale ja nie wiem jak jest naprawde.
Wczoraj napisalam mu list..obiecal ze odpisze..cisza..kontaktu przez sms z nim nie mam..

Stary 2009-06-13, 17:50   #231
analee
Raczkowanie

wiesz Ilonko... to już nie jest zawieszenie. to koniec. widzę jak sie teraz zachowuje... wydaje mi się, że nie umielibyśmy teraz nawet szczerze ze sobą pogadać...

a co do Twojej sytuacji to też jej nie rozumiem...:/

ale... kto zrozumie to co się dzieje skoro nie ma reguły na miłość..?

wydawało mi się, że kiedy ktoś się zobowiązuje do pewnych rzeczy to mozna na nim polegać... ale jednak nie...
Stary 2009-06-13, 17:58   #232
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz Ilonko... to już nie jest zawieszenie. to koniec. widzę jak sie teraz zachowuje... wydaje mi się, że nie umielibyśmy teraz nawet szczerze ze sobą pogadać...

a co do Twojej sytuacji to też jej nie rozumiem...:/

ale... kto zrozumie to co się dzieje skoro nie ma reguły na miłość..?

wydawało mi się, że kiedy ktoś się zobowiązuje do pewnych rzeczy to mozna na nim polegać... ale jednak nie...
On po tym jak spedzilismy mila randke(jak kazda) tydzien temu ze nie pasujemy do siebie-chyba mam za maly mozg..(mowil ze mu dobrze ze mna)
Wczoraj minute rozmawialismy na gg i jego odpowiedzi ograniczaly sie do :tak/nie/ok.
Napisalam mu dluuugiego meila napisal ze odpisze ..Na razie cisza..
Jak bedzie na gg wieczorem to go moze dopadne.. napisze tylko by odpisal.

Stary 2009-06-13, 18:03   #233
analee
Raczkowanie

Cytat:
On po tym jak spedzilismy mila randke(jak kazda) tydzien temu ze nie pasujemy do siebie-chyba mam za maly mozg..(mowil ze mu dobrze ze mna)
Wczoraj minute rozmawialismy na gg i jego odpowiedzi ograniczaly sie do :tak/nie/ok.
Napisalam mu dluuugiego meila napisal ze odpisze ..Na razie cisza..
Jak bedzie na gg wieczorem to go moze dopadne.. napisze tylko by odpisal.
ja jednak trzymam za was kciuki może jednak przejrzy na oczy...
Stary 2009-06-13, 18:10   #234
ilo16na
Zakorzenienie

doszedl mi od niego sms.
Napisal w poludnie(mialam awarie sieci chyba) bo dochodza smsy z wczoraj od znajomych.
Napisal ze w liscie napisalam cala prawde(sama siebie troche skrytykowalam) ze mam to przemyslec i wyciagnac wnioski i kropka.
Czyli jednak koniec(a na list nie odpisal)

Stary 2009-06-13, 18:14   #235
analee
Raczkowanie

przykro mi, że... ktokolwiek musi cierpieć przez takie rzeczy...

idzie wieczór.....
Stary 2009-06-13, 18:16   #236
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi, że... ktokolwiek musi cierpieć przez takie rzeczy...

idzie wieczór.....
Nie wiem jak to odebrac..
Na koncu napisal.. cytat "przemysl to wyciagnij wnioski bo na razie od ciebie nic nie chce" ..moze te na razie to pozytyw..ze to sie zmieni ?co myslicie?

Stary 2009-06-13, 18:24   #237
tangleofnatumi
Raczkowanie

Dziewczynki, błagam, nie próbujcie zrozumieć facetów.. Ja próbowałam zrozumieć mojego przez 2 lata i okazało się to niewykonalne... bo on sam nie miał pojęcia, o co mu w życiu chodzi. Nie był w stanie powiedzieć mi jasno, czego oczekuje ode mnie, od siebie, od życia. Nie był w stanie powiedzieć jasno, dlaczego się rozstajemy (znaczy twierdził różne rzeczy, ale potem zmieniał zdanie)... Dużo czasu potrzebowałam, żeby sobie uświadomić, że to jest jego problem, jego sprawa, jego życie, i zupełnie nie w moim interesie jest, żeby go na siłę uszczęśliwiać, rozumieć, usprawiedliwiać. Rok temu efekt był taki, że ja byłam nieszczęśliwa, ale szłam do przodu, a on był nieszczęśliwy i się zastanawiał, wahał, rozmyślał... aż wrócił.
Teraz nie wiem, co u niego, mogę się tylko domyślać... ale wcale nie chcę (się domyślać), po prostu mnie to aż tak bardzo nie interesuje.
W każdym razie, jeśli ktoś tu jest teraz nieszczęśliwy, to tylko on. I jeśli tak jest - chciał, to ma. Ja matką Teresą nie będę. I to samo radzę Wam.

A co do tego faceta z dzisiaj - to nie był typ "ciacho", takich unikam. Zwykły, zabawny, żartujący koleś... Tylko miał w sobie to coś, co ja tak lubię, taką pozytywną energię. Wciąż o nim myślę, ale był z torbą podróżną, więc może właśnie wyjeżdżał
Ech. Nie można mieć wszystkiego.

analee, "ale... kiedy myślę o jego uśmiechu... o tym jak razem płakaliśmy... jak się śmialiśmy... a teraz już tego nie ma i nie będzie... to choćbym starała się trzymać... nie potrafię..." -> o, akurat tu Cię dobrze rozumiem. Jak się poprzednio rozstawaliśmy, też tak miałam. Płakałam przy obiedzie, w toalecie, w kawiarni, w tramwaju... Wiem, że nie pocieszy Cię zapewnienie, że to mija, ale to jedyne, co mogę teraz powiedzieć. Ktoś tu kiedyś napisał, że najlepsze jest zajęcie się czymś innym, ekscytującym - wyjazdem, nowym hobby. Ja np. zmieniam pracę, mam sesję i się przeprowadzam, więc choćbym chciała, nie mam kiedy rozpamiętywać i się użalać nad sobą.
Stary 2009-06-13, 18:45   #238
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak to odebrac..
Na koncu napisal.. cytat "przemysl to wyciagnij wnioski bo na razie od ciebie nic nie chce" ..moze te na razie to pozytyw..ze to sie zmieni ?co myslicie?

czytam was codziennie bo sama bylam kiedys jedna z was.
Ilona i co ebdziesz czekac az mu to "na razie" minie? a co on jest jakims pępkiem swiata zebys byla na jego zawolanie? jakby mi ktos tak napisal to bym odpisala "a to mam cie w d..." i zajela sie sobą nowym zyciem. nie doszukuj sie dajacych nadzieje informacji. to ty w swoim zyciu masz rozdawac karty a nie czekac w niepewnosci na ruch innych.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-13, 18:46   #239
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
czytam was codziennie bo sama bylam kiedys jedna z was.
Ilona i co ebdziesz czekac az mu to "na razie" minie? a co on jest jakims pępkiem swiata zebys byla na jego zawolanie? jakby mi ktos tak napisal to bym odpisala "a to mam cie w d..." i zajela sie sobą nowym zyciem. nie doszukuj sie dajacych nadzieje informacji. to ty w swoim zyciu masz rozdawac karty a nie czekac w niepewnosci na ruch innych.
Ale jak pisze zalezy mi na nim..on sprawial ze bylam z nim szczesliwa..

Stary 2009-06-13, 18:54   #240
malaczarna885
Wtajemniczenie

Najbardziej mnie drażni to, ze my tak rozpaczamy, placzemy, a oni swietnie sie bawia.. moj po rozstaniu pisal, ze bedzie mu tak zle, tak strasznie.. a teraz bawi sie w najlepsze ;/ szkoda, ze ja tak nie potrafie..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości