WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 13:19   #211
laskacynamonowa
Raczkowanie

Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009

Cytat:
Napisane przez ilusja Pokaż wiadomość
moja przyjaciólka wlasnie wrócila z galerii i mówi mi ,że totalnie nic nie ma,ani nic ciekawego ani zadnych konkretnych przecen ...
czyżby to cisza przed burzą?

moje pytanko, czy wszystkie sklepy (interesuje mnie głównie inditex) otwierają tak jak jest otwierana galeria, np. o 9 czy troszkę później (10)?
wiem, że co kraj to obyczaj. Nie chce jutro jechać na zakupy i czekać, aż coś łaskawie otworzą
laskacynamonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:21   #212
ilusja
Zakorzenienie

mam nadzieje,ze tak

a mam takie pytanie,czy któras z Was "bawi się" w ten konkurs Nivea ?

Edytowane przez ilusja
Czas edycji: 2009-06-25 o 13:23
ilusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:29   #213
canaduelle
Rozeznanie

"ciekawe, że dozwoloną przez niektóre sklepy wymianę nieużywanego towaru traktujesz jako czyn gorszy od kradzieży" ...

moj post był nawiazaniem do tych, gdzie było opisane wymienianie po to zeby kupic za nizsza cenę.. rezerwowanie sobie ubran poprzez kupno ich i oddanie itd..

.. albo ja piszę tak, że poprawnie rozumować to potrafię tylko ja sama, albo Ty masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu..

.. jako durnotę uważam kupowanie towaru za np 100 zł, i oddawanie go za kilka dni, żeby po chwili kiedy zmienią na nim cenę kupić go za 89zł..

.. przede wszystkim wprowadziło się wymianę po to aby moc zwrocic towar z którego jest się niezadowolonym, bo np źle wygladasz w tym.. a nie jakies chore zachowania..

.. myslę, że zrozumiesz to jak sama będziesz pracowała w sklepie i będziesz świadkiem takiej sytuacji.

Edytowane przez canaduelle
Czas edycji: 2009-06-25 o 13:34
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:32   #214
Flames
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
są są ;d wlasnie mam pytanie do poznanianek, gdzie jutro uderzacie?pewnie malta bedzie rzadzic ;p jutro sie tam wybiore pierwszy raz ;p pierwszy ale za to jaki ;p
Ja też do Malty
Flames jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:36   #215
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Ojj byłam dziś w galerii i we wszystkich sklepach inditexu ostrre szykowanko ech chyba dziś nie usnę zwłaszcza że już wszystkie egzaminy zaliczone i tak miło rozpocznę wakacje
A teraz pytanie
Z ciekawości - ile mniej więcej przeznaczacie kasy na wyprzedaże i co macie zamiar kupić??

Bo ja w sumie przede wszystkim potrzebuję spodni jeansowych i jakichś fajnych szortów, podobają mi się też strasznie 2 pary butów w zarze, ale chciałabym też w kilka bluzek się zaopatrzyć....
Myślicie że za 400zł można zrobić takie zakupy
Stary 2009-06-25, 13:47   #216
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez donay Pokaż wiadomość
w jakim brandzie? zarze?
tak w zarze ... boże ja już życia nie mam

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Dasz rade!!! Gratuluje awansu

Mam do Ciebie jeszcze jedna prosbe Widzialas w zarze taka kurtke ? czy to jest najnowsza kolekcja i ile kosztuje ? Mozesz mi napisac na priva?
Z gory dziekuje za pomoc
dziękuje widziałam ją... wieczorem Ci napisze

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:47   #217
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nati__xxx Pokaż wiadomość
Ojj byłam dziś w galerii i we wszystkich sklepach inditexu ostrre szykowanko ech chyba dziś nie usnę zwłaszcza że już wszystkie egzaminy zaliczone i tak miło rozpocznę wakacje
A teraz pytanie
Z ciekawości - ile mniej więcej przeznaczacie kasy na wyprzedaże i co macie zamiar kupić??

Bo ja w sumie przede wszystkim potrzebuję spodni jeansowych i jakichś fajnych szortów, podobają mi się też strasznie 2 pary butów w zarze, ale chciałabym też w kilka bluzek się zaopatrzyć....
czyli chcesz kupić spodnie, szorty, 2 pary butów i bluzki? wtedy 400 to na pewno za mało...

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:54   #218
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak myslicie ,w takim miescie jak Bydgoszcz jak bede o 9tej w Zarze to juz duzo ludzi bedzie?
Bo ja nienawidze robic zakupow jak sa tlumy A zawsze jak rano bylam to nikogo ani widu ani slychu, wiec na spokojnie sobie zawsze wszystko kupilam hehe.
Najlepsze jest to,ze ja ruszam z mojego miasta o 7. 40 autobusem do bydzi a ten autobus to typowa trumna.. ale czego kobieta nie zrobi dla torebki i butow z zary

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
czyli chcesz kupić spodnie, szorty, 2 pary butów i bluzki? wtedy 400 to na pewno za mało...

Mysle,ze powinnas liczyc tak po conajmniej 150 zl za pare, bluzki po ok 30 zl, do tego spodenki
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 13:57   #219
quatsch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
"ciekawe, że dozwoloną przez niektóre sklepy wymianę nieużywanego towaru traktujesz jako czyn gorszy od kradzieży" ...

moj post był nawiazaniem do tych, gdzie było opisane wymienianie po to zeby kupic za nizsza cenę.. rezerwowanie sobie ubran poprzez kupno ich i oddanie itd..

.. albo ja piszę tak, że poprawnie rozumować to potrafię tylko ja sama, albo Ty masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu..

.. jako durnotę uważam kupowanie towaru za np 100 zł, i oddawanie go za kilka dni, żeby po chwili kiedy zmienią na nim cenę kupić go za 89zł..

.. przede wszystkim wprowadziło się wymianę po to aby moc zwrocic towar z którego jest się niezadowolonym, bo np źle wygladasz w tym.. a nie jakies chore zachowania..

.. myslę, że zrozumiesz to jak sama będziesz pracowała w sklepie i będziesz świadkiem takiej sytuacji.
dokładnie, Twoja wypowiedź jest nawiązaniem do tego o czym i ja piszę - wymian, rezerwacji, zwrotów, etc. Stwierdziłaś w poprzednim poście, że jest to gorsze od przeklejania metek (=kradzież), więc jeśli nie to było Twoją intencją, to sprostuj ta wypowiedź, proszę.

oczywiście, możesz uważać to za "durnotę" Twoje prawo, mnie natomiast tylko dziwi Twoja ocena czynów które są prawnie niedozwolone

możliwośc wymiany/zwrotu wprowadzono po to by zwiększyć obroty sklepu (wbrew pozorom) i przyciągnąć klientów, to sprawa klienta z jakich powodów go dokonuje. Niestety, takiej kariery nie planuję, nie to zdrowie!
quatsch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:00   #220
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
gdańsk także oczekuje na Zarę, dla mnie to najlepszy sklep I., bershka jest taka bardziej młodzieżowa jak na moj ( wysublimowany nieco ) gust... osobiścię mam ochotkę na niebieskie rzymianki na obcasie, może nie nie bieskie a habrowe.. sa piękne.. nie jestem miłośniczką obcasow i na co dzien chodzę calkiem na płasko.. ale taki rarytas warto mieć w szafie... mam nadzieje, że choć o troche je przecenia.. tak na marginesie to rzadko sa w zarze buty,które by mi się nie podobały.. tylko skąd wziąc te góre pieniedzy na te zakupy... chyba zagram dziś w lotka
To tak jak dla mnie Jako że na przecenach w Mango się zawiodłam, to bardzo liczę na Zarę
Chyba wiem, o których bucikach mówisz, też mi się bardzo podobają
Aha i a propos TŻ przyniósł mi dzisiaj dwa kupony Toto-lotka do wypełnienia

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
hmmm.. taka mi przeszla wlasnie podstepna mysl przecież w zarze itd odkladają ubrania na jeden dzien, prawda? Więc może by tak pójść dziś wieczorem, odłożyć sobie to co nas interesuje i jutro kupic w niższej cenie? Czy coś źle kombinuje?
wiele osob na wyprzedazach jeszcze robilo tak, ze kupowalo cos, a ze na zwrot jest 30 dni, to czekalo na wieksza przecene i oddawalo po to by kupic po chwili znow w niższej cenie. To akurat dość żenujące musi byc...
W czasie wyprzedaży zwroty są normalnie przyjmowane w ciągu 30 dni więc jest to jak najbardziej możliwe. Ale nie wydaje mi się, żeby dzisiaj zgodzili Ci się coś do jutra odłożyć, bo normalnie jak zacznie się już wyprzedaż, to przecież nie można niczego odkładać więc to też było by nie fair
Swoją drogą w czasie zimowej wyprzedaży pierwszego dnia kupiłam jeansy przecenione bodajże z 149 zł na 129 zł. Nie oderwałam metek, nie nosiłam ich i po jakimś czasie zobaczyłam udało mi się kupić dokładnie taką samą parę za 39 zł, a tamte oddać I nie widzę w tym nic upokarzającego, po prostu przy okazji natknęłam się na te spodnie, kupiłam, a zupełnie innego dnia przyszłam z tymi kupionymi wcześniej i je oddałam

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:01   #221
ruumi
Rozeznanie

Ja też się wybieram jutro na polownia Mimo,że dopadła mnie choroba i umieram:P Wyżej ktoś pisał,że można odłożyć ubrania u kasjerki i przejść inne sklepy, niestety nie można tak robić, bo rzeczy z wyprzedaży nie mogą odkładać Bynajmnij tak było w Forum na wyprzedażach zimowych ;\
ruumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 14:05   #222
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Mysle,ze powinnas liczyc tak po conajmniej 150 zl za pare, bluzki po ok 30 zl, do tego spodenki
Buty na pewno nie 150 bo jedne wyjściowo kosztowały 99 a drugie 149
Spodnie zazwyczaj kupuję w Bershce więc liczcę 80zł
szorty w zarze kosztują 99zł więc pewnie też na 70 przecenią, chyba że tańsze znajdę...

kurde chyba najpierw o 8 bank jakiś obrobię a potem sruuu na zakupy
Już widzę to w TVN24 "napadła na bank bo nie miała na wyprzedaże"
Stary 2009-06-25, 14:07   #223
ilusja
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz pytanie

jeśli trafisz na super wyprzedaz min 50,70 % to moze i tak,ale na jutro..watpie

ja mam sporo środków odłozonych własnie na ten cel,ale wydam tyle ile uznam za warte i godne wyprzedazy...napewno obizka ceny ze 159 na 129 nie będzie dla mie zadna ofertą Bo za te pieniadze kupowalam caly rok,a od jutra mam zamiar skupic sie na samych typowych Okazjach...Trudno jest powiedzieć ile ,ile będzie trzeba...
Stary 2009-06-25, 14:10   #224
paryzanka202
Zakorzenienie

No to starczy Pewnie buty przecenia na 79 jedne a drugie na 129

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Ja w sumie sie juz oblowilam wczesniej i mam pare rzeczy upatrzonych na all, ale na pewno kilka 100wek jutro pojdzie nabardziej mi zalezy albo na jeansowej ramonesce lub jednej torebce. wstapie tez do cubusa bo mi sie jedna bluzka podobala!
Stary 2009-06-25, 14:20   #225
Arwena84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez quatsch Pokaż wiadomość
ciekawe, że dozwoloną przez niektóre sklepy wymianę nieużywanego towaru traktujesz jako czyn gorszy od kradzieży (bo jak inaczej nazwać zamienianie metek i okradanie sklepu na 90zł jak piszesz od przypadku?)

nie bawi mnie kupowanie rzeczy, a potem czekanie na ich kolejne przeceny - ale o ile sklep dopuszcza możliwość zwortu towaru, jest on nienoszony - to co w tym złego - tylko życzyć szczęścia w takich "polowaniach" i jutro też - powodzenia!
A dla mnie to strasznie nieeleganckie, dla paru zlotych tak sie upodlic. I nie tyle mi by bylo wstyd przed ekspedientka, innymi klientami, co przed soba. Wychodze z zalozenia, ze jak mnie na cos nie stac to nie kupuje.
Stary 2009-06-25, 14:21   #226
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Buty na pewno nie 150 bo jedne wyjściowo kosztowały 99 a drugie 149
Spodnie zazwyczaj kupuję w Bershce więc liczcę 80zł
szorty w zarze kosztują 99zł więc pewnie też na 70 przecenią, chyba że tańsze znajdę...

kurde chyba najpierw o 8 bank jakiś obrobię a potem sruuu na zakupy
Już widzę to w TVN24 "napadła na bank bo nie miała na wyprzedaże"
W H&M jest masa szortów przecenionych na mniej niż 50zł (no chyba że zależy Ci koniecznie na Zarze)

A kobitki, jak ja wam zazdroszczę tych wyprzedaży jutro... Czas mam i wpadnę do Bałtyckiej już na rano zobaczyć co jak i gdzie ale raczej nic nie kupię bo poprostu nie mam za co
Wiecie, ten koniec miesiaca, ahh..

P.S. Ale pochwalcie się fotami jak już coś kupicie!
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:23   #227
marcia321
Zadomowienie

byłam wczoraj a galerii białej i galeri alfa w Białymstoku i przyznam że narazie kiepsko z wyprzedażami. Jak pamietam rok temu to prawdziwe przeceny zaczynają się 1 lipca. Jak narazie :
H&M - przeceny torebek z 100 zł na 40 zł lub 60zł
H&Mstroje kąpielowe ( chciałam kupić ale zaraz koniec lata i mało bym go uzywała)
H&M biżuteia niektóra tylko - 10zł najczęsciej
reserved - piekne stroje kąpielowe ;d
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:25   #228
ilusja
Zakorzenienie

mozna zalozyc osobny wątek ze zdjeciami naszych nowych nabytkow z wyprzedazy

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj a galerii białej i galeri alfa w Białymstoku i przyznam że narazie kiepsko z wyprzedażami. Jak pamietam rok temu to prawdziwe przeceny zaczynają się 1 lipca. Jak narazie :
H&M - przeceny torebek z 100 zł na 40 zł lub 60zł
H&Mstroje kąpielowe ( chciałam kupić ale zaraz koniec lata i mało bym go uzywała)
H&M biżuteia niektóra tylko - 10zł najczęsciej
reserved - piekne stroje kąpielowe ;d
to dopiero początek
Stary 2009-06-25, 14:29   #229
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arwena84 Pokaż wiadomość
A dla mnie to strasznie nieeleganckie, dla paru zlotych tak sie upodlic. I nie tyle mi by bylo wstyd przed ekspedientka, innymi klientami, co przed soba. Wychodze z zalozenia, ze jak mnie na cos nie stac to nie kupuje.
Wiesz, zawsze możesz wysłać swojego TŻ żeby zwrócił, a potem Ty przyjść i to kupić ponownie
Ale faktycznie, nie zmienia to faktu, że samo takie kombinowanie z kupowaniem i zwracaniem jest co najmniej niesmaczne

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ilusja Pokaż wiadomość
mozna zalozyc osobny wątek ze zdjeciami naszych nowych nabytkow z wyprzedazy
W sumie można, ale... co wtedy będziemy pisały tutaj I chyba wątek niepotrzebnie się rozwlecze, będą powtarzały sie pytania z jednego w drugim pewnie... zresztą ja tam nie wiem, takie jest moje skromne zdanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 14:33   #230
paryzanka202
Zakorzenienie

Wklejac mozemy w czerwcowym i lipcowym
Stary 2009-06-25, 14:36   #231
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Wiesz, zawsze możesz wysłać swojego TŻ żeby zwrócił, a potem Ty przyjść i to kupić ponownie
Ale faktycznie, nie zmienia to faktu, że samo takie kombinowanie z kupowaniem i zwracaniem jest co najmniej niesmaczne
W poprzednim sezonie chyba któraś z dziewczyn opisywała jak w ten sposób zwracała torebkę w stradivariusie

Póki ktoś danej rzeczy nie uzywał to z Bogiem sprawa, najgorzej mnie wkurzają historie że taka Paniusia kupi jakiś drogi ciuch, założy raz na jakąś okazję a potem z powrotem doczepia metkę i zwraca kiedyś czytałam jakiś artykuł na ten temat, ponoć czasem nawet czuć te ciuchy potem lub perfumami, pomyślcie sobie że później taka rzecz z powrotem na półki trafia

P.S. Właśnie się doliczyłam nadprogramowej stówki czyli mam już 500 może jeszcze mama coś dorzuci?
Stary 2009-06-25, 14:43   #232
paryzanka202
Zakorzenienie

No to juz spokojnie sie oblowisz!

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
tak w zarze ... boże ja już życia nie mam

dziękuje widziałam ją... wieczorem Ci napisze

Dziekuje, w takim razie czekam na wiadomosc
Stary 2009-06-25, 14:53   #233
uaremyheroine
Rozeznanie

ja czaje sie na jakies szorty, jedne jasne jeansy, bluze (w zeszlym roku udalo mi sie kupic pierwszego dnia wyprzedazy bluze w bershce za 25 zl^^) eko skorke i moze jakies buty (jak bedzie moj rozmiar i jakas okazja).
raczej wszystko z bershki, w stadim wieszkosc ubran mi nie podchodzi, ale jak beda jak w zeszlym roku (koszulki po 9,90; 12,90; 15,90 to nie odmowie :P)
ogolnie, jezeli eko skorki nie znajde w moim rozmiarze to poprosze sioste o kupienie w Primarku -podobno na wyprzedazy mozna kupic takie za 5 -10 f.:P no a za jakies 2 tyg sie przejde dokupic jeszcze jakies spodnie i szorty(dobrze, ze mam maly rozmiar;p) jak bardziej przecenia

uaremyheroine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:56   #234
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
P.S. Właśnie się doliczyłam nadprogramowej stówki czyli mam już 500 może jeszcze mama coś dorzuci?
Umieram
Z zazdrości
Ale odbiję to sobie zaraz w lipcu (tymbardziej że 4 mam urodziny)
Lipiec, szybciej szybciej

P.S. Nie zmienia to faktu, że chcę na zakupy już jutro
Stary 2009-06-25, 15:31   #235
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladybitch Pokaż wiadomość
Jutro wybieram się do Arkadii, a pozniej do Blue City na łowy inditexu. Drogie wizazanki-warszawianki mozecie doradzic gdzie z rana jeszcze moze nie byc tlumow(od niedawna mieszkam w wawie)? Jak zapewne sie domyslam Zlote Tarasy juz beda mialy kolejki od 9 rano.
Dziekuje za odpowiedz
w blue city bedzie napewno mniejszy tlum niz w arkadii, nie mowiac juz o zlotych

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

W czasie wyprzedaży zwroty są normalnie przyjmowane w ciągu 30 dni więc jest to jak najbardziej możliwe.
o wlasnie, zastanawialam sie tez czy te rzeczy normalnie mozna zwracac, bo czesto w tym 'szale' wydaje sie cos warte uwagi, a po chlodnej kalkulacji w domu juz niebardzo dobrze wiedziec.

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2009-06-25 o 15:34
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 15:34   #236
Fancy Rebel
Zadomowienie

Ja w sumie pojadę jutro do Manufaktury. W sobotę wybiorę się na poszukiwania torby do Galerii Łódzkiej. Ciekawe jak będzie wyglądać asortyment po jednym dniu "nalotu"...
Fancy Rebel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 15:41   #237
ilusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

W sumie można, ale... co wtedy będziemy pisały tutaj I chyba wątek niepotrzebnie się rozwlecze, będą powtarzały sie pytania z jednego w drugim pewnie... zresztą ja tam nie wiem, takie jest moje skromne zdanie
w sumie to masz racje...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 15:42   #238
iwona200
Zakorzenienie

A kiedy wyprzedaże zaczynają się w DEICHMANNIE?

Mam na oku gladiatorki i rzymianki, no ale na jedne 99 zł nie za bardzo uśmiecha mi się wydać
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 15:47   #239
ilusja
Zakorzenienie

ooo mi sie teraz przypomniało,ze widzialam fajne gladiatorki w CCC a za takie pieniadze to mozna kupic i na jeden sezon
Stary 2009-06-25, 16:06   #240
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

poszlam dzis na maly rekonesans i zamiast trzymac kase na bershke to kupilam buty w bacie ze 199 na 69, bezowe gladiatorki ze skorki hehe zostal akurat moj rozmiar, wiec to byl znak ze sa mi przeznaczone nie wiem jak dzis usne, doprawdy ja wczoraj zdalam egzmin licencjacki wiec to bedzie piekne rozpoczecie wakacji
surykata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości