![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009
Cytat:
![]() moje pytanko, czy wszystkie sklepy (interesuje mnie głównie inditex) otwierają tak jak jest otwierana galeria, np. o 9 czy troszkę później (10)? wiem, że co kraj to obyczaj. Nie chce jutro jechać na zakupy i czekać, aż coś łaskawie otworzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,ze tak
![]() a mam takie pytanie,czy któras z Was "bawi się" w ten konkurs Nivea ? Edytowane przez ilusja Czas edycji: 2009-06-25 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
"ciekawe, że dozwoloną przez niektóre sklepy wymianę nieużywanego towaru traktujesz jako czyn gorszy od kradzieży" ...
moj post był nawiazaniem do tych, gdzie było opisane wymienianie po to zeby kupic za nizsza cenę.. rezerwowanie sobie ubran poprzez kupno ich i oddanie itd.. .. albo ja piszę tak, że poprawnie rozumować to potrafię tylko ja sama, albo Ty masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu.. .. jako durnotę uważam kupowanie towaru za np 100 zł, i oddawanie go za kilka dni, żeby po chwili kiedy zmienią na nim cenę kupić go za 89zł.. .. przede wszystkim wprowadziło się wymianę po to aby moc zwrocic towar z którego jest się niezadowolonym, bo np źle wygladasz w tym.. a nie jakies chore zachowania.. .. myslę, że zrozumiesz to jak sama będziesz pracowała w sklepie i będziesz świadkiem takiej sytuacji. Edytowane przez canaduelle Czas edycji: 2009-06-25 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Ojj byłam dziś w galerii i we wszystkich sklepach inditexu ostrre szykowanko
![]() ![]() ![]() A teraz pytanie ![]() Z ciekawości - ile mniej więcej przeznaczacie kasy na wyprzedaże i co macie zamiar kupić?? ![]() Bo ja w sumie przede wszystkim potrzebuję spodni jeansowych i jakichś fajnych szortów, podobają mi się też strasznie 2 pary butów w zarze, ale chciałabym też w kilka bluzek się zaopatrzyć.... Myślicie że za 400zł można zrobić takie zakupy ![]()
![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
tak w zarze ... boże ja już życia nie mam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak myslicie ,w takim miescie jak Bydgoszcz jak bede o 9tej w Zarze to juz duzo ludzi bedzie?
Bo ja nienawidze robic zakupow jak sa tlumy ![]() Najlepsze jest to,ze ja ruszam z mojego miasta o 7. 40 autobusem do bydzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Mysle,ze powinnas liczyc tak po conajmniej 150 zl za pare, bluzki po ok 30 zl, do tego spodenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście, możesz uważać to za "durnotę" Twoje prawo, mnie natomiast tylko dziwi Twoja ocena czynów które są prawnie niedozwolone możliwośc wymiany/zwrotu wprowadzono po to by zwiększyć obroty sklepu (wbrew pozorom) i przyciągnąć klientów, to sprawa klienta z jakich powodów go dokonuje. Niestety, takiej kariery nie planuję, nie to zdrowie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba wiem, o których bucikach mówisz, też mi się bardzo podobają ![]() Aha i a propos TŻ przyniósł mi dzisiaj dwa kupony Toto-lotka do wypełnienia ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą w czasie zimowej wyprzedaży pierwszego dnia kupiłam jeansy przecenione bodajże z 149 zł na 129 zł. Nie oderwałam metek, nie nosiłam ich i po jakimś czasie zobaczyłam udało mi się kupić dokładnie taką samą parę za 39 zł, a tamte oddać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Ja też się wybieram jutro na polownia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spodnie zazwyczaj kupuję w Bershce więc liczcę 80zł szorty w zarze kosztują 99zł więc pewnie też na 70 przecenią, chyba że tańsze znajdę... kurde chyba najpierw o 8 bank jakiś obrobię a potem sruuu na zakupy ![]() Już widzę to w TVN24 "napadła na bank bo nie miała na wyprzedaże" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam sporo środków odłozonych własnie na ten cel,ale wydam tyle ile uznam za warte i godne wyprzedazy...napewno obizka ceny ze 159 na 129 nie będzie dla mie zadna ofertą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
No to starczy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ja w sumie sie juz oblowilam wczesniej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kobitki, jak ja wam zazdroszczę tych wyprzedaży jutro... Czas mam i wpadnę do Bałtyckiej już na rano zobaczyć co jak i gdzie ale raczej nic nie kupię bo poprostu nie mam za co ![]() Wiecie, ten koniec miesiaca, ahh.. ![]() P.S. Ale pochwalcie się fotami jak już coś kupicie! ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
byłam wczoraj a galerii białej i galeri alfa w Białymstoku i przyznam że narazie kiepsko z wyprzedażami. Jak pamietam rok temu to prawdziwe przeceny zaczynają się 1 lipca. Jak narazie :
H&M - przeceny torebek z 100 zł na 40 zł lub 60zł H&Mstroje kąpielowe ( chciałam kupić ale zaraz koniec lata i mało bym go uzywała) H&M biżuteia niektóra tylko - 10zł najczęsciej reserved - piekne stroje kąpielowe ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
mozna zalozyc osobny wątek ze zdjeciami naszych nowych nabytkow z wyprzedazy
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie, nie zmienia to faktu, że samo takie kombinowanie z kupowaniem i zwracaniem jest co najmniej niesmaczne ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Wklejac mozemy w czerwcowym i lipcowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Póki ktoś danej rzeczy nie uzywał to z Bogiem sprawa, najgorzej mnie wkurzają historie że taka Paniusia kupi jakiś drogi ciuch, założy raz na jakąś okazję a potem z powrotem doczepia metkę i zwraca ![]() ![]() P.S. Właśnie się doliczyłam nadprogramowej stówki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
ja czaje sie na jakies szorty, jedne jasne jeansy, bluze (w zeszlym roku udalo mi sie kupic pierwszego dnia wyprzedazy bluze w bershce za 25 zl^^) eko skorke i moze jakies buty (jak bedzie moj rozmiar i jakas okazja).
raczej wszystko z bershki, w stadim wieszkosc ubran mi nie podchodzi, ale jak beda jak w zeszlym roku (koszulki po 9,90; 12,90; 15,90 to nie odmowie :P) ogolnie, jezeli eko skorki nie znajde w moim rozmiarze to poprosze sioste o kupienie w Primarku -podobno na wyprzedazy mozna kupic takie za 5 -10 f.:P no a za jakies 2 tyg sie przejde dokupic jeszcze jakies spodnie i szorty(dobrze, ze mam maly rozmiar;p) jak bardziej przecenia ![]()
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z zazdrości ![]() Ale odbiję to sobie zaraz w lipcu (tymbardziej że 4 mam urodziny) ![]() Lipiec, szybciej szybciej ![]() ![]() ![]() P.S. Nie zmienia to faktu, że chcę na zakupy już jutro ![]()
![]() |
![]() |
#235 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-06-25 o 15:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Ja w sumie pojadę jutro do Manufaktury. W sobotę wybiorę się na poszukiwania torby do Galerii Łódzkiej. Ciekawe jak będzie wyglądać asortyment po jednym dniu "nalotu"...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
A kiedy wyprzedaże zaczynają się w DEICHMANNIE?
Mam na oku gladiatorki i rzymianki, no ale na jedne 99 zł nie za bardzo uśmiecha mi się wydać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
ooo mi sie teraz przypomniało,ze widzialam fajne gladiatorki w CCC
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
poszlam dzis na maly rekonesans i zamiast trzymac kase na bershke to kupilam buty w bacie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.