![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poprawka matury w 2010 roku;(
Dam rade...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
gerą się nie martw...wiele zadań jest na wyciąganie wniosków, odczytywanie z tabeli czy czasem są też jakieś niezbyt trudne zadania związane z matematyką, obliczanie czasu itd. dasz radę
![]() ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Tymbardziej,ze troche matmy jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
![]()
Mnie już stresik złapał ;/ ale chyba nie będzie tak źle !
Edytowane przez kassiek90 Czas edycji: 2009-09-11 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiem, że poprawiacie za rok a maju.. a może wiecie kiedy są konkretnie wyniki z sierpniowych poprawek.. 14 czy 15 wrzesień ? bo ja już zgłupiałam od każdego co innego słyszę.. :/ a w necie znajduję z tamtego roku wszystko...
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
15są wyniki droga koleżanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Ci bardzo...
![]()
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
![]()
A nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 15 już blisko xD Trochę się denerwuję, ale i tak z góry wiem jaki będzie wynik ... paryzanka202 zaczęłaś już te farmację ... ? I jak jest .. ?
![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Skoro o prawie jazdy mowa. Jak miałyście rozłożone godziny jazdy i teorii? Bo ja poszłam do pewnego ośrodka z myślą, że uda mi się to szybko zrobić (parę znajomych osób tam robiło prawko i i zrobiło po krótkim czasie). No i w praniu wyszło, że tygodniowo jest 2 spotkania, każde po godzinę... Kurs ruszył 18 sierpnia, do dziś mam zrobionych z 8 godzin teorii... W takim tempie być może jazdę zacznę w... grudniu
![]() Trochę mnie to wkurzyło, że to będzie się tak za mną ciągnąć w nieskończoność. Zależy też jak często będzie mi wypadać jazda, ale jakoś nie jestem optymistycznie nastawiona. Obiło mi się o uszy, że w innych ośrodkach teoria trwa... 25 minut ![]() ![]() A jak u Was to wyglądało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
U mnie też było 30 godzin teorii i spotykaliśmy 2 razy w tygodniu po godzinie ... ^^ Ale bardzo mi się podobały te wykłady więc ja tam lubiałam na nie chodzić ...
![]() lalalabamba zapytaj się w ośrodku czy jazdy możesz zacząć w trakcie trwania kursy, tylko wtedy musisz zadabać, żeby mieć trochę więcej wiedzy niż tej, której zdobyłaś na wykładach ...
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to kiedy zaczęłaś ten cały kurs? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
u mnie cały kurs zaczął się 29 czerwca bodajrze ... ale ja zapisałam się tak w połowie troszeczke opuściłam 5 wykładów, którychh nigdy nie nadrobiłam ... xD
Jazde zaczęłam zaraz po zakończeniu kursu, mnie się tam nie spieszyło, ale te 21 godzin minęło strasznie szybko, zważywszy na to że muszę dojezdzać do Rzeszowa z instuktorką i zazwyczaj nam to zajmuje 2.5 godziny ... a teraz cały czas jeżdze do Rzeszowa ... mogę Ci jeszcze polecić te stronę: http://www.e-kierowca.pl/elearning.html#/tests testy na prawko i nauka ... ![]()
"Jeśli słyszysz jakieś kłamstwo dostatecznie często, zaczynasz w nie wierzyć. " M.J. Edytowane przez DirtyDiana91 Czas edycji: 2009-09-13 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
![]()
To już jutro! Oby tylko te 30 % było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
no to trzymamy kciuki
![]()
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
i czekamy na relacje...
![]()
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Wchodzę na tę stronę http://maturzysta.vulcan.pl/Start.aspx i... sami widzicie
![]() Znacie jakąś inną stronę, z której można wydrukować aktualną deklarację? W szkole podawano nam tylko tę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
ja juz złozyłam deklaracje. wchodzisz na strone oke . (ja brałam ze strony oke łódz-podlegam pod łódzkie oke) i tam masz matura po lewej stronie...i szukasz deklaracji)
'Bo...życie jest chwilą wieczności' _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362866 <--- CIUCHY WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13986827 #post13986827 SZUKAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Ja idę jutro złożyć deklarację. Może nareszcie wezmę się za naukę, bo na razie jeszcze nie mogę się zebrać.
I muszę ustalić jakiś plan, bo nie wiem, od czego zacząć - historia, WOS, geografia? ![]() I czekamy na relację, trzymamy kciuki za dziewczyny, które mają dziś wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
ja też drukowałam z oke
![]() jadę w przyszłym tygodniu ją złożyć, już ją wypełniłam. nie chcę mi się jechać teraz do szkoły, a za tydzień pochodzę po sklepach to się tam zapuszczę ![]() poprawiam tylko angol i już się uczę codziennie od dwóch tygodni, ale z językiem to moim zdaniem trzeba się szybko wziąć, bo po prostu szybko się poprawy nie zrobi, zwłaszcza gramatyka, tu trzeba się przyłożyć bardzo... ville- ja bym zaczęła od tego czego najbardziej się boisz ![]()
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
30 % ... o.O Nie wiem czy się cieszyć czy nie ...
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Cieszyć się
![]() ![]() gratuluję i cieszę się ![]() a jak tam reszta? Dziewczyny, odzywać się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
DirtyDiana91 gratulacje
![]() ![]() u mnie dzisiaj nie przyszły wyniki z Oke Poznania... tzn.wiem ze zdałam na te marne 30% poprawke ustnego angola ale chciałam jechac złożyć papiery jutro, a tak musze dzwonic jutro czy juz są,żeby nie jechac na marne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
ciesz się...zawsze to matura no nie? ;*
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
![]()
Mi niestety znów zabrakło 5% do szczęścia! Chodź to dla mnie dziwne że znów uzyskałam taki sam wynik. Chyba napiszę do nich o wgląd do pracy. Co o tym myślicie? Mogli się pomylić i przepisać mi ten wynik z matury z maja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Ja bym napisała ... Ale gdzieś słyszałam za wgląd do poprawki się płaci ...
Hah dzięki dziewczyny ... W końcu mam to świadecwo maturalne xD Składam podanie do Kolegium Nauczycielskiego Języków Obcych na rok a potem przenosze się na Uniwerek jakiś ... ![]()
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
A to się będę musiała dowiedzieć czy się płaci ;]
Ja na razie myka do policealnej a później matura [znów ;/] i może za rok się uda na Uniwerek :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Pytałam na innym wątku, ale zapytam i tutaj w nadziei, że może ktoś z osób, które już miały styczność z maturą będzie znać odpowiedź.
Otóż jestem tegoroczna maturzystką. Angielski zdawałam na poziomie podstawowym, ale pomyślałam, że można by spróbować z rozszerzonym, zawsze będzie korzystniejszy przelicznik. A więc: 1) czy mogę zdawać ten angielski rozszerzony jedynie w części pisemnej? (część ustną zdałam na podstawie, jestem z wyniku zadowolona, przy ewentualnej rekrutacji raczej mi się nie przyda) 2) zaznaczając ten angielski na deklaracji będzie obojętne czy wpiszę go jako obowiązkowy czy dodatkowy? (chcę poprawić wynik jedynie z języka angielskiego, nic więcej zdawać nie planuję) 3) chcąc złożyć deklaracje w szkole mogę ją zostawić normalnie w sekretariacie czy muszę udać się do dyrektora? Będę wdzięczna za pomoc w rozwikłaniu tego problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) Jeżeli zdawałaś go jako przedmiot obowiązkowy, wpisz go jako poprawa egzaminu obowiązkowego, nie zmieniaj. 3) W sekretariacie, tak się przynajmniej mi wydaje. Składać deklarację idę jutro i zostawię ją w sekretariacie ![]() Ja wyjęłam już moje Operony. Już niedługo zacznę się uczyć, rozpoczynam geografią, bo ją uczę się od początku. Dużo pracy przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.