|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: fanki fiorda wakacyjne porządki
Witam
![]() podoba mi się ten cień: Cienie poczwórne Sephora Coloful Palette, Pretty Baby nr 03 Czy są nowe, czy też może były używane? Może znajdziesz za nie coś u mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=380806&page=6 |
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
przygarnęłabym z chęcią MF False Lash i próbkę Moschino Cienie były tylko testowane.
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jednak tusz kupiłam w zestawie z innym tuszem po promocyjnej cenie, stąd chciałabym Ci zaproponować jeszcze jakąś odsypkę MAC'a. Organizuję właśnie fotografie do kolejnej dokładki, w tym właśnie z odsypkami. W ciągu 2-3 godzin powinna być edycja mojego wątku. Może jakiś odcień dla siebie znajdziesz?..
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, zatem zróbmy tak: MF False Lash i pigment Chocolate Brown za paletkę Sephory
Idę pisać PW
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie fanko?
Avene emulsja SPF 30, dwa razy przetestowana, PUDEŁKO! BU, NOWY zestaw do przygotowania żelu hialuronowego z alantoiną i pantenolem 5%, przechowywany w lodówce, ważny do maja 2010 |
|
|
|
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Psychodelio, niestety, nic mi nie wpadło w oko za rzeczy, które upatrzyłaś u mnie
|
|
|
#224 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: # Lakier Vipera, śliczny chłodny brąz (414), zużycie minimalne Róż Nouba, Blush on bubble nr 49, dość intensywny róż z drobinkami, ale pięknie wygląda, jak się go maźnie po policzkach z umiarem, bardzo ładnie rozświetla i ożywia, zużyta ok. 1/5 - nie wiem, czy chcę się go pozbyć Rimmel, Sun Shimmer, Face & Body Instant Tan Make-Up żel-krem brązujący do twarzy i ciała NOWY! ? odp prosze u mnie
|
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Za Kenzo szukam głównie zapachów - masz może coś na zbyciu do odpsikania? ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Szczerze mówiąc nie znam tego zapachu, ale po nutach widzę, że chyba średnio mój A coś poza tym? :P Nie znajdzie się? :P Tak pytam, bo chętnie się podzielę Amourkiem
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje za propozycje. Masz fajne rzeczy z mojej wish ale ja nie mam nic z twojej.
pozdrawiam Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2010-02-01 o 18:46 |
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
hej hej, to znowu ja
![]() nie wiem jak to sie dzieje, ale zawsze masz cos, co mnie interesuje![]() moge sie podzielic epitheliale, mydlo egm kupilam niedawno na wspolnych zakupach, wiec jak doleci, tez moge oddac ok. polowy EDM: Soft Butter Peach - mam testowany sampel Z lauress mam soft tan gdybys chciala ![]() u Ciebie interesuja mnie: monoi, frakcja, krem do rak isana, EGM Mediterranean Beauty Highlighter, chetnie wyprobowalabym tez pare podkladow mineralnych
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Epitheliale chętnie przyjmę, co do mydełka wypowiem się jutro, bo zdaje mi się, że czeka na mnie na poczcie odrobina (nie wiem jednak, jakiej wielkości i czy mi przypadnie do gustu). Soft Butter Peach też chętnie (jaka formuła?), a za Soft Tan podziękuję, bo chyba jednak Gingery dla mnie ![]() Frakcję i krem Isana oddaję bez problemu. Ile Monoi byś chciała? I które podkłady? ![]() Widzisz, naskładałam tego salicyla, a jakoś rzuciłam się na locacid i nie używam w ogóle kwasów (czasem Twoje serum lemon, które zresztą jest hitem
|
|
|
|
#233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama nie mialam jeszcze, wiec ciekawa jestem... SBP formula semi matte, monoi niewiele - tak na rozpoznanie..Chcialabym wyprobowac meow i joppa, bo nie mialam jeszcze![]() Mam to samo, dlatego juz porozdawalam swoje zapasy kwasow, bo srednio 3 razy w miesiacu moge czegos uzyc przez atrederm,a ostatnio to tak sie zalatwilam atre podrasowanym HA, ze nawet w strone kwasow juz nie patrze epitheliale niezastapiony w takich sytuacjach:P
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
O, współczuję, ja tam się atre boję
Chociaż z wątku o nim dowiedziałam się chyba wszystkiego o retinoidach, co należy wiedzieć ![]() Podsumuję: kawałek Epitheliale'a, sampel SPB semi matte i być może pół mydełka Rhassoul za frakcję, krem Isana, olej monoi do spróbowania, sample: Joppa i Meow Frisky (korektor, jak rozumiem, też? ).Muszę skombinować jakieś słoiczki Dam znać najpewniej w środę, co z tym mydełkiem, jutro odbiorę i od razu wieczorem będę próbować
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Clinique redness solutions soothing cleanser - emulsja oczyszczająca likwidująca zaczerwienienia, pojemność wyjściowa 75 ml, zużycie ok. 15 ml, produkt z wymianki i ewentualnie plastry na opryszczkę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Wtajemniczenie
|
Oessu
przepraszam, mam i chętnie Ci oddam Kurka, chciałam wypróbować mydełko dziś i inne dobra, które od pewnej kochanej wizażanki dostałam ( Jutro się poprawię
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo z zielonym moglabys wzbudzic niezle zaineteresowanie![]() Nie ma sprawy, ja poczekam, sama jeszcze nie mam mydelka i nie wiem dokladnie kiedy do mnie przyleci. W takim razie czekam na wiesci, gdybym tu nie odpisywala, to prosze w PW
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

i zestaw do przygotowania HA z pantenolem i alantoiną

epitheliale niezastapiony w takich sytuacjach:P
przepraszam, mam i chętnie Ci oddam