![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**
Wskoczyłam przejazdem do Galerii Bałtyckiej. A tam... w zarze jeden wielki (przepraszam za wyrażenie ale inaczej się nie da) burdel. Ubrania warlające się po podłodze, same wybrakowane końcówki. Zero, nawet ani śladu, nowej kolekcji. Ani jednej dorebki, dwie chustki i koniec. Przeżyłam szok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy szukam tego paska z zary lub new yorker!!!!!!! Bardzo mi zalezy!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież byłam tam nawet dzisiaj i jest MASA tego ![]() Coś Ci sie chyba pomyliło ![]() A co do wyprzedażowej części to racja, już praktycznie resztki, mocno przebrane ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#214 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
może koleżanka chciała zniechęcić wizażanki do odwiedzania swojej Zary i tym samym wyeliminować konkurencję ![]() spokojnie jak Ci się coś podoba to możesz poprosić o odłożenie ![]() ![]() swoją drogą na jak długo można odłożyć coś w Zarze ? - bo nawet nie wiem.
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez lora2009 Czas edycji: 2009-08-05 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do posiadaczek jeansowej ramoneski z zary, czy ktoraś z was ma może tą kurtke w rozmiarze M, i była by tak miła i podałami dokładniejsze wymiary tzn. ile cm ma w biuscie , ogólna długość. Bedę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Zarze i zrobiłam foty (mikrozalążka
![]() To co mnie zachwyciło, czyli torebka (skóra naturalna) po 289zł, orazte marmurkowe spodnie 7/8 (choć mi osobiście sie nie podobają) za 229zł
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2009-08-05 o 16:09 Powód: zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Już są
![]() Poprostu nie wczytały się za pierwszym razem ![]()
#221 |
Zadomowienie
|
te spodnie okropne
![]() a torba jak widać sztywniejsza i chyba mniejsza ale ciut przypominająca mi tą słynną torbę z łańcuchami ze starej kolekcji w wersji czarnej. Szkoda tylko że te łańcuchowe torby najlepiej wyglądają noszone w ręce gdy łańcuchy leża na torbie. Na ramieniu łańcuchy nikną zostaje prosta torba i urok mija. a cały dzień nosić torbę w ręce to chyba nie dla mnie ![]() a wy jak macie- że tak powiem ? Nosicie na co dzień kopertówki dzielnie trzymając je w ręce przez pół dnia ? czy tylko na wieczorne wyjścia ? no i .. macie samochody ? Bo wiadomo w samochodzie kopertówka leży na siedzeniu obok, potem wysiada się... chwile się ją trzyma a w pracy czy na uczelni kładzie na biurku. I tyle...ale gdy samochodu brak i czeka nas wyczekiwanie na przystankach,tramwaje pełne ludzi...a tu trzeba trzymać w dłoni biedną kopertóweczkę która swoją drogą łatwa do wyrwania jest dla potencjalnego złodzieja.
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta z nowej kolekcji jest taka sama jeśli nie większa i faktycznie sztywniejsza przez co bardziej foremna, w dodatku ma teń łańcuch tak, że jest jakby "krótka rączka" więc na niej zwisa. W każdym razie ładna, oby się jaka uchowała do wyprzedaży ![]()
![]() |
#223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ostatnio pojawił się jeden przeceniony z rozmiaru L, ale materiał na żywo nie przypadł mi do gustu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A spodnie okropne! Nie mój styl, kompletnie.
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
A czy ta torebka z lancuchami i zamkami, ktora jest w czerni i bezu, jest wykonana ze skory naturalnej, czy sztucznej (jeanne i butterflyyyyy ja maja bodajze) ? Ogladalam ja w sklepie i wygladala mi na sztuczna, stwierdzilam ze nie zaplace 300 zl za plastikowa torebke
![]() Troche rozpuszczona jestem przez te wyprzedaze i teraz regularne ceny nieco mnie zniechecaja do zakupow. Z drugiej strony... do kolejnych styczniowych wyprzedazy na pewno nie wytrzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te spodnie mi tez sie nie podobaja, zrobiłam im foto w sumie tylko dlatego, ze był ostatnio artykuł o nich na Papilocie, weszłam, były, to zrobiłam ![]()
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w zeszłym roku zapłaciłam za torbę ze skóry ekologicznej dużą, pikowaną prawie 400 zł w Zarze więc nic mnie już tam nie zdziwi ![]()
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Eggnogg też ją mam, i jest z naturalnej skóry.
"To by była droga ich miłości gdyby wiedzieli jakie nieszczęście pokochało mnie" ![]() Edytowane przez sunny belle Czas edycji: 2009-08-05 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam ten sam co Ty...jasno szary ![]() Zabrałam ostatni, przeceniony na 39 euro (minus 15% zniżki pracowniczej) i jestem przeszczęśliwa! ![]() Nie obyło się jednak bez drobnych przeciwności losu i ostrej wymiany zdań z TŻem, który nie mógł zrozumieć, po co mi trzeci żakiet z Zary, skoro dopiero kupiłam dwa ![]() ![]() A tak poza tym to u nas już końcóweczka przecen... Nowa kolekcja zajmuje prawie cały floor i już wylukałam sobie dwie rzeczy, które koniecznie muszę mieć: bężową, ćwiekowaną torebkę 69,90 euro jedwabną czerwoną sukienkę z Woman 79,90 euro ![]() Ale wstrzymuje się z zakupem, bo we wrześniu będę w Hiszpanii, więc może tam uda mi się dorwać te rzeczy w nieco niższej cenie.
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-08-05 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się, czy może rzuciła wam się w oczy w Zarze prosta, czarna marynarka, ale z satynowymi klapami? Szukam takiej już dość długo a chyba Mango i właśnie Zara to jedyne sieciówki, gdzie możnaby takie cudeńko znaleźć...?
edit: Załączam zdjęcie marynarki z Miss Selfridge ![]()
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2009-08-06 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy okazji, zdjęcia nowej kolekcji ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
.
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I na pewno mówimy o tej samej torebce..? Cytat:
![]() Moim skromnym zdaniem to chyba jeden z żakietów, który najbardziej im się udał ![]() Np. ten beżowy, który masz na zdjęciu cudo, a na żywo, jak pisałam wcześniej dla mnie jedno wielkie rozczarowanie ![]() Zresztą reszta marynarek jak dla mnie też nie powala.. Teraz podoba mi się jedna z nowej kolekcji, krótsza większym wcięciem talii, mam nadzieję, że nie będę w niej wyglądać tak barczyście, jak w pozostałych z Zary ![]() Co do tych rzeczy, o których piszesz to chyba już je widziałam ![]() Sukienka to ta lekko po boku drapowana z działu Woman w odcieniu wpadającym lekko w bordo? Jeśli tak, to zwróciła też moją uwagę, ale póki co nie mam potrzeby kupowania nic bardziej wyjściowego więc zadowolę się tą z łańcuszkami ![]() Nie wiesz przypadkiem to kiedy wejdzie cała nowa kolekcja, żebyśmy miały lepszy ogląd na sytuację? ![]() ![]()
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale generalnie jestem zadowolona, bo mam już moje trzy wymarzone żakiety z Zary: jeden w ciepłej tonacji, drugi w zimnej, a trzeci czarny z odwijanymi rękawami. No i na razie czuję się spełniona hihihi ![]() Oj tak, chodzi nam dokładnie o tą samą sukienkę ![]() ![]() ![]() I większość nowych butów też widziałabym w swojej szafie...ach te platformy ![]() Ale najgorzej to i tak bankrutuje na dziale dziecięcym... Te rzeczy dla maluszków są takie piękne ![]() Co do nowej kolekcji i końcówki przecen popytam kumpele z Zary, bo dzisiaj mają wpaść w odwiedziny ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-08-06 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Anies, super że wkleiłaś zdjęcia
![]() ![]() Póki co moimi faworytami jest ten płaszczyk w kolorze pieprzy z solą z pierwszego zdjęcia. Jest piękny i niestety dość drogi.. ![]() ![]() Bardzo spodobała mi się jeszcze ta kamizelka z futerkiem, ciekawe jak będzie się prezentować na żywo ![]() I z ciekawości myślicie, że ta czarna góra z ogromnymi bufami to bluzka czy sukienka?
#237 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Moje pytanie może się Wam wydać dziwne, ale cóż, kto pyta nie błądzi :P Kupiłam wiosną jeszcze sukienkę w Zarze - Trf, szara w malutkie granatowe kwiatki (takie..kwiatkopodobne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie może czy to futerko : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1249541427 będzie tylko w białym kolorze? Szukam czegoś w tym stylu, ale szarego lub czarnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Kolejne zdjecia Jesien Zima 2009/2010
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez nombre Czas edycji: 2009-08-06 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.