|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście znaleźć pod choinką?
a ja dostalam to co chcialam - czyli palete do makijazu z sephory
i sliczne turkusowe hantelki do cwiczen
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Szczęściara ze mnie jak nie wiem, co
Dostałam wszystkie prezenty z listy do Świętego Mikołaja plus niesamowity bonus : fontannę czekoladową Cieszyłam sie jak małe dziecko, bo nigdy o czymś takim nawet nie marzyłam
|
|
#213 |
|
MUSEarka
|
Moje życzenia świąteczne też się spełniły
Od dzisiaj jestem posiadaczką: ślicznego zegarka na rękę, organizatora na wszelakie koraliki, koraliczki, cieni z Inglota , masy rzeczy do kąpieli [zaczynając od pachnących mydełek, przez zestaw gwiazdek do kąpieli, kończąc na mini gąbeczce, zestawie 4 różnych proszków do sypania do wody i wielkie kuli do kąpieli ] i Mon Cheri Gwiazdka trafiła w 10 z wszystkiiimi prezentami
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Mi się spełniła tylko jedna z dwóch opcji, czyli dostałam szlafroczek taki fajniutki i milutki
Ale jestem bardzo szczęśliwa bo marzyłam o takim cieplutkim juz baaaardzo dawno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam ekstra prezent, było mi miło. poza koszulą z reserved dostałam jeszcze jedną bluzkę, kolczyki bardzo ładne
no i dziś bratostwo będzie wręczać prezenty, tu spodziewam się jakiegoś bubla. a od tz wymarzone czarne rurki nie jest źle w tym roku
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
A ja od Mikołaja dostałam Mp4, takie o jakim marzyłam
Lokówke z 7 końcówkami i słodycze ![]() Od TŻta przepiękną, srebrną bransoletkę
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
moje marzenia również się spełniły
*Dostałam kołdrę i pościel, *suszarkę do włosów Philipsa, *perfumy w zestawie z żelem pod prysznic, i balsamem do ciała Mexx Woman *piękny szlafroczek koloru jasny żółty, w serduszka *zestaw do pielęgnacji włosów Gliss Kur. Jestem baaaardzo szczęśliwa a zapomniałam jeszcze, że od TŻta dostałam aparat Olympus mju 1040 był to prezent urodzinowo-gwiazdkowy.
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2008-12-25 o 10:15 |
|
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chciałam jeansową spódniczkę/szpilki/rowerek stacjonarny/steppera i nawet jednej z tych rzeczy nie dostałam
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem bardzo zadowolona z prezentów
![]() - dwie piękne płyty CD - naszyjnik długi z Monton - naszyjnik, który moja mama wykonała sama! Z kryształów i czerwonych kamieni - cudo! ![]() - dwa szaliki - jeden gruby zielony - w sam raz na dwór do mojego czarnego płaszcza ![]() - drugi szalik fioletowy - puder mineralny Max Factor - cienie do powiek poczwórne Isa Dora - przewodnik po Tatrach polskich i słowackich - kocham góry! ![]() - paletę do makijażu (ogromną! )- perfumy DKNY Be Delicious - dwie ozdobne świece oliwkowe - olejek zapachowy Vanilla Mocca - pysznie pachnie ![]() - album ze zdjęciami moimi i TŻ wydany w formie książki - piękny prezent. - torbę podróżną - średniej wielkości, żebym nie musiała jeździć na studia z walizką ![]() jestem bardzo zadowolona
Edytowane przez blackcoffee Czas edycji: 2008-12-25 o 11:08 |
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
~ Suszarko-lokówka Rowenta Brush Activ
~ 2 zestawy kosmetyków Loreal ujędrniających (w sumie 4 kosmetyki) ~ od TZta perfumy o których marzyłam Versace Crystal Noir EDP ![]() ![]() ![]() ~ Ferrero Rocher, wieeelkie Merci też od TŻta i Delicje:P a jutro urodziny, więc kolejne prezenty:P jestem baaardzo zadowolona ![]()
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
- kolczyki
- pasek do spodni - 3 bransoletki - perfumy Puma od TŻ ![]() - bluze, ale troche za szeroka niestety ;p |
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
A ja dostałam:
-słodycze - piękne kolczyki - czarną elegancką bluzkę - czapkę kaszkietówkę - rękawiczki skórzane ![]() Nie dużo prezentów ale wszystkie trafione i wymarzone. Brak mi tylko jednej rzeczy którą sobie wymarzyłam- króliczka miniaturki
|
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
ja dostałam szlafroczek który sobie wymarzyłam i piękne szpilki satynowe peep-toe w kolorze fioletowym zestaw kosmetyków pod prysznic i do kąpieli i jestem z wszystkiego bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam
perfum Cerruti 1881 kieliszki do wina czerwonego ![]() torebke from Primark :P mikrofon do komputera sweter spodnie bransoletkę srebrną od szwagra czekoladki od teściów i słodycze
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
A mi się w dalszym ciągu marzy lustrzanka cyfrowa
|
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj od wujka dostałam odtwarzacz GoGear SA2945
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
A co Wy chciałybyście dostać?
Pytanie o to jakie Wy chciałybyście dostawać prezenty.
Ja marzę o naszyjniku, a raczej srebrnym łańcuszku na którym będzie zawieszone takie malutkie owalne otwierane pudełeczko? Nie wiem jak to się nazywa, ale można w środku umieścić np. zdjęcie. A jak już jestem przy zdjęciach to nie pogardziłabym też piękną fotoksiążką (http://www.superfoto.pl/fotoksiazka_album_cyfrowy.html) zrobioną z pomysłem. A Wy dziewczyny? Może jakiś zabłąkany mężczyzna znajdzie ten wątek i rozjaśni mu się w głowie, jakie prezenty kobiety CHCĄ dostawać
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście dostać?
haha, fajny temat. Ja bardzo chciałabym dostać zegarek- nie drogi, ale jakiś fajny, z pomysłem pasujący do mnie, chciałabym też dostać jakiś fajny portfel bo mi wiecznie szkoda kasy na to, i pieniądze noszę w takim nieładnym...
NO i nie raz napomykałam mojemu TŻtowi, nawet mu kupiłam zegarek żeby się domyślił :haha: potem wspominałam, że też potrzebuje i.... cisza.... A na urodziny kupił mi komplet bielizny wiedząc jaki mam kompleks na punkcie biustu (i po tym jak zaznaczłam pare razy, że nie uważam ze takie bieliźniane prezenty są nietrafione!). No, i jest tak, że ta koszulka wisi smętnie w okolicach piersi, więc baaardzo rzadko ją zakładam i leży nieużywana. A tak, gdyby mnie słuchał , to dostałabym coś praktycznego, co każdego dnia miałabym przy sobie. No nie mogę z nim w tej kwestii, naprawdę;P |
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Niestety. A najgorsze, że jak się konkretnie powie co chce się dostać to oni się wtedy oburzają, że teraz już nie będzie niespodzianki... Eh, a potem i tak się dostaje nie to co chciałoby się dostać. Cóż zrobić? Najlepiej zostawić miejsce w szafie na nienoszone koszulki
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
Mi się marzy bronsoletka taka szersza ze srebra
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie marzą:
-mały model windsurfingu badz harleya ![]() -zbior filmow z Edwardem Nortonem -jakies skorzane cuda (bransoletki etc) -wlasnorecznie przygotowany deser z prawdziwych wloskich lodow orzechowych : )
|
|
#233 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli dobrze się zrozumiałyśmy. Nie są zbyt tanie. Ja mam jeden w kształcie serca. Mogę odstąpić...Hmm mój ukochany jeszcze w zeszłym roku zabierał mnie na pizze ( bardzo romantyczne ) zawsze wtedy było mi smutno bo niepotrzebnie wydawał kasę na jedzenie jak wiedział ze muszę uważać na to co jem ;/ raz kupił mi różę i to jeszcze po namowie a od roku nie dostałam od niego nic. On dostaje ode mnie prezenty nawet bez okazji i w tym du żo biżuterii ale on się nie domyśli że ja też może chciałabym mieć coś od niego jakąś skromną błyskotkę którą mogłabym nosić dumnie. Starałam się z nim o tym porozmawiać ale każda taka rozmowa kończy się kłótnią jak sprawić by zauważył moje uczucia ?? Wg niego romantyczne kolacje , dawanie pierścionka itp to głupota a mi tego brakuje bo nawet jak się spotkamy i chcę zrobić nastrój włączając muzykę to on od razu krzyczy że mam wyłączyć Wiem że prezenty nie są najważniejsze ale po pierwsze jest przykro jak ukochana osoba zapomina np o rocznicy a po drugie to wstyd i smutno mi jak koleżanki chwalą się co dostały a ja im mogę powiedzieć najwyżej że pizze Jak sobie radzicie z takimi problemami ?? Macie takie wogóle ??
|
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
a mi marzy się woda toaletowa Versace - Bright Crystal... samej zawsze jest mi szkoda kasy wydawać, a zapach uwielbiam...
albo jakiś stylowy zegarek
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o ten problem z facetami to znam to dobrze. Mieszkam z moim facetem i on uważa, że jak już mieszkamy razem to jest całkiem zwolniony z obowiązku rozpieszczania mnie. Ha, rozpieszczania to za dużo powiedziane. Czasem jak coś napomknę o jakimś kwiatuszku to on mówi, że jak już sama proszę to na pewno nie dostanę, bo on miał mi je dać, ale teraz to już nie. I tak to jest. Też zazdrośnie patrzę na koleżanki, które dostają pierścionki i inne cuda. Nie chodzi mi o rzeczy, tylko o sam fakt. I też nie wiem co zrobić.
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcialabym dostać np na urodziny ktore mam za kilka tygodni
![]() - jakies perfumki ![]() - albo taki zestaw do kąpieli ładnie pachnący ![]() - bizuterie bo ja uwielbiam a najbardziej bransoletke YES + charmsy lub cos złotego ![]() a najbardziej chcialabym dostac samochod ehhe nie jakis super drogi ale rodzice mogliby zasponsorowac bo mnie narazie nie stac
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2009-07-28 o 14:20 |
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Tak się składa, że jutro mam imieniny i ponieważ od rodzinki tradycyjnie otrzymam pieniążki, zastanawiałam się na co je wydać ;-) Mam bardzo ładny podgrzewacz Sweet Home i już od jakiegoś czasu planuję kupić także pojemniczki na herbatę czy cukier z tej samej serii.
Może podpowiecie, które lepsze: - http://www.szatydomu.pl/pojemniki-ku...-home,135.html - okrągłe czy - http://www.szatydomu.pl/pojemniki-ku...-home,136.html - kwadratowe? Podgrzewacz mam kwadratowy, ale on stoi na meblach w salonowej części (mam salon z aneksem) i nie wiem czy dopasowywać cały komplet kształtem czy jednak wydać trochę więcej na okrągłe, które mają lepsze zamknięcia. Co radzicie? |
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
pasteque więc pewnie rozumiesz o co mi chodzi. Mój Ukochany jest gitarzysta ja basistką i wokalista i niestety takie też muzyczne prezenty chce mi dawać A co ja sobie mikrofon będę nosić cały czas przy sobie który dostałam, tak szczerze to go w ogóle w domu nawet nie mam bo jest w sali gdzie mamy próby więc około 10 km od mojego domu> niestety nie mieszkam z nim choć wydaje mi się ze lepiej by było gdybym mieszkała ale niestety muszę jeszze poczekać bo narazie nawet na wspólne wakacje liczyć nie mogę :/ I masz rację nie chodzi o rzecz tylko o sam fakt. pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

i sliczne turkusowe hantelki do cwiczen