![]() |
#211 |
BAN stały
|
Dot.: Betterware
A ja komuś ten trymer z lampką led już trzeci tydzień obiecuję :/
Na pojemniki też czekam, jak mi się nie uda zamówić w piątek to nadsponsorka ma popytać po swojej grupie. Nie widziałem poprzedniego prezentera, ale podobno ten jest o niebo lepszy. Zaskoczyła mnie dziś babcia - zadzwoniłem z pytaniem, czy czegoś nie chce z katalogu, który jej zostawiłem. Okazało się, że chce, ale go nie ma, bo pożyczyła koleżance. Jutro ma oddać i będzie zamówienie od 4 osób, bo babcia do każdej koleżanki, którą szła odwiedzić, zabierała katalog ![]() I szykuje się coś ciekawego w Krakowie, ale opowiem jak już to będzie w pełni oficjalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
BAN stały
|
tarquin - gratuluję zwiększających się zamówień
![]() JennyAniolek - wiesz co, nie wiem - tak szczerze mówiąc - co się dzieje w tym miesiącu. Ogromne braki asotrymentowe, które niestety rosną z tygodnia na tydzień, braki katalogowe - podobno nie ma, zresztą ani ja ani moi przedstawiciele nie dostawaliśmy jak zawsze z zamówieniami, oraz opóźnienia w dostawach. To się zaczęło w styczniu i trwa w lutym i niestety jakoś kiepsko wygląda. Moi klienci rozumieją braki i najwyżej zamawiamy w następnym miesiącu ale rozumiem tych co się wkurzają ![]() A co do przedstawiciela, może pogadaj z nim, zapytaj co brakuje, może ktoś inny ma, my tak u nas robimy, pomagamy sobie wzajemnie - a może ja będę mogła wam pomóc - napisz czego wam brakuje a ja zerknę u siebie ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- I dziękuję za ostrzeżenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja az tak bardzo brakow w styczniu i lutym nie odczulam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
BAN stały
|
Witam wszystkich Betterware'owiczów
![]() Czytając ten wątek, niestety ale kilkukrotnie zagubiłem się w lekkim nieładzie i przyszło mi na myśl, że przydałoby się zrobić czytelne forum dla oceniania i opiniowania produktów. Miejsce gdzie będziemy mogli zasięgnąć opinii innych na temat produktów, gdzie będziemy mogli odesłać nie do końca zdecydowanych klientów czy przyszłych partnerów w naszych biznesach. Poza opiniami/ocenami produktów, z własnego doświadczenia uważam, iż może się przydać przejrzyste miejsce dla kontaktów pomiędzy Przedstawicielami. Po lekkich przygotowaniach (ale zostawiając zapewne spore pole do działania dla kreatywności nowych użytkowników) zapraszam na http://produkty.e-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠biz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
BAN stały
|
A propo's forum - jak ktoś chce zaproszenie do portalu społecznościowego dla pracowników MLM suportio.pl to proszę o mejla - wyślę zaproszenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Dorota99 Czas edycji: 2010-02-17 o 06:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
BAN stały
|
Cytat:
I dziękuję za pierwszą słuszną uwagę...rejestracja jest w lewym górnym...ale autor takich problemów często nie dostrzega |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Mam techniczne pytanie- jak wygląda zamawianie katalogów? Chodzi mi o taką sytuację- zapisuje się do Betterware na "własną rękę" z końcem danej kampanii. Chce zacząć działać od następnej- czy w tym wypadku muszę złożyć zamówienie na same katalogi i opłacić koszta przesyłki? Czy firma w jakiś sposób oferuje jeden katalog w kampanii? Zamówienie samych katalogów wraz z przesyłką wydaje się mało opłacalne ale przecież jakoś trzeba zamówienia zebrać a bez katalogów ani rusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Dziewczyny, jeśli ktoś chce to zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=399960 - tam już część osób wpisała produkty, które najlepiej się sprzedają, jest też kilka opinii i opisów spraw technicznych. Wklejajcie zdjęcia i wpisujcie własne opinie lub opinie waszych klientów - dzięki temu możemy się wiele dowiedzieć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak otrzymać uprawnienia do tego działu? Edytowane przez Dorota99 Czas edycji: 2010-02-17 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Od jutra w południe będzie w sprzedaży nowy katalog na marzec
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Sudik Czas edycji: 2010-02-17 o 12:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Wiadomośc sprawdzona dziś dzwoniłam do warszawy ale o kod nie zapytałam ale napewno przyjdzie jeszcze od nich mail z informacją
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
podczas zamawiania wybierzcie kategorię - Polska sprzedaż AIDS (nareszcie jest po polsku) i tam znajdziecie katalogi
0PL074 KATALOG 2 / 10 paczka 40 SZTUK 0PL075 KATALOG 2 / 10 Paczka 200 SZTUK 0PL078 KATALOG 2 / 10 Paczka 120 SZTUK 0PL210 KATALOG 2 / 10 1 sztuka
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
Polecam zapisanie się na specjalne forum dotyczące produktów Betterware
http://produkty.e-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠biz.pl/index.php. Uważam, że uczestnictwo w tym forum jest dla nas dobrą formą oceniania i poznawania produktów. Jestem zapisana tam od wczoraj i czekam na Was ![]() Edytowane przez Dorota99 Czas edycji: 2010-02-18 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Katalogi numer 2 idzie już zamawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej wszystkim
![]() Chciałam się przywitać ![]() ![]() Jestem Przedstawicielem od listopada 2009 ![]() pozdrawiam wszystkie Betterwarowiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Witamy
![]()
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
![]()
Jenny Aniołek pisała, że są kłopoty z pojemnikami na kołdrę...muszę powiedzieć, że mi się za każdym razem uda złapać i zamówić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Także naprawde te pojemniki bywają często ![]() pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Ja też mam problem z tymi pojemnikami...klientki nie mogą się doczekać.
#232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na jakim jestes juz poziomie % ? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
jutro napewno będą pojemniki uzupełnione
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Zainteresowanie pewnie będzie znowu duże, jak zawsze
![]() Jeśli chodzi o uzupełnianie braków to ostatnio sie poprawili i robią to 10:00-12:00, chociaż np wczoraj nie miało nic byc, a ja złapałam 20 szt pojemników i było dużo więcej. Wczoraj było dużo braków uzupełnionych, a pisali ze będzie w piątek dopiero ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Zamówiłam dziś pakiet nowych katalogów, ale myślałam, że będzie można go odrazu tez zobaczyć...bo pamiętam, że zeszłym razem przy katalogu 01/10 jak wysłali maila, że już był nowy po kilku godzinach dostepny do obejrzenia w .pdf... |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
A jak jest np taka sytuacja:
mamy 18.02 w brakach jest napisane,że dostawa produktu 18.02.To mogę zamówić ten produkt obojętnie o której godzinie czy muszę czekać aż zniknie z listy braków??Jak to jest?Mam nadzieję,że rozumiecie o co mi chodzi ![]()
#237 |
Raczkowanie
|
jeśli masz produkt w brakach to nie możesz go zamówić, bo system tego nie przyjmie, dopiero jak wyszukasz dany produkt i pojawi się ZERO (0) w rybryce ILOŚĆ zamiast BRAK to możesz zamawiać potrzebna ci ilość.
Mam nadzieje, że o to Ci chodziło ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- A ty Vanilla zarejestrowałaś się już w Betterware?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
BAN stały
|
Trymer z lampką przyszedł.
Co do toreb - uprzedźcie, że nie można szarpać za uszy, bo się obrywają. Ja mam reklamacje - ucho poszło przy jednym włożonym kocu. Trzeba delikatnie przenosić. |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#240 | |
BAN stały
|
No to ciekawe, bo ja moje torby na ubrania (fakt ze są mniejsze) torturowałem pełniuchne...nie odzieży a katalogów, produktów, ulotek.
Bałem się właśnie o wytrzymałość uchwytów, ale spisały się bez zarzutu Cytat:
![]() Edytowane przez Sudik Czas edycji: 2010-02-18 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.