Miłość w rytmie rocka - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-19, 20:11   #211
krooolewna
Zadomowienie

Dot.: Miłość w rytmie rocka

Ten specjalny?Co Daisy popychała się z chyba byłą dziewczyną tego rockmana?Ogolnie odcinek cieniutki.Ja co prawda oglądałam ogólnie kilka odcinków ostatnich,więc nie bardzo znałam te dziewczyny.Była rozmowa z tą panną co zrezygnowała ,jak Jej proponował zostanie w programie.Taka czarna,co była w separacji z 2 mężem.Okazało się,że wrócili do siebie z tym mężem.Była tez taka dziewczyna co Jej ojciec z mama byli w programie i ojciec 2 tygodnie rpzed tym programem specjalnym zmarl.Daisy ogólnie miała problem ciągle,że ten rocman ją wykorzystał,jest jej ciezko itp.Byla tez na koniecAmber?(ta dziewczyna co wygrała chyba Amber),jak dla mnie brzydko wyglądała i zupełnie do siebie nie pasowali.Mowili,ze uprawiali sex boodajze w autobusie,bo on ciagle w trasie,a tak to,że zaczna sie spotykac i zobacza co z tego bedzie.
A i ejszcze byla striptizerka(taka blondie co ciągle cycki pokazywala) to mowila,ze juz nie jest striptizerką.

Mam nadzieję,że coś z mojej wypowiedzi zrozumiałaś i przepraszam za tak chaotyczną,ale kompletnie oprócz Daisy nikogo z imienia nie znam

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 20:52   #212
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
i co?? goądałyście wczoraj ten 13 odcinek??bo ja przegapiłam
tez ogladalam ale tez sadze ze cienki.

daisy pobiła się z heather, ambre wyglądala wg mnie lepiej niz w programie ale i tak staro.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 21:41   #213
kitkulka
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21492816]tez ogladalam ale tez sadze ze cienki.

daisy pobiła się z heather, ambre wyglądala wg mnie lepiej niz w programie ale i tak staro.[/QUOTE]
Ambre rzeczywiście zrobiła coś z włosami chyba w końcu pozbyła się tej brązowej farby od spodu i pozostała przy samych pasemkach + zrobiła sobie prostą grzywkę

Za to Daisy wyglądała wg mnie jeszcze lepiej. Nie wiem... jakoś tak promiennie i pasowały jej te niebieskie czy zielone pasemka we włosach

Heather jak zwykle ją atakowała. Jak dla mnie to z niej jest porządny kawał su**, nagadała na Daisy, bo była największą konkurentką, a sama się i tak czaiła na Breta. I wg mnie ona również wygląda jak transwestyta

Za to miałam niezłą polewkę z tej całej Angelique tej z Francji straaaaszna była, ale się naśmiałam.

A jeszcze wracając do Ambre. Może i ona była najbardziej dojrzała z całej tej gromady, która "walczyła" o Breta, ale i tak jest głupiutka. Zamiast coś powiedzieć to chichotała ze wszystkiego co powiedział prowadzący wczorajszy odcinek. Na palcach jednej ręki mogłabym zliczyć słowa, które z siebie wydobyła w czasie trwania tego odcinka
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 10:06   #214
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201708220937 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tu się w pełni zgadzam, nie ich sprawa, że do siebie wrócili.

Jeszcze co do Daisy - wg mnie mogła już tego nie wypominać Bretowi po co na wizji, każdy i tak myślał co chciał, a skoro sypiał z nią niejednokrotnie podczas trwania całej drugiej edycji to pewnie myślał sobie, że ten ostatni raz nie zrobi jej różnicy
No, ale Daisy bardzo dobrze wiedziała jak ten program wygląda i czego może spodziewać się po Brecie, jej wybór.
Stary 2010-10-05, 16:30   #215
MiciaKicia
Zakorzenienie

Czyli z Amber też mu nie wyszlo skoro będzie trzecia seria programu?

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-05, 16:35   #216
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Czyli z Amber też mu nie wyszlo skoro będzie trzecia seria programu?

I z panią z trzeciego sezonu też mu nie wyszło bo kręcą/nakręcili czwarta serie
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-05, 17:22   #217
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość

I z panią z trzeciego sezonu też mu nie wyszło bo kręcą/nakręcili czwarta serie
śmiech na sali
no ale cóż, kochliwy ten Bret :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-06, 14:27   #218
MiciaKicia
Zakorzenienie

Yyy... aha. lol

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-06, 18:02   #219
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Yyy... aha. lol
ale jakie żałosne jest to, że na świecie są panienki, które chcą się w takie coś bawić i ilość ich nie maleje
Stary 2010-10-06, 19:08   #220
vMALENAv
Raczkowanie

Taaa.. Będzie i piąta i szósta... Jakoś trzeba dorabiać ;]

Nie lubię tego typu programów ale kilka odcinków obejrzałam, tak z ciekawości - jej jakie to głuuupie (odkrycie, prawda...)

Pamiętam, że jeden tekst Breta mnie rozwalił totalnie. Mianowicie chodziło o to, jak powiedział do jednej laski z wielkimi dmuchanymi balonami, że gdy zobaczył jej wielkie piersi, to poczuł z nią duchową więź, jakoś tak to chyba szło

Wolę go jak śpiewa, program szajs jakich mało

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-07, 10:10   #221
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
Taaa.. Będzie i piąta i szósta... Jakoś trzeba dorabiać ;]

Nie lubię tego typu programów ale kilka odcinków obejrzałam, tak z ciekawości - jej jakie to głuuupie (odkrycie, prawda...)

Pamiętam, że jeden tekst Breta mnie rozwalił totalnie. Mianowicie chodziło o to, jak powiedział do jednej laski z wielkimi dmuchanymi balonami, że gdy zobaczył jej wielkie piersi, to poczuł z nią duchową więź, jakoś tak to chyba szło

Wolę go jak śpiewa, program szajs jakich mało
podstarzały rockman, młode laski za nim szaleją to korzysta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 12:33   #222
Czarna93
Zakorzenienie

No i mamy "Miłość w rytmie Daisy "
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-13, 15:20   #223
Aszli69
Przyczajenie

Czemu tak umilkłyście ?
ciekawe czy od września na mtv ruszy ten rockowy busik próbowałam znaleźć jakąś informacje na temat programów emitowanych przez MTV od września ale słabo nic nie widać
Aszli69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości