![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miłość w rytmie rocka
Ten specjalny?Co Daisy popychała się z chyba byłą dziewczyną tego rockmana?Ogolnie odcinek cieniutki.Ja co prawda oglądałam ogólnie kilka odcinków ostatnich,więc nie bardzo znałam te dziewczyny.Była rozmowa z tą panną co zrezygnowała ,jak Jej proponował zostanie w programie.Taka czarna,co była w separacji z 2 mężem.Okazało się,że wrócili do siebie z tym mężem.Była tez taka dziewczyna co Jej ojciec z mama byli w programie i ojciec 2 tygodnie rpzed tym programem specjalnym zmarl.Daisy ogólnie miała problem ciągle,że ten rocman ją wykorzystał,jest jej ciezko itp.Byla tez na koniecAmber?(ta dziewczyna co wygrała chyba Amber),jak dla mnie brzydko wyglądała i zupełnie do siebie nie pasowali.Mowili,ze uprawiali sex boodajze w autobusie,bo on ciagle w trasie,a tak to,że zaczna sie spotykac i zobacza co z tego bedzie.
A i ejszcze byla striptizerka(taka blondie co ciągle cycki pokazywala) to mowila,ze juz nie jest striptizerką. Mam nadzieję,że coś z mojej wypowiedzi zrozumiałaś i przepraszam za tak chaotyczną,ale kompletnie oprócz Daisy nikogo z imienia nie znam ![]()
![]() |
#212 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21492816]tez ogladalam ale tez sadze ze cienki.
daisy pobiła się z heather, ambre wyglądala wg mnie lepiej niz w programie ale i tak staro.[/QUOTE] Ambre rzeczywiście zrobiła coś z włosami ![]() ![]() Za to Daisy wyglądała wg mnie jeszcze lepiej. Nie wiem... jakoś tak promiennie i pasowały jej te niebieskie czy zielone pasemka we włosach ![]() Heather jak zwykle ją atakowała. Jak dla mnie to z niej jest porządny kawał su**, nagadała na Daisy, bo była największą konkurentką, a sama się i tak czaiła na Breta. I wg mnie ona również wygląda jak transwestyta ![]() Za to miałam niezłą polewkę z tej całej Angelique ![]() ![]() A jeszcze wracając do Ambre. Może i ona była najbardziej dojrzała z całej tej gromady, która "walczyła" o Breta, ale i tak jest głupiutka. Zamiast coś powiedzieć to chichotała ze wszystkiego co powiedział prowadzący wczorajszy odcinek. Na palcach jednej ręki mogłabym zliczyć słowa, które z siebie wydobyła w czasie trwania tego odcinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
tu się w pełni zgadzam, nie ich sprawa, że do siebie wrócili.
Jeszcze co do Daisy - wg mnie mogła już tego nie wypominać Bretowi ![]() ![]() No, ale Daisy bardzo dobrze wiedziała jak ten program wygląda i czego może spodziewać się po Brecie, jej wybór. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Czyli z Amber też mu nie wyszlo skoro będzie trzecia seria programu?
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Yyy... aha. lol
![]() ![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Taaa.. Będzie i piąta i szósta... Jakoś trzeba dorabiać ;]
Nie lubię tego typu programów ale kilka odcinków obejrzałam, tak z ciekawości - jej jakie to głuuupie ![]() Pamiętam, że jeden tekst Breta mnie rozwalił totalnie. Mianowicie chodziło o to, jak powiedział do jednej laski z wielkimi dmuchanymi balonami, że gdy zobaczył jej wielkie piersi, to poczuł z nią duchową więź, jakoś tak to chyba szło ![]() Wolę go jak śpiewa, program szajs jakich mało ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
No i mamy "Miłość w rytmie Daisy "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Czemu tak umilkłyście
![]() ciekawe czy od września na mtv ruszy ten rockowy busik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.