Czarna lista targowisko- plotki - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 12:04   #211
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Dla mnie to jest to samo. Zgadzam sie z Ania. Uwazam, ze po to jest forum zeby sie wypowiadac. Skoro moderatorzy nie zgadzaja sie na negatywne wypowiedzi Aksji, ktora nie ma ze sprawa nic wspolnego to nie powinni sie rowniez zgadzac na obronne posty dziewczyn, ktore takze pisza tylko po to zeby bronic kolezanke.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:05   #212
arrachnee
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

znowu

strasznie nie lubię takich przepychanek na targowisku - jakoś się odechciewa wymian

z tego, co zauważyłam nikt nie uważa, żeby tak wielkie opóźnienia w wysyłce, były w porządku
były powody, żeby myśleć, że Idi nie ma zamiaru wywiązać się ze zobowiązań

dziwię się, że sprawa została poruszona na BL tak późno

jakoś tam sytuacja się wyjaśniła
Idi chyba dąży do wypełnienia swoich obietnic
za pewne posypią się negatywy
nie sądzę, żeby Idi w najbliższym czasie wróciła na targowisko

chciałabym w końcu konkrety: ile było wymian, do kogo dotarły przesyłki częściowe, do kogo całość

aksjo nie rozumiem nagonki z Twojej strony
informacje o innych zobowiązaniach Idi, miałyby znaczenie, gdy sprawa nie była wyjaśniona
Idi nie proponuje kolejnych wymian - nie stanowi potencjalnego "zagrożenia", przed którym trzeba ostrzegać

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:22   #213
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
Jest róznica między syt. Zielona30 -princes69 a Idiaminka - Aksja.
W 1 -wszym przypadku syt. dot. dwóch wizażanek, natomiast w drugim mocno zangażowana jest osoba, wobec której Idi nie ma żadnech zobowiązan ( aksja kogoś tam reprezentuje )i zarówno aksja jak i soba przez nią reprezentowana, nie mają nic wspólnego z Wizażem.
Vilandro a ja odnosze wrażenie że najbardziej zangażowana w tą sprawę jesteś Ty, pomimo że nie dotyczy ona Ciebie, a tylko jesteś znajomą jednej ze stron, za to bardzo intensywnię ją reprezentujesz.

Chciałbym żeby na BL białe było białe, a czarne było czarne, bez połtonów.

KNK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 14:03   #214
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
Vilandro a ja odnosze wrażenie że najbardziej zangażowana w tą sprawę jesteś Ty, pomimo że nie dotyczy ona Ciebie, a tylko jesteś znajomą jednej ze stron, za to bardzo intensywnię ją reprezentujesz.

Twoje wrażenia odnośnie mojej osoby, sa mi tak obojętne, jak to, co to dzisiaj na śniadanie jadł prezydent Obama
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 14:13   #215
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Twoje wrażenia odnośnie mojej osoby, sa mi tak obojętne, jak to, co to dzisiaj na śniadanie jadł prezydent Obama
Szkoda że nie stać Cie na taką sama obojetność w innych kwestiach, była by ona zdecydowanie wskazana a zamiast obojetności mamy beczke miodu.

z mojej strony EOT

KNK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 14:45   #216
vilandra
Zakorzenienie

.... na szczęście "kwestia" KNK nie stanowi co jest wskazane, a co nie

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

misianko droga widze ze podglądasz, to dorzuc cmoka do beczki miodu vil
Stary 2009-10-25, 14:52   #217
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
hmm, w życiu rzadko jest albo czarne, albo białe, choć pewnie duzej liczbie osób wydaje sie, ze byłoby łatwiej ... no a poza tym ten wątek to podwątek faktycznej BL, ot taki "wentyl bepieczeństwa", który z racji rodzaju prowadzonych tu dywagacji został przez moda odcięty od BL. I słusznie, aby całuski i poglady na to co czarne, białe i szare nie zaśmiecały wątku o naprawdę konkretnych sprawach.
Cytat:

Cytat:
.... na szczęście "kwestia" KNK nie stanowi co jest wskazane, a co nie

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
.... misianko droga widze ze podglądasz, to dorzuc cmoka do beczki miodu vil
no dorzucam przecież właśnie, tylko nie piszę z prędkością światłam jak TY. I wedle życzenia, a nawet z przyjemnością:

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-25, 17:51   #218
aksja
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania Pokaż wiadomość
A ja czegoś tu jednak nie rozumiem

Po pierwsze:
Na Czarnej liście pojawił się post Wizażanki o nicku Zielona30 opisujący przebieg transakcji zawartej przez nią na gazetowym straganiku.
Jakoś nikt nie zwrócił Zielonej30 uwagi na fakt, że sprawa nie dotyczy wizażowego Targowiska, a co za tym idzie - nie powinna być w ogóle poruszana w tutejszych wątkach.
Tymczasem sprawa nie wywiązania się przez Idiaminkę ze zobowiązań zaciągnietych na gazetowym jest "ucinana" kategorycznie, jako nie mająca żadnego związku z Targowiskiem.

Po drugie:
Na Perfumowym istnieje watek, w którym Wizażanki ostrzegają się nawzajem przed oszustami działającymi na Allegro, mimo iż z wizażowymi (=targowiskowymi) transakcjami nic wspólnego to nie ma.Wszyscy uważaja ten wątek za źródło cennej wiedzy, pozwalającej uniknąć nieprzyjemnych "wpadek" przy zawieraniu allegrowych transakacji.

Po trzecie:
O "oczernianiu" można mówić/pisać, w sytuacji, kiedy ktoś rozpowszechnia na temat jakiejś osoby nieprawdziwe informacje, przedstawiajace tę osobę w złym świetle.
Posty Kasi (Spook) oraz Wizażanki majka242007 przemawiają za tym, że zarzucanie Aksji "oczerniania" Idiaminki jest raczej nieuzasadnione. Przynajmniej częściowo zarzuty Aksji są bowiem (jak na razie) prawdziwe.
Nie bronię bynajmniej Aksji, nie wiem, czemu tak angażuje się w problem, który bezpośrednio jej nie dotyczy, ale fakt pozostaje faktem ...
nic dodać, nic ująć (btw: dotyczy, niejako dotyczy!)!
więcej już nie napiszę, bo mi przecież nie wolno - ban może?- (nie robię cmokasków i zwracam uwagę na niewygodne i drażliwe sprawy, "bezpodstawnie" "zniesławiam", "oczerniam", ostrzegam i przeszkadzam żyć w błogiej nieświadomości i dużej ilości słodziutkich cmokasków).

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Przeprazam ale nie mogłam się powtrzymać...

[QUOTE=króliczek;14903932]
jestem wdzięczna, że Wizaż ma tak rozsądnych moderatorów. [/QUOTE]

LOL

...[QUOTE=króliczek;14903932]
Aksjo, jeśli chcesz oczerniać Dorotę na gazecie, rób to tam, nie mieszaj Nas - Wizażanek, to nie nasza sprawa ... [/QUOTE]

obiecuję, już nie będę, rzeczywiście wreszcie zrozmiałam - to nie Wasza - Wizażanek sprawa (teraz to np już sprawa Policji). To była IRONIA, jakby ktoś miał klopoty ze zrozumieniem. Prócz policji.

Edytowane przez aksja
Czas edycji: 2009-10-25 o 19:12 Powód: spacja
aksja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:57   #219
vilandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aksja Pokaż wiadomość
więcej już nie napiszę, bo mi przecież nie wolno - ban może?- (nie robię cmokasków i zwracam uwagę na niewygodne i drażliwe sprawy, "bezpodstawnie" "zniesławiam", "oczerniam", ostrzegam i przeszkadzam żyć w błogiej nieświadomości i dużej ilości słodziutkich cmokasków).

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Przeprazam ale nie mogłam się powtrzymać...[QUOTE=króliczek;14903932]jestem wdzięczna, że Wizaż ma tak rozsądnych moderatorów.
LOL

...[QUOTE=króliczek;14903932]Aksjo, jeśli chcesz oczerniać Dorotę na gazecie, rób to tam, nie mieszaj Nas - Wizażanek, to nie nasza sprawa ... [/QUOTE]

obiecuję, już ne będę, rzeczywiście to nie Wasza - Wizażanek sprawa (teraz to np już sprawa Policji).[/QUOTE]
dobrze, ze tylko na przykład

sorry, sorry, nie mogłam sie powstrzymac

Edytowane przez vilandra
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:58
Stary 2009-10-25, 18:01   #220
asik123456789
Zakorzenienie

teraz to to juz jest po prostu smieszne...opanujcie sie bo niczego ciekawego nie wnosicie.
Stary 2009-10-25, 18:29   #221
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Cytat:
Napisane przez aksja Pokaż wiadomość

Przeprazam ale nie mogłam się powtrzymać...

[QUOTE=króliczek;14903932]
jestem wdzięczna, że Wizaż ma tak rozsądnych moderatorów.
LOL

...[QUOTE=króliczek;14903932]
Aksjo, jeśli chcesz oczerniać Dorotę na gazecie, rób to tam, nie mieszaj Nas - Wizażanek, to nie nasza sprawa ... [/QUOTE]

obiecuję, już nie będę, rzeczywiście wreszcie zrozmiałam - to nie Wasza - Wizażanek sprawa (teraz to np już sprawa Policji). [/QUOTE]

Przepraszam ja tez nie mogłam sie powstrzymać
Kolejnego ostrzeznia nie będzie.

Jeśli reszcie nie przeszkadza ta nagonka (bo nie przypominam sobie by ktokowilek został tak potraktowany mimo że oszustwo na targowisku było od groma) ale mnie przeszkadza.
A juz napewno nie pozwole zeby ktos sobie robił żarty ze mnie.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-25, 19:02   #222
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość

Przepraszam ja tez nie mogłam sie powstrzymać
Kolejnego ostrzeznia nie będzie.

Jeśli reszcie nie przeszkadza ta nagonka (bo nie przypominam sobie by ktokowilek został tak potraktowany mimo że oszustwo na targowisku było od groma) ale mnie przeszkadza.
A juz napewno nie pozwole zeby ktos sobie robił żarty ze mnie.
Przecież właśnie dlatego, że niektórym przeszkadzała, została przeniesiona do tego wątku? A może to jest temat tabu?

Ja nie mam nic przeciwko pisaniu o osobach, które nie wywiązują się na gazetowym, a są także wizażankami. To, czy Aksja uczestniczyła bezpośrednio w wymianie z Idiaminką, czy nie - nie ma znaczenia, bo to właśnie dzięki niej sprawa ponownie "wyszła", odezwało się sporo osób, które ciągle czekały na przesyłki, a nie wspominały o tym nigdzie wcześniej.

Z tego, co widzę, brak jest głosów, że I. ze wszystkimi już się rozliczyła, więc sprawa nie jest zamknięta.
Stary 2009-10-25, 19:07   #223
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Przecież właśnie dlatego, że niektórym przeszkadzała, została przeniesiona do tego wątku? A może to jest temat tabu?

Ja nie mam nic przeciwko pisaniu o osobach, które nie wywiązują się na gazetowym, a są także wizażankami. To, czy Aksja uczestniczyła bezpośrednio w wymianie z Idiaminką, czy nie - nie ma znaczenia, bo to właśnie dzięki niej sprawa ponownie "wyszła", odezwało się sporo osób, które ciągle czekały na przesyłki, a nie wspominały o tym nigdzie wcześniej.

Z tego, co widzę, brak jest głosów, że I. ze wszystkimi już się rozliczyła, więc sprawa nie jest zamknięta.
Alez mi zupełnie nie przeszkadza, mozecie sie od tej chwili gryźć, subskrycje wyłączam i bawcie sie dobrze.
Przeniesiona byla tutaj bo to plotowe, z resztą nie tylko jej posty ale cała ta rozmowa.

OK.'Party Time

Miłej niedzieli.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:10   #224
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin

Cytat:
Alez mi zupełnie nie przeszkadza, mozecie sie od tej chwili gryźć, subskrycje wyłączam i bawcie sie dobrze.
Przeniesiona byla tutaj bo to plotowe, z resztą nie tylko jej posty ale cała ta rozmowa.

OK.'Party Time

Miłej niedzieli.
Virtual, to brzmi "jak nie bedzie tak jak ja chce to ja sie nie z Wami nie bawie"
A moze lepiej poczekac z cala sprada do jej zakonczenia tak jak czekamy na rozwiazanie sprawy mojej i jamestown?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 19:12   #225
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

OK.'Party Time

Miłej niedzieli.
Nawzajem

Oby ten wątek zyskał (rychłe!) szczęśliwe zakończenie.
Howgh!
Stary 2009-10-29, 07:25   #226
Spook
Raczkowanie

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

Witajcie
Dziewczyny czy jeszcze któraś oprócz mnie nie dostała przesyłki od Idiaminki ??
jestem bardzo ciekawa czy tylko ja zostałam tak po "znajomośći" potraktowana wykazując duzo zrozumienia i dobrej woli w stosunku do Doroty.Nie jestem osoba asertywna i czuje straszny dyskomfort ,kiedy muszę upominac sie o swoje- ale ja czekam na wywiązanie sie z transakcji od kwietnia!

pozdrawiam serdecznie
kasia
Stary 2009-10-29, 12:07   #227
Małgosia791
spin doctor

Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Spook Pokaż wiadomość
Witajcie
Dziewczyny czy jeszcze któraś oprócz mnie nie dostała przesyłki od Idiaminki ??
jestem bardzo ciekawa czy tylko ja zostałam tak po "znajomośći" potraktowana wykazując duzo zrozumienia i dobrej woli w stosunku do Doroty.Nie jestem osoba asertywna i czuje straszny dyskomfort ,kiedy muszę upominac sie o swoje- ale ja czekam na wywiązanie sie z transakcji od kwietnia!
pozdrawiam serdecznie
kasia
Ja bym nie odpuściła i poszła na policję. Współczuję, ale śmiem wątpić, czy w ogóle dostaniesz swoją paczkę jeśli nie podejmiesz bardziej radykalnych kroków.
Stary 2009-10-29, 13:07   #228
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.

o kurczaki...
myslalam, ze w koncu wreszcie po takich dyskusjach i dywagacjach Idi wywiazala sie juz ze WSZYSTKICH zobowiazan...
Stary 2009-10-29, 14:50   #229
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

virtual, czy jesteś w stanie zrobić listę osób, z którymi Idiaminka robiła deale, żeby każdy mógł się wpisać, czy dostał paczkę? bo ja widzę, że nie wszyscy potrafią zadbać o swoje interesy i inaczej ta sprawa będzie się ciągnąć latami.. dlaczego ludzie siedzą cicho i tak czekają bez sensu? masz pewnie listę tych osób, więc może sprawdźmy w końcu, ile spraw pozostało do rozliczenia?

Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2009-10-29 o 14:52
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 16:01   #230
oolong
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

Virtual przestała subskrybować tę listę, napisała to parę postów temu
jak coś do niej, to trzeba na priwa

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 19:32   #231
abar18
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 99% pozyt.

dziewczyny i jak to jest w końcu z tą Idaminką?-dstałyście te paczki?
ja w sumie miałam dostac odlewkę miracle ,więc nie jestem bardzo poszkodowana,ale jak inne wymianki?ja nie mam żadnej wiadomości
nie rozumiem tylko jednego-dlaczego wiedząc,że ma takie kłopoty ciągle ustalała wymianki i to przez kilka m-cy,skoro mogła sie umawiać,to dlaczego w międzyczasie nic nie wysyłała????

pisząc w/w opinię nie czytałam wcześniej wszystkich wypowiedzi Idi-ja też uwierzyłam w jej problemy,sama po śmierci taty przez 2 lata byłam w okropnym stanie psychicznym,niezrozumiany m przez innych,więc przepraszam za moje niepochlebne sądy

dla mnie sprawa zakończona!

Edytowane przez abar18
Czas edycji: 2009-11-01 o 20:13
abar18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 19:48   #232
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

wow!

ja rowniez bylam pewna, ze paczuszki do wszystkich dotarly, szczegolnie, ze Idi brala dzial w dosc zywej dyskusji z inna wizazanka.......

klopoty klopotami, ale skoro sie pojawila i miala czas na pisanie postow, to rownie dobrze powinna znalezc wolne na wyslanie paczek

wspolczucie wspolczuciem, jednak nikt nie powinien sie czuc winny, ze prosi o cos co mu sie nalezy, dlatego mysle, ze dziewczyny czekajace na przesylke powinny sie zebrac i cos z tym zrobic

zbyt dlugo to trwa, skoro Idi zawitala do nas, a paczki nadal nie dotarly, warto zaczac to traktowac jak nie wywiazanie sie z ustalen
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 06:59   #233
Spook
Raczkowanie

Noestety dziewczyny , przesyłki i kontaktu z Indi brak
Stary 2009-11-02, 08:20   #234
gothika
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.
GG do gothika

Postanowiłam napisać chociaż nie wiem czy w dobrym miejscu

Wymiana z dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj

Umówiłyśmy sie na 5. 10 (poniedziałek) na wysyłkę - ona miała na szczęście pierwsza wysłać, więc ja do tej pory nic jej nie wysłałam. Wiec po tyg. do niej napisalam kiedy wysłała paczkę bo nie dostarła, odpowiedziała że we wtorek. I tak czekam do tego dnia. Ona ostatni swój post napisała 8.10 i od tamtej pory chyba się nie logowała. W swoim wątku już rzecz która miała mi wysłać jest zaznaczona jasny kolor z dopiskiem do do mnie poleciała. Ale sama nie wiem Wizażanka ma jednego negatywa i z tego co wiem zdażały się z nią wcześniej problemy.
Chciałabym wymienić w końcu tą wodę ale jestem uziemniona
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:20   #235
Aneta???
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

A ja się zastanawiam od dłuższego czsu,dlaczego Idiaminka bana jeszcze nie dostała?To jest nie w porządku do osób,które takowego dostały,bo z jakichś tam przyczyn nie wywiązały się z umowy.A tu nawet żadnego ostrzeżenia,nic.Traktujmy się na równi! Myślałam,że Idi jest zwyczajną wizażanką,jak my wszyscy,ale chyba jednak się mylę.
Współczuję Wam dziewczyny
Stary 2009-11-02, 09:46   #236
arrachnee
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

niestety podejrzewam, że Idi ma kolejny rzut depresyjny - jeśli tak jest - raczej przez najbliższy czas nic się nie wydarzy - można tylko czekać

żeby nie było - nie tłumaczę, nie usprawiedliwiam - realnie informuję

nie mam pojęcia co bym zrobiła na waszym miejscu
może prześlijcie jej oficjalne wezwanie do wywiązania się z umów (poleconym za potwierdzeniem odbioru) - z konkretnym terminem i informacją, o planach zgłoszenia sprawy na policję
może ktoś z rodziny się tym zajmie, bo Idi raczej nie jest w stanie tego zrobić

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 09:47   #237
Rayne
Wtajemniczenie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam od dłuższego czsu,dlaczego Idiaminka bana jeszcze nie dostała?To jest nie w porządku do osób,które takowego dostały,bo z jakichś tam przyczyn nie wywiązały się z umowy.A tu nawet żadnego ostrzeżenia,nic.Traktujmy się na równi! Myślałam,że Idi jest zwyczajną wizażanką,jak my wszyscy,ale chyba jednak się mylę.
Współczuję Wam dziewczyny
Co więcej, 100% pozytywów (i tylko jeden neutral). Szczerze, to jeśli kiedyś miałabym zamiar znów wrócić do wymian, nawet nie wiedziałabym o tym wszystkim...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 10:00   #238
asik123456789
Zakorzenienie

Ja uwazam, ze ta sprawa powinna byc zgloszona na policje. To sa jakies zarty chyba...gdyby w zyciu Idiaminki stalo sie cos strasznego to od razu przestalaby sie wymieniac, ale ona jakos miala sile i czas zeby prowadzic wymiany przez kolejne kilka tygodni, oczywiscie nie wywiazujac sie z poprzednich wymianek.
Stary 2009-11-02, 10:03   #239
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Postanowiłam napisać chociaż nie wiem czy w dobrym miejscu

Wymiana z dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj

Umówiłyśmy sie na 5. 10 (poniedziałek) na wysyłkę - ona miała na szczęście pierwsza wysłać, więc ja do tej pory nic jej nie wysłałam. Wiec po tyg. do niej napisalam kiedy wysłała paczkę bo nie dostarła, odpowiedziała że we wtorek. I tak czekam do tego dnia. Ona ostatni swój post napisała 8.10 i od tamtej pory chyba się nie logowała. W swoim wątku już rzecz która miała mi wysłać jest zaznaczona jasny kolor z dopiskiem do do mnie poleciała. Ale sama nie wiem Wizażanka ma jednego negatywa i z tego co wiem zdażały się z nią wcześniej problemy.
Chciałabym wymienić w końcu tą wodę ale jestem uziemniona
To juz prawie miesiac od wymiany...jak dla mnie to masz pelne prawo, zeby odmowic Gargamelowej wymiany i nawet wystawic jej negatywa. Jesli paczka od niej do Ciebie dojdzie to odeslij na jej koszt. Ja bym tak zrobila. A wode wymien na co chcesz
Stary 2009-11-02, 11:41   #240
Spook
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arrachnee Pokaż wiadomość
niestety podejrzewam, że Idi ma kolejny rzut depresyjny - jeśli tak jest - raczej przez najbliższy czas nic się nie wydarzy - można tylko czekać

żeby nie było - nie tłumaczę, nie usprawiedliwiam - realnie informuję

nie mam pojęcia co bym zrobiła na waszym miejscu
może prześlijcie jej oficjalne wezwanie do wywiązania się z umów (poleconym za potwierdzeniem odbioru) - z konkretnym terminem i informacją, o planach zgłoszenia sprawy na policję
może ktoś z rodziny się tym zajmie, bo Idi raczej nie jest w stanie tego zrobić
Witaj arrachnee
moze Indi faktycznie ma nawrót depresji,nie wiem.Chodzi mi jedynie o sytuację,kiedy Indi na forum piszę jak to wywiązuje sie z zobowiązań wobec dziewczyn.Pisze co komu wysłała,a co i kiedy dośle.Napisała 02 pazdziernika, że dzień póżniej wyśle do mnie przesykę - do 05 pazdziernika udziela się na forum,potem znika,brak kontaktu- a przesyłka czy jakąkolwiek wiadomośc do mnie oczywiście nic nie dochodzi.I co mam o tym wszystkim myśle?
pozdrawiam
kasia

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości