![]() |
#211 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Dla mnie to jest to samo. Zgadzam sie z Ania. Uwazam, ze po to jest forum zeby sie wypowiadac. Skoro moderatorzy nie zgadzaja sie na negatywne wypowiedzi Aksji, ktora nie ma ze sprawa nic wspolnego to nie powinni sie rowniez zgadzac na obronne posty dziewczyn, ktore takze pisza tylko po to zeby bronic kolezanke.
#212 | |
Zakorzenienie
|
znowu
![]() strasznie nie lubię takich przepychanek na targowisku - jakoś się odechciewa wymian z tego, co zauważyłam nikt nie uważa, żeby tak wielkie opóźnienia w wysyłce, były w porządku były powody, żeby myśleć, że Idi nie ma zamiaru wywiązać się ze zobowiązań dziwię się, że sprawa została poruszona na BL tak późno jakoś tam sytuacja się wyjaśniła Idi chyba dąży do wypełnienia swoich obietnic za pewne posypią się negatywy nie sądzę, żeby Idi w najbliższym czasie wróciła na targowisko chciałabym w końcu konkrety: ile było wymian, do kogo dotarły przesyłki częściowe, do kogo całość aksjo nie rozumiem nagonki z Twojej strony informacje o innych zobowiązaniach Idi, miałyby znaczenie, gdy sprawa nie była wyjaśniona Idi nie proponuje kolejnych wymian - nie stanowi potencjalnego "zagrożenia", przed którym trzeba ostrzegać
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałbym żeby na BL białe było białe, a czarne było czarne, bez połtonów.
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Twoje wrażenia odnośnie mojej osoby, sa mi tak obojętne, jak to, co to dzisiaj na śniadanie jadł prezydent Obama
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z mojej strony EOT
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
.... na szczęście "kwestia" KNK nie stanowi co jest wskazane, a co nie
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- misianko droga ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||||
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
więcej już nie napiszę, bo mi przecież nie wolno - ban może?- (nie robię cmokasków i zwracam uwagę na niewygodne i drażliwe sprawy, "bezpodstawnie" "zniesławiam", "oczerniam" ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Przeprazam ale nie mogłam się powtrzymać... ![]() [QUOTE=króliczek;14903932] jestem wdzięczna, że Wizaż ma tak rozsądnych moderatorów. ![]() LOL ...[QUOTE=króliczek;14903932] Aksjo, jeśli chcesz oczerniać Dorotę na gazecie, rób to tam, nie mieszaj Nas - Wizażanek, to nie nasza sprawa ... ![]() obiecuję, już nie będę, rzeczywiście wreszcie zrozmiałam - to nie Wasza - Wizażanek sprawa (teraz to np już sprawa Policji). ![]() ![]() Edytowane przez aksja Czas edycji: 2009-10-25 o 19:12 Powód: spacja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...[QUOTE=króliczek;14903932]Aksjo, jeśli chcesz oczerniać Dorotę na gazecie, rób to tam, nie mieszaj Nas - Wizażanek, to nie nasza sprawa ... ![]() obiecuję, już ne będę, rzeczywiście to nie Wasza - Wizażanek sprawa (teraz to np już sprawa Policji).[/QUOTE] ![]() sorry, sorry, nie mogłam sie powstrzymac ![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-10-25 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
teraz to to juz jest po prostu smieszne...opanujcie sie bo niczego ciekawego nie wnosicie.
#221 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
...[QUOTE=króliczek;14903932] Aksjo, jeśli chcesz oczerniać Dorotę na gazecie, rób to tam, nie mieszaj Nas - Wizażanek, to nie nasza sprawa ... ![]() obiecuję, już nie będę, rzeczywiście wreszcie zrozmiałam - to nie Wasza - Wizażanek sprawa (teraz to np już sprawa Policji). ![]() Przepraszam ja tez nie mogłam sie powstrzymać ![]() Kolejnego ostrzeznia nie będzie. Jeśli reszcie nie przeszkadza ta nagonka (bo nie przypominam sobie by ktokowilek został tak potraktowany mimo że oszustwo na targowisku było od groma) ale mnie przeszkadza. A juz napewno nie pozwole zeby ktos sobie robił żarty ze mnie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam nic przeciwko pisaniu o osobach, które nie wywiązują się na gazetowym, a są także wizażankami. To, czy Aksja uczestniczyła bezpośrednio w wymianie z Idiaminką, czy nie - nie ma znaczenia, bo to właśnie dzięki niej sprawa ponownie "wyszła", odezwało się sporo osób, które ciągle czekały na przesyłki, a nie wspominały o tym nigdzie wcześniej. Z tego, co widzę, brak jest głosów, że I. ze wszystkimi już się rozliczyła, więc sprawa nie jest zamknięta.
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Przeniesiona byla tutaj bo to plotowe, z resztą nie tylko jej posty ale cała ta rozmowa. OK.'Party Time ![]() Miłej niedzieli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze lepiej poczekac z cala sprada do jej zakonczenia tak jak czekamy na rozwiazanie sprawy mojej i jamestown? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby ten wątek zyskał (rychłe!) szczęśliwe zakończenie. Howgh!
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Dziewczyny czy jeszcze któraś oprócz mnie nie dostała przesyłki od Idiaminki ?? jestem bardzo ciekawa czy tylko ja zostałam tak po "znajomośći" potraktowana wykazując duzo zrozumienia i dobrej woli w stosunku do Doroty.Nie jestem osoba asertywna i czuje straszny dyskomfort ,kiedy muszę upominac sie o swoje- ale ja czekam na wywiązanie sie z transakcji od kwietnia! pozdrawiam serdecznie kasia
#227 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() |
#228 |
Lady of Harley-Davidson
|
o kurczaki...
myslalam, ze w koncu wreszcie po takich dyskusjach i dywagacjach Idi wywiazala sie juz ze WSZYSTKICH zobowiazan...
#229 |
Zakorzenienie
|
virtual, czy jesteś w stanie zrobić listę osób, z którymi Idiaminka robiła deale, żeby każdy mógł się wpisać, czy dostał paczkę? bo ja widzę, że nie wszyscy potrafią zadbać o swoje interesy i inaczej ta sprawa będzie się ciągnąć latami..
![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Virtual przestała subskrybować tę listę, napisała to parę postów temu
jak coś do niej, to trzeba na priwa |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny i jak to jest w końcu z tą Idaminką?-dstałyście te paczki?
ja w sumie miałam dostac odlewkę miracle ,więc nie jestem bardzo poszkodowana,ale jak inne wymianki?ja nie mam żadnej wiadomości nie rozumiem tylko jednego-dlaczego wiedząc,że ma takie kłopoty ciągle ustalała wymianki i to przez kilka m-cy,skoro mogła sie umawiać,to dlaczego w międzyczasie nic nie wysyłała???? pisząc w/w opinię nie czytałam wcześniej wszystkich wypowiedzi Idi-ja też uwierzyłam w jej problemy,sama po śmierci taty przez 2 lata byłam w okropnym stanie psychicznym,niezrozumiany m przez innych,więc przepraszam za moje niepochlebne sądy dla mnie sprawa zakończona! Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-11-01 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
wow!
ja rowniez bylam pewna, ze paczuszki do wszystkich dotarly, szczegolnie, ze Idi brala dzial w dosc zywej dyskusji z inna wizazanka....... klopoty klopotami, ale skoro sie pojawila i miala czas na pisanie postow, to rownie dobrze powinna znalezc wolne na wyslanie paczek wspolczucie wspolczuciem, jednak nikt nie powinien sie czuc winny, ze prosi o cos co mu sie nalezy, dlatego mysle, ze dziewczyny czekajace na przesylke powinny sie zebrac i cos z tym zrobic zbyt dlugo to trwa, skoro Idi zawitala do nas, a paczki nadal nie dotarly, warto zaczac to traktowac jak nie wywiazanie sie z ustalen
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Postanowiłam napisać chociaż nie wiem czy w dobrym miejscu
Wymiana z dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj ![]() Umówiłyśmy sie na 5. 10 (poniedziałek) na wysyłkę - ona miała na szczęście pierwsza wysłać, więc ja do tej pory nic jej nie wysłałam. Wiec po tyg. do niej napisalam kiedy wysłała paczkę bo nie dostarła, odpowiedziała że we wtorek. I tak czekam do tego dnia. Ona ostatni swój post napisała 8.10 i od tamtej pory chyba się nie logowała. W swoim wątku już rzecz która miała mi wysłać jest zaznaczona jasny kolor z dopiskiem do do mnie poleciała. Ale sama nie wiem ![]() Chciałabym wymienić w końcu tą wodę ale jestem uziemniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
A ja się zastanawiam od dłuższego czsu,dlaczego Idiaminka bana jeszcze nie dostała?To jest nie w porządku do osób,które takowego dostały,bo z jakichś tam przyczyn nie wywiązały się z umowy.A tu nawet żadnego ostrzeżenia,nic.Traktujmy się na równi! Myślałam,że Idi jest zwyczajną wizażanką,jak my wszyscy,ale chyba jednak się mylę.
Współczuję Wam dziewczyny ![]()
#236 | |
Zakorzenienie
|
niestety podejrzewam, że Idi ma kolejny rzut depresyjny - jeśli tak jest - raczej przez najbliższy czas nic się nie wydarzy - można tylko czekać
żeby nie było - nie tłumaczę, nie usprawiedliwiam - realnie informuję nie mam pojęcia co bym zrobiła na waszym miejscu ![]() może prześlijcie jej oficjalne wezwanie do wywiązania się z umów (poleconym za potwierdzeniem odbioru) - z konkretnym terminem i informacją, o planach zgłoszenia sprawy na policję może ktoś z rodziny się tym zajmie, bo Idi raczej nie jest w stanie tego zrobić
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Ja uwazam, ze ta sprawa powinna byc zgloszona na policje. To sa jakies zarty chyba...gdyby w zyciu Idiaminki stalo sie cos strasznego to od razu przestalaby sie wymieniac, ale ona jakos miala sile i czas zeby prowadzic wymiany przez kolejne kilka tygodni, oczywiscie nie wywiazujac sie z poprzednich wymianek.
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze Indi faktycznie ma nawrót depresji,nie wiem.Chodzi mi jedynie o sytuację,kiedy Indi na forum piszę jak to wywiązuje sie z zobowiązań wobec dziewczyn.Pisze co komu wysłała,a co i kiedy dośle.Napisała 02 pazdziernika, że dzień póżniej wyśle do mnie przesykę - do 05 pazdziernika udziela się na forum,potem znika,brak kontaktu- a przesyłka czy jakąkolwiek wiadomośc do mnie oczywiście nic nie dochodzi.I co mam o tym wszystkim myśle? pozdrawiam kasia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.